ne güzel bende öyle şımartılmak istiyorum ama benim hamileliğimi eşim dışında kimse bimiyo kalp atuşları bir duyulsada bende herkese söylesem keşke
bende biraz daha beklemek istiyordum,eşim dayanamadı söyledi üstelik daha keseyi dahi görmemiştk..aileler bilmiyor şimdilk yılbaşında vericem müjdeyi.
ya dün bişey sordum neden kimse cvp vermemişsaolun ya
dr.dan geldim.bebek şuan 7 hafta 6 günlükmüş.bu sefer daha büyük geldi.durumu iyi ayrıntıları sonra yazarım...
iyi geceler kızlar,bende bugün gittim doktoruma kesemi zar zor gördü 5mm miş yavrucağızım :)çok güzel bir duygu ya
günaydın kızlar siz iyi dayanmıssınız ya bende evde test yapar yapmaz herkesı aradık duymayan kalmadı yanı esım herkes duysun dyosoylemem dıyorum ama bos havalara ucuyo sevıncten
Bizde tahlil yaptırdıktan sonra sadece anne , babaları aradık ama duymayan kalmamış ertesi güne herkesin haberi vardı :)) Ben zaten normalde hiçbişeyi tutamam içimde , hele bunu hiç tutamadım ....
kızlar cuma gunu gıtsem kalp atıslarını duyarmıyım acaba yada keseyı gorurmuyum sat 19 agustos cuma gunu 6 haftayı doldurmus olcaz
evet canım inşallahgüzel bir yeni yıl hediyesi olur:)
canım ben görmedim ya,kusura bakmaya dün bişey sordum neden kimse cvp vermemişsaolun ya
maşallah 23 mm ha,benimki daha 5.2 mmcanım sen öyle yazınca gördüm ben o rakam kesenin boyutu bebeğin değil mesela benimkine 23 mm dedi dedi en son
teşekkür ederim canım,hepimiznki inşallahİkinizinde gözü aydın kızlar , hayırlı olsun ....
Bizde tahlil yaptırdıktan sonra sadece anne , babaları aradık ama duymayan kalmamış ertesi güne herkesin haberi vardı :)) Ben zaten normalde hiçbişeyi tutamam içimde , hele bunu hiç tutamadım ....
merhaba kızlar
dün gece tuvalette pembesi bi lekelenmem oldu, korktum bişi yoktur dimi(
doktorumu aradım ama ameliyatta, dün akşam üşüdüm birazda bugünde hafif yanmam var çok su içiyyorum bu durumdada bol bol tuvalete gidiyorum
merhaba kızlar
doktorumu aradım ama ameliyatta, dün akşam üşüdüm birazda bugünde hafif yanmam var çok su içiyyorum bu durumdada bol bol tuvalete gidiyorum
merhaba kızlar
geçmiş olsun, hemen endişelenme arkadaşım sanırım böyle oluyor birçok kişide...
ne zaman çıkacakmış doktorun ameliyattan ?
cerenimo ne zaman gidiyon kız doktora saat kaçta.
ordan buraya koşturuyom peşinden
dur yerinde yorma beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?