2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

haklisin canim,buranin kisi gibi kis turkiye'de yok ama kanguru cok yaygin kullaniliyor. biliyorum tr de yaygin degil ama ben cok arastirdim ve benim yasam tarzima kangurunun daha uygun olacagini dusunuyorum. sokaktayken gurultu icinde bebek anneye daha fazla ihtiyac duyabilir diye demistim,onemli olan kendini guvensiz hissettigi anlarda da yaninda olabilmek. tabii herkesin kendi gorusu,kendi cocugu :) bebek arabasi alacaksan anakucagi da takilan modellerden alirsan ilk dogdugunda da rahat rahat gezebikirsin,hem cok tatli duruyor ana kucagi takilanlar:) ana kucagindedigim hani sunyatak gibi olan ana kucaklari. en rahat ve sagliklimolani o sanirim.

bu çok güzelmişş ben koyu renk olanını beğendim.özelliklerid e çok iyiymiş..
bende beğendim,bulunduğu mağaza evime yakın sayılır,gidip bi bakmam lazım...

aa çift yön değilmiymiş ben bak onu gözden kaçırmışım...cnm ilk bi ay zaten ana kucağına koymamda sonralarında falan inş...bulunduğu mağaza evime yakın gidip bi canlısını görüp öyle alıcam tabi...

kızlar maşaallah siz başlamışsınız alışverişe..ben daha bebeğime sadece bir patik aldım o da cinsiyetini ilk öğrendiğimde..

biz doğuda çalışıyoruz..pek seçeneğimiz yok burada zaten..birde Allah izniyle doğumu memlekette yapacağımız için pek bişey alamıyoruz bide götürme derdi olmasın diye.ama her ihtimale karşı ben bi kaç bişey almak istiyorum en gerekli olanları sürpriz olursa diye bakalım :)

Son düzenleme:

cnm cok sagol,
insallah haftaya da sen ogreneceksin artik canim benim

canım çooooook sevindim:)
tebrik ederim...Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

amin cnm, cok sagol
hepimize de...

ayyy maşşalllahhhhh.. sonunda gördünnnnnn. gelsin prensesin sağlıkla, mutlulukla..
evet cnm yaa sonunda valla
kizim diye sevmek cok baska oluyormus,
cok cok mutlu oldum valla

cnm dr bebeğin gr mı için bişi dedimi sanki bana biraz fazla gibi geldim maşallah ona annesinden güzel besleniyo demek
bu arada sende 3 kilo almışsın şimdiye kadar maşallaah

..

cnm doktor bi yorum yapmadi,
ben kilosunu sordum, 400 gr civari dedi
bıoyunu sordum, artik boyunu tam dogru olcemiyoruz goruntuye sigmadigi icin dedi, ama tahmini 20-22 cm olabilir dedi

ama bence yaklasik soylemistir

kizlar +-50gr diyorlardi
yyani belki de350 grdir bilmem

masallah diyim bebikime yaaa

cnm ayrintilida kac gr olctuler seninkini ?

tebrikler süslenirsiniz böyle artık
evet cnm,
bugun ilk kez kiz seylerine baktim,
cok tatlilar yaa

dogum tarihi degismedi cnm,
bizim doktor yanlis mi olctu ki acaba, Allah allahh:26:

peppermıt canım gozun aydın ne guzel sende öğrendin artık kıyafet almaya baslayabılırsın gözun aydın canım

evet cnm ,
artik almaya baslariz insallahh
İyi pazarlar herkese.....

gözün aydın canım... Bir prensesimiz daha oluyor
.
sagol cnmmm

tebrikler canım,çok sevindim geçde olsa öğrenmene.. sende kız anneleri kervanına katılıyosun...
evet ben de kiz annesi olucam insallahh

kızlar bilin bakalım biz nerden geliyoruz...
modokoya gittik eşimle....2 hamiş ve eşleri modoko yollarındaydık bütün öğlen .....yaklaşık 10 tane falan bebek mobilya mağazası dolaştık...fiyatlar uçmuş bu yıl...en basit oda takımları...yatak(büyüyen),dolap,şifonyer felan 2500 civarı 4000lere kadar gidiyor...
bikaç mağazada model beğendik biz eşimle...ama sadece büyüyen yatak ve dolap alacağız gibi ...onlar da 2000civarında falan...
taksit 8 ay felan ...siparişi verdikten 30 ile 45 gün içinde teslim ediliyormuş ürünler...odayı boyatma,havalandırma ve bebişlerinizin doğma günlerini hesaba katarak(tahmini de olsa) çok geç kalmayın derim ben...öperiz sevgiyle

kizlar
pekcok yerde hastane cikisi baktim

en cok begendigim idil bebenin 20li seti oldu,
kumasi cok harika, yumusacik. renkelri modeleri de cok hos (hele kiz icin olani )

117 tl idi

biraz daha dusuneyim, paraya kiyip alicam olmazsa

yani icinden 3 takim cikiyor, battaniye, havlu da var.
hastane cantana bitek bunu at gotur, yeter, baska takima tuluma gerek kalmiyor

iyi mi sizce ??

şu kırmızı olan takım mı???

anladım şeker ben de online mağazaya bakıyordum:)
ben ayrıntılımı özel medipol hastanesinde yaptırdım..SGKlı olduğum için 235'e geldi...
4D görüntü,fotoğraf ve DVD içinde

medipolu simdi aradim cnm,

sgkli olursa muayene+ayrintili yapmamiz gerek dediler

225 tl ayrintili
+80 tl muayene dediler cnm bana

aaa iyi yapmışsınız cnm gitmekle
maşallah ne pahalı yaa bende maskoya gidip bakıcam bi 10 gün sonra falan...
bakalım bizim bahtımıza ne çıkacak

cnm içine sindiyse ve beğendiysen al derim ben,bizde bitane var eşim eltimin kızına almış doğduktan 1 ay sonra yeğen kilolu geldiği için eltimde açmamış onu 1 kere giydirmek için bile,geçen açılmamış paketiyle getirdi bizim kıza kısmetmiş o yüzden ben almayacağım ama annem bitanede ben alırım diyo bakalım alırsa alsın ne diyeyim..

canım ben hep oraya gidiyorum ...SGKlıyım ve 45'e gidiyorum...ala alaa anlamadım sigortası olmayanlar 80 L aama eminim...

kızlar slmmm
ya bebişlerinizin hareketlerini göbeğinizin neresinde hissediyosunuz.sanki beim bebiş çok aşşagıda hareket ediyo gibi geliyo bana.göbek deliğimin 4-5 parmak aşşağısında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…