• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gelişimci geldin mi forumdan,
ay neka yorulmuşum, ayak bileklerim artık beni taşımayacak galiba :)

geldim canım ...12 gittim 3 buçukta döndüm..sen nezaman gittin? aksaraydaydın değilmi sen? çok kalabalık ya.....doğru düzgün dolaşmadan mahvoldum...

c&a da bişey yoktu, mothercare iyiydi, wenice den de bişeyler aldım, e bebek ten de, çokyoruldum ama çok zevkliii, canım kızım benimmmm

ben daha hiç bişi almadım kızıma geç kalmış sayılmam heralde o kadar çok şey saymışsınızki sanki doğuma kadar yatiştiremicem ben bunları stres yaptım şimdi:18:

geldim canım ...12 gittim 3 buçukta döndüm..sen nezaman gittin? aksaraydaydın değilmi sen? çok kalabalık ya.....doğru düzgün dolaşmadan mahvoldum...

aksaraydayım canım,1- 4 ordaydım bende, çok yorucu hakkaten hala dinleniyorum, e bebkten karnıma yastık aldım onun keyfini çıkarıyorum, iyi oldu walla, sarkıyodu acıyodu bide :59:

ben daha hiç bişi almadım kızıma geç kalmış sayılmam heralde o kadar çok şey saymışsınızki sanki doğuma kadar yatiştiremicem ben bunları stres yaptım şimdi:18:

valla bende okudukça stres yapıyorum:53: bende pek bişey almadım daha...

aksaraydayım canım,1- 4 ordaydım bende, çok yorucu hakkaten hala dinleniyorum, e bebkten karnıma yastık aldım onun keyfini çıkarıyorum, iyi oldu walla, sarkıyodu acıyodu bide :59:

biz sadece fotoğraf makinesi ve kamera baktık...doğru düzgün gezmeden yoruldum..bebeğe bişey almadık..daha sdoğrusu bakamadık bile...birde orda görmüşsündür.osmanlı tahtı vardı orda foto çekildik:9:

valla bende okudukça stres yapıyorum:53: bende pek bişey almadım daha...

durun kızlar ya, ben daha stresliyim her geçen gün daha da ağarlaşıyorum, kilo bakımından,korkuyorum yakında hareket edemiyecem diye, onun içinde kimselere alışverişimi bırakmak istemiyorum kendim yapmak istiyorum, kaynanam daha çok erken desede bayatlayacak mı aldıklarım sanki, alıcam işte banane banane, ona ne demeli 8-9 parça yelek hırka örmüş, ne acelesi varsa, 3-4 yaşında giyebileceği şeyler bide:63::63:

biz sadece fotoğraf makinesi ve kamera baktık...doğru düzgün gezmeden yoruldum..bebeğe bişey almadık..daha sdoğrusu bakamadık bile...birde orda görmüşsündür.osmanlı tahtı vardı orda foto çekildik:9:

fotoğraf makinesi tavsiye edebilirim bizde yeni aldık sayılır, samsung PL150, önündede ekranı var, kendini çekmek istediğinde orayıda açıp bakabiliyosun, ayrıca çocuklar baksın objektife diye sesli palyaço falan oynatabiliyosun ön ekranından, bi bakın isterseniz,
osmanlı tahtını görmedim ben alllaallahh

ben de 4 kilo aldım ama çok iştahlıyım fazla hızlanacak gibi geliyor umarım çok almayız
ayyy canım ya ben son iki kiloyu hangi ara aldım bilmiyorum valla bir anda geldi :(
ben 10 kilo aldım....benim sonum nolcek kızlar :(:(:(
bundan sonrasına dur dersin canım üzme kendini ;)
ben ilk 3 ay 4 kilo verdim şimdi 6 kilo almışım yani toplam 2 kilo olmuş oluyo benimde kilo almam gerek ama kendi pişirdiğimi yiyemiyorum sanki bana kokuyomuş gibi geliyo benim durumum çok vahim bide yanımda eşimdden başka kimse yok oda çalışıyo bide yemek mi yaptırıcam ah bu gurbetlik:43:
iyi valla fazla almadan devam etmeye calış bence :)
ben toplam 3 kilo aldım...ben uzun süredir tatlı adına ve hamurlu hiçbirşey yemiyorum..tabki canım çok çekiyor.:59:.bence burda yemeklerden bahsetmeyelim.:56::57::95:..canım çekipte yiyemek çok zor....
artık benimde öyle olmam gerek :(
canım tatlı isterse ya meyve (oda sınırlı) yada meyveli corn flakes yiyorum....yada meyveli müsli..
bende artık öyle yapiim ben bal falan yemiyodum annem gelince onuda yedim çok matah sanki :(
ayyy acele etme bişi olmaz :)) geç kalmış sayılmazsın :))) hem daha iiyyyy yaa bizim tecrübelerden faydalnırsın :))

şeker yüklemesine bi gidelim..alırız ağzımızın payını herhal eheueheu...
ay şaka bi yana...şu ara en tırstığım şey...şeker çıkar da rejime girmek zorunda kalırsammm :(:(:(
vallaha sürekli rejimde olan arkideşlere sabrınızdan dolayı sizi tebrik bi de takdir ettim...
bak şimdi o kadar muhabbettin üstüne yemeğeee gidiyoruz biz..eheuehe...
uğrarız ilerleyen saatlerde teyzoşları...babay;)

durun kızlar ya, ben daha stresliyim her geçen gün daha da ağarlaşıyorum, kilo bakımından,korkuyorum yakında hareket edemiyecem diye, onun içinde kimselere alışverişimi bırakmak istemiyorum kendim yapmak istiyorum, kaynanam daha çok erken desede bayatlayacak mı aldıklarım sanki, alıcam işte banane banane, ona ne demeli 8-9 parça yelek hırka örmüş, ne acelesi varsa, 3-4 yaşında giyebileceği şeyler bide:63::63:

bnim ne eşim nede eşim tarafında hiçbir kıpırdama yok henüz....:43: annem zaten evlenince başlamıştı bebek çeyizlerine....ve evleneli 5 yıl olcak..hele hamile kaldığımı udyunca hazırlığı iyice arttı..arkadaşlarım bile benim için hazırlık yapıyor...eşimin tarafının hazırlık yapmaması beni üzüyor açıkcası....

fotoğraf makinesi tavsiye edebilirim bizde yeni aldık sayılır, samsung PL150, önündede ekranı var, kendini çekmek istediğinde orayıda açıp bakabiliyosun, ayrıca çocuklar baksın objektife diye sesli palyaço falan oynatabiliyosun ön ekranından, bi bakın isterseniz,
osmanlı tahtını görmedim ben alllaallahh

canım sony aldık biz...hem foto hem kamera özelliği olan bi makine...

ya bende yapamadım 27 yaşındayım sat 16 kasım belirlenen doğum tarihi 23 ağustos cinsiyeti kız başlangıç kilo 42 güncel notta kıpır kıpır tekmeliyor benim yerimede yollarmısın çok teşekkür ederim şimdiden:66:

gönderdim bile canim vakti oldugunda ekler artik seni de bu arada kilonu görünce sasirmadim degil 42 kiloyla mi hamile kaldin sen???

kızlar iyi akşamlar..
yaa benim de iştahım çok açıldı 1 kilo almışım 1 haftada ..toplam 4 kilo almış oldum..bundan sonra kilo alımı hızlancak dikkat etmekte fayda var..

Son düzenleme:
nbrsınız
bende bugun emınonundeydımmm :)))) saat 11 gıbı tenhaydı bı cok dukkan acık deıldı bıkac bısey baktım kendıme çok hos pelerın gıbı bı ust aldım
sonra arkadaslarla buluşup gezdık topkapı ayasofya fln mafoldm ayaklarım agrıyoo
oglumda yorulduu :((
ya sızınde cok yuruyunce vajınanıza agrılar gırıyomu ? benım cok kotu oluyo ??? :(((

nbrsınız
bende bugun emınonundeydımmm :)))) saat 11 gıbı tenhaydı bı cok dukkan acık deıldı bıkac bısey baktım kendıme çok hos pelerın gıbı bı ust aldım
sonra arkadaslarla buluşup gezdık topkapı ayasofya fln mafoldm ayaklarım agrıyoo
oglumda yorulduu :((
ya sızınde cok yuruyunce vajınanıza agrılar gırıyomu ? benım cok kotu oluyo ??? :(((

merhaba fıstık .. ohh ne güzel gezmişşin...

yaa ben çok tembelim oturuyorum alışverişe de başlamadım nerdeyse... ama ayakta kaldığımda sırtım, belim ağrıyo...

Back