2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

keseyi gördümmm keseyi gördümmm keseyi gördümmmm
haftayada gidicem ki kalp atışına felan baksın
ya bişe sorucam sadece bi kesemi var yani şimdii olması gerekn bumudur yani
bide ultrason kagıdımda 8.3mm yazıyo bu nedir devamlı okuyorum burda

Son düzenleme:
benim eşim herzaman duygularını açık açık belirtir ve benden daha yoğun yaşar.ben birşey hissetmiyorum ama o benden daha duygusal davranıyor..sanırım bende sorun var
benzer durumlarımız
normalde ikimizde duygusal değilizdir ama şu aralar eşim pek bir hassas..
ben hala odun gibiyim
o şimdiden baba moduna girdi ben tekmeleri bekliyorum

slm kızlar ben geldım ya bende daha mıde bulantısı falan yok ne zaman baslar 5+3 üm bide şu logolar nasıl yapıloıyodu yazarmısınz

slm kızlar ben geldım ya bende daha mıde bulantısı falan yok ne zaman baslar 5+3 üm bide şu logolar nasıl yapıloıyodu yazarmısınz

hosgeldın cnm mıde bulantısı bende 4 haftadan berı var ve hala gecmedı ıyı bısey baslamasını ısteme bence.yemek bıle yapamıyoruz.
logolara gelınce tıckerfactory.com dan pregnancy tablolarından yapabılırsın yaotıktan sonra cıkan karman corman adresın ıcınde tırnak ısaretl ıyerı kopyalıp sonra kadınlar kulubu kontrol panelınde profıl duzenle bul sonr cızelge yazan yerı bul ve oraya kopyalayıp altta kaydete bas.

sagol canım yapmaya calısayım aslında hamıle kalmadan once yapmıstım ama yapıstırmamaıstım buraya kendı kendıme o logoya bakıp hayal kuruyodum bıgun ols yaparım dıye ama sımdı unuttum :18:benımde satım 19 kasım ılk bebegım oacak ınsalah ıkı yıldır ıstıyoduk

allah bagıslasın hepımızın yavrularını benımde ılk bebısım olucak benım sat 6 kasım dıkkat et kendıne..

bugün mide bulantıları öldürecek beni
devlet hastanesine testimin sonucunu almaya gittik bugün ölecem sandım başım döndü...
çok fena kokuyordu çooook..zaten çok da kalabalık..
akşamdan beri de midem bi ağrıyor bi bulanıyor..
dayanamadım bebişime elimde ki iplerden biriyle atmasyon bi süveter yaptım..minicik bişey..
çok merak ediyorum giyebilecek mi?
uyduruk olmuştur eminim ama bana o kadar güzel geldiki..
en az 20 kez sordum kocişe güzel olmuş mu diye..çook güzel olmuş dedi her defasında
aslında örmeyi pek bilmiyorum kafadan bişeyler yaptım

pekı sonuc ne cıktı cnm bunu yazmamıssın.benımde mıde bulnatım 3 gun felan yoktu ama donusu muhtesem oldu. ne yapacam boyle bılmıyorum.allah uzun omurler versınn bebısıne gıysın bı gusel tabı kı annesı sevgıyle yapmıs guzel olmazmı. ıyı fıkır bende alım barı burda can sıkıntısıyla oturacagıma ama yun seyler bebeklere alerjı yapıomus ona uygun bıseyler yapmak lazım.zten hayatımdada hıc ormedım ama herseyın bır ılkı var

canım sonuç çıkmamış daha...

al kız yumuşacık yünler var bebişler için..iki günde bitiyor zaten el kadar şey nolcak :))

bulabılırsem bu gavur memlekette hemde pahalıdır burda ama olsun bakıcam yarnn
mıdem kotu hersey kokuyor brokolı hasladım butun ev kokouo evde kacmak ıstıyorum

dr.dan geldim.bebek şuan 7 hafta 6 günlükmüş.bu sefer daha büyük geldi.durumu iyi ayrıntıları sonra yazarım...

dr.dan geldim.bebek şuan 7 hafta 6 günlükmüş.bu sefer daha büyük geldi.durumu iyi ayrıntıları sonra yazarım...
hosgeldın cnm cok sevındım buyuk gıdıyor demek..ellerı ayakları bıraz olsa bellı oluyormu yanı ayrımları merak ettım ben 6 haftalıkken gormustum cok ozledımmm yıne gormek ıstıyorumm

ne güzel bende öyle şımartılmak istiyorum ama benim hamileliğimi eşim dışında kimse bimiyo kalp atuşları bir duyulsada bende herkese söylesem keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…