Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm sallanan olması daha iyidir sanırım sabit durma özelliğide muhakka vardır bence,bak bi link göndereceğim ben beğendim fiyatıda güzel geldi..senin dediğinde bu tarzmı acaba
cnm bende seninle aynı fikirdeyim ... biz kullanamayacakmışız gibi geldi bana da, çünkü bebişi souk havalarda dışarı çıkarırken zaten üzeri kalın olcak bi de o kanguruya koyunca sıkış tıkış hem bize hem bebeğe zorluk gibi düşünüorum... benim de geçen ağustos ayında doum yapan bi arkım var, o da kangurusunu hiç kullanamamış, resmen paketinde ölece duruo...
kızlar bu ana kucaklarının bebek seyahat sistemlerinde kullanılanları da var ... yani hem araba koltuğu olup, hem bebek arabasına takılıp üstelik evde de kullanabiliosun... ayrıca sallanıoda ileri geri :) aşağıdaki linkten örneklerine bakabilirsiniz:
Travel Sistem Bebek Arabaları | Ayhan Çocuk Gereçleri
ben çok özeniyordum kanguruya ya( neyse bakalım 2. baharda olursa
onda kullanırız.ya d a bakarız havalara iyi giderse kasımda alırız 2 ayda olsa kullanırız.ama şimdi alınmasın gereksiz hem d e çok gereksiz görünüyor..tabi kıyı bölgelerde yaşayanlar alabilir..
iyi hafta sonları herkeze.
rahatsız olan arkadaslara gecmıs olsun bolbol dınlenın..
bu arada bebeklerımızın haftalık gelısımlerını takıp edebılmek adına bır topık actım boy ve kılo gelısımını ızleyebılır bırbırımızınkınden fıkır edınebılırız en azından dıye dusundum
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...bebeklerinin-haftasina-gore-boy-kilolari.html
kızlar şu siteyi de inceleme altına alın derim...
çok güzel ve ekonomik ürünler var...
portatif beşiklere felan bakacak arkideşler vardı...
hastane çıkışları da çok şekey...neyse ben linki veriyim..incelemesi sizden olsun
Bebefix.com Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk Odas,Bisiklet,Buhar makinesi,Oto koltuu
ya fiel derekn o 3 aşamalı şeye demek istedim zaten.okudum bitirdim oırayı ben :)) bizim burda ya pa çocukta satılıyormuş.bi oraya bakayım fiyatına.o kararım sabitleşti onu alıcam.bi fiyat karşılastırması yapar uygununu alırım artık :))
ben şimdi ana kucağı araştırması yapıyorum :)) sallananlarda varmış baklaım hangisi daha kullanışlı.bi araştırmaya çıkayım![]()
canım salıncak gibi olanlar var önünde de böyle süsler sarkıyor.onlar güzel ama ben çu açıdan bakıyorum biraz büyüyünce 5-6 aylık gibi kalkcam d iye düşerse..zaten 9. aya kadar kullanılıyormuş.çocuk oturmaya başlayınca kalkıp düşer mi onu araştıryorum.anneler ne almış ne yapmış diye..iyice bi kafama otursun ayzıcam buraya fikrimi ...dediğin yere bakıyorum..
hıhı canım.kanguru olayı bitmiştir bende...listedende çıkarıcam..anakucağına bakayım bakalım :))
o sallanan oyuncaklı olandan bahsediyosun anladım şimdi bende başlarda onlara bakmıştım ama dediğin gibi bebekler hareketlenmeye başlayınca yer değiştirmek istiyolar yeğenimden biliyorum o biraz korkutucu cnm..yeğenim şuan 10 aylık ve mama sandalyesinden sarkıyo düşün...canım salıncak gibi olanlar var önünde de böyle süsler sarkıyor.onlar güzel ama ben çu açıdan bakıyorum biraz büyüyünce 5-6 aylık gibi kalkcam d iye düşerse..zaten 9. aya kadar kullanılıyormuş.çocuk oturmaya başlayınca kalkıp düşer mi onu araştıryorum.anneler ne almış ne yapmış diye..iyice bi kafama otursun ayzıcam buraya fikrimi ...dediğin yere bakıyorum..
hıhı canım.kanguru olayı bitmiştir bende...listedende çıkarıcam..anakucağına bakayım bakalım :))
kizlar bebek arabasina ne karar verdi herkes. birde su park yataklardan bakan varmi?? simdi ben 1 ay sonra allah nasip ederse de yine kavga etmessek athinaya gideceğim. iste su anda babamiz yeni büyük ev bakiyor bi odasini bebek odasi yapalim diye bide esyalari falanda değistiriomus xixi. simdi ben diorumki burda oraya göre ucuz olan seyleri aliyim en azindan. beni arabayla almaya gelicek zaten uçakla gidemem diye. hem arabaya koyariz bunlari. o yüzden su travel system arabalardan aliyim ama hangisi?? bide iste listemize göre gidip eminönünden bisiler bakarim alirim temel seyleri. geri kalanlari ordan aliriz dimi. simdi kriz varya böle hersey pahalilandi ilginç bisekilde orda. ordan mümkün değil alamayiz biçok seyi. bide simdi yeni ev esyalar. ben temel seyleri tamamliyim bari diorum.
hehe ben 1 ay sonra athinada olduğum için alacağim. babamizinda çok hevesi var benimde zaten doğru düzgün kis görmeyeceğiz orda.
ben yazdim canim. faydali bi topik olmus.
evet canim bende bu siteden alicam bi çok seyi. çok arastirdim en ucuzu burasi özellikle bebek arabalarinda falan.
yaa bende orayi okuyacaktim bebek arabalarina daldim. bebek arabasi almak istiyorum önce.
canim o oyuncaklarla ilgili bisey duymus alexandros ben anlatmiyim çok etkilenmistim. hani o oyuncaklari tutup kalkmaya çalisiolarmis biraz büyüyünce. çok büyük bebeklerde koymamak gerek.
kizlar bebek arabasina ne karar verdi herkes. birde su park yataklardan bakan varmi?? simdi ben 1 ay sonra allah nasip ederse de yine kavga etmessek athinaya gideceğim. iste su anda babamiz yeni büyük ev bakiyor bi odasini bebek odasi yapalim diye bide esyalari falanda değistiriomus xixi. simdi ben diorumki burda oraya göre ucuz olan seyleri aliyim en azindan. beni arabayla almaya gelicek zaten uçakla gidemem diye. hem arabaya koyariz bunlari. o yüzden su travel system arabalardan aliyim ama hangisi?? bide iste listemize göre gidip eminönünden bisiler bakarim alirim temel seyleri. geri kalanlari ordan aliriz dimi. simdi kriz varya böle hersey pahalilandi ilginç bisekilde orda. ordan mümkün değil alamayiz biçok seyi. bide simdi yeni ev esyalar. ben temel seyleri tamamliyim bari diorum.
o sallanan oyuncaklı olandan bahsediyosun anladım şimdi bende başlarda onlara bakmıştım ama dediğin gibi bebekler hareketlenmeye başlayınca yer değiştirmek istiyolar yeğenimden biliyorum o biraz korkutucu cnm..yeğenim şuan 10 aylık ve mama sandalyesinden sarkıyo düşün...
cnm eminönü olarak güzel fikir vermişsin orada 2 pasaj varmış kat kat herşeyi bulabiliyormuşsun bende oraya gideceğim bakalım biraz daha var ...bebek arabası ben hemen almayı düşünmüyorum çünkü hemen bebeği bebek arabasına koymayacağımız için o sonraki plan bence ama çogu kişi alıyo bakıyo diye biliyorum,bitek şöyle olursa alabilirim ana kucağı alacağım için beğendiğim modelin bebek arabalı takımı varsa alırım diye düşünüyorum...
google den oyun halısı görselelre bi baksanıza harikalar.bence bundan alınabilinir atarız bebeği yere oynar hemde kasları çalışır.ilk sıranın en sonuna bakın bebek ne mutlu görünüyor.ve d e güvenli mutfağa heryere koyarız.o oynar biz işimiz e bakarız.nasıl sizce..
cnm bende seninle aynı fikirdeyim ... biz kullanamayacakmışız gibi geldi bana da, çünkü bebişi souk havalarda dışarı çıkarırken zaten üzeri kalın olcak bi de o kanguruya koyunca sıkış tıkış hem bize hem bebeğe zorluk gibi düşünüorum... benim de geçen ağustos ayında doum yapan bi arkım var, o da kangurusunu hiç kullanamamış, resmen paketinde ölece duruo...
kızlar bu ana kucaklarının bebek seyahat sistemlerinde kullanılanları da var ... yani hem araba koltuğu olup, hem bebek arabasına takılıp üstelik evde de kullanabiliosun... ayrıca sallanıoda ileri geri :) aşağıdaki linkten örneklerine bakabilirsiniz:
Travel Sistem Bebek Arabaları | Ayhan Çocuk Gereçleri
kızlar şimdi kanguru araştırması yaptım.4. aydan itibaren kullanılıyormuş.kış için ise kullanılmıyormuş bence de kullanılmaz zaten saçma olur.ee o zaman bizim bebkler 4 aylık olduğunda kasım ayı olacak.sonra aralık sanırım bizim için uygun olmayacak.bu daha çok baharda doğan bebeklere göre bence(
listemden çıkarıyorum.eğer sizce de mantıklıysa yayındaki listeden de kaldırayım.yanlış yönlendirme olmasın..
ne dersiniz görüş bekliyorum .. :44:
ne duymuş.özelden yazabilirsin.bileyim ki ona göre alayım ben de..bebefix te yağmur ormanı var titrşimli a nakucağı o hoişuma gitti ama kararsızım yaa..düşebilr bundan Allah korusun..bakarım olmazs a öne arkaya salalnan klasik anakucağı alırım.araştırmalarıma göre ; otokoltuğu + anakucağı olanları bebek hemen kullanamıyormuş.çukurmuş çünkü..onu eledim hemen.oto koltuğu 5. ayda alıcam.anakucağı kalsik alayım diyorum birde ayrıca oyun halısı deniliyor.ondan alırım oytucaklı.ama net d eğil bakıyorum hala.. :)
bebk arabasına gelince onu almıcam şimödi.bi doğsun bakalım..baston alabilirim sonra ama hemen ihtiyaç görürsem doğunca alırım artık.normal olanlardan..bence de sen a l kriz varsa hem sitediğin gibi bulamayabilirsin yeni mal girişid e pek olmuyordur sanırım bu ara..daha onu araştırmadım ..
venüs cnm senin bebişin cinsiyeti neydi?
canim evet havuzlu han di galiba adida unuttum. iste oraya bakicam bende. tabi annemle durmadan kavga edeceğiz zevksiz seyler seçtiği için ama:)))
canim oyun halisi ne? ölemi yazilio google a?
yaa haberlerde izlemis yunanistanda korkmus. o hangi aletin içinde olmus bilmiorum ama bi bebek iste o yukaridaki oyuncaklara tutunup ayağa kalkmaya çalismis yani kalkmis. sonra iste boğazi kesilmis. allah korusun allahim yarabbim sen koru bebeklerimizi. iste ondan oda korkmus onu anlatti almayalim yada büyüyünce çikartalim diye.
bebeğin odasına dönence olarakta bunu çok beğendim oyun halısı ve dönence normaline göre biraz tuzlu ama kaliteli olduğunu düşünüyorum...gidince canlııs gördüğümdede cezbederse alıcam hemen...
çok hoş geldi bana sizce nasıl?
Tiny Love Prenses Dönence - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
merhaba canim,nereden okudun bende okuyabilir miyim o yaziyi/yazilari. benim okudum tum kitaplar bebek ozellikle ilk uc ay anne kalbinin uzerinde,annesinin kalp atislarini duyarak tasinirsa kendini guvende hissediyormus diye yaziyordu. mesela bebek arabasinda bebegi tasiyarak 1 saat dolastiniz,alicveris yaptiniz falan ama bebege belki bir kac kez dokundunuz ama onu kalbiniz uzerinde tasirsaniz zaten surekli size dokunuyor olacagindan bebek ile anne arasinda bag kuvvetlenmis olacak...diye okudum hepbirde bebegin sirtini destekleyen modelleri var ve kis icinde tulum var bebegi icine alan(babybjörn e bakabilirsin) benim vardigim kani avrupada bebege cok yakin davranmamak,amerikada ise bebege yakin davranmak yonunde. tabii her anne bebegini kendi inandiklari dogrultusunda buyutmeli. dr. sears ve attachment parenting ile ilgili yazilari okuyabilirsiniz. birde SlingoMOM ...anne, çoluk-coluk ve diğerleri sitesi de guzel, orada da degisik kanguru modelleri var. sende okudugin yazilari paylasirsan cok sevinirim,sonucta hepimiz dogru olani yapmaya calisiyoruz:)
kızlar bi fikir verebilirmisiniz
bebek arabası erkenden almayı düşünmüyodum ama travel setlerde hoşuma gitti
bu beğendiğim anakucağı bebek arabasına takılıpta kullanılabiliyo evdede rahatlıkla kullanabileceğim bişi ayrıca ana kucağı oto koltuğu olarakta kullanılıyomu...
sizce nasıl
Cybex Topaz Travel Sistem Baston Bebek Arabası New 2011 | Ayhan Çocuk Gereçleri
kızlar bi fikir verebilirmisiniz
bebek arabası erkenden almayı düşünmüyodum ama travel setlerde hoşuma gitti
bu beğendiğim anakucağı bebek arabasına takılıpta kullanılabiliyo evdede rahatlıkla kullanabileceğim bişi ayrıca ana kucağı oto koltuğu olarakta kullanılıyomu...
sizce nasıl
Cybex Topaz Travel Sistem Baston Bebek Arabası New 2011 | Ayhan Çocuk Gereçleri