2011 Aralik Annelerinin Dogum Listesi

MasAllah, SubhanAllah. 4-5 gün KK´ya girmedim bebisler sira sira dogmus. Aralik bebisleri aceleci davrandi MasAllah. Tüm yeni annislerin gözü aydin. Allah anali babali büyütsün bebislerinizi. Hayirli, saglikli, uzun ömürler nasip etsin Rabbim. Darisi doguracak olanlarin basina

ayyy demin bi arkadaşımı aradım, bugün sezaryene girecekti. forumdan değil. doğumdan çıkmış. arkadan bebek ağlaması geliyordu. resmen sütüm sızdı. başladım ağlamaya... hormonlar işte. Allah doğan bebeklere, ailelerine sağlık versin. darısı başımıza... çok imrendim valla...

canım gözün aydın. ne güzel kavuşmuşsun kuzuna. darısı başımıza.
darısı başına çok tatlılar ya insanın içi gidiyor resmen:)allahıma şükürler olsun bu duyguyu yaşattığı için.

cnm ya maşallahın var o arada kuaförüde ihmal etmemişsin bravo valla :)) inş benimde öyle sancım ve suyum gelir de öyle giderim hastaneye:))

Selam kızlar bugün dra gittik.Benim oğlum da Salı günü doğacak doktorumuz salı gününe randevu verdi sezeryana o zamana kadar kimse doğurmasın
Oğluşum şimdilik 3kilo 200gr ama salıya kadar alır inşallah azcık daha

seker pazartesi 1 tane
sali 3tane gelecek ama simdiden anlasalim 20.sira benimmmmmmmmmmmmmmmm

cnm sen hangi gün yapacaktın dogum suan zaten 18ile 19. bebeklerde geldi yarına 20. gelir bakarsın belli mi olur:))

tuhhhhhhhhh tüühhhhh 20.sirayi kacirdik deseneeeee:))))))))))))
canim sali 6.30da spinalanestesi ile sezeryan olucam halla donmedi sipammmmmmmm
pazarteside yatis olucak hastaneyeeee

allah herkesin bebisini anali babali buyutsunnnn
nekadar sabirsiz cikdilar suan zaten en buyuk hafta benim gibi 39 olcam yarinnnnnnn...

hadi hayırlısı olsun cnm inş..hayırlı haberlerini bekliyoruz dogum olunca mesaj atabılırsen sevinirim cnm

Ayy masAllah Rabbim hepsini anali babali buyutsun hayirli evlat olsunlar ins darisi bize InsAllah

Tamam eklerim canim senide yalniz bilgileri bir arkadasa yollarsan daha iyi olur ayrintili yazmis olurum.

seker pazartesi 1 tane
sali 3tane gelecek ama simdiden anlasalim 20.sira benimmmmmmmmmmmmmmmm

pazartesi kim olucak canim.sali gunu 3 tanemi anam hizlarina yetisemiyorum kizlarin :)

bu arada su40 arkadasin hicbir bilgisi yok bilen yazsinda ekliyim.suanda hicbirsey bilmedigimden ekliyemedim listeye.19. bebek ondan geldi.bakalim 20. bebek kimden gelicek.

benim bebekte dönmedi bende sezeryan olacağım on gün sonra herkes epiduralla oluyor sezeryanı bende spinali merak ediyordum.sezeryandan sonra vaktin olurda yazarsan bilgilendirirmisin nasıl olduğuyla ilgili

oyy maşşallah kaç kişi olmuş!
Allah analı babalı büyütsün. bize de 38 hafta dolduktan sonra alınabilir ama 39u bekleyelim dedi. şimdilik 23 aralık görünüyor. daha çooook var. ama malum bu seneki aralık bebekleri pek aceleci:)belli de olmaz. bugün 35 haftamız bitiyor. önümüzdeki haftadan itibaren bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…