hippycim sende bebe çeyiz sarayina gitmissin. bende herseyi orda bulmustum ordan almistim. ama dediğim gibi kiyafet yok değilmi güzel.
kizlar bende bugün gene civile gittim. gene bi dolu sey aldim ordan. sonra gene magazalara girdim doldurdum. nasil gidicek bunlar benimle bilmiyorum hiç. bide ben çok suçluluk duyuyorum çok fazla para harcadim. kiyafetler hem küçük kiyafetler elbiseler falan ama lcw olsun max olsun heryerde ne gördüysem aldim( annem görünce kizicak sana büyük al dedim diye
( otribebe burun aspiratoru dahil ne yazdiysaniz listeye hepsini aldim. kiyafet olayi asti yanliz nerdeyse benden çok kiyafeti var bebisimizin. bu arada su lohusa pijamalari varya krem rengi. neden krem giyiceksek. annem al demisti ondanda aldim. gerçi hiç anlamiorum hastanede neden krem rengi pijama giyilir bi ton kan man olcak. neyse onuda aldim. aman artik tek bisey almiyim ben en iyisi. abarttim valla çok pisman oldum. herseydede kaziklaniorum zaten
(
cnm sen gercekten de bıraz abarttın bence,
hem dıyosun fazla yuk almıyolar hem alıyosun da alıyosun senın kız bı cogunu gıyemeden kalacak dolapta oleece
keske benımde kızım olsada bana verırdın bırazını

cnm ınan ınsan dukkanı kaldırsa doyamıyo anlıyorum senı
ama ınsan kendını bıraz tutuyo mecbur cepte kalmayınca :)))
zaten dogunca mınısler o kdar masraf olacakkı bunlar hıcbısey
sevgıler