• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bendede var aynı sorun kızlar sol göğsümün altında oluyo benimde bıçak sokuyorlar sanki kasılıp kalıyorum :( devamlı masa başında oturuyoolduğum iiçndir belki diyorum ama dr sorucam bende bu gidişimdee

kızlar o goğus altındakı ağrılar sudyenden oluyor. balenlı sudyen kullanmayın dıyor dr lar. ben calısmadığım ıcın coğu zaman takmıyorum sudyen ve ağrıdan oyle kurtuldum. benım sağ göğsumun hemen altında oluyor. sağ tarafa yatamıyordu dusunun. hım bırde gecen gun okudum safra kesesı problemı olabılırmıs sağ gogsun altında ağrı olursa.
sudyensız kalmaı bır deneyın. eğer hafıflemezse mutlaka safra kesenıze baktırın. benım dr oyle demıstı ama gectı sukur.

günaydın kızlarrr...
dün geceki ağrılardan dolayı sabah sağlık ocağına gittim.ebeye anlattım normal bunlar dedi.ama ben böyle olunca hareketlerinide hissetmiyorum dedim o da normal dedi.5 gün bile hissetmeyebilirsin bişey olmaz dedi :53::53: deli mi ne? dr 2 gün hareket etmezse hemen ulaş diyo dediği lafa bak.bende dedimki bu ağrılar erken doğumun habercisi olabilir mi* o yüzden korktum dedim.öylke bişey olsa salı günü uyarırdım ben seni dedi olmaz öyle şey dedi.bide ne dese beğenirsiniz senin hamilelikte psikolojin zayıflamış herşeyin senin başına geleceğini sanıyosun dedi.:53: salak yaaa :57: çok kızdım.sonra kan tahlil sonucumu aldım kanım biraz çoğalmış ama sınırda yine.iki şeyde eksiklik var sadece.yarın dr gösteririm artık.akşam sıcak su tıttum karnıma sıcak banyo iyi geldi sanki.bide gece üztümü hiç açamamaya dikkat ettim.oğluşumda hiç kıpırdak değil dünden beri sabah ufacık bi kıpırtı duydum sevindim o kadar.şu son günlerde çok yormuştum kendimi,artık biraz dinlenmeye çekilicem.gezmelere falan gitmiycem.öyle karar verdim..:31:

Kızlar günaydın...
ayay84 ,Odalası düzülmüş oğlunun ne güzel, tamamlanmış çoğu şeyiniz:))

Canım ben de evde yapmıyorum, ilaç alıyorum kalkınca 1 saat sonra yemem gerekiyor. poğaça yerine evde sandviç yapsan. Ben öyle yapıyorum içine domates biber peynir zeytin ne bulursam koyuyorum :1: Biraz kahvaltı tabağının ekmek içine sığdırılmışı gibi oluyor:9:
Yumurtayı fln sadece haftasonu yiyebiliyorum zaten, hafta içi de daha dengeli yemeye çalışıyorum.

Bende de sol göğsümün altında sıkışma oluyor sanki kemik batıyor gibi, ama özellikle yemeklerden sonra oluyor ben de, sürekli değil. Ben de bebek büyüdüğü için baskı yapıyor diye düşünüyorum.
Ama senin sürekli ve çok şiddetli ise sormanda fayda var.

Canım evet haklısın aslında... Bundan sonra dikkat edicem:34:

günaydın kızlar..
herkesler iyidir umarım.
ben iki gündür yürümeye başladım ama çok mu az mı bilemedim.günde kaç saat yürümek gerekiyor bilgisi olan var mı?

Doğumdan sonrada dinletin bizde bazen işe yarıyordu uyuyordu hatta teybe filan kaydedin ...

çok güzel allah huzurla uyumak nasip etsin köşede beşik gördüm gibi kaça aldın cnm nereden ve onun daha detaylı fotosunu koyarmısın ?? Tşk...

Geçmiş olsun cnm kramp gibiyse druna söyle magnezyum başlar büyük olasılıkla..

Hoşgeldin cnm ben erken hissetmişştim malum 2.olunca bazı kilolu anneler daha geç hisseder diyorlar dı eğer kilon varsa ondan olmuş olabilir cnm...

amin canım teşekkür ederimm,Allahm hepimizin yawrularını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,beşik bambu beşiklerden, izmitten aldım ben bi mağzadan 400tl ama daha uygunlarıda var sonradan gördüm :D biz hiç araştırmadan aldık vitrinde gördük çok beğendik cinsiyet belli olmadan daha almıştık :D şimdilik bu resim var olmazsa tek onuda çekerim akşama;)

Eklentiler

• $DSC03885.webp
    $DSC03885.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 25
venus gecmis olsun cnm,
benim de agrilarim ve kasilmalarim oluyor,
2 gun ben de cok korktum, ablama sordum ; bundan sonra hep olacak onlar normal dedi, sonra rahatladim
bir de ben ofiste tum gun oturuyorum onun da etkisi var, karnim sıkısiyor; dinlenince kasilma da agri da geciyor
ayni senin dedigin gibi bebek bir yerde toplaniyor sanki ve icerden ittiriyormus gibi icten disa baski hissediyorum

bir de montlarimin onu kapanmiyor artik, onu acik giyiyorum, o yuzden karnimi usutuyor da olabilirim.

ayay 41,5 kre masallah..
odaniz bi harikaa,
hersyeiniz duzulmus, bir prensimiz eksik icinde. o da hayirlisiyla gelir insallahh

Günaydın herkese.
doğuma, senin doktorun girecek dimi? çünkü kendi doktorun girince fiyat değişiyormuş. galiba daha uyguna geliyor
evet canım benim doktorum girecek doğuma.
günaydın kızlar. kanım 11e düşmüş hem de kan hapı kullandığım halde ben de sabahları pekmez yemeye başladım kilo yapar zaten yeterince almaya başladım ama önemli olan sağlık
benim de kanım 11 e düşmüş canım. doktor kan hapını günde 2 defaya çıkardı.ben de pekmeze başlayayım bari.

kizlar ben de kac gundur park yatak icin uyku seti arastiriyorum nette.
funnababy bana da hem kaliteli he de sik gorundu,
dun ben de butterfly modelini begendim; 89 tl de uygun geldi, hatta ayni urunun cibinlik tulu de var takim o da69 tl
bu aksam e-bebekte varsa bi yakindan bakmayi dusunuyorum

bu arada dun kizima oyuncak hediye geldi, dayisi almis, cok sevindik....

ayay 41,5 kre masallah..
odaniz bi harikaa,
hersyeiniz duzulmus, bir prensimiz eksik icinde. o da hayirlisiyla gelir insallahh

çok teşekkürlerr,ewt artık tek eksiğimiz minik şehzadem :D
oda zamanında sağlıkla gelir inş.,Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla alalım kucaklarımıza :nazar:

ayay84 oda harikaaa olmuşş.. ağırdan almanın faydaları zevkli annelerden aşırma yapmak:1::1:

kızlar ben de mide yanmasından çok çekiyorum.. süt ve soda içmek dışında önerisi olan var mı?haftaya kontrolumde ilaç istiycem siz bişey kullanıyomusunuz?

ayay84 oda harikaaa olmuşş.. ağırdan almanın faydaları zevkli annelerden aşırma yapmak:1::1:

kızlar ben de mide yanmasından çok çekiyorum.. süt ve soda içmek dışında önerisi olan var mı?haftaya kontrolumde ilaç istiycem siz bişey kullanıyomusunuz?

ewet canım aynı dertten bende muzdaribim şuana kadar bitirdiğim gaviscon şurubun haddi hesabı yok. kimisine fayda etmiyomuş ama ben onsuz kapıdan adımımı atmıyorum beni çok rahatlatıyo tavsiye ederim

teşekkürlerr :)
istediğini aşır canım benim fikir alabileeğim birileri olmadı,kendi zevkime göre döşedim,oğlum büyüyünce kendi istediği gibi değiştirir artık şimdilik kendimi tatmin ediyorum ben eşim diyo zaten oğlanamı oda yapıyosun kendinemi belli değil :D
ben mide yanması için renie kullanıyorum dr vermişti iyi geliyor,sende sor bi dr una

canım bende de çok oluyo ben renni şurup kullanıyorum,çok iyi geliyo.tadı da kötü değil.

Kızlar merhabaaa,

2 gündür ara ara girip kısacık okuyabildim ama pek yakalayamadım sizi . Şeker yüklemesi yaptıran ve yaptıracak arkadaşlar vardı. Umaum sonuçlarınız iyi çıkmıştır. Benim yarın sabah 11 de detaylım var acayip heyecanlıyım. Dua edin de bir sorun çıkmasın.

kizlar ben de kac gundur park yatak icin uyku seti arastiriyorum nette.
funnababy bana da hem kaliteli he de sik gorundu,
dun ben de butterfly modelini begendim; 89 tl de uygun geldi, hatta ayni urunun cibinlik tulu de var takim o da69 tl
bu aksam e-bebekte varsa bi yakindan bakmayi dusunuyorum

bu arada dun kizima oyuncak hediye geldi, dayisi almis, cok sevindik....

Canım funnababy nevresim takımlarında çarşaftan şikayetçi herkes. 2 farklı boyu varmış. Yatak boyuna göre dikkat edip almak gerekiyormuş. Yoksa yatağa geçmiyormuş. Bence funna babey nin bütün modelleri çok şık duruyor.
Ya kızlar bebek şekeri için havuzlu hanın yanında bir yer söylüyordunuz nersiydi?? Bu akşam İstanbul da olacağım yarın detaylıdan sonra eminönüne gideceğim şu meşhur havuzluhana bakmak için :))))))

Buarada 29 Nisan - 01 Mayıs arası mothercare in tüm ürünlerinde %20 indirim varmış. Bilgilerinize:49:

Back
X