günaydın kızlarrr...
dün geceki ağrılardan dolayı sabah sağlık ocağına gittim.ebeye anlattım normal bunlar dedi.ama ben böyle olunca hareketlerinide hissetmiyorum dedim o da normal dedi.5 gün bile hissetmeyebilirsin bişey olmaz dedideli mi ne? dr 2 gün hareket etmezse hemen ulaş diyo dediği lafa bak.bende dedimki bu ağrılar erken doğumun habercisi olabilir mi* o yüzden korktum dedim.öylke bişey olsa salı günü uyarırdım ben seni dedi olmaz öyle şey dedi.bide ne dese beğenirsiniz senin hamilelikte psikolojin zayıflamış herşeyin senin başına geleceğini sanıyosun dedi.
salak yaaa
çok kızdım.sonra kan tahlil sonucumu aldım kanım biraz çoğalmış ama sınırda yine.iki şeyde eksiklik var sadece.yarın dr gösteririm artık.akşam sıcak su tıttum karnıma sıcak banyo iyi geldi sanki.bide gece üztümü hiç açamamaya dikkat ettim.oğluşumda hiç kıpırdak değil dünden beri sabah ufacık bi kıpırtı duydum sevindim o kadar.şu son günlerde çok yormuştum kendimi,artık biraz dinlenmeye çekilicem.gezmelere falan gitmiycem.öyle karar verdim..
![]()
Canım geçmiş olsun. Bende 1-2 gün kızımın hareketlerini hissetmiyordum. Belli belirsiz bişey oluyordu, çok korkmuştum bide eşim yanımda da değil iş için amerikaya gitti. Neyseki artık kızımın hareketlerini daha net hissediyorum. Sanırım arada bu yaramazlar tembellik yapıyor. Az önce kulaklıkla kızıma Mozart, Vivaldi dinlettim, kıpır kıpır oldu, sevindimi rahatsızmı oldu bilemem, ama uzmanlar klasik müzik özelliklede mozart vivaldi dinletin diyorlar, ruhsal gelişimi için.