2011 Aralik Annelerinin Dogum Listesi

cuma günü epiduralle sezaryan oldum.elifim 3250gr. ve 50 cm. allah herkese yaşatsın bu duyguyu.en güzel duyguymus meger:)

LATİFELİF;11.12.2011.tarihinde epidurel sezeryanla bebeğini dogurdu..51cm 3300gr..ANNİSCİM dogumdan sonra eklersin:)

ARZUMMMM kullanıcısından alıntı ;
''kizlar oglumu aldim kucagima herkese bu buyuk mutlulugu yasatsin rabbim:))37+4 de 11-12-11 de 22:20 de 3300gr,50cm olarak epidural sez.ile kuzeyimiz dogdu:))en kisa zamanda umarim herkes meleklerini kucaklar ve bu buyuk aski yasar:)herkese cok tsk ederim,dualariniz benim icin cok onemliydi:))sizleri seviorum:)''

MAVİBONİBON'DAN ALINTI;41+1 de..

''Merhaba tatli annecikler
Oglum dun aksam saat 6 da dunyaya geldi. 3.710 gr. Adi mustafa erdem.Epidural Normal dogum oldu.dogum ani kisa surdu cok sukur problemsiz bi sekilde atlattik. Epidurali siddetle tavsiye ederim. Darisi sizlerin basina dogum hikayemi en yakin zamanda yazacagim.''

GOLDENBLACKO7'DEN ALINTI;38+5 de

''kızlar bende dün sabah 7 de hastanedeydim sonda ve damar yolu takıldı.saat 8 de ameliyathaneye alındım ve o güzel anlar başladı...8.05 de kızım gülce dünyaya geldi 8.30 da da ben çıktım.çok kolay ayağa kaldım.sütüm tam kaliteli olmasa da bebeğim hemen aldı çok güçlü bir bebek maaşallah.hemen ayağa kalkabildim sabah 8 de de taburcu olup evimize geldik kızımla.dün sabaha kadar emdi ağladı emdi ağladı 2 dakika bile uyumadım hastanede.gaz sancısı vardı, sabaha kadar sıkıntılandı durdu guzum...şimdi daha iyi şükür ne özel güzel bir duygu...anne olmadan dayanılmaz o uykusuzluğa,göğüs ucunda oluşan o kanayan yarıklara....çok şükür çok...bu arada benim adım emel kılıç,kızımın adı gülce kılıç...kızım 3800gr ve 51 cm boyunda çirkin bir kız...Allah hepinize tez zamanda benimki kadar güzel bir doğum nasip etsin,dualarım sizinle..''

anniscim iyi olunca listeye eklersin cnm:)

Son düzenleme:
'hllbzktmr kullanıcısından alıntı';

''kızlarrrrrrr bende doğurdum anca haber verebildim 09,12,2011 tarihinde ismail eymen adında 3110 gr 50 cm boyunda sezeryan ile 38+6

haftalıkken oğlum dünyaya geldi daha sonra doğum hikayemi sizlerle paylaşırım kendinize iyi bakın dua edin''

lidya19:12.12.2011 sipinal sezeryanla oglu çınar'a kavuştu..38+6 da..

pamuk5814.12.20011 sezeryanla oglu kuzeye kavuştu..39+1de..

demettuba14.12.2011 sezeryanla kızı sare ye kavuştu 38+2de..

selam tatlı anneler... 39+1 de, 12.12.2011 tarihinde sipinal sezeryanla mehmet emirimi kucağıma aldım... 3.900 gr ve 52 cm..
paşaammm çoook tatlı yaa maşallah.. Allahım, herkeze bu muhteşem duyguyu yaşatsın.

MİRAYHİLFA;08.12.2011 sabah saat 8:00 genel anestezi sezeryan.. 49 cm 3 kg cinsiyeti kız ismi Nehir.....40+1 de..

OZUTNESLİHAN; 15.12.2011 sipinal sezeryan..kızı MISRA..2900gr 50cm dogdu..38+2 de..

herkese merhaba... yahu bu nasıl işmiş böyle, bir odadan diğer odaya 6 günde ancak geçebildim...
çok şükür 07.12.2011 de saat 08:25 te güzel kızım dünyaya geldi. spinal anestezi ile doğum yaptım. doktorlarla sohbet ederek kızımı beklemek ii geldi bana. ben hep en başından beri sezeryan düşünen bir anne adayı oldum ve her işte bir hayır olduğunu bir kez daha anladım. doğum esnasında, ameliyatıma yardım eden doktor, tüm ağırlığıyla karnımın üst tarafına defalarca bastırdı ama kızım çıkmadı bi türlü. bir dakika sonra çok şükür ki meleğimin sesi duyuldu, ne olduğunu sordum tabii ki. kızım kordona takılmış. bir kez daha şükrettim Rabbime. ama o çıkış anı ve kızımın sesi hala aklımda. aynı anda ağlamaya başladık. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah... tarifi mümkün olmayan bi duygu bu...
sonrasında tabii ki kızımı hemen giydirip çıkardılar ameliyathaneden. bense sabırsızlıkla dikilmeyi bekliyordum :)) ama o anda ne olduysa içimin kaydığını hissettim, sabretmeye çalıştım ama baktım olmuyor ben ii diilim bayılıyorum sanırım dedim. doktor, miden bulanıyor mu diye sorarken, başını çevir diye bağırdı. zaten kustum hemen ve neyse ki kendime geldim... kısa bi süre sonra da zaten herşey bitti ve sabırsızlıkla odama gitmek için heyecanlanıp durdum :)) ve bebeğime kavuştum... :)))

Ama herşey doğuma kadar ne kadar kolaymış onu anladım... kızımı kucağıma verdiler hadi hemen emzir diye ama minik ağızlım emdikçe göğüslerim kurudu sanki süt gelmedikçe sinirlendi kuzum... ve aç kaldı tabii ki... o gün akşam mecburen mama verdik kızıma... biraz sakinleşti derken, ağlarken göğsünden ses geldiğini farkettik ve doktora söyledik. o gece boyunca yenidoğan yoğun bakımda kaldı kızım... ben o kadar yıkıldım ki kızlar anlatamam size. battaniyesine kokusu sinmişti kızımın, onu koklayarak sabaha kadar ağladım. kendi sancılarımı unutup bırakın yürümeyi nerdeyse koşmaya başladım ordan oraya... çok şükür ki, sabah 7 de geri getirdiler yavrumu. sorun yok dediler... hala o ses geliyor ağlarken, sebebini çözebilmiş diilim

bu arada güzel şeylerde oldu tabi... 4. günün akşamından beri çok şükür sütüm geliyor ve bugün kızım emmeye az çok alıştı. gelmeyecek diye çok korktum ve çok ağladım. inşallah bol bol sütüm olur da karnı doyar kızımın...

bilgilerimize de gelince, 38+3 te doğum yaptım, kızımın adı Zeynep Ilgın :)) 3570 gr doğdu ama 2. günün sonunda 3200 e düştü boyumuz 52 cm... spinal sezeryan oldum...

benden sonra doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum, darısı bekleyenlere olsun inşallah...

hepinizi çok seviyorum...

12.12.2011 saat 10:00 da 38+5 te spinal anesteziyle oğluma kavuştum.
4.120 gr 50cm olarak dünyaya geldi ama sütümün az olmasından 3940 gr olarak hastaneden çıktık.

anacim ben yokken neler olmusss burdaaa.destinam sende olmasan asla yetisemezdim canimm hemen listeye girisiyim ben ya

anacim ben yokken neler olmusss burdaaa.destinam sende olmasan asla yetisemezdim canimm hemen listeye girisiyim ben ya

cnm hoşgeldinnn seni tekrardan görmek ne güzelll

dogum yapan herkesin bilgilerini bildiğim kadarıyla yazıp paylaştım sana kolaylık olsun diye cnm

bebişin nasıll sen nasılsın??gördüğün üzere ben hala beklemekteyimm bugun doktor muaynede 2-3cm acıklık var heran gelebılır dedı ama iş sancıya bakıyor işte bende tek eksik olan şu sancı sancın bır gelse anında doguracan diyor doktorum
hayırlısı bakalım sabırla beklemeye devam

hosbuldukk canimm

ellerine saglik cok yardimci oldun cidden yazmasam asla yetisemez liste hep eksik kalirdi.hamarat hamisim benim.insallah sende biran once kurtulursun canim.hergun dua ediyorum valla

kızlar merhaba. hemen doğum hikayemi paylaşayım, normalde 16 aralıkta sezeryan olacaktım. ama 15 aralık gecesi birden sancıyla uyandım, saat gece 4tü. kimseyi uynadırmdan biraz bekledim. saati 7 ettim. ama sancılarımın arasında 7-8 dk olmaya başlayınca iyice korktum. eşimi kaldırdım, annemi uyandırdım, napalım diye. doktoru aramaya karar verdik. dr da hemen hastaneye gel, hazırlıklı ol bugun alabiliriz dedi. biz de çantaları fln aldık. hastaneye gittik. nstye girdim, sancılarım çıktı düzenli aralıklarla. sonra odaya gittik doktoru beklemeye başladık. saat 10da doktor geldi. beni de ameliyata hazırlamak için aldı hemşireler. önce kolumdan damar yolunu açtılar. sonra sonda taktılar. sonda da o kdr acımıyormuş bu arada. benim korku heyecan stres tavan yapmış durumda o sırada. bir de antibiyotik iğne yaptılar. başladım öğürmeye. o anlar çok kötüydü. sonra ameliyathanede belden uyuşturdular.belden iğne yaptılar. acımadı. spinal sezeryan oldum. uyuştuktan 5 dk sonra fln kızımın sesini duydum, mükemmel bir duyguydu. 2900gram mısra bebeğim, 50cm boyunda dünyaya gözlerini açtı, aramıza katıldı. sonra onu aldılar silmeye başladılar. tam götüreceklerdi, ben de dedim ki kızımın yüzünü göremedim, o anda dışardakiler benden önce kızımı incelikler diye kıskançlık yaptım galiba:)) sonra tekrar getirdiler. baktım kızıma. ağladım. işte o andan sonra kabus başladı benim için. doktor rahmimdeki myomları temizlemeye başlamış, bense kızımı gördükten sonra myom falan unutmuşum, neden bu ameliyat bitmiyor diye huzursuzlanmaya başladım, bu arada ayağımı kıpırdatmaya çalışıyorum, kıpırdatamadıkça iyice panik oldum, ya neden bitmiyor, neden kıpırdatamıyorum diye söylenmeye başladım. doktor da herhalde kızdı, uyutun hastayı dedi. allahtan bi hemşire geldi teselli etti beni. bak uyutmayalım sakin ol şimdi bitiyor, aklını bu düşüncelerden uzaklaştır fln diye beni sakinleştirdi allah bin kere razı olsun ondan. beni uyutmadı. sonra saat 1e kdr yoğun bakımda tutuldum, sonra kzımla odamıza gittik. ameliyattan çıkarken gördüğüm kalabalık bebeğimi gördükten sonra dağılmış. bi annem babam ve eşim bi de yeğenim kalmış.ben yoğun bakımdayken bebeği bi kere dışarı çıkarıp bekleyenlere göstermişlerdi. o arada görenler gitmiş. gerçekten çok alındım. neyse. akşam falan tekrar geldi arkadaşlarım. bu arada ilk iki gün pek emmedi bebeğim. bugun biraz daha iyi. memeyi tutuyor ama ağzında bekletiyor, emmeyi bilmiyor diye düşündük. hemşireler ısrarla sarılık olacak mama verelim deseler de direndik. hastaneden çıkarken de sarılık olmamıştı henüz, insallah olmaz. kızım o kdar güzelki.bakmaya doyamıyorum.allah isteyen herkese nasip etsin. destinacığım sana ayrıca teşekkür ediyorum aradığın için. darısı başınıza.

cnm ne güzel anlatmış tekrardan gözün aydın olsunn süt içinde ısrarla devam et cnm eninde sonunda emecektir..inş sarılıkta olmadan atlatırsınız bu ılk gunleri..allah yardımcın olsun cnm darısı inş bizlere

maşallah tüm annelere. ben daha tembel tembel oturayım. bebek 39+4 günlük bi türlü gelmiyo. ilk 60 kişi arasına girmeyi çok istiyordum ama olmadı. artık ilk 70 kişi inşallah diyorum. allahım herkese bebekleriyle sağlıklı uzun ömürler versin inş. prens ve prensesleri kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

bu topiği çok geç görmüşüm... bende 28 aralığı bekleyen
37+5 günlük hamişim... ama sanırım benimki 28ni beklemeyecek gibi duruyor.. ay vallah nasıl sevindim benle aşağı yukarı aynı haftaları paylaşan birilerini gördüğüm için... yaşadıklarımı başkası yaşıyormu veya onşlar ne yaşıyor bu günlerinde neler hissediyorlar çok merak ediyordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…