• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:71:günaydın güzel anneler..afedersiniz ama ben bir eşşeklik yaptım:78:..bugün ayrıntılı ultrasyonum vardı saat 10:15'te meğersem o dünmüş:14:...aradık bizde bugün için veremeyiz dediler doktorumla görüüp bana geri dönecekler:41:..22+1'im en son ne zamana kadar ayrıntılı olabiliyor..ayrıntılıda bebeğinizi görebiliyor musnz, eşinizide alıyorlar mı yanınıza
canım, daha zamanın var merak etma. benim doktor detaylı ultrasyon için kağıdımda 20-24 hafta arsı yazmıştı. doktorlar eşinin girmesine izin veriyorlar ancak devlet hastanede bazen sorun çıkartabilirler. ama büyük ihtimal eşinde girer:) ama bebeşini çok merak ediyorsan başka bir yerdede yaptırabilirsin

canım ne zamana randevu verdiler önemli bi durumda doktorun sürenin geçmesine müsaade etmez ki zaten.

ben hep perinatolaga gittiğim için hangi haftada ne yapılıyo bilmiyorum sağolsun doktorum çok az konuşur.. ben ayrıca ayrıntılı ücreti ödemedim. gerçi muayene ücreti 300 ayrıca bişey vermeyeyim di mi..
tabi verme. ben 250 verdim içimde hala oturuyor yani. bu paraya bebişe bir şeyler alırdım:1:

radyoloji uzmanını aradık hemşireyle görüştük oda doktorunzla görüşüp ben size dönücem dedi, artık bize bir gün verirler randövü için..canım sen özel muayeneye mi gidiyorsun? 300 çok fazlaymış ya,İstanbulda fiyatlar almş başını gitmiş..ben Kastamonuda özel hastaneye gidiyorum 32 tl muayene ücreti ödüyorum, 3lü taramaya 22tl vermiştim..doğumda maksimum 500 tutar tutmaz..
kızım, ben sizin orada mı doğum yapsam:) doğumlar çok uygunmuş. gerçe ben hep özel hastane düşündüğüm için sadece özelleri araştırdım. devlet hastanede ne kadara yapıldığını bilmiyorum. fakat 3lü tesiti ben bilerek devlet hastanede yaptımıştım, ssklı olduğum için bedavaya gelmişti.

herkese gunaydiiin :)

gecmise söyle bir göz gezdirdim ama okuyamadim, hastaneye gidiyorum simdi, bas dönmem gectigi icin bosuna gidiyorum gibi geliyor ama ne yapalim :)

benim merak ettigim bir sey var, anlatmasi zor ama deneyecegim:
vajinama cok yakin bir bölgede, kalp atisi gibi, kramp gibi(kasilma gibi ama cok cok hafif bir kasilma ya da kramp) hissediyorum. acaba bende idrar yolu enfeksiyonu mu vardir yoksa bu kasilmalar normal midir diye merak ediyorum, mesela gece uyurken bacaklarimi actim yanlislikla o sirada yeniden basladi. bebek mi hareket ediyor da orada etkisini hissediyorum bile diye dusundum gun gece. sacma sacma seyler geldi aklima, hep bebeklerle ilgili ruyalar gördum. hayir olsun bakalim... neyse benim cikmam lazim, gecikmeyelim doktora...

herkese guzel, mutlu, sicak, neseli bir gun diliyorum...
canım, geçmiş olsun. valla bende şimdilik ağrı olmadı o yüzden pek yardımcı olamam ama çok aklına takılırsa ya doktorundan sor yada doktorlarsitesi var, sorunu ordaki herhangi bir kadın doğumcuya yönelt onlar güzelce açıklıyorlar

Son düzenleme:
canım, daha zamanın var merak etma. benim doktor detaylı ultrasyon için kağıdımda 20-24 hafta arsı yazmıştı. doktorlar eşinin girmesine izin veriyorlar ancak devlet hastanede bazen sorun çıkartabilirler. ama büyük ihtimal eşinde girer:) ama bebeşini çok merak ediyorsan başka bir yerdede yaptırabilirsin

tabi verme. ben 250 verdim içimde hala oturuyor yani. bu paraya bebişe bir şeyler alırdım:1:

kızım, ben sizin orada mı doğum yapsam:) doğumlar çok uygunmuş. gerçe ben hep özel hastane düşündüğüm için sadece özelleri araştırdım. devlet hastanede ne kadara yapıldığını bilmiyorum. fakat 3lü tesiti ben bilerek devlet hastanede yaptımıştım, ssklı olduğum için bedavaya gelmişti.

canım, geçmiş olsun. valla bende şimdilik ağrı olmadı o yüzden pek yardımcı olamam ama çok aklına takılırsa ya doktorundan sor yada doktorlarsitesi var, sorunu ordaki herhangi bir kadın doğumcuya yönelt onlar güzelce açıklıyorlar

özel hastane olduğu için alırlar diye düşünüyorum eşimide yanıma, gel canım ge burda doğur.:9:.500 tl dediğim özel hastane canım, devlete hiç gitmedim..gittiğim hastanede arkdşlar doğum yapmşlar sadece oda parası ödedik diyorlar, odalarda tek kişilik zaten refakatçi yatağıda var..:34:

merhaba bende ağustos annesi olacağım lütfen benide ekleyebilirmisiniz benim adıma özel mesaj gönderirmisiniz 2. bebeğim kızım olacak inşallah adı zeynep 27 ağustos muhtemel doğum tarihi şimdiden teşekkür ederim :nazar:
canım, senin adına ademel'e özel mesaj gönderdim:)

özel hastane olduğu için alırlar diye düşünüyorum eşimide yanıma, gel canım ge burda doğur.:9:.500 tl dediğim özel hastane canım, devlete hiç gitmedim..gittiğim hastanede arkdşlar doğum yapmşlar sadece oda parası ödedik diyorlar, odalarda tek kişilik zaten refakatçi yatağıda var..:34:
ay, canım ne kadar da güzel. bizim izmir uçuyor galiba:( 2.500 falan geliyor. hele bir kent hastanesi var, kazıkçı, sanki doğum acısını biz değil onlar yaşıyorlar gibi 4ten bahsediyor:(

Eki Görüntüle 186016

arkadaşlar bu paylaştığım beşiği incelyin çok kullanışlı gibi.hem beşik hemde daha sonra mama sandalyesi oluyor.hem sallanıyor hemde tekerlekli müzikli bugün çıkışta inceliycem....

kızlar az önce mayıs annelerine bakıyordum, rapunzeln kullanıcısından alıntı koyayım dedim:) hem sezaryandan azıcık bahsetti, hem şu göğüs için olan kremden:

selam kızlar..
..ağrım sızım çok oldu kızlar..sezeryan olacaklar temkinli gitsinler..öle kolay bişi değil valla
bilmiyorumkismile.gif
şimdide kesik yerlerim ağrıor fena halde.oturmak yatmak kalkmak tam bir işkence..bide ben tez canlıyım hemen ii olayım istiyorum ama ne mümkün..bebeğime bile kendim bakamıyorum..çok kötü bişi bu..
..avent krem işe yaramadı çok yara oldu göğüslerim güya 1.5 aydır kullanıorum..lansinoh alın hmen farkediyor..sonra humana çayıda baya etkili..günde beş fincan içiorum en az..bakalım..inşallah artar sütüm
bilmiyorumkismile.gif

Eki Görüntüle 186016

arkadaşlar bu paylaştığım beşiği incelyin çok kullanışlı gibi.hem beşik hemde daha sonra mama sandalyesi oluyor.hem sallanıyor hemde tekerlekli müzikli bugün çıkışta inceliycem....

ben buna ne zamandir kafami taktim da,
burdaki arkadaslar cok para, kullanisli olmayabilir falan dediler..

ama hala aklimda, dusunuyorum yani..

ben buna ne zamandir kafami taktim da,
burdaki arkadaslar cok para, kullanisli olmayabilir falan dediler..

ama hala aklimda, dusunuyorum yani..

canım yakından inceledinmi? ben bugün çöıkışta müsait olursam inceliycem.istediğim özelliklerin hepsi bi arada...zaten ayrıca yatağı olcak.ilk zamanlar için istiyorum...müzikli olduğu için oyalamakta kolay olur gibi....ilerdede mama sandalyesi zaten alıncak...hepsi bi arada tabi yakından incelemk gerekli.ben biş bakayım size fikir veririrm.

ay, canım ne kadar da güzel. bizim izmir uçuyor galiba:( 2.500 falan geliyor. hele bir kent hastanesi var, kazıkçı, sanki doğum acısını biz değil onlar yaşıyorlar gibi 4ten bahsediyor:(

ya burda o fiyata kimse gitmeyeceği için sanırım fiyatlar uygun..bende burdaki yazıları okuyunca 2000-3000i gözden çıkarmştım.ama hastanede doğm yapan arkdşlara sorunca sadece oda parası ödüyormşuz geçen sene 250 civarı ödemiş..bende taş çatlasa 500 olsun diyorum bakalım..allah yardımcısı olsun büyük şehirde yaşayanların,aslında rekabetten daha uygun olmöası gerekir diye düşünüyorum..hastanemin yeni doğan üniteside var,yok yok yani

kayseride ben geçen sene şubatta 200 lira ödedim doğum parası..özel hastane..bu sene ordaki doktorum başka bi hastaneye geçti,orada ücretsiz..:) kayserideki biçok özel hastanede ücretsiz,ücretlilerde 200 civarı..rekabetten dolayı..bi acıbadem var,orda ne kadar bilmiyorum..

ben de sezeryan oldum,ilk 15 gün zor oluyo ama ilk günden beri de bakabildim oğluma çok şükür..hiç de yatmadım üstelik..şimdi ameliyattan 20 ay sonra aynı yerden yeniden sezeryan olucam,bakalım bu sefer nasıl olacak,tırsıyom azcık..

göğüs ucu için garmastan diye bi krem önermişti doktorum..onu sürdüğünde silmene gerek kalmadan bebeği emzirebiliyosun..lansinoh da öyle sanırım..yine de acı,sızı oldu fakat bebeği emziremeyecek kadar değildi benimki..

emzirmek harika bi duygu kızlar..inşallah bol bol sütümüz olur, bol bol emer bebişlerimiz..

ben de ogle arasi arayacaktim.

yerleri bakirkoyde sanirim.

--cok hos modeller ama yaaa

"online magaza yakinda yayinda" diyor

iyi, bizim de vaktimiz var zaten

Evet canım vaktimiz var daha...
Online mağazadan almak istemem ama, gidip görmek istiyorum.

Ya ben bugün bebişimin hareketlerini pek hissedemedim. Bir sorun yoktur umarım. :44:

Evet canım vaktimiz var daha...
Online mağazadan almak istemem ama, gidip görmek istiyorum.

Ya ben bugün bebişimin hareketlerini pek hissedemedim. Bir sorun yoktur umarım. :44:

cnm sen hareketliysen bebek uyuyor,
sen dinlenirken uyaniyor :-)

evdeysen biraz ayaklarini uzat , bak oynamaya baslar hemen :34:

cnm sen hareketliysen bebek uyuyor,
sen dinlenirken uyaniyor :-)

evdeysen biraz ayaklarini uzat , bak oynamaya baslar hemen :34:

Canım sabahtan beri çok hareketliyim... Sabahta biraz stres yaşadık işle ilgili...Gerildim yani..

Ondan mı dersin?? Doktorumu aradım ama sezeryandaymış... Çikolata filan aldım, yedim şimdi. Birde ayaklarımı uzatayım bari. Evde değil işyerindeyim ama artık herkes alıştı bana:1:

selamlar..:16:
şeker yüklememizi yaptırdık cok şükür bır sorun yok normal degerlerdeyız..
darısı bekleyen arkadaşlara..
oğlumuzda kıpır kıpır :nazar: cd mızı fotograflarımızı aldık :69:

Kızlar lohusa şerbeti için ben Şerbet Bardağı en alttakinden sipariş verdim hiç aklımda yokken ne olacak benim durumum bilmem valla :1:
daha beşiğini dahi almadım inşallah önümüzdeki ay alırım artık

Kızlar lohusa şerbeti için ben Şerbet Bardağı en alttakinden sipariş verdim hiç aklımda yokken ne olacak benim durumum bilmem valla :1:
daha beşiğini dahi almadım inşallah önümüzdeki ay alırım artık

Canım bende normal bardak alıp süslemeyi düşünüyorum... Daha güzel süsler var. Hem daha sonrada bardakları kullanırım...

Back
X