Bu arada listeyi tekrar inceledim.. Hakikaten çok duygulandım arkadaşlar. Benim yanımda olan bana dua eden bir çok kişi doğum yapmış.. Ve hala bebişini kucağına almayı bekleyenler var listede göremediklerim. Gerçekten tekrar teşekkür ederim. O zor günlerimi bu güzel günlere taşımamda yanımda olduğunuz için. ben yanınızda değildim birçoğunuzla görüşemedik yazşamadık ama daima dua ettim hepiniz için ve oğlum size bir hatim indirdi İlhan tok hocadan dinleyerek... Bunuda paylaşayım istedim..
Doğumu bekleyen bebişini kucağına almak için sabırsızlanan kalan arkadaşlar Allah hepinizi kurtarsın canlarım ya.. Tez zamanda bebişlerinize ve sağlığınıza kavuşun.. Ben daha yarın doğuracaktım. Ve doğum sonrası sürecimi daha yarından sonra yaşayacaktım...
Ayrıca hayatımdaki en güzel birinciliğimin bu doğum birinciliği olduğunu gururla beyan ederim. Hepinizi öperim...
Doğumu bekleyen bebişini kucağına almak için sabırsızlanan kalan arkadaşlar Allah hepinizi kurtarsın canlarım ya.. Tez zamanda bebişlerinize ve sağlığınıza kavuşun.. Ben daha yarın doğuracaktım. Ve doğum sonrası sürecimi daha yarından sonra yaşayacaktım...
Ayrıca hayatımdaki en güzel birinciliğimin bu doğum birinciliği olduğunu gururla beyan ederim. Hepinizi öperim...