• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu yatak ne kadar? eşim chiccodan yatak beğendi de 400 civarı bişi. kumandalı olanı. benim biraz pahalıma geldi

Kraftın web sitesinde 279tl.
Bazı farklı sitelerde 250tl e bulunuyor.
Bizde haftasonu Toriumda'ydık e-bebek mağazasında o modeli gördük 420tl idi.Kumandası haricinde hemen hemen tüm özellikleri aynı

kizlar

tavsiye uzerine civil bebe'nin internet sitesini inceledim.

banyo gereclerini civilden almaya karar verdim, evimizin yakininda var
kuvet, file, kova, masrapa, bornoz, havlu, sac fircasi, tirnak makasi vs. cok ucuzlar
bir de chicco bakim cantasi icinde bakim urunleri ile birlikte 49 tl; onu da alayim diyorum

civil urunleri kaliteli mi nasil ??

selam hanımlar
eyeszay kocasıyla birlikteydi inşallah güzel haberlerini alırız :8:

bilgilendirme
kızlar hani bebişimize aldığımız kıyafetleri ekledikten sonra yada göbüşleri ekledikten sonra veya kk daki diğer topiklerin linklerini buraya kopyalıyoruz ya bi bakın diye
bu tamamen yasakmış topiğimiz bile silinebilirmiş
hbriniz olsun...

bilgilendirme
kızlar hani bebişimize aldığımız kıyafetleri ekledikten sonra yada göbüşleri ekledikten sonra veya kk daki diğer topiklerin linklerini buraya kopyalıyoruz ya bi bakın diye
bu tamamen yasakmış topiğimiz bile silinebilirmiş
hbriniz olsun...

evet canım haklısın biliyodum bende ama unutmuşum:86:

Kızlar ben kraftın bu yatağını almak istiyorum
Kraftbaby.com -

Daha önceden de söylemiştim ya hemen bebek odası yapmayacağım 2 yaşına kadar bu ürünü kullanıp daha sonra odasını ayırmak istiyorum;sizce nasıl bu yatak epey araştırdım hem bütçeme uygun hemde kalitei uygun geldi bana

Güzel bi yatak, bende Chicco, Kraft ya da Graco üçünden birini alacağım. Aslında evim müsait olmasına rağmen odasını henüz hazırlamayacağım. En azından sütten kesene kadar yanımda olması hem bebek hem de benim için daha kolay ve güvenli olacağını düşünüyorum.

Günayyydııınnnn Hepinizeeeee...

eyeszay hadi kalk da bize haber ver artık. Çatladık! :23::66:

Yaaa bebeğinin hareketini tek hissedemeyen ben kaldım sanırım. Halbuki dr. um 17. haftadan itibaren hissedersin zayıfsın demişti :((

Kız olsa bende Bade ismini düşünebilirdim. Bence çok güzel bir isim bir arkadaşım da kızının adını Bade koymuştu. :nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar:

Yaa çok şanslısınız valla. Bende istiyorum. Bebekler anne karnında genellikle geceleri uyanık, gündüzleri uyuyor vaziyette olurmuş. Bence doğduktan sonra düzelir. :nazar::nazar:

allahım herkese nasip etsin inşallah... bunu hiç duymamıştım bak iyi oldu valla bir an dedim heralde doğumdan sonra gece yaşıycaz günü. gündüzde uyucaz :1: inşallah düzelir. mesela bu gece aşırı hareket etti yine. hiç uyumadık desem yeridir. bitkinim ve de temizlik yapmam gherekiyor zor bi gün olucak benim için. herkese iyi günlerrr:49:

benim oğlumdan kalan beşiği vardı onu kullanıcam zaten onu 2 ay anca kullanmıştı. ilkini yanlışkla kırmıştım üstüne çok abanınca ayakları kırılmıştı:52:

günaydınn kızlarrrr :))

cnm bence poyraz çok güzel bi isim, ikinci isim konusu tamamen size kalmış... ama ayaz mı poyraz mı die sorarsan benim oyum %100 poyraz :))

canikom aynı durum bende de varr.. :)) ama biz gündüz hareket halinde olduğumuz için bebek genelde uyku halinde oluomuş sallantıdan :)) geceleri uyanırlarmışş... bizimki maşşallah dün gece karatekid moduna girdi... ama babası ne zaman elini koyup konuşsa hopp duruoo :)) torpil geçio babaya şimdiden zillii (zilli diorum hala %85 kız olma ihtimali, inş. yrn %100 öğreniriz :))))

eyeszayyy, anacım çatladık burdaaa....

bizde tam tersi babası elini koyduğu an duruyo nasıl anlıyolar hiç bilemiyorum. bezen gece uyandığımda eşimin elinin karnımda olduğunu farkediyorum. kuzummmkocam bi umut hissederim diye sürekli ellediğinden uyurken artık refleks olmuş:1: bende kız çok istedim allahım erkek nasip etti. bizim oğlumuz olucak nasipse.. gecemiz aynı geçmiş hiç uyumadım valla kudurdu bütün gece uykusuzluktan bittim valla 2 gündür:53:

Kızlar ben kraftın bu yatağını almak istiyorum
Kraftbaby.com -

Daha önceden de söylemiştim ya hemen bebek odası yapmayacağım 2 yaşına kadar bu ürünü kullanıp daha sonra odasını ayırmak istiyorum;sizce nasıl bu yatak epey araştırdım hem bütçeme uygun hemde kalitei uygun geldi bana

canım çok tatlı duruyor fiyatı ne?
bende senin gibi düşünüyorum 2-2.5 yaşına kadar çok kullanışlı hafif taşınabilir de ayrıca...
ben de Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com dan almayı düşünüyorum. beğendiklerim çok uygun fiyatları 139-155-188 hepsi birbirinden şık.. bi bak oraya da istersen.

meraba sevgili anneler, ya belki bu konu için geç kaldım ama hala net değilim ne yapayım?
konu bebeğimin cinsiyeti. 22+4 haftalığız şimdi, 13. haftada doktorum erkek dedi 17. haftada göstermiyor dedi ve 20. haftada kız dedi sizce hangisi doğrudur şimdi bebeğime seslenemiyorum bu cok üzücü, bi de ben hep erkek hissettim galiba o yüzden bir burukluk da var:(
yardımcı olurmusunuz
?

ahh ah canım çok iyi anlıyorum seni. benim 2-2.5 aylık kontrolümde dr kız dedi. ben inanmadım hissetmedimde kız olduğunu. içimden hep erkek geçmişti. 18-19 haftalık başka bir dr kontrolümüzde de kesin erkek dendi çok sevindim.
1 hafta sonra başka büyüüüük bir hast gittim net erkek dendi. artık oğlum olacak iyice hissettim herşeyden önce sağlıklı olması dileğiyle tabii. senin içinden kalbinden ne geçtiyse o canım emin olabilirsin. olmadı tekrar git dr hiiiiç çekinmeeee

kizlar

tavsiye uzerine civil bebe'nin internet sitesini inceledim.

banyo gereclerini civilden almaya karar verdim, evimizin yakininda var
kuvet, file, kova, masrapa, bornoz, havlu, sac fircasi, tirnak makasi vs. cok ucuzlar
bir de chicco bakim cantasi icinde bakim urunleri ile birlikte 49 tl; onu da alayim diyorum

civil urunleri kaliteli mi nasil ??

canım hala ısrarla tavsiye ediyorum
çok aliteli şık ve uygun
eşimi başka yerden almaya ikna edemiyorum onun fazlasıyla içine sinmiş. bende kararlıyım sadece Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com

cnm çok güzel bi takım...
bende oda yapmayı düşünüyorum ama mobilyasını sırf beyaz yada kırık beyaz alacam en azından uzun süre yatağını ve dolabını kullanır diye düşünüyorum

Bence de oda çok güzel ama beyaz da ayrı güzel duruyor abimin oğluşuna beyaz yaptırmışlardı, bizimki çileğin ayıcıklı olanı.... kıza da sadece beşik alıcam inş...

Bence de oda çok güzel ama beyaz da ayrı güzel duruyor abimin oğluşuna beyaz yaptırmışlardı, bizimki çileğin ayıcıklı olanı.... kıza da sadece beşik alıcam inş...

güle güle kullanırsın inş cnm güzel günlerdee.
bende beyaz düşünüyorum düz beyaz,duvar kağıdını pembe yaptıracam ve diğer aksesuarları uyku seti tülü cibinliği falan pembe olacak diye tasarlıyorum ama daha bişi bakmadım:1:

bizde tam tersi babası elini koyduğu an duruyo nasıl anlıyolar hiç bilemiyorum. bezen gece uyandığımda eşimin elinin karnımda olduğunu farkediyorum. kuzummmkocam bi umut hissederim diye sürekli ellediğinden uyurken artık refleks olmuş:1: bende kız çok istedim allahım erkek nasip etti. bizim oğlumuz olucak nasipse.. gecemiz aynı geçmiş hiç uyumadım valla kudurdu bütün gece uykusuzluktan bittim valla 2 gündür:53:

aynı canım valla benim eşimde hala hissedemedi. tekmeliyo ama babası gelince duruyo :emir_bebek:

Back