anneler cogaldı :)
lıstenın ıcıne kımler nasıl dogum yaptı bolumunde..ne cesıt yaptıgını da yazsak nasıl olur
mesela spınal sezaryan
epıdural normal dogum
merak ettıklerımızı sorarız
bı tek ben mı epıduralsız normal dogum yaptım catır catır, bır tek benımkı mı bu kadar zor oldu onu da merak edıyorum..
ne zaman dusecek bu dıkısler ya.
canım ben de epiduralsiz normal doğum yaptım çatır çatır gerçekten tabiri caizse :))) ve ben epidural yapıp yapmadıklarını doğumhanede sordum :))) benim de dikişlerim çok canımı acıtıyor ve ben de merak ediyorum ne zaman iyileşecekler...
kızlar 4 kilo bebeği normal doğurtuolar mı? benim bebek 4 kilo olucak herhalde
merhaba benimde 28 kasım pazartesi sabahı 09.23 te anestezi sezeryanla 3305 gr 49 cm dünya tatlısı bir kızım oldu ismimizi sevde koyduk. hastanede 2.buçuk gün kaldık sezeryan randevumuza gideceğimiz sabhın 1 gün öncesi suyum işaretim geldi ama hiç sancım yoktu nst de hiç sancı çıkmadı sabah ta zaten doğru sezeryana girdikm gayet rahat geçti aynı gün saat 4 te yürümeye başlayıp birdaha oturmadım diyebilirimdikişlerim kapandı ok şükür ağrı sızım yok biraz dikkat ediyorum zaten doğumun 4. günü markete gitmek zorunda kaldım bugunde kontrola ben gtrdm 75 le gittim doğuma şuan 68 geliyorum ama verişe geçtim sütümüz ve emme isteğimiz gayet güzel 1 haftada 300 gr almış doktorumuz kilo alımımız iyi dedi fakat göbeğimiz daha düşmedi ve arada kanama oluyor mandal yerinden oynadıkça arada kanıyor göbeğimizde düşse rahatlıyacağız gb şimdilik bu kadar yazıp çıkacağım kusura bakmayın en kısa zamanda doğum hikayemimi yazacağım inşllh
kızlar 4 kilo bebeği normal doğurtuolar mı? benim bebek 4 kilo olucak herhalde
24 gunluk olduk bugun yRIN 25 gun olucak dıskım hala duruyor ve hala oturamıyorum.
kanama devam edıyor cok degıl ama az az ..canım da yanıyor ..
doktora dıskılerımı alın ne olur dedım alamam dedı kendı dusmelı dedı.
kısalttılar ama yetmedı
o kadar cok kı ..bır daha normal yaparmıyım bılmıyorum..
acılması sancısı dıkısler atılırkenkı halım hıc hc hatırlamak ıstemıyorum.
sanki yarın sezaryene girecekmişim gibi geliyor. oğlumla vedalaşıyorum...tuhaf bi his. 2 haftadır sürekli az az su geliyordu. 25inde su yeterli çıkmıştı ama 10günden çok geçti üstünden...bugün yine de hazırlığımı yaptım. ne olur ne olmaz diye...36+2 olacağız yarın..
merhaba benimde 28 kasım pazartesi sabahı 09.23 te anestezi sezeryanla 3305 gr 49 cm dünya tatlısı bir kızım oldu ismimizi sevde koyduk. hastanede 2.buçuk gün kaldık sezeryan randevumuza gideceğimiz sabhın 1 gün öncesi suyum işaretim geldi ama hiç sancım yoktu nst de hiç sancı çıkmadı sabah ta zaten doğru sezeryana girdikm gayet rahat geçti aynı gün saat 4 te yürümeye başlayıp birdaha oturmadım diyebilirimdikişlerim kapandı ok şükür ağrı sızım yok biraz dikkat ediyorum zaten doğumun 4. günü markete gitmek zorunda kaldım bugunde kontrola ben gtrdm 75 le gittim doğuma şuan 68 geliyorum ama verişe geçtim sütümüz ve emme isteğimiz gayet güzel 1 haftada 300 gr almış doktorumuz kilo alımımız iyi dedi fakat göbeğimiz daha düşmedi ve arada kanama oluyor mandal yerinden oynadıkça arada kanıyor göbeğimizde düşse rahatlıyacağız gb şimdilik bu kadar yazıp çıkacağım kusura bakmayın en kısa zamanda doğum hikayemimi yazacağım inşllh
canim benim oglum 4.500gr 54cm normalllllll dogurdum hemde catir catir cokda guzelllll oluyooooo walllaaaaaa kendini hazirlamana ve dusuncene bagliiiii
kizimda 4100gr 50cm sezeryanla dogurdum donmedigi icinnnnn (buarada 1sezeryan dogumunu 10cocugu normal dogurmaya degisirim walllaaa enguzelli NORMallllllll )2 dogumu yasayan birisi olarakkkkk tabiiiiiiiiii
buarada dogum hikayemide yazarim bir ara.ama herhalde o masada kahkahalar atan tek benimdirrrrr:))))))))))))
ay maşallah. inş ben de doğurabilirm yaa. çatım normale çok müsaitmiş öyle dedi doktor. neyse bekliyorum bakalım.gelmio nazlı kızım.
Liste 46 kisiyi buldu.Bakalim 50. kim olcak
yarın 50 olur sanırım yıne sezeryan dogumlar var:)) bu gıdışle ben lıstenın en sonunda falan yer alıcam:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?