2011 Aralik Annelerinin Dogum Listesi

canım ben de epiduralsiz normal doğum yaptım çatır çatır gerçekten tabiri caizse :))) ve ben epidural yapıp yapmadıklarını doğumhanede sordum :))) benim de dikişlerim çok canımı acıtıyor ve ben de merak ediyorum ne zaman iyileşecekler...

ben de 10 gün oluyo doğum yapalı..çatır çatır normal benim ki de....dikişlerim çok oturunca ağrıyo,aşağıya bası yapıyo sanki..kanamam da bi gün az bi gün çok anlamadım gitti..tam azalıyo diyorum yeniden başlıyo..sizin kanama devam ediyo mu..

merhaba benimde 28 kasım pazartesi sabahı 09.23 te anestezi sezeryanla 3305 gr 49 cm dünya tatlısı bir kızım oldu ismimizi sevde koyduk. hastanede 2.buçuk gün kaldık sezeryan randevumuza gideceğimiz sabhın 1 gün öncesi suyum işaretim geldi ama hiç sancım yoktu nst de hiç sancı çıkmadı sabah ta zaten doğru sezeryana girdikm gayet rahat geçti aynı gün saat 4 te yürümeye başlayıp birdaha oturmadım diyebilirimdikişlerim kapandı ok şükür ağrı sızım yok biraz dikkat ediyorum zaten doğumun 4. günü markete gitmek zorunda kaldım bugunde kontrola ben gtrdm 75 le gittim doğuma şuan 68 geliyorum ama verişe geçtim sütümüz ve emme isteğimiz gayet güzel 1 haftada 300 gr almış doktorumuz kilo alımımız iyi dedi fakat göbeğimiz daha düşmedi ve arada kanama oluyor mandal yerinden oynadıkça arada kanıyor göbeğimizde düşse rahatlıyacağız gb şimdilik bu kadar yazıp çıkacağım kusura bakmayın en kısa zamanda doğum hikayemimi yazacağım inşllh

hayırlı olsun canım,
allah analı babalı sağlklı sıhhatli bir şekilde büyütmeyi nasip etsin.
biz de hayırlısı kurtulur bebişlerimiz kucağımıza alırız inş.

kızlar 4 kilo bebeği normal doğurtuolar mı? benim bebek 4 kilo olucak herhalde

canim benim oglum 4.500gr 54cm normalllllll dogurdum hemde catir catir cokda guzelllll oluyooooo walllaaaaaa kendini hazirlamana ve dusuncene bagliiiii
kizimda 4100gr 50cm sezeryanla dogurdum donmedigi icinnnnn (buarada 1sezeryan dogumunu 10cocugu normal dogurmaya degisirim walllaaa enguzelli NORMallllllll )2 dogumu yasayan birisi olarakkkkk tabiiiiiiiiii

buarada dogum hikayemide yazarim bir ara.ama herhalde o masada kahkahalar atan tek benimdirrrrr:))))))))))))

24 gunluk olduk bugun yRIN 25 gun olucak dıskım hala duruyor ve hala oturamıyorum.

kanama devam edıyor cok degıl ama az az ..canım da yanıyor ..
doktora dıskılerımı alın ne olur dedım alamam dedı kendı dusmelı dedı.
kısalttılar ama yetmedı

o kadar cok kı ..bır daha normal yaparmıyım bılmıyorum..

acılması sancısı dıkısler atılırkenkı halım hıc hc hatırlamak ıstemıyorum.

yarın sezaryene gün almaya gideceğiz.ben acayip şiştim. ebe normal değil dedi. tansiyonum da normal halbuki... elerimi yumamıyorum.haftayaydı kontrol ama bugün sevkettiler ç.kaleye.

sanki yarın sezaryene girecekmişim gibi geliyor. oğlumla vedalaşıyorum...tuhaf bi his. 2 haftadır sürekli az az su geliyordu. 25inde su yeterli çıkmıştı ama 10günden çok geçti üstünden...bugün yine de hazırlığımı yaptım. ne olur ne olmaz diye...36+2 olacağız yarın..

cnm ya senın nıye böyle oldu kı bu kadar uzun sürmesi dikişlerin cok ta normal deil..inş düzelir biran önce..

bugun senı düşünmüştüm naptın acaba sesin cıkmıyor dogurdun mu diye:))hadi hayırlısı olsun inş cnm senin içinde ama keşke 37haftayı doldurabılsen..

nanancım maşallah cnm gözün aydın ne güzell sende kavuştun hayırlı evlat olsun kızın inş..

ay maşallah. inş ben de doğurabilirm yaa. çatım normale çok müsaitmiş öyle dedi doktor. neyse bekliyorum bakalım.gelmio nazlı kızım.

kızlar tablo nasıl yapılıyor diye baktım tabi mesaj kaldı öylece silinmiyor da, hayırlı doğumlar diliyor ve kaçıyorum:)

Son düzenleme:
ilk 50 kişi tamamlandı. hayırlısı artık. 38 h 1 günlük bebeğim. bugün dr. gittik . herşey yolunda dedi dr. normal doğum istiyorum. artık bebişim gelsin istiyorum. ilk 60 kişi arasına girmek istiyorummmmmmmmmmmm

Oğlum atık evinde... Oğluşumun 42 günlük doğum sonrası ve benim dörtbuçuk aylık istanbul misafirliğimiz bu pazartesi sona erdi çok şükür.. Nete yeni girme imkanı buldum zira yavrum yerini yadırgadı ve aralıksız beni emiyor.Emzik modundaydım.

Listeye baktım bir çok kişi dogum yapmış. Dünya misafrilerimiz çoğalmış. Hepsi hoşgelmişler. Ve tüm sevgili annelere geçmişler olsun..Listeyi büyük bir mutlulukla okudum. Annişciğim eline sağlık canım. Liste çok güzel olmuş.. Ama benim bebişimin isminin son hali AHMET ARİF.. :)

Herkes benim yanımda oldu ben kimsenin yanında olamadım paylaşamadım o anlarını... Doğurdum destek aldım ortadan kayboldum gibi oldu ama öyle değil.. Netsiz bir ortamdaydım ve berbat bir doğum sonrası geçirdim. Normal doğum yaptım sözde! Doğum sonrası yalnız doğumum çok rahat geçti çok sancıda çekmedim.. basur ve aşırı kabızlık neticesinde dikişlerim mikrop kaptı ve daha geçen hafta düştüler. Ve şuanda anal fissürle başım dertte malesef. Dışarı çıkamıyorum diye yakınırken şimdi de dışarı çıkacağım diye korkuyorum. Sevgili sumağında dikişlerle ve dikiş ağrılarıyla ilgili başı dertte sanırım. Canım ya umarım benim çektiklerimi çekmezssin.. Ve hala çekiyorum.

Fazla nete girme imkanım olmaz bu aralar sanırım. Evim müthiş batmış. bekar evine dönmüş. Halılarım yıkanacak koltuklarım silinecek. Ve evimizin yeni ferdine göre ev düzenlenecek. malesef ben hiç bir hazırlık yapmamıştım. Zaten beşbuçuk aylıkken istanbula gitmiştim.. Tabi bebekle bütün bulnları yapabilirmiyim. hayır.. Aylardır iş yapmamışım üstüne.. Neyseki sevgili eşim evde bu aralar. Yardımcı olacağını söylüyor... Olurda sağolsun.

neyse canlarım benden bu kadar şimdilik. yavrucuğum uyanana kadar burada olacağım.. Bu arada biraz bakayım forma bakabildiğim kadar. neler olmuş neler bitmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…