• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teyzoşları biz havuzluhana gitik bugün sonunda...
erken saatte düştük yollar kıjım,babası ve annenanesiyle ihihhi...aman aman kalabalık değildi ama o bebiş odası için süsler,süslemeler,bebiş şekerleri felan Süslü Bebek'de gerçekten çok uygun fiyata,aldık hepsini vallaha...kıjımın odasının kapı süsüne kadar aldık ihihhi...aslında han çok büyük değil ama sırf bebişler için...hele en alt katta Bebe Çeyiz Sarayı aradığınız birçok şeyi bulabileceğiniz bir yer...giysi olayına pek dalmadık biz...dışardaki fiyatlarla hemen hemen aynı,ama annanesi aldı bisürü şey...
bebiş battaniyeleri ,pratik alt açmalar,havlu ve bornozlar,yatak için alez ne biliyim birsürü şey aldıkk...Chicconun bakım çantasınu biliyorsunuzdur...nette 50küsür orda 37 idi mesela kaçırmadım...bakım malzemeleri de aldık...tırnak makasıymş,saç tarak ve fırçaları ne biliyim yaw....ama çok eğlenceli bir gündü....toplam 300 civarı felan harcadık ama değdi...yorulmuşuz ...biz uzanalım kıjımla.....
sizler de iyisinizdir umarım...görüşürüz...şimdilik babay;)
Ssl Bebek Odas Ss Sslemesi ekeri Malzemeleri Hazr Nikah Kap Hastane Snnet
süslü bebek internet adresi...

BEBE VE ÇEYZ SARAYI
bu da herşeyi bulabilceeniz mağaza....incelemek isterseniz:)

kaçtık bisssssssss....

teyzoşları biz havuzluhana gitik bugün sonunda...
erken saatte düştük yollar kıjım,babası ve annenanesiyle ihihhi...aman aman kalabalık değildi ama o bebiş odası için süsler,süslemeler,bebiş şekerleri felan Süslü Bebek'de gerçekten çok uygun fiyata,aldık hepsini vallaha...kıjımın odasının kapı süsüne kadar aldık ihihhi...aslında han çok büyük değil ama sırf bebişler için...hele en alt katta Bebe Çeyiz Sarayı aradığınız birçok şeyi bulabileceğiniz bir yer...giysi olayına pek dalmadık biz...dışardaki fiyatlarla hemen hemen aynı,ama annanesi aldı bisürü şey...
bebiş battaniyeleri ,pratik alt açmalar,havlu ve bornozlar,yatak için alez ne biliyim birsürü şey aldıkk...Chicconun bakım çantasınu biliyorsunuzdur...nette 50küsür orda 37 idi mesela kaçırmadım...bakım malzemeleri de aldık...tırnak makasıymş,saç tarak ve fırçaları ne biliyim yaw....ama çok eğlenceli bir gündü....toplam 300 civarı felan harcadık ama değdi...yorulmuşuz ...biz uzanalım kıjımla.....
sizler de iyisinizdir umarım...görüşürüz...şimdilik babay;)
Ssl Bebek Odas Ss Sslemesi ekeri Malzemeleri Hazr Nikah Kap Hastane Snnet
süslü bebek internet adresi...

BEBE VE ÇEYZ SARAYI
bu da herşeyi bulabilceeniz mağaza....incelemek isterseniz:)

kaçtık bisssssssss....

ayyy ne güzel canım gülerek kullanın aslında alışveriş işi 7 aydan önce bitmeli ama ben fena durumdayım

kizlar merhaba,

bugun detayliya girdim.

cok sukur hersey normal cikti, epey bir inceledi doktor;
afp degerim biraz yuksek cikmisti ya, bu doktor da eskiden gecirdigim kanamaya bagladi,
simdi yaptirsak, testi tekrarlasak buyuk ihtimalle normal sinirda cikar dedi.
ben bisey goremedim dedi.
tabi bu detayli ult. %80 gorur dedi, herseyi goremez dedi.
ama ben kendi tecrubelerimden siizin bebeginizin saglikli dogacagini soyleyebilirim dedi.

cok sukur Allah'ima.

yalniz kizlar benim rahmim dogustan bolmeliymis, yani rahmi bolen perde gibi bisey varmis (septum)
bebege zarari yokmus ama bebek ters gelebilirmis ya da erken dogum riski olabilirmis :-((
Allah'in izniyle olmaz insallah

ilerleyen aylarda bi sanci bisey olursa hemen doktorunuza haber verirsiniz dedi :-((

haberler boyle,

optum hepinizi koocaman

-- bu arada mothercare'a coraplari iade edip yerine bi takim daha aldim bebegime,
gezme giysisi, tulumlu takim;
genckiz elbisesi aldim kizimaa:9:

kizlar merhaba,

bugun detayliya girdim.

cok sukur hersey normal cikti, epey bir inceledi doktor;
afp degerim biraz yuksek cikmisti ya, bu doktor da eskiden gecirdigim kanamaya bagladi,
simdi yaptirsak, testi tekrarlasak buyuk ihtimalle normal sinirda cikar dedi.
ben bisey goremedim dedi.
tabi bu detayli ult. %80 gorur dedi, herseyi goremez dedi.
ama ben kendi tecrubelerimden siizin bebeginizin saglikli dogacagini soyleyebilirim dedi.

cok sukur Allah'ima.

yalniz kizlar benim rahmim dogustan bolmeliymis, yani rahmi bolen perde gibi bisey varmis (septum)
bebege zarari yokmus ama bebek ters gelebilirmis ya da erken dogum riski olabilirmis :-((
Allah'in izniyle olmaz insallah

ilerleyen aylarda bi sanci bisey olursa hemen doktorunuza haber verirsiniz dedi :-((

haberler boyle,

optum hepinizi koocaman

-- bu arada mothercare'a coraplari iade edip yerine bi takim daha aldim bebegime,
gezme giysisi, tulumlu takim;
genckiz elbisesi aldim kizimaa:9:

cnm çok sevindim detaylının güzel çıkması ohh çok şükür...
çarşambaya ben kaldım sanırım bitek...
bu arada inş rahimin bölmeli olması sana bi sorun çıkarmazda bebeğini zamanı geldiğinde alırsın kucağına inş..

ben ne zmndır aranızdayım ama listeye eklenemedim :( mesaj atamıorum rica etsem bnm adıma mesaj atabilir misiniz ? 22 yaşındayım , sat 16 kasım , doğum tarihi 21 ağustos , başlangıç kilosu 51,cinsiyet erkek , isim yiğit ferman , güncel not olarak da ayrıntılı ultrasyon günümü beklemekteyim :1: eğer ilgilenirseniz çok sevinirim :69: şimdiden teşekkürler :16:

cnm çok sevindim detaylının güzel çıkması ohh çok şükür...
çarşambaya ben kaldım sanırım bitek...
bu arada inş rahimin bölmeli olması sana bi sorun çıkarmazda bebeğini zamanı geldiğinde alırsın kucağına inş..

canim cok cok sagol..
gecmisi cok okuyamadim ama hepiniz yazmissiniz ayrintilim icin sagolun tekrardan.

darisi senin basina insallah senden de iyi haberler aliriz cnm

doktor benim rahim agzini kontrol etii, su anki boyutu vs. o rahmin bolmeli olmasindan kaynaklanan riski bertaraf ediyormus sukur. insallah son ana kadar da bertaraf eder..

hippy cnm havuzlu hana siz de gitmissiniz,
tum aldiklarinizi guzel gunlerde kullanin cnm..

yalniz biseye uzuldum, ben chicco bakim cantasini 50tl ye almistim jokerden, siz 37 ye almissiniz,
kaziklandik biz :-:((((

daha fazla alisveris yapmadan ben de biran once gitsem emnonune iyi olacak..:34:

hippycim sende bebe çeyiz sarayina gitmissin. bende herseyi orda bulmustum ordan almistim. ama dediğim gibi kiyafet yok değilmi güzel.

kizlar bende bugün gene civile gittim. gene bi dolu sey aldim ordan. sonra gene magazalara girdim doldurdum. nasil gidicek bunlar benimle bilmiyorum hiç. bide ben çok suçluluk duyuyorum çok fazla para harcadim. kiyafetler hem küçük kiyafetler elbiseler falan ama lcw olsun max olsun heryerde ne gördüysem aldim:(( annem görünce kizicak sana büyük al dedim diye:(( otribebe burun aspiratoru dahil ne yazdiysaniz listeye hepsini aldim. kiyafet olayi asti yanliz nerdeyse benden çok kiyafeti var bebisimizin. bu arada su lohusa pijamalari varya krem rengi. neden krem giyiceksek. annem al demisti ondanda aldim. gerçi hiç anlamiorum hastanede neden krem rengi pijama giyilir bi ton kan man olcak. neyse onuda aldim. aman artik tek bisey almiyim ben en iyisi. abarttim valla çok pisman oldum. herseydede kaziklaniorum zaten:((

ben ne zmndır aranızdayım ama listeye eklenemedim :( mesaj atamıorum rica etsem bnm adıma mesaj atabilir misiniz ? 22 yaşındayım , sat 16 kasım , doğum tarihi 21 ağustos , başlangıç kilosu 51,cinsiyet erkek , isim yiğit ferman , güncel not olarak da ayrıntılı ultrasyon günümü beklemekteyim :1: eğer ilgilenirseniz çok sevinirim :69: şimdiden teşekkürler :16:

ben senin yerine gönderiyim canim :)

birde kızlar beslenme konusunu danışmak istiyorum size ben çok fazla bişi yiyemiyorum mesela yumurta balık vs çok zararı olurmu bebeğime bugünlerde aşırı vicdan azabı duyuyorumda:43:
yani yesen daha iyi olurdu bence, doktorun ne diyor?

bende çalışmıyorum bende başka çocukta yok ama kimi zaman oluyo yemek yapacak kadar bile dermanım olmuyo habire yatmak istiyorum bana verilen demir ve vitamin ilaçlarını ben hiç kullanmadım onunda etkisi olurmu
yorgunluk bende de oluyor ama sebebi demir eksikliği olabilir mi ki? demir eksikliği olunca kalp düzensiz atıyormuş galiba. yani düzensiz derken, mesela eğilip bir şey aldınız kalkarken hızlı hızlı atması gibi...
hippycim sende bebe çeyiz sarayina gitmissin. bende herseyi orda bulmustum ordan almistim. ama dediğim gibi kiyafet yok değilmi güzel.

kizlar bende bugün gene civile gittim. gene bi dolu sey aldim ordan. sonra gene magazalara girdim doldurdum. nasil gidicek bunlar benimle bilmiyorum hiç. bide ben çok suçluluk duyuyorum çok fazla para harcadim. kiyafetler hem küçük kiyafetler elbiseler falan ama lcw olsun max olsun heryerde ne gördüysem aldim:(( annem görünce kizicak sana büyük al dedim diye:(( otribebe burun aspiratoru dahil ne yazdiysaniz listeye hepsini aldim. kiyafet olayi asti yanliz nerdeyse benden çok kiyafeti var bebisimizin. bu arada su lohusa pijamalari varya krem rengi. neden krem giyiceksek. annem al demisti ondanda aldim. gerçi hiç anlamiorum hastanede neden krem rengi pijama giyilir bi ton kan man olcak. neyse onuda aldim. aman artik tek bisey almiyim ben en iyisi. abarttim valla çok pisman oldum. herseydede kaziklaniorum zaten:((

olsun eksik olmasında fazla olsun :) güle güle giyer inşallah :) ben her şeyi doğumdan sonraya bırakıyorum sanırım, giysileri dışında hiçbir şeyi yok :( lohusa geceliği de mi varmış? ne farkı var ki normal gecelikten?

şimdi baktım da civilde ne güzel giysiler varmış, artık tr de her şey ayıcıklı böcekli diye düşünmeye başlamıştım...

güle güle giysin kizin aldiklarini :) bizde alisveris icin türkiyeye gelmeyi bekliyoruz kizimla istanbul gezmeleri yapicaz :))

bu arada bebek bakım çantasının normal çantalardan farkı ne ki? bazılarında izotermal özelliği var, o gerekli bir özellik mi mesela? normal, sıradan spor bir çanta kullansam daha rahat etmez miyim?

Back