2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayay84 oda harikaaa olmuşş.. ağırdan almanın faydaları zevkli annelerden aşırma yapmak:1::1:

kızlar ben de mide yanmasından çok çekiyorum.. süt ve soda içmek dışında önerisi olan var mı?haftaya kontrolumde ilaç istiycem siz bişey kullanıyomusunuz?

Gaviscon şurup verdi doktor, mide yanmasının da dışında reflü oluyor. asitli yiyeceklerden uzak durmak lazım :49:

Merhaba güzel hamileler...Benim çok şükür hiçbir sorunum kalmadı mideyle ilgili hepsi yokolup gitti...
Bebeğimde kıpır kıpr çok hareketli...3 lü testimi sadece kanda baktırdım ayrıntılı usg gününü kaçırdım..ikilide hem kanda hem 3 boyutlu usg le bakılmıştı.sizde nasıl oldu bu taramalar...
bu ayda yaptırdığınız tahlil falan varmı?

Merhaba güzel hamileler...Benim çok şükür hiçbir sorunum kalmadı mideyle ilgili hepsi yokolup gitti...
Bebeğimde kıpır kıpr çok hareketli...3 lü testimi sadece kanda baktırdım ayrıntılı usg gününü kaçırdım..ikilide hem kanda hem 3 boyutlu usg le bakılmıştı.sizde nasıl oldu bu taramalar...

hosgeldin cnm,
nerelerdesinnn??

gobek showda gordum resmini, yine hic kilo almamissin masallah

bi de bisey dikkatimi cekti, sacinin dipleri filan cikmamis;

kizlar siz saclarinizi boyatiyor musunuz?

ben hic boyatmadim hamile kaldigimdan beri ama bitkisel boyatma istegi var icimde, kararsizimm

hosgeldin cnm,
nerelerdesinnn??

ben hic boyatmadim hamile kaldigimdan beri ama bitkisel boyatma istegi var icimde, kararsizimm

hoşbuldumm canımm teşekkürlerr...
saçlarımı yok boyatmadım hiç tam hamile kaldığım ay boyatmıştım geldi aslında dipleri 5 ayda o kadar uzadı :)

cnm hoşgeldin aramımza...
ben 3lü test yaptırmadım
4lü yaptırıp ayrıntılı usg baktırdım
haftayada şeker testim var
şeker testinden korkuyorum inş bişi çıkmaz...
bide benim bebiş aşağıda demişti dr o kafama çook takılıyo..

falla arkadaşlar ben ilk üç aydan sonra bitkisel boyattım....doktoruma sordum tabi...7 aylık hamileyim. tekrar doğuma yakın röfle düşünüyorum...bakalım...eskidenmiş öle boyatma falan ben böle şeylere inancım yok açıkcası...

hosgeldin cnm,
nerelerdesinnn??

ben 14.haftada boyattım dr umuz zaten kokunun zararlı oldugunu bıtkısellerdede koku olmadıgı ıcın sorun olmadıgını soyledı...doguma kadar yıne boyanır coook beyazım var benım :59:
mesela dıs tedavısıd olmaz derler bana dolgu yapıldı hatta dun 20lık dısım cekıldı

cnm hoşgeldin aramımza...
ben 3lü test yaptırmadım
4lü yaptırıp ayrıntılı usg baktırdım
haftayada şeker testim var
şeker testinden korkuyorum inş bişi çıkmaz...
bide benim bebiş aşağıda demişti dr o kafama çook takılıyo..
ben bu ay kontrolümü başka dr oldum oda şeker testi demedi bana hiç 6. ay kontrolüme gidicem artık kendi druma...Benimde çok aşağıda biliyomusun her görende öyle söylüyor afedersin çıkacak gibi alta vuruyorrr ...bişey olmaz Allahın iizniyle...

ben bu ay kontrolümü başka dr oldum oda şeker testi demedi bana hiç 6. ay kontrolüme gidicem artık kendi druma...Benimde çok aşağıda biliyomusun her görende öyle söylüyor afedersin çıkacak gibi alta vuruyorrr ...bişey olmaz Allahın iizniyle...

cnm şeker testi çok önemli atlama sakın dr una hatırlat..dr un dedimi cnm peki sanada aşağıda diye
benim göbüş yukarda amma ultrasonda aşağıda gözükyomuş...

hoşbuldumm canımm teşekkürlerr...
saçlarımı yok boyatmadım hiç tam hamile kaldığım ay boyatmıştım geldi aslında dipleri 5 ayda o kadar uzadı :)

hm anladim cnm,
ben de aynen tam hamile kalmadan boyatmistim
simdi biraz diplerim cikti,
doktorda cok seyaprsan bitkisel boyat dedi

falla arkadaşlar ben ilk üç aydan sonra bitkisel boyattım....doktoruma sordum tabi...7 aylık hamileyim. tekrar doğuma yakın röfle düşünüyorum...bakalım...eskidenmiş öle boyatma falan ben böle şeylere inancım yok açıkcası...

cnm o sac boyatilmaz soylemleri hurafe degil,
sac derisinden boyadaki kimyasallar kana karisiyor, kandan da bebege geciyor
vucudumuza surdugumuz kremlere bile dikkat etmemiz gerek , deriden hersey kana geciyor

ama %100 bitkisel boya olursa daha az zararli tabi

ben 14.haftada boyattım dr umuz zaten kokunun zararlı oldugunu bıtkısellerdede koku olmadıgı ıcın sorun olmadıgını soyledı...doguma kadar yıne boyanır coook beyazım var benım :59:
mesela dıs tedavısıd olmaz derler bana dolgu yapıldı hatta dun 20lık dısım cekıldı

ben de bitkisel boyaticam sanirim, dayanamicam

hosgeldin cnm,
nerelerdesinnn??

Canım bende de aynı sorun var. Boyatmakla boyatmamak arasındayım. Doktora her gittiğimde soruyorum, boyatabilirsin diyor.

Yakında kuzenimin düğünü var. Boyatıcam bende:26:

Kızlar çok canım sıkıldı. Eşimin uzun zamandır iş yerinde sıkıntıları vardı. Bugün toplantıda direktör yaptığı işleri yapmamış gibi konuşmuş. Ne işe yarıyorsun sen gibi ağır laflar söylemiş. ( ki gerçekten fabrikada herkes biliyor ve söylüyor eşimin ne çok işi batmaktan son anda kurtardığını) eşim aradı onay verirsen istifamı veriyorum dedi. Ama şuan birmizden birimizin çalışmaması açısından o kadar kötü bir dönemki tamam diyemedim. :,((((( ama çok canım sıkıldı deminden beri ağlamaktan bir hal oldum. Çok iyi biliyorum bu lafları hiç haketmedi.

Ya lütfen ben sizin dualarınıza çok güveniyorum ve inanıyorum. Lütfen dua edin ya başka bir iş bulsun yada burada ki durumu düzelsin diye.

Kızlar çok canım sıkıldı. Eşimin uzun zamandır iş yerinde sıkıntıları vardı. Bugün toplantıda direktör yaptığı işleri yapmamış gibi konuşmuş. Ne işe yarıyorsun sen gibi ağır laflar söylemiş. ( ki gerçekten fabrikada herkes biliyor ve söylüyor eşimin ne çok işi batmaktan son anda kurtardığını) eşim aradı onay verirsen istifamı veriyorum dedi. Ama şuan birmizden birimizin çalışmaması açısından o kadar kötü bir dönemki tamam diyemedim. :,((((( ama çok canım sıkıldı deminden beri ağlamaktan bir hal oldum. Çok iyi biliyorum bu lafları hiç haketmedi.

Ya lütfen ben sizin dualarınıza çok güveniyorum ve inanıyorum. Lütfen dua edin ya başka bir iş bulsun yada burada ki durumu düzelsin diye.

Canım iş hayatında olur böyle şeyler. Üzme sen kendini...
Duygusal davranmasın eşin, yeni iş araştırmaya başlasın. Bulunca da istifayı versin...
Maddi açıdan sıkıntı yaşamayız dersen iş bulmadan da verebilir tabi... Ama sen üzme kendini, ağlayacak bişey yokki. Her yer eleman arıyor, yeni ve daha güzel bir iş bulur...:69:

dualarımız seninle cnm hayırlısı olsun. her şerde vardır bir hayır diye düşün aynı şeyi eşimde bir kaç ay önce yaşadı seni çok ii anlıyorum. çıkamadı tabi ev kredisi ödüyoruz ikinciye hamileyim nantıklı davranmak zorundalar ama haketmeden bu lafları yutmak çok zor bizde atlatana kadar çok uğraştık sen kendini üzme rabbine sığın hamilesin bol bol dua et inş herşey yoluna girecek...

Canım bende de aynı sorun var. Boyatmakla boyatmamak arasındayım. Doktora her gittiğimde soruyorum, boyatabilirsin diyor.

Yakında kuzenimin düğünü var. Boyatıcam bende:26:

benim sacim duz renk,
acaba diyorum natural boyalardan alip (kolestonun var natural serisi ) kendim mi boyasam evde,
kuaforlere guvenim yok, bitkisel derler kimyasal cikar :-((

ayy canim benim yaa,
esin demek ki oyle bir noktaya gelmis ki istifayi dusunmus,
Allah sabir versin ona, icine ferahlik versin; en kisa zamanda da daha hayirli , sevecegi , huzurla calisacagi bir is nasip etsin.

canim benim esimde de ayni sikintilar var, onun da isyeri problemli, kac zamandir idare diyor;
onu ise alan muduru ile genel mudur arasinda sorun yasandi, gen.mudur o muduru gonderdi, simdi de esim giden mudurun adami diye ona takti,
gonderemiyorda tazminatini vermemek icin ama esimi bezdirip kendi gitmesini saglamaya calisiyor, mobbing denen seyin kelime anlami tam neyse hepsi uygulaniyor esime :-((((
esim de yeni bir is bulmadan ve tazminatsiz cikmak istemiyor
belki bekar olsa, ya da bebek beklemesek bir saniy durmaz orda, bir gece bunu dusunup cok agladim, bizim icin bu cileye katlaniyor diye; sonra esim sesimi duymus geldi, noldu dedi,
boyle boyle dedim biz olmasak belki de bunlari cekmek zorunda kalmazdin; deli misin dedi, iyi ki varsiniz dedi

Allah bizleri birbirimize vermis, buna sukur,
sevgimiz var, bebeklerimiz gelecek,

gerisi hallolur bir sekilde; is de degistirilir, para da kazanilir

canim ben esim icin hep dua ediyorum, artik senin esini de eklicem dualarima

sen de bize dua et,

kizlar bize dua edinnnnn

Canım gerçektende çok üzüldüm ama eminim işler yoluna girecek girmese bile eşin bence alttan iş arasın bulunca da bassın istifasını eğer maddi açıdan zorlanacaksanız, bebek size güzellikler getirecek eminim cnm....

Peppermit cnm istersen boyanı yanında götür kuaförüne öyle boyat kendi boyanla,
ben röfle yaptırdım doğuma yakın belki gene yaptırırım röfle sonuçta boya gibi tene değmiyor saç da kalıyor saçtan geçende zaten havadan bile soluyoruz.

Back
X