2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrr...
dün geceki ağrılardan dolayı sabah sağlık ocağına gittim.ebeye anlattım normal bunlar dedi.ama ben böyle olunca hareketlerinide hissetmiyorum dedim o da normal dedi.5 gün bile hissetmeyebilirsin bişey olmaz dedi :53::53: deli mi ne? dr 2 gün hareket etmezse hemen ulaş diyo dediği lafa bak.bende dedimki bu ağrılar erken doğumun habercisi olabilir mi* o yüzden korktum dedim.öylke bişey olsa salı günü uyarırdım ben seni dedi olmaz öyle şey dedi.bide ne dese beğenirsiniz senin hamilelikte psikolojin zayıflamış herşeyin senin başına geleceğini sanıyosun dedi.:53: salak yaaa :57: çok kızdım.sonra kan tahlil sonucumu aldım kanım biraz çoğalmış ama sınırda yine.iki şeyde eksiklik var sadece.yarın dr gösteririm artık.akşam sıcak su tıttum karnıma sıcak banyo iyi geldi sanki.bide gece üztümü hiç açamamaya dikkat ettim.oğluşumda hiç kıpırdak değil dünden beri sabah ufacık bi kıpırtı duydum sevindim o kadar.şu son günlerde çok yormuştum kendimi,artık biraz dinlenmeye çekilicem.gezmelere falan gitmiycem.öyle karar verdim..:31:

Canım geçmiş olsun. Bende 1-2 gün kızımın hareketlerini hissetmiyordum. Belli belirsiz bişey oluyordu, çok korkmuştum bide eşim yanımda da değil iş için amerikaya gitti. Neyseki artık kızımın hareketlerini daha net hissediyorum. Sanırım arada bu yaramazlar tembellik yapıyor. Az önce kulaklıkla kızıma Mozart, Vivaldi dinlettim, kıpır kıpır oldu, sevindimi rahatsızmı oldu bilemem, ama uzmanlar klasik müzik özelliklede mozart vivaldi dinletin diyorlar, ruhsal gelişimi için.

günaydın kızlar..
herkesler iyidir umarım.
ben iki gündür yürümeye başladım ama çok mu az mı bilemedim.günde kaç saat yürümek gerekiyor bilgisi olan var mı?

ne kadar yürüyorsun ki, hiç yürümemekten iyidir öyle düşün. Bende başladım, akşam yemeklerinden sonra yarım saat. Bu aralar kayınvalidem evde olduğu için eve gittiğimde akşam yemekleri hazır oluyor- çok güzel bişeymiş yemeğin hazır olması bu arada- erkenden yiyip, birlikte yarım saat yürüyoruz. Ama şu ankaranın havası bir türlü düzelmedi akşamları yağmurlu kapalı olunca yürümüyoruz.

Kızlar günaydınnnnn...

Canım aynen benimde karnım hızla büyümeye devam. Birden hızlandı:1:

Bende geçen hafta forumdaydım, mothercare atletlerden aldım. 7 tanesi 38 TL... 0-3 aldım, yanımda arkadşım vardı.Onunda 1,5 yaşında oğlu var. Yeni doğduğunda olur bu atletler dedi. Fiyatı da uygundu bende aldım:1:

Benim doktorum önce yaptır dedi, bende yaptırdım. Kolum çok şişti acıdı. 2. dozu yaptırma dedi.

Aslında çok da gerekli değil, doğum yaptığın hastaneye güveniyorsan, sorun yok...
bende bi gittiğimde alayım o zaman tamam cnm
ama ben 7li setlerde 50 küsür piyat görmüştüm bi inceleyeyim bakim..
canım 0-3 alman uygun bence. Hastane çıkışının içindekiler zaten yenidoğan, 2 hafta sonra fln olmuyormuş onlar, 0-3 leri en azından 3 ay kullanırsın, hem kıyafetleri çok sıkmasın diyorlar bebeği.
Bir de mothercare'in kalıpları aslında büyük değil, tam üstünde yazdığı gibi oluyormuş.0-3 ise gerçekten bu aylar için uygunmuş. Piyasadaki diğer ürünler çok değişiyormuş tecrübeli anneler öyle diyor yani. 3. ayında 6aylık kıyafetleri giymeye başladı fln diyor, asıl onların kalıbı küçük yani.
sğl cnm bende hemen listeme akledim alıcam bi takım 7li.
Eki Görüntüle 186465

kızlarrr merhabaaa,oğluşumun odasının son halini sizlerle paylaşmak istedim,beğenecekmisiniz bakalım :D:nazar::emir_bebek:
fıstık bebişinin odası çook güzel
,biz daha gidip bakamadım sen almışın dizmişin bile helal sana
kıssssssslarrr...e-bebekde şu uyku setini çok beğenmiştim,markası funnababy,nette sitelerini buldum belki siz de bakmak istersiniz modellere....anneme de mesajı verdim..herhalde kıjımaa şu seti alacağımm...sizce nasıl??
Daisy Uyku Seti | Funnababy
şu modeli de beğenmiştimmmm
http://www.funnababy.com/urun_detay.asp?id=380&kampanya=&model=Luna Elegant

bi de uykumuz gediiiiiiiiiiiii...ufaktan yatalım....malum sabah erkenden kalk işeee koyullllll....öptükkkkkkkkk;)

cnm ben ilkini çook beğendim fikir senin..
:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:
bu arada kızlar yaaa yazıktır günahtir sabah sabah kızımlar 20 küsür sayfa okuduk gözler şaşı beş bakıyo valla o kadar yazmışınızki bişi kaçırmakta istemedim dün giremememin cezası ağır patladı
bizde dn kocişle tdağa gittik işleirmiz vardı işimizi hallettik gezdik alışveriş yaptık
çekirdek ailemizin her bireyine :1:
çok güzel ciciler aldık dönüşte ananeye uğradık ondanda cicilerimizi kaptık düştük istanbul yollarına
dönüştede ben dr umun dün gece nöbetöi olduğunu biliyodum muayene olmak istedim bebeğin aşağıda olması hla kafamı kurcalıyo erken doğumlarıda duyuyorum iyice zıvanadan çıkıyorum
ama meğerse ben yanlış biliyomuşum bizim dr nöb değilmiş kocişte olsun nöbetçi olana muayene olalım dedi daha önce kanamam olduğunda gittiğim dr du yabancı değildi yane:1:
ama bana çok bilgili gelmedi bebeğin aşağıda olmasını ben söyledim farketmeyeceti belkide anlamadım bi sorun olmaz dedi benim yaramaz 528 olmuş 1 haftada 52 gr almış
ben ise 0
77 kg mım.
kızım arkasını döndüğü için bi pozunu bile alamadık
ben bu kontrolde memnun ayrılamadım nedense hafta içi tekrar gideceğim
bu arada cicilerimizide gözlerimz dzeline ekleriz...
öpüldünz anacım...

Benim arkadaşım da birkaç hafta önce Gazi'de doğum yaptı. normal doğum 1 gece kaldı. doktor+hastane ücreti 2000 ödedi. benim de doktor randevum haftaya.sorucam bakalım hangi hastaneyi söyleyecek bize.

2000 i gözden çıkardık zaten:61: aklımdaki hastanelerden biri gazi bakalım artık gazi olabilir karataş olabilir egepol var birde yeni bir hastane netten inceledim temiz ve güzeldi tabi görmek daha iyi olur :49: kafamızda ne çook şey var dimi eşyası,odası ,hastanesi vs.amaan sağlıklı doğsunlarda gerisi önemli değil:emir_bebek:

2000 i gözden çıkardık zaten:61: aklımdaki hastanelerden biri gazi bakalım artık gazi olabilir karataş olabilir egepol var birde yeni bir hastane netten inceledim temiz ve güzeldi tabi görmek daha iyi olur :49: kafamızda ne çook şey var dimi eşyası,odası ,hastanesi vs.amaan sağlıklı doğsunlarda gerisi önemli değil:emir_bebek:

evet canım ne çok şey var ya.. ben sadece gaziyi gezebildim. arkadaşım da çok memnundu oradan. bakalım işte doktorumuza sorcaz haftaya. tabi sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil.:49:

canım doktorum yaptırıyor bu 3. kez yaptırışı. ikinde 13.8 gibi bişey yani çok iyiymiş şimdi 11 alt sınır 11.7 biraz düşük doğum için kötü düşük olması

cnm benımde 15 gunde 1 kan tahlılı yapıyolar en son 10,6 idi gecen hafta ölçtüler 11 cıktı sevındım cıkıyo dıye ama az yınede napcaz yaaa bende pekmez yıyorum kan hapını ıcıyorum,
artrık sabah aksam devamlı ıcıcem napım ıns kabızlık yenıden nüksetmez :(

cnm benımde 15 gunde 1 kan tahlılı yapıyolar en son 10,6 idi gecen hafta ölçtüler 11 cıktı sevındım cıkıyo dıye ama az yınede napcaz yaaa bende pekmez yıyorum kan hapını ıcıyorum,

kirmizi et yiyor musun peki canim ??

Kızlar merhabaaa,

2 gündür ara ara girip kısacık okuyabildim ama pek yakalayamadım sizi . Şeker yüklemesi yaptıran ve yaptıracak arkadaşlar vardı. Umaum sonuçlarınız iyi çıkmıştır. Benim yarın sabah 11 de detaylım var acayip heyecanlıyım. Dua edin de bir sorun çıkmasın.

Canım funnababy nevresim takımlarında çarşaftan şikayetçi herkes. 2 farklı boyu varmış. Yatak boyuna göre dikkat edip almak gerekiyormuş. Yoksa yatağa geçmiyormuş. Bence funna babey nin bütün modelleri çok şık duruyor.
Ya kızlar bebek şekeri için havuzlu hanın yanında bir yer söylüyordunuz nersiydi?? Bu akşam İstanbul da olacağım yarın detaylıdan sonra eminönüne gideceğim şu meşhur havuzluhana bakmak için :))))))

Buarada 29 Nisan - 01 Mayıs arası mothercare in tüm ürünlerinde %20 indirim varmış. Bilgilerinize:49:

Havuzlu hanın yanında değil de kurukahveci mehmet efendinin sokağında cnm, kime sorsan gösterirler havuzlu hana da uzak değil, ayrıntılı için de şimdiden bol şans cnm

kızlar plesanta bazen öne gelip bir kaç gun kalabılıyomuş. o zamanda dolayısıyla bebek hareketlerı hıssedılemıyormus. ıkı gun once kucağımda meyva tabağı, meyva soyarken içerden öyle bir tekme geldiki:) hadı cabuk ye gıbılerınden. elim bile havaya kalktı:)))))) ilk defa dısardan hıssedildi kelebeğimin tekmesi. eşimde sabırla koydu elini bekledi, ama okadar kuvvetli vurmadı tekrar. yınede hıssedebildi birazda olsa. gercı bız hem içerden hem dısardan olunca daha sert hıssediyoruz ama eşlerimiz okadar fazla hıssedemıyor galıba:)))
tekme sert olmadığı için bide dedikki o tekme değildir, eliyle çakk yapmıştır babasına:)))
ey allahım şükürler olsun yasattıkların için. bu arada gorumcemın sipariş ettiği esprit marka bebek arabası elıne ulasmış. ana ailece hıc beğenmemışler. zor kapanıyormuş ve kumasıda ıyı değilmiş. geri gönderecekmiş. abc markası varmış almanyada ona bakacakmış. sız duydunuzmu abc markası nasıl? bir fıkrı olan varmı. ben hauck bak dedım. o burda hıc ıyı değil falan dedi:(

kızlar demin no name yanı markası belli olmayan bir battaniye gordum. hanı şu fermuarlı olanlardan. kumaşı yumusacık gıbı geldı bana. hafif poları andırıyor. ama 20 tl dedi. nasıl sizce bu fiyat?

inşallah canım ama pekmez kuru üzüm çok iyi geliyormuş bir de sakatat yemek iyiymiş.

Ya aslında bize sabahları biraz müsama göstermeleri lazım. Sabah sabah yollara düşüyoruz. :1:

Kızlar ben her sabah kantinden poğaça alıyorum. Siz evdemi kahvaltı yapıyorsunuz?

:1: ah nerdeee, allahtan mesai saaitmiz 8.30-5.30 oldu bizim.ben her sabah kahvaltı yapıyorum canım, çok nadirde iş yerinde poğaça yiyorum

günaydın kızlar..
herkesler iyidir umarım.
ben iki gündür yürümeye başladım ama çok mu az mı bilemedim.günde kaç saat yürümek gerekiyor bilgisi olan var mı?

en az yarım saat demişti bana doktorum.

Canım benim 10,6 ile 11 arasında anlamlı bir fark yokmuş zaten. Benim de başlangıçta 11 çıkmıştı, demir ilacına başlamıştık ilk aydan. Bu ay tekrarlattı doktor 10,7 çıktı. ilk değer ile arasında anlamlı bir fark yok dedi ve ben ilacı arttırır diyordum, ama gerek yok, ilk değerin ile aynı çıkmış sonuçların dedi, arttırmadı. Demekki o kadar da düşük değil, ya da bu bu kadar düşüklük çok önemli değil.

Back
X