• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nasılsınız teyzoşlar:)
evdeyiz biz...yorgun bir günün ardından...ayaklarımı uzatıp dinlenme moduna geçmeden bi bakiyim istedim size...
keyifler iyi gibi...şeker yüklemesi çıkan arkideşler gözünüz aydın..darısı bizlere...
ben de özledim kıjımı yaaaa....cts inşallah göreceğim ben de...

canım çok güzelmiş...gerçi tekrar inceliycem ama ortalama nekadar süre kullanabilir bunu? bilgin varmı?
vallaha bilmem ki...ilk aylarda kullanacağız da kaç aydır süresi...sormak lazım bir bilene:) gerekirse siteyi arar sorarım vallahaaaaaaaaa....

Lohusashop.com - Lohusa geceliinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... kln ve zerafetin adresi...

burda da model 108 'e bayildim

daha dogrusu bicok modele bayildim da,
fiyatlari yazmiyor yahu, nerden nasil alicaz acaba bunlari
yaw hepsi de birbirinden güzel bunların...online alabilsek keşkeeeeeeeeeeee...
bu akşam okulla ilgili işim yok ohhhhhhhhhhhhhhhhhh....yan gelip yatıcem kısmetse;)
kaçtık bis....öptük hepinizi muahhhhhhhhhh:)

evdeyiz biz...yorgun bir günün ardından...ayaklarımı uzatıp dinlenme moduna geçmeden bi bakiyim istedim size...
keyifler iyi gibi...şeker yüklemesi çıkan arkideşler gözünüz aydın..darısı bizlere...

vallaha bilmem ki...ilk aylarda kullanacağız da kaç aydır süresi...sormak lazım bir bilene:) gerekirse siteyi arar sorarım vallahaaaaaaaaa....

bu akşam okulla ilgili işim yok ohhhhhhhhhhhhhhhhhh....yan gelip yatıcem kısmetse;)

canım bende birkaç sayfa önce paylaştım bi bak .çok kullanışlı duruyor..

22 nisan da bi haziran annesi doğum yapmışşşş
abooooo:53: aman dikkat edelim arkadaşlar

Bende cumartesi gidiyorum. Ama şeker yüklemesi için değil.. Detaylı ultrason için. Şeker yüklemesi 19 Mayısta. Bizim doktor herkesten daha geç çağırıyor:26:

kızlar kemik ağrınız oluyor mu
böyle çatı kemiklerinde desem sanırım yerini anlatabilirim
gece gündüz ağrır oldu benim normal midir korkmaya başladım ilk oğlumda hiç hatırlamıyorum böyle bişey

ay, canım ne kadar da güzel. bizim izmir uçuyor galiba:( 2.500 falan geliyor. hele bir kent hastanesi var, kazıkçı, sanki doğum acısını biz değil onlar yaşıyorlar gibi 4ten bahsediyor:(

slm bende izmirdenim evet dediğin gibi kent hastanesi uçuyo bir yakınım 1 ay önce doğum yaptı 4000 ödediler:53: bende şimdiden düşünmeye başladım nerde yapsam diye ahmet suphi toprak doktorum istediğiniz bir hastanede olabilir dedi bende hastane araştırması yapayım diyorum:31:

:71:günaydın güzel anneler..afedersiniz ama ben bir eşşeklik yaptım:78:..bugün ayrıntılı ultrasyonum vardı saat 10:15'te meğersem o dünmüş:14:...aradık bizde bugün için veremeyiz dediler doktorumla görüüp bana geri dönecekler:41:..22+1'im en son ne zamana kadar ayrıntılı olabiliyor..ayrıntılıda bebeğinizi görebiliyor musnz, eşinizide alıyorlar mı yanınıza

24.üncü haftaya kadar bakılabiliyormuş cnm. ben 19.haftamda gitmiştim dayanamayıp o zaman söylemişti doktorum. Eşini de alıyorlar tabi ki yanına..

miray güzel simay da güzel

benden başka kimsenin ağrısı yok sanırım:18:dr a gitsem mi 2 gündür geçmeyen bi ağrım var şiddeti azalıp artıyo ama geçmiyo:18:dr umu mu arasam

Herkese merhaba, aylar sonrada olsa katıldım galiba aranıza. keşke daha önce bulsaydım. çnkü ikinci ayımdan beri devamlı yatıyorum ewde. 3 kez kanamam oldu düşük tehlikesini atlatınca şimdi erken doğum riskiyle karşı karşıyayım. Yılların sporcusu ben, günlük 15 dk yürüyüs bile yapamıyorum:( burada oyalanmak iyi gelecek bana..
Çok fazla okuyamadım yazıları, son sayfalara göz gezdirebildim biraz. Uyku problemi olanlara kesinlikle yatmadan önce şekerli ılık süt ve hamile yastığı öneriyorum. Bu kadar rahat bir şey olamaz bir de reflüm rahatsızlığım var, ona bile iyi geldi.. Hamile yastığı olmasa da yan pozisyonda bacak aranıza bir yastık almanızı öneririm...

Back
X