2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bi de biliosunuzki şöyle bir durum var:
"1 Haziran 2010'dan itibaren Çocuk Güvenlik koltuğu kullanımı ZORUNLUDUR."
bir çok özel hastane de çıkış izni vermiomuş seyahat sistemi olmayınca, aklınızda bulunsun...

cnm sallanan olması daha iyidir sanırım sabit durma özelliğide muhakka vardır bence,bak bi link göndereceğim ben beğendim fiyatıda güzel geldi..senin dediğinde bu tarzmı acaba

canım salıncak gibi olanlar var önünde de böyle süsler sarkıyor.onlar güzel ama ben çu açıdan bakıyorum biraz büyüyünce 5-6 aylık gibi kalkcam d iye düşerse..zaten 9. aya kadar kullanılıyormuş.çocuk oturmaya başlayınca kalkıp düşer mi onu araştıryorum.anneler ne almış ne yapmış diye..iyice bi kafama otursun ayzıcam buraya fikrimi ...dediğin yere bakıyorum..

hıhı canım.kanguru olayı bitmiştir bende...listedende çıkarıcam..anakucağına bakayım bakalım :))

hehe ben 1 ay sonra athinada olduğum için alacağim. babamizinda çok hevesi var benimde zaten doğru düzgün kis görmeyeceğiz orda.

ben yazdim canim. faydali bi topik olmus.

evet canim bende bu siteden alicam bi çok seyi. çok arastirdim en ucuzu burasi özellikle bebek arabalarinda falan.

yaa bende orayi okuyacaktim bebek arabalarina daldim. bebek arabasi almak istiyorum önce.

canim o oyuncaklarla ilgili bisey duymus alexandros ben anlatmiyim çok etkilenmistim. hani o oyuncaklari tutup kalkmaya çalisiolarmis biraz büyüyünce. çok büyük bebeklerde koymamak gerek.

kizlar bebek arabasina ne karar verdi herkes. birde su park yataklardan bakan varmi?? simdi ben 1 ay sonra allah nasip ederse de yine kavga etmessek athinaya gideceğim. iste su anda babamiz yeni büyük ev bakiyor bi odasini bebek odasi yapalim diye bide esyalari falanda değistiriomus xixi. simdi ben diorumki burda oraya göre ucuz olan seyleri aliyim en azindan. beni arabayla almaya gelicek zaten uçakla gidemem diye. hem arabaya koyariz bunlari. o yüzden su travel system arabalardan aliyim ama hangisi?? bide iste listemize göre gidip eminönünden bisiler bakarim alirim temel seyleri. geri kalanlari ordan aliriz dimi. simdi kriz varya böle hersey pahalilandi ilginç bisekilde orda. ordan mümkün değil alamayiz biçok seyi. bide simdi yeni ev esyalar. ben temel seyleri tamamliyim bari diorum.

o sallanan oyuncaklı olandan bahsediyosun anladım şimdi bende başlarda onlara bakmıştım ama dediğin gibi bebekler hareketlenmeye başlayınca yer değiştirmek istiyolar yeğenimden biliyorum o biraz korkutucu cnm..yeğenim şuan 10 aylık ve mama sandalyesinden sarkıyo düşün...

cnm eminönü olarak güzel fikir vermişsin orada 2 pasaj varmış kat kat herşeyi bulabiliyormuşsun bende oraya gideceğim bakalım biraz daha var ...bebek arabası ben hemen almayı düşünmüyorum çünkü hemen bebeği bebek arabasına koymayacağımız için o sonraki plan bence ama çogu kişi alıyo bakıyo diye biliyorum,bitek şöyle olursa alabilirim ana kucağı alacağım için beğendiğim modelin bebek arabalı takımı varsa alırım diye düşünüyorum...

ne duymuş.özelden yazabilirsin.bileyim ki ona göre alayım ben de..bebefix te yağmur ormanı var titrşimli a nakucağı o hoişuma gitti ama kararsızım yaa..düşebilr bundan Allah korusun..bakarım olmazs a öne arkaya salalnan klasik anakucağı alırım.araştırmalarıma göre ; otokoltuğu + anakucağı olanları bebek hemen kullanamıyormuş.çukurmuş çünkü..onu eledim hemen.oto koltuğu 5. ayda alıcam.anakucağı kalsik alayım diyorum birde ayrıca oyun halısı deniliyor.ondan alırım oytucaklı.ama net d eğil bakıyorum hala.. :)

bebk arabasına gelince onu almıcam şimödi.bi doğsun bakalım..baston alabilirim sonra ama hemen ihtiyaç görürsem doğunca alırım artık.normal olanlardan..bence de sen a l kriz varsa hem sitediğin gibi bulamayabilirsin yeni mal girişid e pek olmuyordur sanırım bu ara..daha onu araştırmadım ..

Son düzenleme:
google den oyun halısı görselelre bi baksanıza harikalar.bence bundan alınabilinir atarız bebeği yere oynar hemde kasları çalışır.ilk sıranın en sonuna bakın bebek ne mutlu görünüyor.ve d e güvenli mutfağa heryere koyarız.o oynar biz işimiz e bakarız.nasıl sizce..

evet kızlar kararımı verdim.anakucağı klasik öne arkaya sallanabilen 1. aydan itibaren kullanacağı birşey alacağım.buna ek olarak oyun halısı alıyorum kesinlikle.nasıl olsa kanguru alamıyorum bunu alayım.daha güvenli geldi bana.hem de anneanne- babaanneye giderkende atarım arabaya orda da oynar yerde.oralara gidince boş halı üzerinde durmaz hem.

canim evet havuzlu han di galiba adida unuttum. iste oraya bakicam bende. tabi annemle durmadan kavga edeceğiz zevksiz seyler seçtiği için ama:)))

canim oyun halisi ne? ölemi yazilio google a?

yaa haberlerde izlemis yunanistanda korkmus. o hangi aletin içinde olmus bilmiorum ama bi bebek iste o yukaridaki oyuncaklara tutunup ayağa kalkmaya çalismis yani kalkmis. sonra iste boğazi kesilmis. allah korusun allahim yarabbim sen koru bebeklerimizi. iste ondan oda korkmus onu anlatti almayalim yada büyüyünce çikartalim diye.

bebeğin odasına dönence olarakta bunu çok beğendim oyun halısı ve dönence normaline göre biraz tuzlu ama kaliteli olduğunu düşünüyorum...gidince canlııs gördüğümdede cezbederse alıcam hemen...

kızımda kullanıpda deneyım edındıgım konularda fıkır verebılırım
ana kucagı konusunda arkadasa katılıyorum hem araba koltugu hemde ana kucagı seklınde evde kullanılabılen ve sallananları cok kullanıslı ben bızzat kullandım tavsıye ederım..

merhaba canim,nereden okudun bende okuyabilir miyim o yaziyi/yazilari. benim okudum tum kitaplar bebek ozellikle ilk uc ay anne kalbinin uzerinde,annesinin kalp atislarini duyarak tasinirsa kendini guvende hissediyormus diye yaziyordu. mesela bebek arabasinda bebegi tasiyarak 1 saat dolastiniz,alicveris yaptiniz falan ama bebege belki bir kac kez dokundunuz ama onu kalbiniz uzerinde tasirsaniz zaten surekli size dokunuyor olacagindan bebek ile anne arasinda bag kuvvetlenmis olacak...diye okudum hep birde bebegin sirtini destekleyen modelleri var ve kis icinde tulum var bebegi icine alan(babybjörn e bakabilirsin) benim vardigim kani avrupada bebege cok yakin davranmamak,amerikada ise bebege yakin davranmak yonunde. tabii her anne bebegini kendi inandiklari dogrultusunda buyutmeli. dr. sears ve attachment parenting ile ilgili yazilari okuyabilirsiniz. birde SlingoMOM ...anne, çoluk-coluk ve diğerleri sitesi de guzel, orada da degisik kanguru modelleri var. sende okudugin yazilari paylasirsan cok sevinirim,sonucta hepimiz dogru olani yapmaya calisiyoruz:)

bebegin araba icinde seyahat ederken guvenliginicin araba koltugu gerekiyorvdiye biliyorum. bel kismina birbdestek konuluyor,bebek ilk dogdugunda o sekilde kullaniliyor diye biliyorum.

venüs cnm senin bebişin cinsiyeti neydi?

erkek tesyzesi :

ayyy Allah korusun görüyomusun bak.alırken çok incelemeli keskin hemen kopan şeyler almamalı.

canım ikiside çok harika.bend e bu sitey bakmıştım ve çok beğenmiştim.fakat özelliklerini okurken çin malı olduğunu ev markanın israile ait olduğunu gördüm.türk malı tercih ettiğimiz için artık bunun başka markalarına bakarım ben.

kanguru diye yaz google canım.ben int. araştırdım kitaptan d eğil söylediklerim.annelerin tavsiyeleri var.farklı kluplerdeki a nnelerde konuşmuş kendi aralarında.dr lar öenrmiyor demişler 3 aydan önce..kucağında da taşıyabilirsin canım bebeğini , bir de illaki sokkatata vücudumuza yapışık olması gerekmiyor.evde zaten hep kuak kucağa oluruz.emzirriiz öperiz koklaraız...o yüzden çok üzülcek bi durum yok.ben çok şeker olduğu için almak istiyordum.bebeğim zaten hep benim koynumda olacak..kışın taşıması zor olur hem kendimizde kaban hem bebekte mont...bana uygun değil ama sana uygunsa sen alırsın.mesela eyesnaza çok uygun , kıyılarda yaşayanlara da...

Son düzenleme:

bu çok güzelmişş ben koyu renk olanını beğendim.özelliklerid e çok iyiymiş..

bence guzel,travel sistem aliyorsun hem. ama belki arabanin cift yonlu olmasini tercih edebilirsin,bir de bebekleri ilk dogduklarinda araba koltugu/ana kucagi icinde mecbur kalmadikca uzun saatler yatirmak cok saglikli degil diye okumustum,sende bir bak istersen. ama sonucta arabada kullanmak icin araba koltugu zaten almalisin,bu set icinde ikisi de var. agir da degil. birde denemeden kesinlikle alma derim. ben stokke cok istiyordum,gidip denedim ve iyi ki almamisim dedim. deneyince begenmetebilirsin yani netten begendigini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…