2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim kızlar yaa... çalışıyorum, tanıdık birileriylrde gidebilirim tabi ama tek başıma yapmadımki ben yani eşimin desteği çok önemli benim için. sonuçta ilk hamileliğim bi bilgi sahibi değiliz deneyimli değiliz birinin baştan sona kadar gerek psikolujik gerek muayenelerle destek olması lazım diye düşünüyorum. bencede etrafında etkileyen birileri var çabuk etkilenir eşim diye demiyorum ankarada etlik aşağı eğlencede oturuyorum zübeyde hanıma gittim münevver diye bi dktra denk geldim hiç memnun olmadım dediğim gibi kendimde gidebilirim ama onun bu tepkisi bu çok duygusal günlerimde beni çok üzdü.... hormonlarımız iyice alt üst oldu dimi kızlar yaaaa

Canım en mutlu olman gereken günlerin , bu kadar kafana takma , tabiki insan destek görmek istiyor , özelliklede eşinden ... İlk önce eşinle güzelce konuş , özele gitmenin özellikle sağlığınla alakalı faydalaından bahset , hatta yakın arkadaşlarınızdan biriyle de konuş oda eşine bu konuda olumlu şeyler söylesin , yine inadım ina diyorsa sakın kendini üzme sen kendin git özele , eve gelince de ballandora ballandıra anlatırsın , belki beğenir ve o da sana destek olur ....

selam canım nasılsın
ah canım sen uzun zamandır çekiyorsun benim daha yeni başladı. bugün zor duruyorum iş yerinde valla.
kaç kilo verdin. hala bişey yiyemiyor musun sen

çok değil 1 kilo vermişim ama kilo sorun değil zaten rengim benzim yok sürekli yatıyorum o beni çok yıpratıyor

ssbulut kalp atışlarını duymuşsunuz gözünaydın inşallah hep böyle yolunda gider

Erkeklerin bebeğe karşı istekleri olsa dahi kendini babalığa alıştırma turları her zaman meşakatli oluyor..
Gebelik başlı başına duygusallık belkide siz destek olmuyor gibi görüyorsunuzdur..Kendinizi bunun için yıpratmayın ve tadını çıkarın derim lakin ben çok zor bir hafta geçirdim ve geçirmeye devam ediyorum..
Beklenmedik bir anda hamile kaldığımı öğrendim ve eşim çok farklı tepkiler veriyor öğrendiğinden beri..
Tamam ikimizde hazır değildik ve 3 4 yıl kadar düşünmüyorduk ama oldu işte..Öğrendiğim günden beri eşimle sürekli tartışıyoruz ve zor bir hamilelik geçiriyorum.Tüm gün yataktayım eşimle konuşmuyoruz doğru düzgün 2 lafından biri aldırmalıyız oluyor..Doğal olarak çok üzülüyorum tadını çıkaramıyorum bu güzel duygunun fakat buna rağmen anlıyorum onu...Babalık gerçekten çoooook sonradan öğrenilen bir şeymiş..
Bende geçen haftaya kadar anne olmayı düşünmüyor sıcak bakmıyordum..Hamile olduğumu öğrendim ve şu an bebeğimden vazgeçmek istemiyorum..Allah herkesin yardımcısı olsun..
Herşeye rağmen iyi düşünmek lazım iyi beklentiler içine girmek............

çok değil 1 kilo vermişim ama kilo sorun değil zaten rengim benzim yok sürekli yatıyorum o beni çok yıpratıyor

ssbulut kalp atışlarını duymuşsunuz gözünaydın inşallah hep böyle yolunda gider

amin canım ya inşallah inşallah.zaten korkuttu bizi önce. karnımdan baktı kese var bebiş yok sonra vajinal bakalım dedi gördük ve duyduk çok şükür

ay bende en çok yatmaktan korkuyorum zaten..
ne bişey yiyebiliyorsun ne iş yapabiliyorsun
sadece yatıyorsun
umarım çok fazla sürmez geçer canım.
genelde 3-4 aya kadar sürüyormuş ama kişiden kişiye değişir tabii :26::26:

canımya sonuçta şöyle bişey var bir bebeği istesen bile hem anne hem babada acaba soruları oluyor.belki ilk başta adapte sorunu yaşanılıyor.ama dediğin gibi çok güzel bişey.umarım herşey yoluna girer canım benim ya.

Çok sağol..
Benimde tüm dileğim her şeyin hayırlısı..
Bende artık bebek haberini herkese gönül rahatlığıyla verip tadını çıkarmak istiyorum..

sen bu bebegı ıstıyorsan buna kımse engel olamaz cnm.erkekler hıc bır zaman babalıga hazır olamazlar ancak olduktan sonra baba olurlar. ben ve esımde hamılelıgımı bılmıyorken bebek ıcın ancak 1 sene ıcınde maddı manevı hazır olabılcegımızı dusunuyorduk ama ogrendıkten sonra konusu bıle gecmedı.o senden ve sevdıgınden bır parca sıze aıt. kocan bıle bır gun el olur aama cocugun hep senın olur.allah evlatlarımızı bıze bagıslasın

haklısın canım bende beklemiyodum sanırım hazır olmadığım bir anda oluncada aşırı bi destek bekliyorum tepkisini anlayışla karşılayıp işin içeriğini anlatmak yerine nasıl böyle düşüncesiz olabilir diye duygusal bi yönden bakıyorum, suçluyorum oda da yıpratıyo bizi.. kendimce kızıyorum sen ne anlarsınki zaten ağrısınıda ben çekiyorum sıkıntısınıda diyorum hooooop baba olucak sonra beyfendiii sakiiin sağlıklı stressiz bi hamilelik geçirmeliyizki bebişler de sağlıklı olsunlarr... ama iyiki varsınız ağustos anneleri daha başka bi pencereden bakmamı sağladınız bende kendim giderim gelincede ballandıra ballandıra anlatırım

Canım bizimki planlı olmasına rağmen ,hamileliği öğrendiğimizde eşimin sevinci veya tepkileri benimki gibi değildi , tabi ki sevindi ama ben hep mutsuz olduğunu düşündüm ama birkaç gün sonra farkettim ki nasıl geçinicez , bakabilecek miyiz endişesi sevincini gölgelemiş , bende bu konuda olumlu şeyler söyleyerek ona destek olmaya çalıştım . Şu an sevincini daha iyi yaşayabiliyor ve gösterebiliyor,hem o mutlu hemde biz :)) Ama ne olursa olsun baba duygularını anne gibi yaşayamıyor ,biz daha yoğun hissediyoruz , çünkü bizde bir parça oluyor . Sende güzel taraflarından,heyecanlardan bahsederek eşini heveslendirebilirsin belki, hakkınızda hayırlısı olsun canım , umarım eşinde kısa zamanda bu olaya ılımlı bakmaya başlar .....

Tabiki istiyorum..Bana zor bir dönem yaşatıyor inciniyorum buna ragmen aldırmayı düşünmüyorum sadece baba olmayı reddeden bir insanı nasıl babalığa zorlayabilirim buna hakkım olup olmadığını düşünmekden sıkıldım ama bir bebeğinde hayatı söz konusu çok zor bir durumdayım savaşıyorum ve bu bebeği doğurmak istiyorum..

Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için.

canım ama şuda var oda senin annelik hakkını kısıtlamak istiyor.bence sen doğru bildiğini yap 1-2 yıl öncesi sonrası hiçbirşey değiştirm ez bence.eminim oda kabullenecektir.sen çok istikrarlı davran analta heyecanlarını mutlaka anlıcaktır seni.

Mutlaka anlayacaktır sadece istekli görmek isterdim.
Onu zorluyor olmak istemem çünkü o da beni zorlamıyor..Sadece aldırmak istediğini söyledi bende bugün ilk kez ben aldırmak istemiyorum dedim...İş inatlaşma boyutuna varacak diye korkuyorum açıkçası.Çünkü aldırmayı düşünmüyorum.

Biryerde okumuştum babalığı anca tekme atmaya başladığı
zaman anlıyorlarmış erkekler onun için herkes aynı olamaz
eminim ilerleyen evrelerde bu yaptıkları ve yaşattıkları için çoook
pişman olacaklar ama sen kendi moralini yüksek tut yeter cnm

Pişman olmasını geçtim anlasın yeter:)

benim eşim herzaman duygularını açık açık belirtir ve benden daha yoğun yaşar.ben birşey hissetmiyorum ama o benden daha duygusal davranıyor..sanırım bende sorun var

benim eşim herzaman duygularını açık açık belirtir ve benden daha yoğun yaşar.ben birşey hissetmiyorum ama o benden daha duygusal davranıyor..sanırım bende sorun var

Ne güzel işte daha ne istiyosun canım , ben normalde de duygusalım , şu an 3 katı falan; hergün ağlıyorum :))) Bende daha az duygusal olmayı isterdim , benim yerime eşim duygusallaşsaydı :)))

kızlar iyi akşamlar.yarın ve çarşamba yokum.kendinize iyi bakın.umarımm hayırlı haberlerle gelirim doktordan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…