Canım bende de aynı sorun var. Boyatmakla boyatmamak arasındayım. Doktora her gittiğimde soruyorum, boyatabilirsin diyor.
Yakında kuzenimin düğünü var. Boyatıcam bende:26:
benim sacim duz renk,
acaba diyorum natural boyalardan alip (kolestonun var natural serisi ) kendim mi boyasam evde,
kuaforlere guvenim yok, bitkisel derler kimyasal cikar :-((
Kızlar çok canım sıkıldı. Eşimin uzun zamandır iş yerinde sıkıntıları vardı. Bugün toplantıda direktör yaptığı işleri yapmamış gibi konuşmuş. Ne işe yarıyorsun sen gibi ağır laflar söylemiş. ( ki gerçekten fabrikada herkes biliyor ve söylüyor eşimin ne çok işi batmaktan son anda kurtardığını) eşim aradı onay verirsen istifamı veriyorum dedi. Ama şuan birmizden birimizin çalışmaması açısından o kadar kötü bir dönemki tamam diyemedim. :,((((( ama çok canım sıkıldı deminden beri ağlamaktan bir hal oldum. Çok iyi biliyorum bu lafları hiç haketmedi.
Ya lütfen ben sizin dualarınıza çok güveniyorum ve inanıyorum. Lütfen dua edin ya başka bir iş bulsun yada burada ki durumu düzelsin diye.
ayy canim benim yaa,
esin demek ki oyle bir noktaya gelmis ki istifayi dusunmus,
Allah sabir versin ona, icine ferahlik versin; en kisa zamanda da daha hayirli , sevecegi , huzurla calisacagi bir is nasip etsin.
canim benim esimde de ayni sikintilar var, onun da isyeri problemli, kac zamandir idare diyor;
onu ise alan muduru ile genel mudur arasinda sorun yasandi, gen.mudur o muduru gonderdi, simdi de esim giden mudurun adami diye ona takti,
gonderemiyorda tazminatini vermemek icin ama esimi bezdirip kendi gitmesini saglamaya calisiyor, mobbing denen seyin kelime anlami tam neyse hepsi uygulaniyor esime :-((((
esim de yeni bir is bulmadan ve tazminatsiz cikmak istemiyor
belki bekar olsa, ya da bebek beklemesek bir saniy durmaz orda, bir gece bunu dusunup cok agladim, bizim icin bu cileye katlaniyor diye; sonra esim sesimi duymus geldi, noldu dedi,
boyle boyle dedim biz olmasak belki de bunlari cekmek zorunda kalmazdin; deli misin dedi, iyi ki varsiniz dedi
Allah bizleri birbirimize vermis, buna sukur,
sevgimiz var, bebeklerimiz gelecek,
gerisi hallolur bir sekilde; is de degistirilir, para da kazanilir
canim ben esim icin hep dua ediyorum, artik senin esini de eklicem dualarima
sen de bize dua et,
kizlar bize dua edinnnnn