sanki yarın sezaryene girecekmişim gibi geliyor. oğlumla vedalaşıyorum...tuhaf bi his. 2 haftadır sürekli az az su geliyordu. 25inde su yeterli çıkmıştı ama 10günden çok geçti üstünden...bugün yine de hazırlığımı yaptım. ne olur ne olmaz diye...36+2 olacağız yarın..
Selam hanimlar, bende 37+2 hafta´da, 01.12.2011´de oglumu kollarima aldim cok sükür. Dogum kilosu 2860gr., boyu 47cm, ismi Yunus. Darisi tüm aralik annislerin basina
cnm hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun inş..sezeryan mı normal dogum mu oldu??
Bu arada listeyi tekrar inceledim.. Hakikaten çok duygulandım arkadaşlar. Benim yanımda olan bana dua eden bir çok kişi doğum yapmış.. Ve hala bebişini kucağına almayı bekleyenler var listede göremediklerim. Gerçekten tekrar teşekkür ederim. O zor günlerimi bu güzel günlere taşımamda yanımda olduğunuz için. ben yanınızda değildim birçoğunuzla görüşemedik yazşamadık ama daima dua ettim hepiniz için ve oğlum size bir hatim indirdi İlhan tok hocadan dinleyerek... Bunuda paylaşayım istedim..
Doğumu bekleyen bebişini kucağına almak için sabırsızlanan kalan arkadaşlar Allah hepinizi kurtarsın canlarım ya.. Tez zamanda bebişlerinize ve sağlığınıza kavuşun.. Ben daha yarın doğuracaktım. Ve doğum sonrası sürecimi daha yarından sonra yaşayacaktım...
Ayrıca hayatımdaki en güzel birinciliğimin bu doğum birinciliği olduğunu gururla beyan ederim. Hepinizi öperim...
Bu arada listeyi tekrar inceledim.. Hakikaten çok duygulandım arkadaşlar. Benim yanımda olan bana dua eden bir çok kişi doğum yapmış.. Ve hala bebişini kucağına almayı bekleyenler var listede göremediklerim. Gerçekten tekrar teşekkür ederim. O zor günlerimi bu güzel günlere taşımamda yanımda olduğunuz için. ben yanınızda değildim birçoğunuzla görüşemedik yazşamadık ama daima dua ettim hepiniz için ve oğlum size bir hatim indirdi İlhan tok hocadan dinleyerek... Bunuda paylaşayım istedim..
Doğumu bekleyen bebişini kucağına almak için sabırsızlanan kalan arkadaşlar Allah hepinizi kurtarsın canlarım ya.. Tez zamanda bebişlerinize ve sağlığınıza kavuşun.. Ben daha yarın doğuracaktım. Ve doğum sonrası sürecimi daha yarından sonra yaşayacaktım...
Ayrıca hayatımdaki en güzel birinciliğimin bu doğum birinciliği olduğunu gururla beyan ederim. Hepinizi öperim...
günaydın kızlar,
16sında sezaryene gireceğim inş. ama buradan kimseyle özel görüşmüşlüğüm yok. biriniz numaranızı özelden yazarsanız listeye girmesi için doğum bilgilerimi mesajlarım arkadaşa?
cnm mesaj attım ben sana :) hayırlı haberlerini alırız inş..
slm kızlar bi bakayım dedim kimler doğurmuş destinam doğurmuş mu diye hadi bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz
meleklerini kucaklarına alan anneleri de tebrik ediyorum
ahmet mert te çok iyi çok şükür ele avuca gelmeye başladı şımarıkım gaz sıkıntımız olmasa daha güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?