slm cicişler nasılsınız...
ayy ne güzel valla derin derin bebek alışverişlerine geçmişsiniz
benim kociş hala erken deyip duruyo daha 4 ay var diyip duruyo
asla benden para esirgemez bebeği içinde öyle ama neden hala erken diyo anlamadım
bazen trip yapıyorum biz hala bişi almıyoruz bebeğe diye
oda beni sakinleştirmek için ya sen ben kendi bebeğime hiç bişi almıycağımımı düşünüyosun diye sakinleştiriyo
aslında almaya başlasa devamı kesilmez onu çok iyi tanıyorum ama neden bu sıra böyle çözemedim
bizim ananeler babaanneler alışveriş yapıyo bende bilaç bişler aldım tabi hiç yok değil ama
ne bilim kafam karışık...elimdekileri foto çekicem sizlere koyamadım daha
bide bizim bebk tüp bebekle oldu ilki tutmadı bu 2.si acaba onu kaybetmekten mi korkuyo yoksa ona göre erken ne ifade ediyo anlamadım
akşam yine ona karşı tripliydim ve bu bebek için alışveriş konusunda sadece sanırım dokunduki diyo bu hafta bebek odasına bakalım alışverişe başlayalım artık yeter diye...
anlam veremedim..
ona kalsa hepsini çıkıp bigünde halledicez pahalı ucuz onun için farketmiyo çünkü..
Dediğin gibi korkuyor da olabilir veya bence erkekler bazı durumları geç algılıyorlar ve asnırım bebek alışverişinin detaylı bir iş olduğunun farkında değiller. Bn de ilk başta aman canım ne var ki diyordum. Hatta annem alışveriş yapmaya bşlayınca amma acele ediyorsun diye kızıyordum. Şuan bebişin bir yatak odası ve nevresim takımı eksik birde biberon emzik gibi ürünleri. Ona rağmen şuan nasıl yetişecek derdine düştüm. Zaman çok hızlı geçiyor.