• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

32 haftalık doğmuş 1,5 kiloymuş küvezdeymiş allah hepimizi korusun

Ay evet yaaa, Allah korusun. Ne kadar zorlanıcak annesi kimbilir. Umarım sorunsuz gelişir...

kesinlikle simaylar çok akıllı çok zeki oluyor
2 simayda ben tanıyorum maşallah yani çok da güzel çocuklardı

Benimde 2 arkadaşım var, birisi doktor, birisi fizik mühendisi ve doktora yapıyor. Çok da güzeller:69:

Peppermint; ismiyle büyür kızın, zeki olur inş:34:

Son düzenleme:
oğluşum olacak allahın izniyle:nazar:
hadi beşik ketrmesi yapalım:86::86::86:
düşünsene aynı gün doğuruyormuşuz
allah izin verirde erken doğurmasak:49:
yok canım ya erkek senesi kesinlikle...
etrafımdaki herkesin oğlu oldu bikaç kişi hariç:76::76::76:
kız evi naz evii:63:
evet erken doğum duyuyorum artık topiklerdee:18:
oluyor, oluyor. bazen o yüzden bir sağa bir sola dönüyorum ama en çokda sırt üstü yatmaya alıştım. sonra aklıma bebişim darılıyorda aklıma geliyor kendimi zorlayı sola dönüyorum ama sabah yinede sırt üstü buluyorum:17:

bende bu yıl doğuranlarda hep kızlar olduklarını duydum. burda da çoğu annelerin kızları olacakmış
ayy çok kötü acısı.Allah a emanet sırt üstü yatıyoz arada:18:
evet yaşasın kız senesii:65::9:
Eki Görüntüle 186016

arkadaşlar bu paylaştığım beşiği incelyin çok kullanışlı gibi.hem beşik hemde daha sonra mama sandalyesi oluyor.hem sallanıyor hemde tekerlekli müzikli bugün çıkışta inceliycem....
bi fiş gördüm altındaaaaaa:18:
only_smile tekmeledi mi bebisin?

kizlar isim arayisindayim

miray
minel

nasil?
miray ı erkek ismi olarak duymuştum:44:
simay ı beğendim ama:81:
bizde efsun düşünüyoruzz:78:

Allah tardım etsin,bağışlasın onları..

selamlar..:16:
şeker yüklememizi yaptırdık cok şükür bır sorun yok normal degerlerdeyız..
darısı bekleyen arkadaşlara..
oğlumuzda kıpır kıpır :nazar: cd mızı fotograflarımızı aldık :69:
Oh ne güzel sıranı savmışsın darısı başımıza artık :-))

22 nisan da bi haziran annesi doğum yapmışşşş
abooooo:53: aman dikkat edelim arkadaşlar
inş.zamanında gelir bebişlerimiz 32.hftyı en azından tamamlasak da ondan sonra herşeyi oluşmuş oluyor çünkü
lohuse şerbeti bardağı bandını ilk defa duyuyorum :26: hey Allahım neler çıkmış :)
valla bende bir arkd.görmüştüm mayıs annelerine bakınca oradakiler neler yapmışlar...

miray
minel

nasil?
miray bizim topikde arkd.kızının ismi adı gibi çoook güzel hemde uslu, simay da güzelmiş

bu arada selam arkadaşlarrrr:1:

selammmmmm

Kımıldadı canm:69:

2 isim arasında mı kaldın canım?

yok canim aslinda nehir ve defne uzerinde en cok duruyoruz da ,
ben yine de bi arastirayim dedim daha guzel degisik isimler var mi diye
miray, simten, simay bunlar hos geldi
miray güzel simay da güzel

benden başka kimsenin ağrısı yok sanırım:18:dr a gitsem mi 2 gündür geçmeyen bi ağrım var şiddeti azalıp artıyo ama geçmiyo:18:dr umu mu arasam

cnm agrini tam anlayamadim,
benim de belimin alt kisminda oluyor aksamlari ozellikle, sagdan sola donemiyorum sanki bel kemigim yerinden cikmis gibi

ama legen kemigi genisliyor ya artik ondan sanirim.

Peppermint;

simay güzel bir isim, benim tanıdığım 2 simay var. İkiside çok zeki:34:

simay hosuma gitti benim de,
bakalimm

ayy,
amin yaaa
1,5 kilo cok minik, hemen buyuyup serpilir insallah yavrum yaa

Herkese merhaba, aylar sonrada olsa katıldım galiba aranıza. keşke daha önce bulsaydım. çnkü ikinci ayımdan beri devamlı yatıyorum ewde. 3 kez kanamam oldu düşük tehlikesini atlatınca şimdi erken doğum riskiyle karşı karşıyayım. Yılların sporcusu ben, günlük 15 dk yürüyüs bile yapamıyorum:( burada oyalanmak iyi gelecek bana..
Çok fazla okuyamadım yazıları, son sayfalara göz gezdirebildim biraz. Uyku problemi olanlara kesinlikle yatmadan önce şekerli ılık süt ve hamile yastığı öneriyorum. Bu kadar rahat bir şey olamaz bir de reflüm rahatsızlığım var, ona bile iyi geldi.. Hamile yastığı olmasa da yan pozisyonda bacak aranıza bir yastık almanızı öneririm...

hosgeldin cnm,
insallah saglikla gununu tamamlar oyle gidersin doguma

hamile yastigi alsam mi ben de yaa,
benim donuslerim cok zor oluyor yaterken,
sagdan sola daha simdiden donemiyorum valla :-((

yaaaa bitsin artık sınavlarım sadece geçmişi yarım yamalak okuyup kapatıyorum bilgisayarı :( özledim sizleri ve tatlı bebişlerinizi güzel anneler dikkat edin kendinize yarından sonra dönücem inşallah:1:

kesinlikle simaylar çok akıllı çok zeki oluyor
2 simayda ben tanıyorum maşallah yani çok da güzel çocuklardı

bu ismi dusunelim bari

Ay evet yaaa, Allah korusun. Ne kadar zorlanıcak annesi kimbilir. Umarım sorunsuz gelişir...

Benimde 2 arkadaşım var, birisi doktor, birisi fizik mühendisi ve doktora yapıyor. Çok da güzeller:69:

Peppermint; ismiyle büyür kızın, zeki olur inş:34:

kız evi naz evii:63:
evet erken doğum duyuyorum artık topiklerdee:18:
oluyor, oluyor. bazen o yüzden bir sağa bir sola dönüyorum ama en çokda sırt üstü yatmaya alıştım. sonra aklıma bebişim darılıyorda aklıma geliyor kendimi zorlayı sola dönüyorum ama sabah yinede sırt üstü buluyorum:17:

bende bu yıl doğuranlarda hep kızlar olduklarını duydum. burda da çoğu annelerin kızları olacakmış
ayy çok kötü acısı.Allah a emanet sırt üstü yatıyoz arada:18:
evet yaşasın kız senesii:65::9:

bi fiş gördüm altındaaaaaa:18:

miray ı erkek ismi olarak duymuştum:44:
simay ı beğendim ama:81:
bizde efsun düşünüyoruzz:78:

Allah tardım etsin,bağışlasın onları..

efsun'un anlamini arastirdin mi cnm

Oh ne güzel sıranı savmışsın darısı başımıza artık :-))

inş.zamanında gelir bebişlerimiz 32.hftyı en azından tamamlasak da ondan sonra herşeyi oluşmuş oluyor çünkü

valla bende bir arkd.görmüştüm mayıs annelerine bakınca oradakiler neler yapmışlar...

miray bizim topikde arkd.kızının ismi adı gibi çoook güzel hemde uslu, simay da güzelmiş

selammmmmm

:34:

slm guzel anne adayları ve prens prenseslerım

bır arkadasımız bebefıkx dıye sıte paylasmıs cok guzel seyler var sorum olacak guvenılır bı sıtemı acaba alısverıs yapan arkdslarımız olumu bu sıteden sıvastaymıs yerlerı ve ucretler aynı sekıl gelıcekmık karko ucretı almıyolarmıs bebek besıklerıvar karyola seklınde 150 tl 127 tl ılgınc ucuz geldı bebek setı vardı cantası altdegıstırmek ıcın anakucagı puset 4 5 parca urun 100 tl bunun gıbı bırsuru ıhtıyacımız olacak seyler aama ılgınc kısım hem urunler uygun hemde krgo vermıyoruz alısverıs yapan oldumu bu sıteden ???

miray güzel simay da güzel

benden başka kimsenin ağrısı yok sanırım:18:dr a gitsem mi 2 gündür geçmeyen bi ağrım var şiddeti azalıp artıyo ama geçmiyo:18:dr umu mu arasam

Ara canım bence. Sormakta fayda var.

miray
minel

nasil?

Miray ve Simay güzel canım. Ama Nehir ve Defne de çok güzel isimler.

hangi isme bakarsam bakayim nehir'e donuyorum sonunda,
en yakin o geliyor bana yaa

-- kizlar bu arada fischer price'in ev tipi ana kucaklari cok guzeller yaa, bayildim,
yagmur ormani ve sevimli gezegen ozellikle

bayaanlarrrrr 24 haftalık olduk seker yuklemeı seker testı olmadım ben gecmı kaaldım gec kalmadıysam nekdar zamanım kaldı b ılgısı olan cok onemlı mı seker testı hanı tetenoz asına okadar onemı yok dedık seker yuklemesıde ole bıseymı??

Meyra - MeyraFanClub
kızlar bu siteye üye olarak bebeğinizin ismine özel ninni indirebilirsiniz.
ben indirdim ve hergün oğluma dinletiyorum :emir_bebek:

sana cok teskkur ederım arkdasım nasıl guzel bısey olesıne sacmA bıseyle karsılasıcam sandım yınede ındırıdm sarkıyı ama nasıl guzel bısey dınlerken duygulanıp agladım anne olacgımı bu nınnıyı dınleyerek daha daha cok hıssettrdın bana

Back
X