- 13 Temmuz 2007
- 1.239
- 4
- 681
selammm kızlaaar bugun epey bi gezdik kızımla hemen özet geceyim benim beslenme uzmanım fulyada oraya gittik nişantısından geçerken pekk-a-boo diye bi mağaza var oyuncakcı hep ugramak istemiştim neyse bugun ugrayıp kızımın ilk oyuncaklarını aldım sonra murat dr muza giittik kilo almamışım ama dünkü atıldaki kontrolümüze göre bebişim normal gelişiminde :)))

tabii murat epeyden iltifatları aferinleri bonusları topladık :))) bayaa bi moral verdi doğum sonrasına dair v.s konuştuk neyse işte herşey iyiydi tabii test sonuçlarıma da baktı(50 lik seker -tam kan-tam idrar) şekerim normal değer aralığında mam ben zaten ilaç kullanıyorum kan değelerimden bazıları düşüktü demir emilimim biraz azmış ki ihmal edilebilir ama genede biz dikkat edelim dedi ve bi tane surup yazdı bitkisel bişi içinde bi sürü demir içeren bitki var ıspanak havuç afrika ebegümeci falan filan işte onuda aldık bide mct diye hindistancevizi yagı verdi son üç ayda bana enerji vermesi için ama şunu unutmayın benim kollesterol ve trigiliserid gibi sorunlarım yok daha evvel bakılmıştı herkes kullanamaybilri aman dikkat :)))
sonra burun aspiratörü aldım otri bebe onun yedekleri bide burna sıkılan damlası vardı sanırım hepsi 20 tl falan oldu
dr sonrası 35-40 dk yürüdüm günlük sporumuzu yapmış olduk :))
sonra magazaları gezdik kendime 2 bluz bide yazlık babet aldım foto eklemeye çalışırım
şu şeker olayında sunu yapıyorlar tekrar yazayımda bilöeyenler için
birinci 60 dk da(ama tam 60 dk sonra ) şekerin 80-140 aralığında
ikinci 60 dk da 70- 120 aralığında olması normal sayılıyor arkadaşlar bende ilaç kullandığımdan bu aralıklar içinde olmam gerek daha iyi olur yani :))hatta merak edenler gitsinler bi labarotuara 100 lük yükleme yaptırın (tabiiaç olmanız gerek 100 lükve 75 lük için)ne olduğunu tam olarak anlarsınız :))) şekerde dikkat edişlecek nokta az-az sıksık şekerli tatlı ürünler yok varsa bile porsiyonu az olsun (çok canın çektiyse )ve onu yediğin için 10-15 dk fazladan yürü ve onu yediğin için daha fazla su iç herşeyin bedeli var :))))
ayyy şımardım valla dün atıl amcası bugün murat amcası çok beğendi bizi aferin aldık bakalım cmtsi ismail amcası(asıl drum) ne diycek bakalım :)))
nasıl yaparsan anlatta bende yapmak istiyorum :))))

sonra burun aspiratörü aldım otri bebe onun yedekleri bide burna sıkılan damlası vardı sanırım hepsi 20 tl falan oldu
dr sonrası 35-40 dk yürüdüm günlük sporumuzu yapmış olduk :))
sonra magazaları gezdik kendime 2 bluz bide yazlık babet aldım foto eklemeye çalışırım
şu şeker olayında sunu yapıyorlar tekrar yazayımda bilöeyenler için
birinci 60 dk da(ama tam 60 dk sonra ) şekerin 80-140 aralığında
ikinci 60 dk da 70- 120 aralığında olması normal sayılıyor arkadaşlar bende ilaç kullandığımdan bu aralıklar içinde olmam gerek daha iyi olur yani :))hatta merak edenler gitsinler bi labarotuara 100 lük yükleme yaptırın (tabiiaç olmanız gerek 100 lükve 75 lük için)ne olduğunu tam olarak anlarsınız :))) şekerde dikkat edişlecek nokta az-az sıksık şekerli tatlı ürünler yok varsa bile porsiyonu az olsun (çok canın çektiyse )ve onu yediğin için 10-15 dk fazladan yürü ve onu yediğin için daha fazla su iç herşeyin bedeli var :))))
ayyy şımardım valla dün atıl amcası bugün murat amcası çok beğendi bizi aferin aldık bakalım cmtsi ismail amcası(asıl drum) ne diycek bakalım :)))
ya onu bende düşündümde bu hazırlar lastikli ya bi bardaktan ötekine geçitmek kolay oluyo sabit olmamalı 30 tane bardak süsleyecek halimiz yok dimiCanım bende normal bardak alıp süslemeyi düşünüyorum... Daha güzel süsler var. Hem daha sonrada bardakları kullanırım...
nasıl yaparsan anlatta bende yapmak istiyorum :))))