- 24 Haziran 2010
- 1.223
- 2
- 116
kızlar iyi akşamlar.yarın ve çarşamba yokum.kendinize iyi bakın.umarımm hayırlı haberlerle gelirim doktordan.
görüşürüz canım
hayırlı haberlerle dönersin inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar iyi akşamlar.yarın ve çarşamba yokum.kendinize iyi bakın.umarımm hayırlı haberlerle gelirim doktordan.
benzer durumlarımızbenim eşim herzaman duygularını açık açık belirtir ve benden daha yoğun yaşar.ben birşey hissetmiyorum ama o benden daha duygusal davranıyor..sanırım bende sorun var![]()
slm kızlar ben geldım ya bende daha mıde bulantısı falan yok ne zaman baslar 5+3 üm bide şu logolar nasıl yapıloıyodu yazarmısınz
hosgeldın cnm mıde bulantısı bende 4 haftadan berı var ve hala gecmedı ıyı bısey baslamasını ısteme bence.yemek bıle yapamıyoruz.
logolara gelınce tıckerfactory.com dan pregnancy tablolarından yapabılırsın yaotıktan sonra cıkan karman corman adresın ıcınde tırnak ısaretl ıyerı kopyalıp sonra kadınlar kulubu kontrol panelınde profıl duzenle bul sonr cızelge yazan yerı bul ve oraya kopyalayıp altta kaydete bas.![]()
sagol canım yapmaya calısayım aslında hamıle kalmadan once yapmıstım ama yapıstırmamaıstım buraya kendı kendıme o logoya bakıp hayal kuruyodum bıgun ols yaparım dıye ama sımdı unuttum :18:benımde satım 19 kasım ılk bebegım oacak ınsalah ıkı yıldır ıstıyoduk
bugün mide bulantıları öldürecek beni
devlet hastanesine testimin sonucunu almaya gittik bugün ölecem sandım başım döndü...
çok fena kokuyordu çooook..zaten çok da kalabalık..
akşamdan beri de midem bi ağrıyor bi bulanıyor..
dayanamadım bebişime elimde ki iplerden biriyle atmasyon bi süveter yaptım..minicik bişey..
çok merak ediyorum giyebilecek mi?
uyduruk olmuştur eminim ama bana o kadar güzel geldiki..
en az 20 kez sordum kocişe güzel olmuş mu diye..çook güzel olmuş dedi her defasında
aslında örmeyi pek bilmiyorum kafadan bişeyler yaptım![]()
pekı sonuc ne cıktı cnm bunu yazmamıssın.benımde mıde bulnatım 3 gun felan yoktu ama donusu muhtesem oldu. ne yapacam boyle bılmıyorum.allah uzun omurler versınn bebısıne gıysın bı gusel tabı kı annesı sevgıyle yapmıs guzel olmazmı. ıyı fıkır bende alım barı burda can sıkıntısıyla oturacagıma ama yun seyler bebeklere alerjı yapıomus ona uygun bıseyler yapmak lazım.zten hayatımdada hıc ormedım ama herseyın bır ılkı var
hosgeldın cnm cok sevındım buyuk gıdıyor demek..ellerı ayakları bıraz olsa bellı oluyormu yanı ayrımları merak ettım ben 6 haftalıkken gormustum cok ozledımmm yıne gormek ıstıyorummdr.dan geldim.bebek şuan 7 hafta 6 günlükmüş.bu sefer daha büyük geldi.durumu iyi ayrıntıları sonra yazarım...
iyi geceler kızlar,bende bugün gittim doktoruma kesemi zar zor gördü 5mm miş yavrucağızım :)çok güzel bir duygu ya![]()
hayırlı olsun cnm artık bundan sonra buyucek kocaman olucak
teşekkür ederim canım, inşallah o günlerinide görürüm..etrafımda öğrenenler bir ilgi gösteriyoruki sormayın.nasıl şımartıyorlar arkadaşlarım beni..canın ne çekerse söyle yapalım diyorlar:79: