yani yesen daha iyi olurdu bence, doktorun ne diyor?
yorgunluk bende de oluyor ama sebebi demir eksikliği olabilir mi ki? demir eksikliği olunca kalp düzensiz atıyormuş galiba. yani düzensiz derken, mesela eğilip bir şey aldınız kalkarken hızlı hızlı atması gibi...
olsun eksik olmasında fazla olsun :) güle güle giyer inşallah :) ben her şeyi doğumdan sonraya bırakıyorum sanırım, giysileri dışında hiçbir şeyi yoklohusa geceliği de mi varmış? ne farkı var ki normal gecelikten?
aman ne biliyim. hepsi krem rengi. annem söledi benimde sora gittik lohusa geceliği pijamasi diyince bu krem rengi seyi veriolar. normal hayatta asla giymeyeceğim modellerdide o kadar gez dolas sonunda güzel bisey buldum. genelde v gibi oluyor bide önden açiliyor kolay emzirmek için ama benimki öle değil daha değisik.
şimdi baktım da civilde ne güzel giysiler varmış, artık tr de her şey ayıcıklı böcekli diye düşünmeye başlamıştım...
yok yok civil benim gittiğim en iyi yerlerden biri. fatihteki özellikle. her zevke hitap ediyor. o ayicikli falanlardanda var ama iyi arayinca çok güzel çok sade seyler bulabiliyorsun. benim aldiklarim hep öle sade hos seyler.
güle güle giysin kizin aldiklarini :) bizde alisveris icin türkiyeye gelmeyi bekliyoruz kizimla istanbul gezmeleri yapicaz :))
ohh ohhh sen buraya geliceksin ben athinaya gideceğim kuzum

bu arada bebek bakım çantasının normal çantalardan farkı ne ki? bazılarında izotermal özelliği var, o gerekli bir özellik mi mesela? normal, sıradan spor bir çanta kullansam daha rahat etmez miyim?
valla ben jane rider in çantasi var onu yada benim nike bi çantam vardi 4 yil öncesinin modasi ama gerçekten çok güzel pembe mor kirmizi renkleri var. onu kullanicam. civilde aslinda çok hos bi çanta gördüm ama dedimyeter gözde abarti masraf yapma.