• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet almanya(berlin) havaalanındaki kontrol bir hayli garipti, alman hosteslerde çok garipti aslında. ama sen anne adayısın , istiyorsan aramalılar ama bilmiyorum :(

iyi geceler canım....

Bakalım bi şansımı denicem ama suratsiz suratsiz olmaz diceklerini biliyorum :)

haha bencede canim özlesin gayet güzel olur. ama biliomusun sen daha az özleyeceksin. simdi bizde bebek varya. biz daha rahat oluyoruz. onlar daha çok özlüyor.

canim skype yokmuydu yaa:D bizim uyurken bile skype açik:)

yaa uçakk demee pazartesi binicem yanliz:((

:) zaten diyo siz ikiniz gidiyosunuz ben yanlız kalicam :))) cocuk dogdugunda gitmek istesem hiç göndermez herhalde
Bizde internetin nimetlerinden faydalanıyoruz o yüzden ftura derdimiz olmuyoo :)
Ucak sendromu bende de başladı yaa :( hiç böyle olmamıştım şimdi öyle tedirginim ki bi an önce
gidip gelsem diyorum :)

canım bende gecen yıl gizli şker çıktı .ama daha sonra kilo verdim .kilo verirsen düşebilir dediler..daha sonra tekrar ölçülmeden hamile kaldım.dr. bu yüzden 12,-13. hafta şekr yüklemsi yaptı..tokluk 174 çıktı ozaman bana o ilacı verdi sabah akşam yarım kullanıyorum...gecen ay yine yükledik biraz düşmüş ama ilaca devam ediyorum.baştan beri diyet yapıyorum ama son ölçümden sonra sıkı diyete girdim .artık kendime taviz vermiyorum ........ahhhh tatlılar..ahhhh hamur işleri ...gözümün önünde yensede hayır diyorum.bebğimin sağlığı için ..mecburuz.önümüzdeki ay yine ölçüm var..

Benimde 12.haftada bakildi sorun yoktu sonra kilo alis hizim artti tekrar yukleme yapildi sanirim 16. Haftadan beri sabah aksam yarimdi gecen persembe gunu sabah 1 ogle aksam yarima gectik evdeki olcumlerde enyuksek tokluk sekerim kahvalti sonrasi 166 ckti hqftaya da yine yukleme yaptiricam bakalim qrtik :)

Kızlar selam...

Zeynepela; benimde başım ve boyun ağrımda artış oldu. Geçen hafta doktora gittim, migren var sende dedi:26:

Sanırım birde boyun fıtığı var, çünkü kolum da uyuşuyor:26:

Benimde 3 yildir boyu fitigim var usutmek stres ve agir tasimak islak sac hic iyi glmio bana :((
Cok gecmis olsun canim

kizlar baska bisey daha. bu otribebeyi aldim ben burun aspiratorunu ama bu 3 kullanimlik yahu. çok pahaliya gelicek her defa bunu almak. normal bi aspirator alsak olmuomu.

canım onun yedek uçları satılıyor ama her seferinde yeni uç kullanmana gerek yok yıkayıp tekrar kullanıyorsun haftada bir değiştirsen yeter

slm kızlarrrr :)))
umarım keyifler yerindedir herkesinn :))

bende dün eminönündeydim... yani bi buluşma ayarlasak bu kadar kişi aynı anda orda olamazmışız :)))
mevlüt ve hastane şekeri kapı süsü alışverişimizi yaptık bizde... şükür ki hepsi bitti bi daha gitmeme gerek kalmaz eksik bişey çıkmazz... çünkü inanılmaz kalabalık bi saate kaldım ben... neredeyse tam 1 saat otopark aradım korkunçtu sonrada itiş kakış insanlarr ... annem panik sürekli karnını koru çarpmasınlar diee :)) ordan sonrada bi alışveriş merkezine alışverişe gideriz die düşünüoduk ama takatimiz kalmamıştıı ... kızımın hediye dağıtacağı ciciler çok içime sindi tek işim parçaları birleştirmekk :)))

dönüşte bende fatih üstünden geçtim civil'i gördüm tabi malum oracıkta müsait bi park olsaydı bizde bi dolaşmak istioduk ama her zmanki gibi park yeri yoktu :(( sinir oldum dün... aklımda kalmadı deil... eğer yarın eşimle bebek arabası bakmaya gidersek sölücem oraya götürsün bi beni, sizin anlattıklarınızla çok merak etmeye başladım... :))

canım aldıklarının fotosunu çekte bizde görelim..merak ettim...

selam kizlar

bakiyorum hepiniz eminonunun altini ustune getirmissiniz.,

dun esimde dedi bana hadi atlauip gidelim diye ama oglen olmustu , ben bu saatten sonra olmaz dedim,
sabahtan gideriz dedim kaldi

sanirim nisan sonu gideriz biz de

kizlar benden once giden olursa cok rica etsem,
orda idil bebe'nin magazasi varmis, hast.cikisiin fiyatini bi sorabilir misiniz?

orda daha uygunsa kaziklanmayayim bosuna;
degilse burdan alicam hemen.

:34:

kızlar günaydın bugün epey erkenciyiz biz, dün kontrolümüz vardı, şeker yükemesi falan yapıldı, sonuçları alamadık yetişmedi, neyse 700 gr 28 cm olmuş kızım, iyi dedi doktorumuz, elini yanağına koymuş göbüşümde yarım ay şeklinde kıvrılmış yatıyodu annesinin bitanesi ...

sonra civile gittik kocişimle, eyesnaz seni gördüm ben biliyomusun civilde, acabamı dedim hatta, sen söleyince emin oldum şimdi, bu arada göbüşün kocaman olmuş maşallahhhhh:nazar::nazar::nazar:

civilde hakaten de çok çeşitliymiş, ama orya ayrıca bi gün ayıracam ben, iyice didiklemek için :)))

saraçhaneden park yatak baktık bizde babymaxın 104 diye bi modeli var oonda karar kıldık, ya ordan alcaz yada netten, amaannn sonunda modele karar verdik ye alması kolay artık,sonrada emin önüne gittik, irem bebe mağazası var ordan hastane çıkışı aldık, 10 parça 50 tl, çok hoşuma gitti, idilin kullandığı penyeyi kullanıyorlarmış, hatta modeli bile idilinkiymiş öle dedi satıcı, bende beyenmiştim zaten :))
havuzlu hanıda şöle bi dolaştık, ama çok kalabalıktı çıktık hemen, yıldızın outleti var, ordan da hamile kilodu, emzirme atleti sütyeni, pijama tk. gecelik aldım, gecelik basit bişey doğuma girerken üstümde olsun diye aldım, pijamanında üstü düğmeli model fena diil ama ölesine aldım, hastane için başka bitane daha alıcam onu evde felan giyerim daha sonra,,

bu arada dktorum bana kızdı, o kadar dikkat etmeme rağmen buay tamm 5 kilo daha almışım yaaaa, çıldırıcimmmm yediğim herşey vücudumda depolanıyor sanki anlamadım gitti, yemiyim ben şimdi bişey yani :59::59::59:

canım ne güzel alışveriş yapmışsın gülerek kullanın inşallah. bir de oyun parkı beğendin mi canım ben de araştırıyorum nette gördüm o modeli sence kullanışlı mı bir de 200 lira değil mi o model? içine de oyun parkı uyku setleri varmış diğerleri uymuyormuş

Benimde 12.haftada bakildi sorun yoktu sonra kilo alis hizim artti tekrar yukleme yapildi sanirim 16. Haftadan beri sabah aksam yarimdi gecen persembe gunu sabah 1 ogle aksam yarima gectik evdeki olcumlerde enyuksek tokluk sekerim kahvalti sonrasi 166 ckti hqftaya da yine yukleme yaptiricam bakalim qrtik :)

allah sonuımuzu hayır etsin...

allah sonuımuzu hayır etsin...

Ayyyy insqllah canim sen kac kilo aldin simdiye kadar benm 5 oldu ama bu ay cok acik istahim 2 kiloyu son 3 haftada aldim zaten bide annem gelmisti onunda etkisi var sanirim neyseki saliya gidiyor annem artik daha dikkatli yerim bu oglen kisir yedim ama mukemmeldi ustunede elmali kurabiyee smdi nasil kilo almiim ben sekerde cikar herseyde cikar yani acayip keyif aliyorum yerken ama dur demem gerwk artik hamur tatli olayina sebze salata yemem gerek :((

Ayyyy insqllah canim sen kac kilo aldin simdiye kadar benm 5 oldu ama bu ay cok acik istahim 2 kiloyu son 3 haftada aldim zaten bide annem gelmisti onunda etkisi var sanirim neyseki saliya gidiyor annem artik daha dikkatli yerim bu oglen kisir yedim ama mukemmeldi ustunede elmali kurabiyee smdi nasil kilo almiim ben sekerde cikar herseyde cikar yani acayip keyif aliyorum yerken ama dur demem gerwk artik hamur tatli olayina sebze salata yemem gerek :((

ben de 4 kilo aldım ama çok iştahlıyım fazla hızlanacak gibi geliyor umarım çok almayız

ben ilk 3 ay 4 kilo verdim şimdi 6 kilo almışım yani toplam 2 kilo olmuş oluyo benimde kilo almam gerek ama kendi pişirdiğimi yiyemiyorum sanki bana kokuyomuş gibi geliyo benim durumum çok vahim bide yanımda eşimdden başka kimse yok oda çalışıyo bide yemek mi yaptırıcam ah bu gurbetlik:43:

canım ne güzel alışveriş yapmışsın gülerek kullanın inşallah. bir de oyun parkı beğendin mi canım ben de araştırıyorum nette gördüm o modeli sence kullanışlı mı bir de 200 lira değil mi o model? içine de oyun parkı uyku setleri varmış diğerleri uymuyormuş

evet canım ben çok beyendim 165 dedi pazarlık falan 150 ye alınır nakitte saraçhaneden, yatağı ayrı alayıyosun onuda nasıl istersen 50, 60,70 gibi fiyatlarıda, uyku setine gerek varmıki oyun parkı için, yatağı için bi alez, üstüne uygun renklerde çarşaf battaniye falan düşünmüştüm ben

ben 10 kilo aldım....benim sonum nolcek kızlar :(:(:(

canımm ya boşverrr ben okadar dikkat ettim sözde dün itibariye 15 kilo almışım, anlamadım gitti, şükret haline beterin beteri varr bak :(((

eyeszay sen diilmiydin şimdi o, giyim tarzı falan neka benzetmişim, sorucam diyede baya incelemişim kılıf kıyafetini kadının, pembe ince salaş bi kazak, siyah bol pantalon, kırmızı naylon çizme, şapka, hafiye gibiyim walla, bide kız kıyafetlerine bakıyodu :) heyallah :60::60::60:

Son düzenleme:

ben toplam 3 kilo aldım...ben uzun süredir tatlı adına ve hamurlu hiçbirşey yemiyorum..tabki canım çok çekiyor.:59:.bence burda yemeklerden bahsetmeyelim.:56::57::95:..canım çekipte yiyemek çok zor....

canım tatlı isterse ya meyve (oda sınırlı) yada meyveli corn flakes yiyorum....yada meyveli müsli..

Back