kizlar depo satislari dediginiz gibi oluyorsa ben de hic gitmem..
o eziyet cekilmez
onun yerine bostanci E-5 te chicconun outleti var,
kucuk 2 katli bi magaza
fazla urun bulunmuyor ama ben yigenime hast.cikisi falan almistim ordan
oraya bakabiliriz
bir de optimum da mothercare'in outleti varmis,
oraya da bakmak lazimm
Kızlar optimumda artık mothercare'in outleti yok. Yani optimumda demstock mağazası var, kapanmamış, ama artık mothercare ürünleri olmayacakmış. Boşuna gitmeyin yani.
Chicco'nun outleti tam nerde canım bostancıda?
Bebek şekerlerini asla ve asla sona bırakmayın ben işten çıkınca bakarım dedim
fakat işten ayrıldığım gün nişan geldi ve sürekli yatmak zorunda kaldım bir de zaten kesinlikle yürüyemiyorsunuz o yüzden şimdiden başlayın ben mecburen pastaneden bir kutu almıştım iyi para bayılmıştım hemde azdı eminönünde çok varmış k.kahvecinin oralarda şimdiden bakının ben belki netden sipariş veririm bu sefer
Eki Görüntüle 169796
kızlar bu bebek biberonu bitmiş halde mi yoksa?
kızlar merhaba benim ayrıntılı ultrasonum 22. haftada olucak renkli için en az 22. hafta gerekiyor dediler. çok var daha gerçekten daha erken olsa olmuyor mu
kızlar bebek şekeri işini ne yaptınız ne düşünüyorsunuz
yapalım hadi ya ya da bileniniz varsa uygun şık söyleyin alalım yhaaa
canim hissedersin merak etme belki de hissediyosundur da o mu degil mi bilemiyosundur doktor bana da azyif oldugum icin erken hissetigimi söylemisti ayrica cok aktif bi bebek demisti bizimki icin gerci son kontrolde inadina uyudu :))) gerci ben artik zayiflik sinifindan ciktim ya 55 olmusum son zamanlarda hizla kilo aliyorum :)
biz eminonune gidicez nisan sonu gibi.
esimin beli rahatsiz o biraz duzelsin hem de havalr iyice isinsin diye bekliyoruz
o zaman gec kalmis olmayiz diy mi.
eminonu sark han
ve havuzlu han
bu 2sine bakicaz
sadece bebek sekeri degil; herturlu bebe esyasi varmis orda
Eki Görüntüle 169796
kızlar bu bebek biberonu bitmiş halde mi yoksa?
yaa kapanmis mi :-((
chiccoya ben gideli 2 sene oldu, o da kapanmis olmasin..
yeri tam e-5 kenarinda, kadikoy yonune giderken e-5 in sag tarafinda yani.
bostanci koprusunun ayaginda hemen.
rodi vs bi suru outlet magaza varorda, o da onlarin yaninda
tam tarif edebildim mi bilmiyorum
Bence ona birşeyler daha ekleniyordur.
Kızlar birde yaptırmak isteyenlere
Bebek Şekeri - Bebek Şekeri
buraya bakın. Bayanın adını unuttum ama siparişe göre hazırlıyor. Çok özenli ve tatlı bir bayan. Bunlar dışında sizin istediğiniz birşey olursa da yapıyor. Ben bir arkadaşın nikah şekerleri ve düğün anı defteri için yardım istedim. Telefonda anlatmama rağmen beni okadar iyi anlayıp istediğim şeyleri yaptırdı ki kesinlikle tavsiye ediyorum.
Kızlar ben kraftın bu yatağını almak istiyorum
Kraftbaby.com -
Daha önceden de söylemiştim ya hemen bebek odası yapmayacağım 2 yaşına kadar bu ürünü kullanıp daha sonra odasını ayırmak istiyorum;sizce nasıl bu yatak epey araştırdım hem bütçeme uygun hemde kalitei uygun geldi bana
Kraftbaby.com -
Daha önceden de söylemiştim ya hemen bebek odası yapmayacağım 2 yaşına kadar bu ürünü kullanıp daha sonra odasını ayırmak istiyorum;sizce nasıl bu yatak epey araştırdım hem bütçeme uygun hemde kalitei uygun geldi bana
Teşekkürler cnm inş.işime yarar böyle tavsiye edilenlerden olması daha iyi oluyor....
Kraftbaby.com -
meraba sevgili anneler, ya belki bu konu için geç kaldım ama hala net değilim ne yapayım?
konu bebeğimin cinsiyeti. 22+4 haftalığız şimdi, 13. haftada doktorum erkek dedi 17. haftada göstermiyor dedi ve 20. haftada kız dedi sizce hangisi doğrudur şimdi bebeğime seslenemiyorum bu cok üzücü, bi de ben hep erkek hissettim galiba o yüzden bir burukluk da var
yardımcı olurmusunuz
?
ayyy kaç saattir okudum hala
eyeszaydan bi hbr yok noldu bu kıza yaaa
kızlar sanki ben hatırlıyorum eşi bugün 3 gibi gidecekti...
kızlaaarr bide gitmek için hazırlık yapıyo olmasın ne dersiniz.???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?