erkek tesyzesi :
ayyy Allah korusun görüyomusun bak.alırken çok incelemeli keskin hemen kopan şeyler almamalı.
canım ikiside çok harika.bend e bu sitey bakmıştım ve çok beğenmiştim.fakat özelliklerini okurken çin malı olduğunu ev markanın israile ait olduğunu gördüm.türk malı tercih ettiğimiz için artık bunun başka markalarına bakarım ben.
kanguru diye yaz google canım.ben int. araştırdım kitaptan d eğil söylediklerim.annelerin tavsiyeleri var.farklı kluplerdeki a nnelerde konuşmuş kendi aralarında.dr lar öenrmiyor demişler 3 aydan önce..kucağında da taşıyabilirsin canım bebeğini , bir de illaki sokkatata vücudumuza yapışık olması gerekmiyor.evde zaten hep kuak kucağa oluruz.emzirriiz öperiz koklaraız...o yüzden çok üzülcek bi durum yok.ben çok şeker olduğu için almak istiyordum.bebeğim zaten hep benim koynumda olacak..kışın taşıması zor olur hem kendimizde kaban hem bebekte mont...bana uygun değil ama sana uygunsa sen alırsın.mesela eyesnaza çok uygun , kıyılarda yaşayanlara da...
bende beğendim,bulunduğu mağaza evime yakın sayılır,gidip bi bakmam lazım...bu çok güzelmişş ben koyu renk olanını beğendim.özelliklerid e çok iyiymiş..
bence guzel,travel sistem aliyorsun hem. ama belki arabanin cift yonlu olmasini tercih edebilirsin,bir de bebekleri ilk dogduklarinda araba koltugu/ana kucagi icinde mecbur kalmadikca uzun saatler yatirmak cok saglikli degil diye okumustum,sende bir bak istersen. ama sonucta arabada kullanmak icin araba koltugu zaten almalisin,bu set icinde ikisi de var. agir da degil. birde denemeden kesinlikle alma derim. ben stokke cok istiyordum,gidip denedim ve iyi ki almamisim dedim. deneyince begenmetebilirsin yani netten begendigini.
kızlar maşaallah siz başlamışsınız alışverişe..ben daha bebeğime sadece bir patik aldım o da cinsiyetini ilk öğrendiğimde..
selam kizlar bugün oralarda hava pek iyi degil anladigim kadariyla ama burda mükemmel bi hava vardi babamiz calistigi icin bizde bebisimle gezdik kendime bi kac bisey aldim bi de dayanamadim bebisime de aldim biseyler yesilli beyazli falan koyarim resimlerini sonra haaa bi de ucak biletimi aldim bi sorun cikmazsa ve kismetse 27sinde istanbuldayiz bebisimlee :)
ohhhhh gözünaydin canimgörebildin sonunda cinsiyetini darisi benim basima artik haftaya insallah bizimki de belli olur o kadar kafama takilmis ki dün gece rüyamda doktordayim haftaya gidicegim ayrintili ultrason yerinde yine göremiyolar cinsiyetini bende diyorum siz görene kadar kalkmicam burdan biraz daha bakin :))))
herseyin normal olmasina da cok sevindim canim tekrar gözünaydin
canım çooooook sevindim:)
tebrik ederim...Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
evet cnm yaa sonunda vallaayyy maşşalllahhhhh.. sonunda gördünnnnnn. gelsin prensesin sağlıkla, mutlulukla..
cnm dr bebeğin gr mı için bişi dedimi sanki bana biraz fazla gibi geldim maşallah ona annesinden güzel besleniyo demek
bu arada sende 3 kilo almışsın şimdiye kadar maşallaah
..
ohh ohh bi prenses daha geliyorrr
yaa sen 18 haftaliksin bebeğin benimkinden çok ağir. yaa benim bebeğim zayifmi acaba kizlar hepinizinkini kontrol ettim benimki az kaliyor kilosu(
hippycim nasilsin bakiim. prenses nasil???
evet cnm,tebrikler süslenirsiniz böyle artık
peppermint
hayitli olsunnnn cok sevindim:) bir prenses daha geliyor demek:)
bende 18 haftalikken irmistim ultrasona,bebek 217 gr idi. az diye uzuldum,netten arastirdim biraz,sanirim22. haftada 400gr oluyordu. bebegin dogum tarihi ayni mi degiti mi?
bir de ne guzel sadece 3 kilo almissin ben 6 kilo aldim heraldegerci sansliyim hala kilolu durmuyorum ama boyle giderse cok sismanlayacagim
peppermıt canım gozun aydın ne guzel sende öğrendin artık kıyafet almaya baslayabılırsın gözun aydın canım
sagol cnmmmİyi pazarlar herkese.....
gözün aydın canım... Bir prensesimiz daha oluyor
.
evet ben de kiz annesi olucam insallahhtebrikler canım,çok sevindim geçde olsa öğrenmene.. sende kız anneleri kervanına katılıyosun...
kizlar
pekcok yerde hastane cikisi baktim
en cok begendigim idil bebenin 20li seti oldu,
kumasi cok harika, yumusacik. renkelri modeleri de cok hos (hele kiz icin olani )
117 tl idi
biraz daha dusuneyim, paraya kiyip alicam olmazsa
yani icinden 3 takim cikiyor, battaniye, havlu da var.
hastane cantana bitek bunu at gotur, yeter, baska takima tuluma gerek kalmiyor
iyi mi sizce ??
şu kırmızı olan takım mı???
aaa iyi yapmışsınız cnm gitmeklekızlar bilin bakalım biz nerden geliyoruz...
modokoya gittik eşimle....2 hamiş ve eşleri modoko yollarındaydık bütün öğlen .....yaklaşık 10 tane falan bebek mobilya mağazası dolaştık...fiyatlar uçmuş bu yıl...en basit oda takımları...yatak(büyüyen),dolap,şifonyer felan 2500 civarı 4000lere kadar gidiyor...
bikaç mağazada model beğendik biz eşimle...ama sadece büyüyen yatak ve dolap alacağız gibi ...onlar da 2000civarında falan...
taksit 8 ay felan ...siparişi verdikten 30 ile 45 gün içinde teslim ediliyormuş ürünler...odayı boyatma,havalandırma ve bebişlerinizin doğma günlerini hesaba katarak(tahmini de olsa) çok geç kalmayın derim ben...öperiz sevgiyle
kizlar
pekcok yerde hastane cikisi baktim
en cok begendigim idil bebenin 20li seti oldu,
kumasi cok harika, yumusacik. renkelri modeleri de cok hos (hele kiz icin olani )
117 tl idi
biraz daha dusuneyim, paraya kiyip alicam olmazsa
yani icinden 3 takim cikiyor, battaniye, havlu da var.
hastane cantana bitek bunu at gotur, yeter, baska takima tuluma gerek kalmiyor
iyi mi sizce ??
muayene ben 45 Lira veriyorum SGKlı deilmisin sen?
o telefonda hep başka şeyler söyleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?