Kızlar çok canım sıkıldı. Eşimin uzun zamandır iş yerinde sıkıntıları vardı. Bugün toplantıda direktör yaptığı işleri yapmamış gibi konuşmuş. Ne işe yarıyorsun sen gibi ağır laflar söylemiş. ( ki gerçekten fabrikada herkes biliyor ve söylüyor eşimin ne çok işi batmaktan son anda kurtardığını) eşim aradı onay verirsen istifamı veriyorum dedi. Ama şuan birmizden birimizin çalışmaması açısından o kadar kötü bir dönemki tamam diyemedim. :,((((( ama çok canım sıkıldı deminden beri ağlamaktan bir hal oldum. Çok iyi biliyorum bu lafları hiç haketmedi.
Ya lütfen ben sizin dualarınıza çok güveniyorum ve inanıyorum. Lütfen dua edin ya başka bir iş bulsun yada burada ki durumu düzelsin diye.
canım bende dün çok dolandığımdan sanırım bugün tüm gün kasılma oldu karnımda oda nefes almamı engelliyor tabiigünaydın kızlarrr...
dün geceki ağrılardan dolayı sabah sağlık ocağına gittim.ebeye anlattım normal bunlar dedi.ama ben böyle olunca hareketlerinide hissetmiyorum dedim o da normal dedi.5 gün bile hissetmeyebilirsin bişey olmaz dedideli mi ne? dr 2 gün hareket etmezse hemen ulaş diyo dediği lafa bak.bende dedimki bu ağrılar erken doğumun habercisi olabilir mi* o yüzden korktum dedim.öylke bişey olsa salı günü uyarırdım ben seni dedi olmaz öyle şey dedi.bide ne dese beğenirsiniz senin hamilelikte psikolojin zayıflamış herşeyin senin başına geleceğini sanıyosun dedi. salak yaaa çok kızdım.sonra kan tahlil sonucumu aldım kanım biraz çoğalmış ama sınırda yine.iki şeyde eksiklik var sadece.yarın dr gösteririm artık.akşam sıcak su tıttum karnıma sıcak banyo iyi geldi sanki.bide gece üztümü hiç açamamaya dikkat ettim.oğluşumda hiç kıpırdak değil dünden beri sabah ufacık bi kıpırtı duydum sevindim o kadar.şu son günlerde çok yormuştum kendimi,artık biraz dinlenmeye çekilicem.gezmelere falan gitmiycem.öyle karar verdim..
bende bugün eve yakın zeyland var ürünleri kalitesi modelleri çok hoş tavsiye ederim yani hemde biçok sey var çok ucuz değil daha fiyat kıyaslamalrında yeterli değilim maalesef neyse lafı uzattımda oraya gittim funnybaby ürünleride satıyor çok hoşuma gitti kalitesi modeli bide havuzlu handa bi dükkan sırf uyku seti falan satıyodu orada nasıl acaba kalitesine hiç bakmamıştım ama fiyatları 120den 200 civarına kadardı galiba giden olursa bi sorsun yaa girişin bi alt katıydı galiba bide ordaki parça sayısınıda bilmiyorum tabii perde vs nasıl olur bilmiyorum funnybaby dede bazı modellerde her parça yok :)) bende hem beşiğe hemde yatagına alıcam bide park yatak var onada sonrabakarım artıkkizlar ben de kac gundur park yatak icin uyku seti arastiriyorum nette.
funnababy bana da hem kaliteli he de sik gorundu,
dun ben de butterfly modelini begendim; 89 tl de uygun geldi, hatta ayni urunun cibinlik tulu de var takim o da69 tl
bu aksam e-bebekte varsa bi yakindan bakmayi dusunuyorum
bu arada dun kizima oyuncak hediye geldi, dayisi almis, cok sevindik....
Kızlar çok canım sıkıldı. Eşimin uzun zamandır iş yerinde sıkıntıları vardı. Bugün toplantıda direktör yaptığı işleri yapmamış gibi konuşmuş. Ne işe yarıyorsun sen gibi ağır laflar söylemiş. ( ki gerçekten fabrikada herkes biliyor ve söylüyor eşimin ne çok işi batmaktan son anda kurtardığını) eşim aradı onay verirsen istifamı veriyorum dedi. Ama şuan birmizden birimizin çalışmaması açısından o kadar kötü bir dönemki tamam diyemedim. :,((((( ama çok canım sıkıldı deminden beri ağlamaktan bir hal oldum. Çok iyi biliyorum bu lafları hiç haketmedi.
Ya lütfen ben sizin dualarınıza çok güveniyorum ve inanıyorum. Lütfen dua edin ya başka bir iş bulsun yada burada ki durumu düzelsin diye.
canım bende dün çok dolandığımdan sanırım bugün tüm gün kasılma oldu karnımda oda nefes almamı engelliyor tabii( yarın dr ma gittiğimde sorucam netten baktım kasılmalar normal ama yorgunluk tetiklermi bilmiyorum belkide annen haklı üşütüyor da olabilriz...
geçmiş olsun canım senin sağlık ocağındaki hemşirede günündeymiş yani şaka gibi :)))
EBENİN REGLİ YAKLAŞIYODU SANIRIM :)) ÜSTÜNE GİTMEDİM..
Hepsiburada.com : My First Babet Bebe Patik | Anne / Bebek / Çocuk
kızıma bugün bu patikten aldım çok güzel dimi teyzoşları :)))
güle güle giysin çok güzelmiş...
battaniyeler güzelmiş.ben bir atne işleme şeklinde başlıycam.malzeömeleri aldım :)) 1 tane penye battaniyemiz var.2 atne daha penye alıcam bide kadife gibi kalın alıcam.yeterli olur sanırım :))
ayyy kızlaaarrr sunların şirinliğine bakın hepsinden almak istiyorum ...:)))))))))
Funny baby bebek patikleri bebek ayakkablar ve bebek oraplar online sat sitesi.
bide bunun ne olduğunu anlayan varmı? Hepsiburada.com : Snoozebaby Happy Sleeping Uyku Örtüsü - Turkuaz/limon Sarısı (SDHSN001) | Anne / Bebek / Çocuk
Hepsiburada.com : My First Babet Bebe Patik | Anne / Bebek / Çocuk
kızıma bugün bu patikten aldım çok güzel dimi teyzoşları :)))
canım büyük ihtimal battaniye....
banada öle geldi de kumasını falan anlamadım :)) renkleri çok camlı dimi
benim şekr yüklemesi (50lik) sonucum 89 çıktı ama tabii hap kullanıyorum gerçi ilk yaptırdığımda da çok değildi ama insülin direncim çıkmıştı biraz kafam karıştı galiba :))ehuehuehu kaytarmaya yer arıyorum galiba :))
sonucun güzel çıkmış canım ...maşallahilaçlada olsa güzel...ilk çıktığında kaç çıkmıştı.? benim 2 hafta sonra 100lük yapılcak...
sonucun güzel çıkmış canım ...maşallahilaçlada olsa güzel...ilk çıktığında kaç çıkmıştı.? benim 2 hafta sonra 100lük yapılcak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?