bendede var aynı sorun kızlar sol göğsümün altında oluyo benimde bıçak sokuyorlar sanki kasılıp kalıyorumdevamlı masa başında oturuyoolduğum iiçndir belki diyorum ama dr sorucam bende bu gidişimdee
Kızlar günaydın...
ayay84 ,Odalası düzülmüş oğlunun ne güzel, tamamlanmış çoğu şeyiniz:))
Canım ben de evde yapmıyorum, ilaç alıyorum kalkınca 1 saat sonra yemem gerekiyor. poğaça yerine evde sandviç yapsan. Ben öyle yapıyorum içine domates biber peynir zeytin ne bulursam koyuyorumBiraz kahvaltı tabağının ekmek içine sığdırılmışı gibi oluyor
Yumurtayı fln sadece haftasonu yiyebiliyorum zaten, hafta içi de daha dengeli yemeye çalışıyorum.
Bende de sol göğsümün altında sıkışma oluyor sanki kemik batıyor gibi, ama özellikle yemeklerden sonra oluyor ben de, sürekli değil. Ben de bebek büyüdüğü için baskı yapıyor diye düşünüyorum.
Ama senin sürekli ve çok şiddetli ise sormanda fayda var.
Kızlarrr bugün trendyolda kargo ücretsizmiş. Zeyland'ın ürünleri de var satışta, özellikle erkek anneleri bir baksın derim, onlar için daha güzel şeyler var.
Üye olmayanlar için davet linki;
trendyol | alışverişin yeni yolu
Doğumdan sonrada dinletin bizde bazen işe yarıyordu uyuyordu hatta teybe filan kaydedin ...
çok güzel allah huzurla uyumak nasip etsin köşede beşik gördüm gibi kaça aldın cnm nereden ve onun daha detaylı fotosunu koyarmısın ?? Tşk...
Geçmiş olsun cnm kramp gibiyse druna söyle magnezyum başlar büyük olasılıkla..
Hoşgeldin cnm ben erken hissetmişştim malum 2.olunca bazı kilolu anneler daha geç hisseder diyorlar dı eğer kilon varsa ondan olmuş olabilir cnm...
evet canım benim doktorum girecek doğuma.doğuma, senin doktorun girecek dimi? çünkü kendi doktorun girince fiyat değişiyormuş. galiba daha uyguna geliyor
benim de kanım 11 e düşmüş canım. doktor kan hapını günde 2 defaya çıkardı.ben de pekmeze başlayayım bari.günaydın kızlar. kanım 11e düşmüş hem de kan hapı kullandığım halde ben de sabahları pekmez yemeye başladım kilo yapar zaten yeterince almaya başladım ama önemli olan sağlık
Kızlarrr bugün trendyolda kargo ücretsizmiş. Zeyland'ın ürünleri de var satışta, özellikle erkek anneleri bir baksın derim, onlar için daha güzel şeyler var.
Üye olmayanlar için davet linki;
trendyol | alışverişin yeni yolu
ayay 41,5 kre masallah..
odaniz bi harikaa,
hersyeiniz duzulmus, bir prensimiz eksik icinde. o da hayirlisiyla gelir insallahh
ayay84 oda harikaaa olmuşş.. ağırdan almanın faydaları zevkli annelerden aşırma yapmak
kızlar ben de mide yanmasından çok çekiyorum.. süt ve soda içmek dışında önerisi olan var mı?haftaya kontrolumde ilaç istiycem siz bişey kullanıyomusunuz?
ayay84 oda harikaaa olmuşş.. ağırdan almanın faydaları zevkli annelerden aşırma yapmak
kızlar ben de mide yanmasından çok çekiyorum.. süt ve soda içmek dışında önerisi olan var mı?haftaya kontrolumde ilaç istiycem siz bişey kullanıyomusunuz?
kizlar ben de kac gundur park yatak icin uyku seti arastiriyorum nette.
funnababy bana da hem kaliteli he de sik gorundu,
dun ben de butterfly modelini begendim; 89 tl de uygun geldi, hatta ayni urunun cibinlik tulu de var takim o da69 tl
bu aksam e-bebekte varsa bi yakindan bakmayi dusunuyorum
bu arada dun kizima oyuncak hediye geldi, dayisi almis, cok sevindik....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?