maşallah topiğin hızlı bebekleri ve annelerine kimseye kaptırmam 3,sıra benim eğer tabi doğuran olmazsa bizde durumlar biraz daha karıştı oğlum inatla gelmeye çalışıyor şimdilik tutuyorum ama ne zaman gelir bilmiyorum sancılarım var ilaçla durdurulmaya çalışılan sürekli yatıyorum sadece yemek ve wc için kalkıyorum sonra yatmaya devam 38.haftada sezeryan olacaktım hesaplarıma göre ama doktorum biz bir 36 yı görelimde dedi ben ne anlarım sancıdan adet sancısının fazlası dediler ben adet sancısı bilmemki nst de olmasa hiç yani şimdilik 10 dk bir gelen ama sürekli olmayan sancılarımz var oğlum 2400 gr olmuş durumu gayet iyi bizden bu kadar çantalarımız herşeyimiz hazır kapının kenarında bekliyor eşimde tetikte çok heyecanlı bir bekleyiş rabbim hepinizin yardımcısı olsun tek sancıda kurtarsın inşallah arada girebildikçe haber veririm sizlere dua edin
4. bebişimizde sumaktan geldi:)) masal bebeğimiz bugun 7bucuk civarı normal dogumla 3000gr agırlıgında 49 cm olarak dogmuşş annis listeye eklersin cnm:))
tam 37+0 da dogum yapmış oldu:)
5. bebisimizde biraz kucuk ama saglikla dunyaya gelmis ve listede yerini almis bulunmaktadir.Sira 6. bebisimizde bakalim kim olucak
cnm yasmin_84 ün bebeği sezeryanla dogmuş önceki dogumu sezeryan oldugu için mecburı sezeryan yapmışlar bunuda
[TABLE="class: grid, width: 800"]
[TR]
[TD]Sıra
[/TD]
[TD]Anne Adı
[/TD]
[TD]Bebek Adı
[/TD]
[TD]Cinsiyeti
[/TD]
[TD]Doğum Haftası
[/TD]
[TD]Doğum Tarihi
[/TD]
[TD]Doğum Şekli
[/TD]
[TD]Kilo
[/TD]
[TD]Boy
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]1
[/TD]
[TD]Luveyla
[/TD]
[TD]Arif Ahmet
[/TD]
[TD]Erkek
[/TD]
[TD]34+0
[/TD]
[TD]25/10/2011
[/TD]
[TD]Normal
[/TD]
[TD]2,130
[/TD]
[TD]....
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]2
[/TD]
[TD]Essu
[/TD]
[TD]Ömer Sencer
[/TD]
[TD]Erkek
[/TD]
[TD]34+1
[/TD]
[TD]26/10/2011
[/TD]
[TD]Sezeryan
[/TD]
[TD]1,565
[/TD]
[TD]....
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]3
[/TD]
[TD]Sare2009
[/TD]
[TD]Afra Nur
[/TD]
[TD]Kiz
[/TD]
[TD]35+3
[/TD]
[TD]05/11/2011
[/TD]
[TD]Normal
[/TD]
[TD]2,486
[/TD]
[TD]44 cm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]4
[/TD]
[TD]Yasmin_84
[/TD]
[TD]Özgül
[/TD]
[TD]Kiz
[/TD]
[TD]34+5
[/TD]
[TD]10/11/2011
[/TD]
[TD]Sezeryan
[/TD]
[TD]1,500
[/TD]
[TD]....[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]5
[/TD]
[TD]Sumak
[/TD]
[TD]Masal
[/TD]
[TD]Kiz
[/TD]
[TD]37+0
[/TD]
[TD]11/11/2011
[/TD]
[TD]Normal
[/TD]
[TD]3,000
[/TD]
[TD]49 cm[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
cnm yasmin_84 ün bebeği sezeryanla dogmuş önceki dogumu sezeryan oldugu için mecburı sezeryan yapmışlar bunuda
tamam canim duzelttim
turkmengelini canim tansiyon sorunu varmiydi bilmiyorum ama suyu 32 haftadan beri azalmis nasil cogaltabilirim yoksa erken dogurucam diyordu.Oylede oldu malesef.Umarim bebisi cabucak toparlanir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?