• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ilişkiye girdiysen de olabilir.:73:gebelikte olurmuş o şekilde kanamalar..doktoruna ulaş biran önce canım :70:

ilişkiye girmeyede korkuyo zaten insan h.sonu öyle birlikte olduk ama bişi olcak diyede çok dikkat ettik

Canım sıkıntı yapama , bende de ara ara oluyo pembe akıntı , normalmiş ama hafif kahverengi bile normalmiş. Bu dönelerde oluyomuş.

doğrudur canım.sağolun kızlar içime su serptiniz valla

sağol cnm hastaneye gitmiş akşam üzeri 4 gibi arayın dediler:(( gerçi şu an bişi yokda işte insan tedirgin oluyo bende yerleşme kanamasıdır diye düşünüdüm ama genede sormakda fayda var

doktor ilaç veriyo galiba sorun olmuyor yani
ama sakın korkma bişey yoktur
doktora sorarsın bak devamı da yok hem dimi ?

evet benim de geçen hafta iş yerinde gelmişti
aradım doktoru hemen progestan al başla yarın gel dedi
aldım kesildi bir daha gelmedi.
normalmiş yani
ayrıca ilişkiye ara versen iyi olur
geçmiş olsun organikşeker :3::3:

yok canım.

sadece bu ara doktor su tüket dediği için bol su içiyorum haliyle tuvalete:) biraz yanmam oldu bugün dün akşamda üşüdüm biraz:(( dahada dikkat etcem kendime, zaten çok paniğimdir,hamile kalınca dahada panik oldum:((

evet benim de geçen hafta iş yerinde gelmişti
aradım doktoru hemen progestan al başla yarın gel dedi
aldım kesildi bir daha gelmedi.
normalmiş yani
ayrıca ilişkiye ara versen iyi olur
geçmiş olsun organikşeker :3::3:

sağol cnm, zaten öğrnediğimizden beri bikere oldu :77: artık doktora gidene kadar yanına bile yaklaşmam :49:

haftayada Allah ın izniyle kalp atışlarını duycaz yavrumun :69:

günaydın kızlar siz iyi dayanmıssınız ya bende evde test yapar yapmaz herkesı aradık duymayan kalmadı yanı esım herkes duysun dyosoylemem dıyorum ama bos havalara ucuyo sevıncten :10:

bende gebelık testını yapıp ogrenmıstım kan testının sonucunu 2 gun zor beklemıstım hemen annemlere ve esımın aılesıne mujdeyı vermıstık bence ne kadr erken bılırlerse o kadar ıyı mesela ben temızlık ve yemek ısınden hemencecık emeklıye ayrıldım sagolsun kaynanam kocam hhıbısey yaptırmıyorlar allah razı olsun evde tek yaptıgım toz almak:37:

benim gebelik testinde çıktı 2 gün sonra doktora gittik ultrasonda gördük.

haftayada kontrol var doktor bazı tahlliler istedi perşembe onları yaptırcam sabhtan önümüzdeki haftada gidicem :69:

hosgeldın cnm cok sevındım buyuk gıdıyor demek..ellerı ayakları bıraz olsa bellı oluyormu yanı ayrımları merak ettım ben 6 haftalıkken gormustum cok ozledımmm yıne gormek ıstıyorumm

canım dün merak edersin diye kısa bilgi verdim.misafirim vardı.dün ilkkez üstten muayene etti.alttan muayne etseydi.ters c şeklinde görecektik.net göremedik.ama boyu , cm barbunya gibi :9:kesecm cevizden büyük..şuan herşey yolunda dedi.sat uyumlu değildi 4 gün fark vardı.şimdi 2 güne indi...veeee bugün 8 haftalık :65::9::emir_bebek:

gelısımcımouuu hosgeldın cnm..
guzel haberlerle dondun bılıyorum ve dort gozle beklıyorum her detayını
senınkınlee benımkı aynı gıdıo cunku gun olarak

benim gebelik testinde çıktı 2 gün sonra doktora gittik ultrasonda gördük.

haftayada kontrol var doktor bazı tahlliler istedi perşembe onları yaptırcam sabhtan önümüzdeki haftada gidicem :69:

sanırım senle aynıyız hemen hemen canım ben daha ultrasonla baktırmadım cuma gunu gıtcem ınsallah benımde ıdraraımda cok tuhaf bı koku var gebelıktenmı acaba kalp atıslarını duydunuzmu?

canım dün merak edersin diye kısa bilgi verdim.misafirim vardı.dün ilkkez üstten muayene etti.alttan muayne etseydi.ters c şeklinde görecektik.net göremedik.ama boyu , cm barbunya gibi :9:kesecm cevizden büyük..şuan herşey yolunda dedi.sat uyumlu değildi 4 gün fark vardı.şimdi 2 güne indi...veeee bugün 8 haftalık :65::9::emir_bebek:

masallah onaa barbunyamız bızım bende benımkıne mercımek dıyorum. yanı hersey yolunda cok sevındım darısı basıma karından goruldumu tam olarak onu anlamadım bıde boyu kac olmus bebegın
karından kalp atısını duydunmu..
ne cok sordum dımı bende artık alttan baktırmak ıstemıyorum
satımı degıstın tablodan? burdakı doktorlar sormadan hıcbıseyı soylemıyorlar gıcık oluyorum mesela bana kac gunluk oldugunu hıc soylemedı yada satımla uyumlu gıdıp gıtmedıgını neyse sımdı yenı bı dr bulduk randevu alırsak hemen gıedıcez

boyu 1,5 cm.kese 4 cm.miş...

selvi boylum mqasallah.. :) benımde 6 +1 ken 0.93cm ti su sıra allah ızın verdıyse 1.5cm olmustur

ben denızden mıkrop kapmıstım yazın hala o tam ıyılesmemıs esımle bana antıbıotık verdı muhım bısey degl dedı ama teemızlememız lazım dedı. ben ınternetten arastırdım hamıleler almamalı yazıodu bende baslayamadım sımdı yenı dr a gıtmeyı beklıyorum.bu braz canımı sıkıyor.

sanırım senle aynıyız hemen hemen canım ben daha ultrasonla baktırmadım cuma gunu gıtcem ınsallah benımde ıdraraımda cok tuhaf bı koku var gebelıktenmı acaba kalp atıslarını duydunuzmu?

hayırlısı olsun cnm haftaya duyucaz kısmetse, bende geçen salı gittim mesane dolana kadar su içirdi doktor tam böle iyice gelsin dedi öle gördük ultrasonda:))herşey yolunda dedi bakalım idrarda koku oluyo bildiğim kadarıyla cnm

Back