2011 Aralik Annelerinin Dogum Listesi

canim senide yazmistim amakaydet tusuna basmadan sayfayi kapatmisim heralde.bende ekledim seni saniyorum :) simdi tamamdir :)

canim senide yazmistim amakaydet tusuna basmadan sayfayi kapatmisim heralde.bende ekledim seni saniyorum :) simdi tamamdir :)

teşekkürler canımcım..
epsilonsigma da gelmiş facebookta yazmış,
demiş ki:
‎10 günlük anne olarak döndüm sonunda :)
aralık annesi olamadım ama kızım gecikmeli yeni yıl hediyesi olarak 3 ocakta,41+3 iken sezeryanla geldi dünyama.biraz iri bebek olduğu için mecburi sezeryan oldum ama anladım ki ben normal doğuramazmışım.kesinlikle cesaretim yokmuş.normal doğuran herkesi cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum.bu arada kızım MİRA 4010 gr ve 53 cm olarak doğdu teyzeleri
eklemen için canım..

Son düzenleme:
bu da benım dogum hıkyem.

biraz geç oldu ama beni de ekleyin listeye evde net olmadığı için giremedim uzun süredir.
bebek adı: zeynep
cinsiyeti: kız
doğum haftası: 38+3
doğum tARİHİ: 7 aralık
Doğum şekli: sezeryan
kilo: 3.200
boy: 52 cm

çok duygulandım ya hepimiz anne olduk

meraba kızlar hepinizi çok özledim,bugün işe başladım,artık ara ara yazarım,süt iznim var 3 saat,şimdi çıkıyorum,doğum,hamilelik gibi kelimeler çok ürkütüyo beni son dk golüyla sezeryan oldum,hatırlamak istemiyorum hiçbişey,aşırı gazım var karnım olduğu gibi duruyo,sadece 5 kilo almıştım halbuki,5 aydır 5 gr bile vermemişim,74 le girdim doğuma 1 gafta sonra 64 tü,şimdi de aynı,sütüm çok ama kızım zayıf 5 aylık 7 kilo 700 gr,babası gibi yakıyo içtiklerini moralim bozuluyo niye zayıf diye,2 çocuğa yetecek sütüm var,3 ay pompayla uğraştım,sürekli ağrılı şiş göğüsler,ama bebeğim sıska,moralim çok bozuk,ama sağlıklı bişeyi yok,sonra yine yazarm hepinizi öpüyom

canım çok çok iyi bence kızının kilosu.. hiç takıntı yapma.. 6-7 aylık olup ta 5-6 kilo bebek bilirim.. sakın boşuna üzme kendini.. hem kız dediğin çıtı pıtı olur :) aşırı kilolu bebek iyi değil hernekadar göre iyi görünse de.. seninki normal persentillerde

teşekkür ederim canım,iştahı çok iyi emmesi çok iyi,hatta o kadar çok emiyo ki bazen miğdesi kaldırmıyo artık hepsini geri çeviriyo,elerinden tuttuğumda pıtır pıtır yürüyo 1-2 haftadır,hatta durmuyo devam ediyo karnıma,göğsüme,hatta kafama kadar tırmanıyo,sürekli konuşma halinde,hiç susmuyo,kahkahalar atıyo,kendini hoplattığımızda,oyuncağına sarılıp uyuyo,herkesi çok inceliyo,sanki karşımda kızım değil kaynanam varbabasına ve eşimin ailesine bakınca görüyorum ki hepsi zayıf,çok hızlı çalışıyo metabolizmaları,ama annelik iç güdüsü işte keşke tombiş olsa diyorum sonra da çok şükür diyorum,boyu 67 cm,tam standartlara uyuyo aslında,ben hamileliğim boyunca da sürekli acıkır saat başı yemek yerdim,hergün süt içer birsürü meyve yerdim,bizim kız 50 cm,3670 g doğdu,göbek bağı hiç yıpranmamıştı,çok kalındı,dr. çok iyi beslenmiş bu dedi,çok şükür sarılığı da hiç olmadı,yanakları a al,cidi pırı pırıldı doğduğunda,hatta boynunu dimdik tutuyodu,her insanın bünyesi farklı demekki ben de çok tombişmişim bebekken,annem demekki sütün dokunuyo,yaramıyo demekki diyince üzüldüm,sapsarı yağlı süt nasıl yaramazki dedim,ama haklısın takmayacam kafama artık

deryacım hayırlı olsun bebişlerimiz bayadır yoktum burda ama kıloyu cok takıyorsun maşallah kızın gayet ıyı benım bebeğim 6300 gr 5.ay bıtıyor nerdeyse ama saglıklı olsun gerısı umrumda değil valla...

bebişlerinizi cok opuyorum benımkıde 8 aralık dogumluişe basladım oglusumu cook ozluyorummm aranızda calısanlar varmı

bu forumu farketmemişim.
adı ela
12.12.2012
3140 gr
49 cm.
sezeryan
kız
38+2

Son düzenleme:
hey gidi günler ... ne telaşlıydık... an ve an yazardık....:))
şimdi kocaman oldu sıpalar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…