canım, daha zamanın var merak etma. benim doktor detaylı ultrasyon için kağıdımda 20-24 hafta arsı yazmıştı. doktorlar eşinin girmesine izin veriyorlar ancak devlet hastanede bazen sorun çıkartabilirler. ama büyük ihtimal eşinde girer:) ama bebeşini çok merak ediyorsan başka bir yerdede yaptırabilirsingünaydın güzel anneler..afedersiniz ama ben bir eşşeklik yaptım:78:..bugün ayrıntılı ultrasyonum vardı saat 10:15'te meğersem o dünmüş
...aradık bizde bugün için veremeyiz dediler doktorumla görüüp bana geri dönecekler
..22+1'im en son ne zamana kadar ayrıntılı olabiliyor..ayrıntılıda bebeğinizi görebiliyor musnz, eşinizide alıyorlar mı yanınıza
tabi verme. ben 250 verdim içimde hala oturuyor yani. bu paraya bebişe bir şeyler alırdımcanım ne zamana randevu verdiler önemli bi durumda doktorun sürenin geçmesine müsaade etmez ki zaten.
ben hep perinatolaga gittiğim için hangi haftada ne yapılıyo bilmiyorum sağolsun doktorum çok az konuşur.. ben ayrıca ayrıntılı ücreti ödemedim. gerçi muayene ücreti 300 ayrıca bişey vermeyeyim di mi..

kızım, ben sizin orada mı doğum yapsam:) doğumlar çok uygunmuş. gerçe ben hep özel hastane düşündüğüm için sadece özelleri araştırdım. devlet hastanede ne kadara yapıldığını bilmiyorum. fakat 3lü tesiti ben bilerek devlet hastanede yaptımıştım, ssklı olduğum için bedavaya gelmişti.radyoloji uzmanını aradık hemşireyle görüştük oda doktorunzla görüşüp ben size dönücem dedi, artık bize bir gün verirler randövü için..canım sen özel muayeneye mi gidiyorsun? 300 çok fazlaymış ya,İstanbulda fiyatlar almş başını gitmiş..ben Kastamonuda özel hastaneye gidiyorum 32 tl muayene ücreti ödüyorum, 3lü taramaya 22tl vermiştim..doğumda maksimum 500 tutar tutmaz..
canım, geçmiş olsun. valla bende şimdilik ağrı olmadı o yüzden pek yardımcı olamam ama çok aklına takılırsa ya doktorundan sor yada doktorlarsitesi var, sorunu ordaki herhangi bir kadın doğumcuya yönelt onlar güzelce açıklıyorlarherkese gunaydiiin :)
gecmise söyle bir göz gezdirdim ama okuyamadim, hastaneye gidiyorum simdi, bas dönmem gectigi icin bosuna gidiyorum gibi geliyor ama ne yapalim :)
benim merak ettigim bir sey var, anlatmasi zor ama deneyecegim:
vajinama cok yakin bir bölgede, kalp atisi gibi, kramp gibi(kasilma gibi ama cok cok hafif bir kasilma ya da kramp) hissediyorum. acaba bende idrar yolu enfeksiyonu mu vardir yoksa bu kasilmalar normal midir diye merak ediyorum, mesela gece uyurken bacaklarimi actim yanlislikla o sirada yeniden basladi. bebek mi hareket ediyor da orada etkisini hissediyorum bile diye dusundum gun gece. sacma sacma seyler geldi aklima, hep bebeklerle ilgili ruyalar gördum. hayir olsun bakalim... neyse benim cikmam lazim, gecikmeyelim doktora...
herkese guzel, mutlu, sicak, neseli bir gun diliyorum...
Son düzenleme: