günaydın kızlarrr...
dün geceki ağrılardan dolayı sabah sağlık ocağına gittim.ebeye anlattım normal bunlar dedi.ama ben böyle olunca hareketlerinide hissetmiyorum dedim o da normal dedi.5 gün bile hissetmeyebilirsin bişey olmaz dedideli mi ne? dr 2 gün hareket etmezse hemen ulaş diyo dediği lafa bak.bende dedimki bu ağrılar erken doğumun habercisi olabilir mi* o yüzden korktum dedim.öylke bişey olsa salı günü uyarırdım ben seni dedi olmaz öyle şey dedi.bide ne dese beğenirsiniz senin hamilelikte psikolojin zayıflamış herşeyin senin başına geleceğini sanıyosun dedi. salak yaaa çok kızdım.sonra kan tahlil sonucumu aldım kanım biraz çoğalmış ama sınırda yine.iki şeyde eksiklik var sadece.yarın dr gösteririm artık.akşam sıcak su tıttum karnıma sıcak banyo iyi geldi sanki.bide gece üztümü hiç açamamaya dikkat ettim.oğluşumda hiç kıpırdak değil dünden beri sabah ufacık bi kıpırtı duydum sevindim o kadar.şu son günlerde çok yormuştum kendimi,artık biraz dinlenmeye çekilicem.gezmelere falan gitmiycem.öyle karar verdim..
günaydın kızlar..
herkesler iyidir umarım.
ben iki gündür yürümeye başladım ama çok mu az mı bilemedim.günde kaç saat yürümek gerekiyor bilgisi olan var mı?
bende bi gittiğimde alayım o zaman tamam cnmKızlar günaydınnnnn...
Canım aynen benimde karnım hızla büyümeye devam. Birden hızlandı
Bende geçen hafta forumdaydım, mothercare atletlerden aldım. 7 tanesi 38 TL... 0-3 aldım, yanımda arkadşım vardı.Onunda 1,5 yaşında oğlu var. Yeni doğduğunda olur bu atletler dedi. Fiyatı da uygundu bende aldım
Benim doktorum önce yaptır dedi, bende yaptırdım. Kolum çok şişti acıdı. 2. dozu yaptırma dedi.
Aslında çok da gerekli değil, doğum yaptığın hastaneye güveniyorsan, sorun yok...
sğl cnm bende hemen listeme akledim alıcam bi takım 7li.canım 0-3 alman uygun bence. Hastane çıkışının içindekiler zaten yenidoğan, 2 hafta sonra fln olmuyormuş onlar, 0-3 leri en azından 3 ay kullanırsın, hem kıyafetleri çok sıkmasın diyorlar bebeği.
Bir de mothercare'in kalıpları aslında büyük değil, tam üstünde yazdığı gibi oluyormuş.0-3 ise gerçekten bu aylar için uygunmuş. Piyasadaki diğer ürünler çok değişiyormuş tecrübeli anneler öyle diyor yani. 3. ayında 6aylık kıyafetleri giymeye başladı fln diyor, asıl onların kalıbı küçük yani.
fıstık bebişinin odası çook güzelEki Görüntüle 186465
kızlarrr merhabaaa,oğluşumun odasının son halini sizlerle paylaşmak istedim,beğenecekmisiniz bakalım
kıssssssslarrr...e-bebekde şu uyku setini çok beğenmiştim,markası funnababy,nette sitelerini buldum belki siz de bakmak istersiniz modellere....anneme de mesajı verdim..herhalde kıjımaa şu seti alacağımm...sizce nasıl??
Daisy Uyku Seti | Funnababy
şu modeli de beğenmiştimmmm
http://www.funnababy.com/urun_detay.asp?id=380&kampanya=&model=Luna Elegant
bi de uykumuz gediiiiiiiiiiiii...ufaktan yatalım....malum sabah erkenden kalk işeee koyullllll....öptükkkkkkkkk
Benim arkadaşım da birkaç hafta önce Gazi'de doğum yaptı. normal doğum 1 gece kaldı. doktor+hastane ücreti 2000 ödedi. benim de doktor randevum haftaya.sorucam bakalım hangi hastaneyi söyleyecek bize.
2000 i gözden çıkardık zatenaklımdaki hastanelerden biri gazi bakalım artık gazi olabilir karataş olabilir egepol var birde yeni bir hastane netten inceledim temiz ve güzeldi tabi görmek daha iyi olur kafamızda ne çook şey var dimi eşyası,odası ,hastanesi vs.amaan sağlıklı doğsunlarda gerisi önemli değil
canım doktorum yaptırıyor bu 3. kez yaptırışı. ikinde 13.8 gibi bişey yani çok iyiymiş şimdi 11 alt sınır 11.7 biraz düşük doğum için kötü düşük olması
cnm benımde 15 gunde 1 kan tahlılı yapıyolar en son 10,6 idi gecen hafta ölçtüler 11 cıktı sevındım cıkıyo dıye ama az yınede napcaz yaaa bende pekmez yıyorum kan hapını ıcıyorum,
artrık sabah aksam devamlı ıcıcem napım ıns kabızlık yenıden nüksetmez
Kızlar merhabaaa,
2 gündür ara ara girip kısacık okuyabildim ama pek yakalayamadım sizi . Şeker yüklemesi yaptıran ve yaptıracak arkadaşlar vardı. Umaum sonuçlarınız iyi çıkmıştır. Benim yarın sabah 11 de detaylım var acayip heyecanlıyım. Dua edin de bir sorun çıkmasın.
Canım funnababy nevresim takımlarında çarşaftan şikayetçi herkes. 2 farklı boyu varmış. Yatak boyuna göre dikkat edip almak gerekiyormuş. Yoksa yatağa geçmiyormuş. Bence funna babey nin bütün modelleri çok şık duruyor.
Ya kızlar bebek şekeri için havuzlu hanın yanında bir yer söylüyordunuz nersiydi?? Bu akşam İstanbul da olacağım yarın detaylıdan sonra eminönüne gideceğim şu meşhur havuzluhana bakmak için :))))))
Buarada 29 Nisan - 01 Mayıs arası mothercare in tüm ürünlerinde %20 indirim varmış. Bilgilerinize
selam güzel anneler
bugün çok uykum var gözlerimi açamıyorum
akşam olsada eve gitsem diye saat sayıyorum
kirmizi et yiyor musun peki canim ??
cnm benımde 15 gunde 1 kan tahlılı yapıyolar en son 10,6 idi gecen hafta ölçtüler 11 cıktı sevındım cıkıyo dıye ama az yınede napcaz yaaa bende pekmez yıyorum kan hapını ıcıyorum,
arada sırada yanı cok az niekı ?
kirmizi et cok onemliymis canim ozellikle hamilelikte,
hele de kansizlik varsa
daha cok yemeye calis
ben de ilk aylar tiksinmistim yiyemiyordum, artik yiyorum
Ya aslında bize sabahları biraz müsama göstermeleri lazım. Sabah sabah yollara düşüyoruz.
Kızlar ben her sabah kantinden poğaça alıyorum. Siz evdemi kahvaltı yapıyorsunuz?
günaydın kızlar..
herkesler iyidir umarım.
ben iki gündür yürümeye başladım ama çok mu az mı bilemedim.günde kaç saat yürümek gerekiyor bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?