ayay84 oda harikaaa olmuşş.. ağırdan almanın faydaları zevkli annelerden aşırma yapmak
kızlar ben de mide yanmasından çok çekiyorum.. süt ve soda içmek dışında önerisi olan var mı?haftaya kontrolumde ilaç istiycem siz bişey kullanıyomusunuz?
Kızlar e-bebek te anne adayının günlüğü 1 TL...
Daha önce aldınız mı burdan bişey?
Merhaba güzel hamileler...Benim çok şükür hiçbir sorunum kalmadı mideyle ilgili hepsi yokolup gitti...
Bebeğimde kıpır kıpr çok hareketli...3 lü testimi sadece kanda baktırdım ayrıntılı usg gününü kaçırdım..ikilide hem kanda hem 3 boyutlu usg le bakılmıştı.sizde nasıl oldu bu taramalar...
bu ayda yaptırdığınız tahlil falan varmı?
hosgeldin cnm,
nerelerdesinnn??
gobek showda gordum resmini, yine hic kilo almamissin masallah
bi de bisey dikkatimi cekti, sacinin dipleri filan cikmamis;
kizlar siz saclarinizi boyatiyor musunuz?
ben hic boyatmadim hamile kaldigimdan beri ama bitkisel boyatma istegi var icimde, kararsizimm
Merhaba güzel hamileler...Benim çok şükür hiçbir sorunum kalmadı mideyle ilgili hepsi yokolup gitti...
Bebeğimde kıpır kıpr çok hareketli...3 lü testimi sadece kanda baktırdım ayrıntılı usg gününü kaçırdım..ikilide hem kanda hem 3 boyutlu usg le bakılmıştı.sizde nasıl oldu bu taramalar...
bu ayda yaptırdığınız tahlil falan varmı?
Havuzlu hanın yanında değil de kurukahveci mehmet efendinin sokağında cnm, kime sorsan gösterirler havuzlu hana da uzak değil, ayrıntılı için de şimdiden bol şans cnm
hosgeldin cnm,
nerelerdesinnn??
ben hic boyatmadim hamile kaldigimdan beri ama bitkisel boyatma istegi var icimde, kararsizimm
ben bu ay kontrolümü başka dr oldum oda şeker testi demedi bana hiç 6. ay kontrolüme gidicem artık kendi druma...Benimde çok aşağıda biliyomusun her görende öyle söylüyor afedersin çıkacak gibi alta vuruyorrr ...bişey olmaz Allahın iizniyle...cnm hoşgeldin aramımza...
ben 3lü test yaptırmadım
4lü yaptırıp ayrıntılı usg baktırdım
haftayada şeker testim var
şeker testinden korkuyorum inş bişi çıkmaz...
bide benim bebiş aşağıda demişti dr o kafama çook takılıyo..
ben bu ay kontrolümü başka dr oldum oda şeker testi demedi bana hiç 6. ay kontrolüme gidicem artık kendi druma...Benimde çok aşağıda biliyomusun her görende öyle söylüyor afedersin çıkacak gibi alta vuruyorrr ...bişey olmaz Allahın iizniyle...
hoşbuldumm canımm teşekkürlerr...
saçlarımı yok boyatmadım hiç tam hamile kaldığım ay boyatmıştım geldi aslında dipleri 5 ayda o kadar uzadı :)
falla arkadaşlar ben ilk üç aydan sonra bitkisel boyattım....doktoruma sordum tabi...7 aylık hamileyim. tekrar doğuma yakın röfle düşünüyorum...bakalım...eskidenmiş öle boyatma falan ben böle şeylere inancım yok açıkcası...
ben 14.haftada boyattım dr umuz zaten kokunun zararlı oldugunu bıtkısellerdede koku olmadıgı ıcın sorun olmadıgını soyledı...doguma kadar yıne boyanır coook beyazım var benım
mesela dıs tedavısıd olmaz derler bana dolgu yapıldı hatta dun 20lık dısım cekıldı
hosgeldin cnm,
nerelerdesinnn??
Kızlar çok canım sıkıldı. Eşimin uzun zamandır iş yerinde sıkıntıları vardı. Bugün toplantıda direktör yaptığı işleri yapmamış gibi konuşmuş. Ne işe yarıyorsun sen gibi ağır laflar söylemiş. ( ki gerçekten fabrikada herkes biliyor ve söylüyor eşimin ne çok işi batmaktan son anda kurtardığını) eşim aradı onay verirsen istifamı veriyorum dedi. Ama şuan birmizden birimizin çalışmaması açısından o kadar kötü bir dönemki tamam diyemedim. :,((((( ama çok canım sıkıldı deminden beri ağlamaktan bir hal oldum. Çok iyi biliyorum bu lafları hiç haketmedi.
Ya lütfen ben sizin dualarınıza çok güveniyorum ve inanıyorum. Lütfen dua edin ya başka bir iş bulsun yada burada ki durumu düzelsin diye.
Kızlar çok canım sıkıldı. Eşimin uzun zamandır iş yerinde sıkıntıları vardı. Bugün toplantıda direktör yaptığı işleri yapmamış gibi konuşmuş. Ne işe yarıyorsun sen gibi ağır laflar söylemiş. ( ki gerçekten fabrikada herkes biliyor ve söylüyor eşimin ne çok işi batmaktan son anda kurtardığını) eşim aradı onay verirsen istifamı veriyorum dedi. Ama şuan birmizden birimizin çalışmaması açısından o kadar kötü bir dönemki tamam diyemedim. :,((((( ama çok canım sıkıldı deminden beri ağlamaktan bir hal oldum. Çok iyi biliyorum bu lafları hiç haketmedi.
Ya lütfen ben sizin dualarınıza çok güveniyorum ve inanıyorum. Lütfen dua edin ya başka bir iş bulsun yada burada ki durumu düzelsin diye.
Canım bende de aynı sorun var. Boyatmakla boyatmamak arasındayım. Doktora her gittiğimde soruyorum, boyatabilirsin diyor.
Yakında kuzenimin düğünü var. Boyatıcam bende:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?