kızlar slmmm
ya bebişlerinizin hareketlerini göbeğinizin neresinde hissediyosunuz.sanki beim bebiş çok aşşagıda hareket ediyo gibi geliyo bana.göbek deliğimin 4-5 parmak aşşağısında.
yaaa iyi ya aklıma çok takılıyodu aynen anlatmak istediğim yer aynen orası işte:))kontrolüme var daha sağol tatlım
yaaa iyi ya aklıma çok takılıyodu aynen anlatmak istediğim yer aynen orası işte:))kontrolüme var daha sağol tatlım
erkek tesyzesi :
ayyy Allah korusun görüyomusun bak.alırken çok incelemeli keskin hemen kopan şeyler almamalı.
canım ikiside çok harika.bend e bu sitey bakmıştım ve çok beğenmiştim.fakat özelliklerini okurken çin malı olduğunu ev markanın israile ait olduğunu gördüm.türk malı tercih ettiğimiz için artık bunun başka markalarına bakarım ben.
kanguru diye yaz google canım.ben int. araştırdım kitaptan d eğil söylediklerim.annelerin tavsiyeleri var.farklı kluplerdeki a nnelerde konuşmuş kendi aralarında.dr lar öenrmiyor demişler 3 aydan önce..kucağında da taşıyabilirsin canım bebeğini , bir de illaki sokkatata vücudumuza yapışık olması gerekmiyor.evde zaten hep kuak kucağa oluruz.emzirriiz öperiz koklaraız...o yüzden çok üzülcek bi durum yok.ben çok şeker olduğu için almak istiyordum.bebeğim zaten hep benim koynumda olacak..kışın taşıması zor olur hem kendimizde kaban hem bebekte mont...bana uygun değil ama sana uygunsa sen alırsın.mesela eyesnaza çok uygun , kıyılarda yaşayanlara da...
haklisin canim,buranin kisi gibi kis turkiye'de yok ama kanguru cok yaygin kullaniliyor. biliyorum tr de yaygin degil ama ben cok arastirdim ve benim yasam tarzima kangurunun daha uygun olacagini dusunuyorum. sokaktayken gurultu icinde bebek anneye daha fazla ihtiyac duyabilir diye demistim,onemli olan kendini guvensiz hissettigi anlarda da yaninda olabilmek. tabii herkesin kendi gorusu,kendi cocugu :) bebek arabasi alacaksan anakucagi da takilan modellerden alirsan ilk dogdugunda da rahat rahat gezebikirsin,hem cok tatli duruyor ana kucagi takilanlar:) ana kucagindedigim hani sunyatak gibi olan ana kucaklari. en rahat ve sagliklimolani o sanirim.
cnm cok sagol,
insallah haftaya da sen ogreneceksin artik canim benim
amin cnm, cok sagol
hepimize de...
evet cnm yaa sonunda valla
kizim diye sevmek cok baska oluyormus,
cok cok mutlu oldum valla
cnm doktor bi yorum yapmadi,
ben kilosunu sordum, 400 gr civari dedi
bıoyunu sordum, artik boyunu tam dogru olcemiyoruz goruntuye sigmadigi icin dedi, ama tahmini 20-22 cm olabilir dedi
ama bence yaklasik soylemistir
kizlar +-50gr diyorlardi
yyani belki de350 grdir bilmem
masallah diyim bebikime yaaa
cnm ayrintilida kac gr olctuler seninkini ?
evet cnm,
bugun ilk kez kiz seylerine baktim,
cok tatlilar yaa
dogum tarihi degismedi cnm,
bizim doktor yanlis mi olctu ki acaba, Allah allahh:26:
kizlar ayrintililari nerde ve kaca cektirdiginizi yazabilir misiniz?
canım benimde hemen hemen aynı yerde..şeyimin hemen üstündehatta önceleri bebek indi heralde diye düşüdnüm..dr. normal dedi...
kizlar
pekcok yerde hastane cikisi baktim
en cok begendigim idil bebenin 20li seti oldu,
kumasi cok harika, yumusacik. renkelri modeleri de cok hos (hele kiz icin olani )
117 tl idi
biraz daha dusuneyim, paraya kiyip alicam olmazsa
yani icinden 3 takim cikiyor, battaniye, havlu da var.
hastane cantana bitek bunu at gotur, yeter, baska takima tuluma gerek kalmiyor
iyi mi sizce ??
benim de sizlerle hemen hemen aynı yerlerde kızlar
arada bazen sert oluyor...ayyyyyyyy diyorum birden ..eşim panikliyor eheuehe
yemek yerken çok fena hareket ediyor benimki yaa...yirim onu yirim
kızlar slmmm
ya bebişlerinizin hareketlerini göbeğinizin neresinde hissediyosunuz.sanki beim bebiş çok aşşagıda hareket ediyo gibi geliyo bana.göbek deliğimin 4-5 parmak aşşağısında.
cnm küvet fileleri kullanışsız diye duydum ben
sevi bebede 3 pozisyonlu kullanılan bişi varmış bende ona bakmak istiyorum o daha kullanışlıymış,bebek filesi alan kişiler sonradan bu 3 pozisyonlu kullanılan şeye dönmüşler ve fileye verilen para boşuna demişler öyle okudum 2009 aralık anneleri topiğinde..bilgine...
ben kullanmayı düşünmedim hiç ablamda almıştı hemde bebeği haziranda doğmuştu bi kere bile kullanmadı bende almayı düşünmedim..benim tarafımdan çıkarabilirsin onayı geldi cnm sana.
kizlar bebek arabasina ne karar verdi herkes. birde su park yataklardan bakan varmi?? simdi ben 1 ay sonra allah nasip ederse de yine kavga etmessek athinaya gideceğim. iste su anda babamiz yeni büyük ev bakiyor bi odasini bebek odasi yapalim diye bide esyalari falanda değistiriomus xixi. simdi ben diorumki burda oraya göre ucuz olan seyleri aliyim en azindan. beni arabayla almaya gelicek zaten uçakla gidemem diye. hem arabaya koyariz bunlari. o yüzden su travel system arabalardan aliyim ama hangisi?? bide iste listemize göre gidip eminönünden bisiler bakarim alirim temel seyleri. geri kalanlari ordan aliriz dimi. simdi kriz varya böle hersey pahalilandi ilginç bisekilde orda. ordan mümkün değil alamayiz biçok seyi. bide simdi yeni ev esyalar. ben temel seyleri tamamliyim bari diorum.
haklisin canim,buranin kisi gibi kis turkiye'de yok ama kanguru cok yaygin kullaniliyor. biliyorum tr de yaygin degil ama ben cok arastirdim ve benim yasam tarzima kangurunun daha uygun olacagini dusunuyorum. sokaktayken gurultu icinde bebek anneye daha fazla ihtiyac duyabilir diye demistim,onemli olan kendini guvensiz hissettigi anlarda da yaninda olabilmek. tabii herkesin kendi gorusu,kendi cocugu :) bebek arabasi alacaksan anakucagi da takilan modellerden alirsan ilk dogdugunda da rahat rahat gezebikirsin,hem cok tatli duruyor ana kucagi takilanlar:) ana kucagindedigim hani sunyatak gibi olan ana kucaklari. en rahat ve sagliklimolani o sanirim.
kızlar bilin bakalım biz nerden geliyoruz...
modokoya gittik eşimle....2 hamiş ve eşleri modoko yollarındaydık bütün öğlen .....yaklaşık 10 tane falan bebek mobilya mağazası dolaştık...fiyatlar uçmuş bu yıl...en basit oda takımları...yatak(büyüyen),dolap,şifonyer felan 2500 civarı 4000lere kadar gidiyor...
bikaç mağazada model beğendik biz eşimle...ama sadece büyüyen yatak ve dolap alacağız gibi ...onlar da 2000civarında falan...
taksit 8 ay felan ...siparişi verdikten 30 ile 45 gün içinde teslim ediliyormuş ürünler...odayı boyatma,havalandırma ve bebişlerinizin doğma günlerini hesaba katarak(tahmini de olsa) çok geç kalmayın derim ben...öperiz sevgiyle
kizlar
kumasi cok harika, yumusacik. renkelri modeleri de cok hos (hele kiz icin olani )
117 tl idi
iyi mi sizce ??
kizlar ayrintililari nerde ve kaca cektirdiginizi yazabilir misiniz?
kizlar ayrintili dediginiz 2boyutlu da oluyor mu? ben burada 2 boyutlu ultrasona girdim ama goruntu cok netti,bebegin parmaklarini bile doktor soylemeden daha farkedebildim. boyke bir sey mi ayrintili dediginiz?
Detaylı 2D 3D 4D olması farketmiyor bildiğim kadarıyla dr. çocuğun gelişimini takip ediyor. İç organlar, bebeğin uzuvları, beyin gelişimi vb. gibi durumları inceliyor. Çocukta herhangi bir anamoli gelişme riski var mı ona bakılıyor.
İyi pazarlar herkese.....
Canım geçmiş olsun, inş. bir sorun yoktur. içinizi ferah tutun.
Normal düşünüyorum, inş öyle de olur.
gözün aydın canım... Bir prensesimiz daha oluyor
Ben bebeconford lolla aldım, çok beğendim ben, incele istersen.
kizlar
117 tl idi
iyi mi sizce ??
tamam canim cok sagol,bebegin organlari incelenmisti o zaman sorun yok.
ben birde de mobilya markasini duydunuz mi hic onu merak ediyorum. hepsiburada.com da de mobilyanin buyuyebilen bebek yataklarindan birini begendim de, netten almadan once kullanan birileri varsa onlara danismak istiyordum. bu markayi hic duydunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?