2011 Aralik Annelerinin Dogum Listesi

Bu arada listeyi tekrar inceledim.. Hakikaten çok duygulandım arkadaşlar. Benim yanımda olan bana dua eden bir çok kişi doğum yapmış.. Ve hala bebişini kucağına almayı bekleyenler var listede göremediklerim. Gerçekten tekrar teşekkür ederim. O zor günlerimi bu güzel günlere taşımamda yanımda olduğunuz için. ben yanınızda değildim birçoğunuzla görüşemedik yazşamadık ama daima dua ettim hepiniz için ve oğlum size bir hatim indirdi İlhan tok hocadan dinleyerek... Bunuda paylaşayım istedim..
Doğumu bekleyen bebişini kucağına almak için sabırsızlanan kalan arkadaşlar Allah hepinizi kurtarsın canlarım ya.. Tez zamanda bebişlerinize ve sağlığınıza kavuşun.. Ben daha yarın doğuracaktım. Ve doğum sonrası sürecimi daha yarından sonra yaşayacaktım...

Ayrıca hayatımdaki en güzel birinciliğimin bu doğum birinciliği olduğunu gururla beyan ederim. Hepinizi öperim...

buraya gelmeyeli ne kadar zaman olmuş yahu 49 kişi anne olmuşuz maşallah geride kalan arkadaşlarımın da günleri çabucak ve sıkıntısız geçer inşallah ve sağlıkla bebişlerini kucaklarlar

canım sıkma canını hakkınızda hayırlısı olsun insallah.

Selam hanimlar, bende 37+2 hafta´da, 01.12.2011´de oglumu kollarima aldim cok sükür. Dogum kilosu 2860gr., boyu 47cm, ismi Yunus. Darisi tüm aralik annislerin basina

canim aramiza donmene cok sevindim.sende oglusunda iyiymis buna daha cok sevindim tabi :)

kötü günleri atlatmana sevindim.inşallah bundan sonrası daha da güzel geçer.
bu arada doğum yapan 55 kişi olmuş maşallah.darısı doğum yapmayanların başına

günaydın kızlar,
16sında sezaryene gireceğim inş. ama buradan kimseyle özel görüşmüşlüğüm yok. biriniz numaranızı özelden yazarsanız listeye girmesi için doğum bilgilerimi mesajlarım arkadaşa?

slm kızlar bi bakayım dedim kimler doğurmuş destinam doğurmuş mu diye hadi bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz

meleklerini kucaklarına alan anneleri de tebrik ediyorum

ahmet mert te çok iyi çok şükür ele avuca gelmeye başladı şımarıkım gaz sıkıntımız olmasa daha güzel olacak

hehheheeh yok cnm hala buralardayım kapanışı yapıcam sanırım bu gidişle topiğin demirbaşlarından oldum

maşallah ahmet merte..face resmini koysana cnm görelim o gaz problemıde kacınılmaz bır sıkıntı bebişler için

ANNİSCİM; bugun sende doguma gidiyon hayırlı haberlerini alırız inş..topiğimiz bir muddet sessiz kalacak toparlanır toparlanmaz beklıyoz senii..bundan sonrakı bebişler biraz gec eklenecekler listeye ..

maşallah 59 olmusuz bugunde 7 tane bebişimiz vardı yanlıs hatırlamıyorsam.Acaba ılk 80 de olur muyum ki:)))

maşallah maşallah ,,listemiz ne kadar genişlemiş öylee..Darısı başta Destina olmak üzre tüm anneciklere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…