2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm yaa inan çok üzüldüm içinde bulunuğunuz duruma
demekki eşinin iş yerinde o kadar rencide ettilerki sabretmeyi düşünmeden istifaya getirmiş işi
eşin işini ne kadar iyi yapsada kıskananlar çekemeyenler laflarını söyler
sen üzme cnm kendini herşey olacağına varır ve eşin inş en kısa zamnda sevdiği bi iş bulupta ona başalr...

Canım boyanı al götür. Ben öyle yapıcam.. Bir tane boya alıcam adını bilmiyorum,bitkiselmiş, kuaföre sordum boyarmısın diye. Olur dedi. Daha ucuza boyuyor tabi...

Benimde saçım düz renk. Beyazlarım olduğu için boyuyorum. Yoksa hiç uğraşamam:26:

Bu arada bitkiseller beyazları çok ii kapatmıyor dediler, umarım öyle olmaz

bu ay içinde şekr tahlili isteyebilir.

Kızlar yarın ayrıntılı ya gidicem. Umarım herşey yolunda olur..

Minişimi görücem, 1 haftada özledim yaramazı

Ben çıkıyorum, iyi hafta sonları sizlere...

Kendinize ve bebişlere iyi bakınnn

hmm o da iyi fikir.

benim beyazlarim filan yok da sacimi zamaninda kahve tonarina boyamistim; kendi sacim koyu kestane.
aslinda dibiyle boyali kisim arasinda fazla fark da yok benim,
boyamasam da idare eder gibi doguma kadar,
ama bakimli da gorunmek istiyorum soyle isil isil saclarla

arada derede kaldim valla

Canım durumu kötü olmuş tabi, ama allah başka dert vermesin dimi, sen sıkma canını bu kadar. Eşin de biraz idare etmeye çalışsın, zor biliyorum ama inşallah kısa sürede mutlu olacağı bir iş bulur.

eşi veya kendisi işyerinde mutsuz olan kızlar allah sabır versin.. insanın huzursuz bi ortamda çalışmaya mahkum edilmesi, işten çıkartılmaya çalışılması çokk kötü.. ekmekle oynamak herşeyden önce günah..

inşallah en kısa sürede ortam düzelir ya da daha iyi fırsatlar açılır önünüzde.. ama mümkün mertebe bebişleri düşünerek strese girmemeye çalışalım. çünkü unutulup gidiliyo çoğu şey.. önemli olan sağlık.. bi de o insanların sevinmesine izin vermemek lazım..

bende hayatta soluma yatamıyorum. şimdi zorbela alıştım ama çok ağrı veriyo. sırtüstü uzanıyom 10 dk ağrıdan dönemiyorum. sende oluyomu canım:26:
kuyruk sokumu çok ağrıyo özellikle

evet kuyruk sokumunda özellikle çok ağrı oluyor sanki belimin o kısmı boşlukmuş gibi oluyo ve aşırı ağrı yapıyor aynı şikayetler bendede var

canım hiç üzülme allah haklının hakkını asla yerde bırakmaz rabbim inşallah eşine yardım eder ve çok daha iyi yerlere gelir bebek açısındanda hiç üzülme onlar zaten kendi nasipleriyle doğuyorlar rabbim yardım eder hiç üzülme bebişte etkilenmesin

kızlar ben dün doktora gittim randevum yoktu acil gittim diyebilirim aşırı sancım vardı ve kasılıyodu sağ tarafım adım atarken çok zorlanıyodum 1 haftadır çalışmaya başladım öğrenciler o kadar yaramazki onlara bağırırken az daha kendime ve bebeğime zarar veriyodum doktorum bol istirahat dedi salı tekrar gidicem bebişim iyiymiş 511 gram olmuş teyzeleri çok sevindik kilo aldığımıza kızımla inşallah bişeyimiz çıkmaz salı günüde dua edin kızlar

geçmiş olsun canım, bu kadar zorlama kendini.

canım inşallah en kısa zamanda her şey yoluna girer.sanırım ev ve araba krediside ödüyodunuz.kesinlikle iki sene sabredin sonra nasılsa tüm borçlar bitecek ,güzel günler sizin olacak.sabrın sonu selamettir derler biliyosun.

annemde hep üşütmekten diyor.ben gece üstümü hep açıyorum.eşim bıkıyorum senin üstünü örtmekten diyor.

gaviscon...

sağol cnm..
Venüs geçmiş olsun canım.

Kıazlar araba koltuğu almamış olanlara; paramini.com' da maxi cosiler indirimde

sağol cnm..

ama 24. haftaya kadar detaylı ultrasona girebilirsin cnm..

Allah yardımcınız olsun.dua edicem cnm.benim eşimd e okulda bıkmış durumda.çocuklar laf ettirmiyo kendine,az kızsan hemen millli eğitimlere şikayet...eğiiytim bu yüzden bozuldu..bend e hep ona dua ediyorum.sizlerede ederim.

cnm sen ne kadarlıksın kaç haftalık yani?
teyzoşlar cicilerim eklendi bakarmısınız?

cnm sen ne kadarlıksın kaç haftalık yani?dikkat et kendine
teyzoşlar cicilerim eklendi bakarmısınız?

maşalah bebişine

yaa herbişi var ama o takımda canım...
8 parça
1 adet 100x150 cm yatak örtüsü kılıfı
1 adet iç yorgan
1 adet 45x80 cm baş koruma
2 adet 45x140 cm yan koruma
1 adet 40x40 cm süs yastık kılıfı
1 adet çarşaf
1 adet 35x45 cm yastık kılıfı
%100 pamuklu kumaş
Yanmaz & Antialrejik Elyaf
Çarşaf ve yastık kılıfı hariç diğer tüm parçalar nakışlıdır.

Bebeğinizin yatağında güvenli uyumasını sağlar.Yan & Baş korumaları sayesinde bebeğiniz farkında olmadan alabileceği darbelere karşı korunmuş olur.

Uyku setinde bulunan yan koruma ve baş korumalar fermuarlıdır.Yan koruma ve baş korumanın iç elyafları kolayca çıkarılabilir,sadece kılıf olarak yıkanabilir. Uyku setini 30 derecede makinede yıkayabilirsiniz.
-bi tane böyle tam takım alacağım...buna extra kirli torbasından tut,abajur,hatta cibinlik falan da ilave alabiliyorsun...bu zaten annanesinin hediyesi olacak kıjımaaa

bu çalışma hayatı bizleri ve eşlerimizi gerçekten dönem dönem çıldırtma aşamasına getiriyor...
ben bir öğretmen olarak memur sıfatımla belki de özel sektörde çalışan eşime göre daha şanslıyım ama...emekliliğimin dolduğu gün(hayırlısıyla)göbek ata ata bırakırım mesleğimi(isyan ediyorum zaman zaman)
ikiniz ve bebişiniz için hayırlısı neyse o olsun canımın içi...lütfen çok üzme kendini...

cuma olduğu için mutluyuz biz de...ama boğazımda hafif bi yanma var..umarım hasta olmam...
ayyy yarın sabah da erkenden şeker yüklemesine gideceğiz...bu akşam çok şey yememem lazım ihihhihi (nası duracaksam)
hepinizi öperiz teyzoşları...görüşürüz sonra...herkese iyi haftasonlarııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…