• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Aralik Annelerinin Dogum Listesi

:nazar::nazar::nazar: maşallah tüm annelere. ben daha tembel tembel oturayım. bebek 39+4 günlük bi türlü gelmiyo. ilk 60 kişi arasına girmeyi çok istiyordum ama olmadı. artık ilk 70 kişi inşallah diyorum. allahım herkese bebekleriyle sağlıklı uzun ömürler versin inş. prens ve prensesleri kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm:49::49::49::49::49:

cnm moralını bozmayayım ama ılk 70ler de doldu sadece daha listeye eklenemedi arkadaşlar..listeyi düzenleyen annis de dogum yapınca ondan aksadı bıraz..:)

bu topiği çok geç görmüşüm... bende 28 aralığı bekleyen
37+5 günlük hamişim... ama sanırım benimki 28ni beklemeyecek gibi duruyor.. ay vallah nasıl sevindim benle aşağı yukarı aynı haftaları paylaşan birilerini gördüğüm için... yaşadıklarımı başkası yaşıyormu veya onşlar ne yaşıyor bu günlerinde neler hissediyorlar çok merak ediyordum...

cnm dilersen 2011 aralık annelerinin topiğinede bakabılırsın:)

http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/431772-aralik-2011-anneleri-4141.html

KUKURİKU;39+2 de 16.12.2011 sezeryanla oglu mustafa doruk'a kavuştu..3500gr..

TULAYUZUN;16.12.2011 normal dogumla ogluna 40+0da kavuştu 3150gr 51cm...

70 inci sıralarada giremedim. artık umudum kalmadı herhalde ilk 100 ede giremeyecem gibi görünüyo. kızımın geleceği yok. eşim demeli karnımda gelinlik çağına gelince çıkacakmış:52::52::52::52::52::52::52::52: beklemek çok kötü:43::43::43::43:

Cok sukur bitti listeyi duzenledim.Eksik unutulmus kimseler varsa bildiginiz yazin hemen eklerim.kusura bakmayin bayagi gecikti ilgilenemedim malum bende dogum yaptim.artik bundan sonra yogun olmaz zaten.pek kimsede kalmadi.kalanlara allah yardim etsin tez zamanda hayirlisiyla evlatlarina kavusurlar insallah...

Cok sukur bitti listeyi duzenledim.Eksik unutulmus kimseler varsa bildiginiz yazin hemen eklerim.kusura bakmayin bayagi gecikti ilgilenemedim malum bende dogum yaptim.artik bundan sonra yogun olmaz zaten.pek kimsede kalmadi.kalanlara allah yardim etsin tez zamanda hayirlisiyla evlatlarina kavusurlar insallah...

ellerine saglık cnm bakalım ben bu lıstenın kacıncı sırasında yer alabılcem:)) sonuncusu olurmuşumm:1::1::1:

Dogum yapipta adi listede olmayan gozden kacirdigim arkadaslar varsa bilgilerini yazsinlar buraya ekliyim..Bu arada cok az kisi kaldi geride.Allah onlarida bir nefeste kurtarsin insallah..

merhaba kızlar

16 aralık cuma günü saat 17:10 da doğum yaptım. zor bir ameliyattan sonra geldi oğlum Turan.. 50 cm boy ve 3220 gr.
o günleri bir gün ayrıntılı yazar mıyım bilmiyorum ama evimize yeni geldik. 4 gün küvözde kaldı. yüzünü bile göremeden küvöze aldılar. 2 gün de gözlem odasında benimle kaldı. evimize yeni geldik...

Allah kimseye benim hikayemi yaşatmasın. yine de hamdolsun.

Son düzenleme:
selam güzel anneler..

16 aralık 2011 saat 15:40ta 38+0 oğluşum Emre süpriz yaptı bize.. 50cm 3170gram doğdu sıpam.. mecburen sezeryan oldum dönmemişti..
o gün kontrolüm vardı.. nst odasında altıma yaptım sandım meğer suyum gelmeye başlamış.. sonuç göstermeye gidince doktoruma durumu anlattım hemen alttan muayene etti..
5cm açıklık vardı (sancılarım da 15dk da bir gelmeye başlamıştı ama inletecek kadar değil)
sonra biraz daha kurcaladı bebek kanala girmiş dedi.. hemen tekerlekli sandalye istedi acile aldılar beni..
hazırlığımı yaptılar, hemen ameliyata aldılar..
oğluşum da aynı babasının kopyası.. Rabbime çok dua etmiştim ona benzesin diye.. :) ama bukadarını da beklemiyordum
sarılığımız çıktı onun sıkıntısı da vardı üstümde sütüm yeni yeni az gelmeye başladı.. mama ve su da verdirtmediler hastanede..
susuzluktan bebişimin idrarında kristalleşme oldu.. hiç doktor fln dinlemedim gittim mama aldım.. alışmaz inş günde 2-3 defa vermek zorunda kalıyorum.. hayırlısı artık
Rabbim bekleyenleri kurtarsın

kimse kalmamış forumda artık.
anniscim benim oğlumun bilgileri eksik vermişim, boyu 53 cm. 41+1 de dünyaya geldi
teşekkürler

Dogum yapipta adi listede olmayan gozden kacirdigim arkadaslar varsa bilgilerini yazsinlar buraya ekliyim..Bu arada cok az kisi kaldi geride.Allah onlarida bir nefeste kurtarsin insallah..

sonunda çok şükür ki, ben de buraya yazabiliyorum, Allahımıza binlerce şükür, 21.12.2011'de normal doğumla, kızımız ayşe nihal, 3240 gr dünyaya geldi. darısı tüm bekleyen annelere, Allah kurtarsın.

38+6 da Ali kemal Bebişimiz saat 8.40 da sezeryanla 3kiloo 750gr olarak dünyaya geldi,eklerseniz sevinirim...

merhaba kızlar

16 aralık cuma günü saat 17:10 da doğum yaptım. zor bir ameliyattan sonra geldi oğlum Turan.. 50 cm boy ve 3220 gr.
o günleri bir gün ayrıntılı yazar mıyım bilmiyorum ama evimize yeni geldik. 4 gün küvözde kaldı. yüzünü bile göremeden küvöze aldılar. 2 gün de gözlem odasında benimle kaldı. evimize yeni geldik...

Allah kimseye benim hikayemi yaşatmasın. yine de hamdolsun.

cok sevindim cnm evinize cıkmanıza rabbım bır daha ayırmasın oglundan inş..

selam güzel anneler..

16 aralık 2011 saat 15:40ta 38+0 oğluşum Emre süpriz yaptı bize.. 50cm 3170gram doğdu sıpam.. mecburen sezeryan oldum dönmemişti..
o gün kontrolüm vardı.. nst odasında altıma yaptım sandım meğer suyum gelmeye başlamış.. sonuç göstermeye gidince doktoruma durumu anlattım hemen alttan muayene etti..
5cm açıklık vardı (sancılarım da 15dk da bir gelmeye başlamıştı ama inletecek kadar değil)
sonra biraz daha kurcaladı bebek kanala girmiş dedi.. hemen tekerlekli sandalye istedi acile aldılar beni..
hazırlığımı yaptılar, hemen ameliyata aldılar..
oğluşum da aynı babasının kopyası.. Rabbime çok dua etmiştim ona benzesin diye.. :) ama bukadarını da beklemiyordum
sarılığımız çıktı onun sıkıntısı da vardı üstümde sütüm yeni yeni az gelmeye başladı.. mama ve su da verdirtmediler hastanede..
susuzluktan bebişimin idrarında kristalleşme oldu.. hiç doktor fln dinlemedim gittim mama aldım.. alışmaz inş günde 2-3 defa vermek zorunda kalıyorum.. hayırlısı artık
Rabbim bekleyenleri kurtarsın

gözün aydın cnm maşallah sende kavuşmuşsun bebişine ne güzel..:nazar::nazar::nazar:

sonunda çok şükür ki, ben de buraya yazabiliyorum, Allahımıza binlerce şükür, 21.12.2011'de normal doğumla, kızımız ayşe nihal, 3240 gr dünyaya geldi. darısı tüm bekleyen annelere, Allah kurtarsın.

hayırlı olsun cnm bende buraya yazabılecegım gunu hala beklıyorum gözün aydın olsun:nazar::nazar:

38+6 da Ali kemal Bebişimiz saat 8.40 da sezeryanla 3kiloo 750gr olarak dünyaya geldi,eklerseniz sevinirim...

sizede maşallah cnm gözün aydın hayırlı olsun:nazar::nazar::nazar:

Back