2011 Aralik Annelerinin Dogum Listesi

hayırlısı olsun cnm heyecanla 3.bebişimizi beklıyoruz bizde:)) şaka bi yana inş 36. haftasını doldurur daha erken..

aceleci kuzular gelmeye başlamış
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin annelerine , bol sütleri olsun , bebişlerin gazları olmasın , çabuk çabuk büyüyüp ele avuca gelsin böcükler

4. bebişimizde sumaktan geldi:)) masal bebeğimiz bugun 7bucuk civarı normal dogumla 3000gr agırlıgında 49 cm olarak dogmuşş annis listeye eklersin cnm:))
tam 37+0 da dogum yapmış oldu:)

4. bebişimizde sumaktan geldi:)) masal bebeğimiz bugun 7bucuk civarı normal dogumla 3000gr agırlıgında 49 cm olarak dogmuşş annis listeye eklersin cnm:))
tam 37+0 da dogum yapmış oldu:)

Ekledim canim ay cok guzel yaa bir aciyorum topici dogum haberleri superr darisi basimiza

4 kişiden 3 ü normall:))) valla bravoo... Rabbim analı babalı büyütsün inşallahh bütün yavrularımızı...

Benim dogum araligin 15 ile 20 si arasi.Insallah zamaninda dogar.Bu arada ben dogum yapinca 5 gece hastanede kalicam.Yani o gunler icerisinde dogum yapan olursa benim donusumu beklicekler mecbur listeye eklemem icin.Umarim o 5 gun icinde cok dogum yapan olmaz Bence bu gidisle araligin sonlarina kimse kalmicak herkes doguruyo catir catir valla

ayyy iyice heycan yaptım ben yaaa.. aralık anneleri kasım annesi olacak nerdeyse :)

ALLAHIM, sağlık sıhhat versin kuzulara.. doğum yapan anneleri yeniden kutluyorum..

5. bebisimizde biraz kucuk ama saglikla dunyaya gelmis ve listede yerini almis bulunmaktadir.Sira 6. bebisimizde bakalim kim olucak

ayy ayy ayyy 5.bebişimizde gelmiş.. ALLAHIM, sağlık sıhhat versin kuzucuğa.. hoşgeldin özgül bebek..

bakalım liste nasıl çıkacak

cnm yasmin_84 ün bebeği sezeryanla dogmuş önceki dogumu sezeryan oldugu için mecburı sezeryan yapmışlar bunuda

tamam canim duzelttim

turkmengelini canim tansiyon sorunu varmiydi bilmiyorum ama suyu 32 haftadan beri azalmis nasil cogaltabilirim yoksa erken dogurucam diyordu.Oylede oldu malesef.Umarim bebisi cabucak toparlanir..

tamam canim duzelttim

turkmengelini canim tansiyon sorunu varmiydi bilmiyorum ama suyu 32 haftadan beri azalmis nasil cogaltabilirim yoksa erken dogurucam diyordu.Oylede oldu malesef.Umarim bebisi cabucak toparlanir..

anladım canım. cevap verdiğin için çok sağol.

Eveeettt 6. bebisde saglikla dunyaya geldi.Hadi bakalim 7. bebek kiminki olucak ay cok heyecanlii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…