Kızlar çok canım sıkıldı. Eşimin uzun zamandır iş yerinde sıkıntıları vardı. Bugün toplantıda direktör yaptığı işleri yapmamış gibi konuşmuş. Ne işe yarıyorsun sen gibi ağır laflar söylemiş. ( ki gerçekten fabrikada herkes biliyor ve söylüyor eşimin ne çok işi batmaktan son anda kurtardığını) eşim aradı onay verirsen istifamı veriyorum dedi. Ama şuan birmizden birimizin çalışmaması açısından o kadar kötü bir dönemki tamam diyemedim. :,((((( ama çok canım sıkıldı deminden beri ağlamaktan bir hal oldum. Çok iyi biliyorum bu lafları hiç haketmedi.
Ya lütfen ben sizin dualarınıza çok güveniyorum ve inanıyorum. Lütfen dua edin ya başka bir iş bulsun yada burada ki durumu düzelsin diye.
benim sacim duz renk,
acaba diyorum natural boyalardan alip (kolestonun var natural serisi ) kendim mi boyasam evde,
kuaforlere guvenim yok, bitkisel derler kimyasal cikar :-((
ayy canim benim yaa,
esin demek ki oyle bir noktaya gelmis ki istifayi dusunmus,
Allah sabir versin ona, icine ferahlik versin; en kisa zamanda da daha hayirli , sevecegi , huzurla calisacagi bir is nasip etsin.
canim benim esimde de ayni sikintilar var, onun da isyeri problemli, kac zamandir idare diyor;
onu ise alan muduru ile genel mudur arasinda sorun yasandi, gen.mudur o muduru gonderdi, simdi de esim giden mudurun adami diye ona takti,
gonderemiyorda tazminatini vermemek icin ama esimi bezdirip kendi gitmesini saglamaya calisiyor, mobbing denen seyin kelime anlami tam neyse hepsi uygulaniyor esime :-((((
esim de yeni bir is bulmadan ve tazminatsiz cikmak istemiyor
belki bekar olsa, ya da bebek beklemesek bir saniy durmaz orda, bir gece bunu dusunup cok agladim, bizim icin bu cileye katlaniyor diye; sonra esim sesimi duymus geldi, noldu dedi,
boyle boyle dedim biz olmasak belki de bunlari cekmek zorunda kalmazdin; deli misin dedi, iyi ki varsiniz dedi
Allah bizleri birbirimize vermis, buna sukur,
sevgimiz var, bebeklerimiz gelecek,
gerisi hallolur bir sekilde; is de degistirilir, para da kazanilir
canim ben esim icin hep dua ediyorum, artik senin esini de eklicem dualarima
sen de bize dua et,
kizlar bize dua edinnnnn
Merhaba güzel hamileler...Benim çok şükür hiçbir sorunum kalmadı mideyle ilgili hepsi yokolup gitti...
Bebeğimde kıpır kıpr çok hareketli...3 lü testimi sadece kanda baktırdım ayrıntılı usg gününü kaçırdım..ikilide hem kanda hem 3 boyutlu usg le bakılmıştı.sizde nasıl oldu bu taramalar...
bu ayda yaptırdığınız tahlil falan varmı?
Canım boyanı al götür. Ben öyle yapıcam.. Bir tane boya alıcam adını bilmiyorum,bitkiselmiş, kuaföre sordum boyarmısın diye. Olur dedi. Daha ucuza boyuyor tabi...
Benimde saçım düz renk. Beyazlarım olduğu için boyuyorum. Yoksa hiç uğraşamam:26:
Bu arada bitkiseller beyazları çok ii kapatmıyor dediler, umarım öyle olmaz
Kızlar çok canım sıkıldı. Eşimin uzun zamandır iş yerinde sıkıntıları vardı. Bugün toplantıda direktör yaptığı işleri yapmamış gibi konuşmuş. Ne işe yarıyorsun sen gibi ağır laflar söylemiş. ( ki gerçekten fabrikada herkes biliyor ve söylüyor eşimin ne çok işi batmaktan son anda kurtardığını) eşim aradı onay verirsen istifamı veriyorum dedi. Ama şuan birmizden birimizin çalışmaması açısından o kadar kötü bir dönemki tamam diyemedim. :,((((( ama çok canım sıkıldı deminden beri ağlamaktan bir hal oldum. Çok iyi biliyorum bu lafları hiç haketmedi.
Ya lütfen ben sizin dualarınıza çok güveniyorum ve inanıyorum. Lütfen dua edin ya başka bir iş bulsun yada burada ki durumu düzelsin diye.
bende hayatta soluma yatamıyorum. şimdi zorbela alıştım ama çok ağrı veriyo. sırtüstü uzanıyom 10 dk ağrıdan dönemiyorum. sende oluyomu canım:26:
kuyruk sokumu çok ağrıyo özellikle
kızlar ben dün doktora gittim randevum yoktu acil gittim diyebilirim aşırı sancım vardı ve kasılıyodu sağ tarafım adım atarken çok zorlanıyodum 1 haftadır çalışmaya başladım öğrenciler o kadar yaramazki onlara bağırırken az daha kendime ve bebeğime zarar veriyodum doktorum bol istirahat dedi salı tekrar gidicem bebişim iyiymiş 511 gram olmuş teyzeleri çok sevindik kilo aldığımıza kızımlainşallah bişeyimiz çıkmaz salı günüde dua edin kızlar
geçmiş olsun canım, bu kadar zorlama kendini.
canım inşallah en kısa zamanda her şey yoluna girer.sanırım ev ve araba krediside ödüyodunuz.kesinlikle iki sene sabredin sonra nasılsa tüm borçlar bitecek ,güzel günler sizin olacak.sabrın sonu selamettir derler biliyosun.Kızlar çok canım sıkıldı. Eşimin uzun zamandır iş yerinde sıkıntıları vardı. Bugün toplantıda direktör yaptığı işleri yapmamış gibi konuşmuş. Ne işe yarıyorsun sen gibi ağır laflar söylemiş. ( ki gerçekten fabrikada herkes biliyor ve söylüyor eşimin ne çok işi batmaktan son anda kurtardığını) eşim aradı onay verirsen istifamı veriyorum dedi. Ama şuan birmizden birimizin çalışmaması açısından o kadar kötü bir dönemki tamam diyemedim. :,((((( ama çok canım sıkıldı deminden beri ağlamaktan bir hal oldum. Çok iyi biliyorum bu lafları hiç haketmedi.
venus gecmis olsun cnm,
benim de agrilarim ve kasilmalarim oluyor,
2 gun ben de cok korktum, ablama sordum ; bundan sonra hep olacak onlar normal dedi, sonra rahatladim
bir de ben ofiste tum gun oturuyorum onun da etkisi var, karnim sıkısiyor; dinlenince kasilma da agri da geciyor
ayni senin dedigin gibi bebek bir yerde toplaniyor sanki ve icerden ittiriyormus gibi icten disa baski hissediyorum
bir de montlarimin onu kapanmiyor artik, onu acik giyiyorum, o yuzden karnimi usutuyor da olabilirim.
ayay84 oda harikaaa olmuşş.. ağırdan almanın faydaları zevkli annelerden aşırma yapmak
kızlar ben de mide yanmasından çok çekiyorum.. süt ve soda içmek dışında önerisi olan var mı?haftaya kontrolumde ilaç istiycem siz bişey kullanıyomusunuz?
Canım geçmiş olsun. Bende 1-2 gün kızımın hareketlerini hissetmiyordum. Belli belirsiz bişey oluyordu, çok korkmuştum bide eşim yanımda da değil iş için amerikaya gitti. Neyseki artık kızımın hareketlerini daha net hissediyorum. Sanırım arada bu yaramazlar tembellik yapıyor. Az önce kulaklıkla kızıma Mozart, Vivaldi dinlettim, kıpır kıpır oldu, sevindimi rahatsızmı oldu bilemem, ama uzmanlar klasik müzik özelliklede mozart vivaldi dinletin diyorlar, ruhsal gelişimi için.
Venüs geçmiş olsun canım.
Kıazlar araba koltuğu almamış olanlara; paramini.com' da maxi cosiler indirimde
Merhaba güzel hamileler...Benim çok şükür hiçbir sorunum kalmadı mideyle ilgili hepsi yokolup gitti...
Bebeğimde kıpır kıpr çok hareketli...3 lü testimi sadece kanda baktırdım ayrıntılı usg gününü kaçırdım..ikilide hem kanda hem 3 boyutlu usg le bakılmıştı.sizde nasıl oldu bu taramalar...
bu ayda yaptırdığınız tahlil falan varmı?
kızlar ben dün doktora gittim randevum yoktu acil gittim diyebilirim aşırı sancım vardı ve kasılıyodu sağ tarafım adım atarken çok zorlanıyodum 1 haftadır çalışmaya başladım öğrenciler o kadar yaramazki onlara bağırırken az daha kendime ve bebeğime zarar veriyodum doktorum bol istirahat dedi salı tekrar gidicem bebişim iyiymiş 511 gram olmuş teyzeleri çok sevindik kilo aldığımıza kızımlainşallah bişeyimiz çıkmaz salı günüde dua edin kızlar
cnm sen ne kadarlıksın kaç haftalık yani?dikkat et kendine
teyzoşlar cicilerim eklendi bakarmısınız?
23+3 çıkıyo hesaplayınca ama doktorum 22 haftalık hamilesin dedi canım
yaa herbişi var ama o takımda canım...günaydın kızlar..
ayay84 odanıza bayıldım,güle güle kullansın minik paşa..
hippy ben de ilkini beğendim ama çok pahalı değil mi ya..siz ekledikçe ben eksiklerimi buluyorum :) benim de almam lazım uyku seti..park yatakta var ama odasındaki beşikte yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?