ekledim canim.boyu kilosu adi eksik.onlarida merj yazinca eklerim
selam kızlarrr...
bende 17 kasım 13:30,da oğlumu kucağıma aldım..
ismi şimşek ege
kilosu 3100..
boyu 50 cm..
sezaryanla oldu doğumum..
37+6 geldi kuzum..
kızlarr bililerimi yazayım ekleyin listeye 37. haftada geldi bebeğimin adı kuzey,3kilo 180 gram 48 cm boyu.
ellerıne sağlık ok guzel olmuş bakalım bız nezaman lısteye gırcez :))
kız sende aniden doguma gidince listeye kim bakacak:)) cok bekleyecege benzemiyorsun sen
selam kızlarrr...
bende 17 kasım 13:30,da oğlumu kucağıma aldım..
ismi şimşek ege
kilosu 3100..
boyu 50 cm..
sezaryanla oldu doğumum..
37+6 geldi kuzum..
teyzeleri benim kızım da beklenmedik bir anda süpriz yaparak geldi.37+2 de. 19.11.2011 saat 9.07 de sezeryanla. kilo 2.780 gram boy 48 cm.listeye yazarsınız artık kızımı. adı ZEREN.
teyzeleri benim kızım da beklenmedik bir anda süpriz yaparak geldi.37+2 de. 19.11.2011 saat 9.07 de sezeryanla. kilo 2.780 gram boy 48 cm.listeye yazarsınız artık kızımı. adı ZEREN.
teşekkür ederim bitanem ya valla her yönüyle süpriz bebek teyzesi. cuma gece 1 de yattım tam 2 30 da wc ye kalktım geri yattım hemen şiddetli sancı girdi çıktı ama her çıkmada idrar kaçırır gibi su geldiğini hissettim ayağa kalkmamla bütün suyum boşalmış gibi paçalarımdan aktı.işin en ilginç yanı da doğum çantam hazır değildi yıkandı ütülendi,cumartesi yani 19 unda hazırlanacak eksikler gözden geçirilecekti kuaför randevum pazar günüydü.hiç biri olamadı çanta alel acele hazırlandı,kuaförümü valla hastahaneye çağırdım sancılarım şiddetlenmeden kaşlarımı aldı ama saçlarımı boyayamadı çünkü çok sık sancı geldi. biraz komik bir durum ama benim hikayemde böyle oldu işte.tam 5 saat sancıdan sonra açılmam 4-5 cm iken sezeryana girdim. sancı beni mahvetti diyebilirim. allah normal doğum yapacaklara yardım etsin.:) ama sen alışmışsın ilk ikiside normalmiş:)cnm ya tekrardan sana hayırlı olsun diyeyim bu bebek senin için mucize olmuş cnm 40yaş hıkayeni okudum cok duygulandım rabbim bu kızını size bağışlasın inş hayırlı bir evlat olsun..azmin karşısında hayran kaldım maşallah barekallah
günaydın aralık anneleri, aralığa kalmadan 12 bebeğimiz oldu, starimu.dan sonra 3 bebiş daha gelmiş, allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin
Mavisisi de ekledim liste 14 kisi oldu.bakalim 15. olmak kime nasip olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?