Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese günaydınlar....
Kızlar ben biliyorum bunu, bildiğiniz depo gibi bir yerden satış yapıyorlar, ablamlar gitmişti, nasıl birşey anlatayım:
1. 2gün yapıyorlar, ama 2. gün yeni mal çıkarmıyorlar, 1.günden arta kalan eşyalar oluyor.
2. Çok kalabalık oluyor. Kapılar açılmadan insanlar dışarda kuyruk oluyor. İnsanlar çok fazla incelemeden (beden vs.) sepetlerine atıp kasaya geldiklerinde almayacaklarını kenara ayırıyorlar. Alışveriş baya bir hengamede geçiyor.
3. Özellikle tekstil, biberon, oyuncak, emzik, diş kaşıyıcılar gibi ürünler ucuz oluyor. Puset, araba koltuğu gibi ürünler dışarda da kampanya yapılan fiyatlarla aynı oluyor. Yani herhangi bir mağazadan da aynı ürünü kampanyaya girmişse aynı fiyata alabilirsiniz. He bir de depo satışında ürünlerde garanti yok ! Ablamlar bebek arabası almışlardı, bir sorun oldu, ürün garantili değil demişlerdi, pişman oldular sonradan aldıklarına.
4. Kesinlikle en az 3 kişi gidin, alışveriş maraton şeklinde acele ile ürün kapmakla geçiyormuş gerçekten. Farklı reyonlara dağılsın herkes. En sonda da 1 kişi kasa kuyruğuna önceden girsin, yoksa 1 saat kadar kasada bekleniyormuş.
Gitmeye karar verirseniz, bunlara dikkat edin![]()
günaydın kızlar. nasılsınız... hayırdır eyeszaye ne oldu neden meraklısınız bu kadar ?
günaydın güzel anneler. nasılsınız, bebişleriniz nasıl?
benim hala içimde geziniyor ve değiyor sadece kelebek konmuş gibi. hissettirdiği dokunuş sert değil, sizde de öyle mi?
acıktı kuzucum doyurayım ben onu...
aynen canı daha tam sert tekme yemedim ama kelebek kıpırtıısı gibi..
Ben alt altta mesaj yazamadigimdan hepsini ayri mesajda yazmak zorunda kaliyorum kusura bakmayin
Belki henuz yasal olarak bebegin arabaya, araba koltugu olmadan binmesi yasak degildir ama yenidoagan bebegin kucaginda oturmasi tehlikeli olabilir. Allah korusun kaza aninda... Eger arabaya binecekse bebek bence araba koltugu konusunu biraz daha arastir. Bu arada bebegin dogar dogmaz yatabilecegi araba koltuklari var,eger istersen bebek arabadina da monte edilebiliyorlar. Ben bebek arabasini sik kullanamam kanguru daha rahat olur diye dusundum,araba koltugu aldim,birde hafif bir puset dusunuyorum. Sanirim bu hali daha az masrafli olacak.
Bebek karyolasini begendim,gercekten cok guzel... Ama ben genc odasi istiyorum ileride, o yuzden sallanan daha basit bir karyola mi aksam acaba diye dusunuyorum, birde butun odanin duvatlarini stickerlarla kaplayip, rengarenk bir hale getirebilirim. Boylece yatak sade de olsa goze carpmaz diye dusundum...
Birde paramizi oyuncak,kitap gibi seylere daha cok harcarsak daha mutlu bir bebek olur diye dusunuyorum. O yuzden en gerekli seyleri almaya calisiyorum. Bebek arabasi stokke,bugaboo olmus ya da macleren basit bir puset olmus bebek icin onemli olmayacak bence. Zaten belki de bebek arabasina binmekten hic hoslanmayan bir bebek olacak, o yuzden insallah 6 aylik olunca ona denetip almak istiyorum. Her seyi hemen almamaya calisiyorum o yuzden. Yalniz dondigumuzde bebek yatagi alinmamissa bebegin yatacak yeri olmayacako yuzden donmeden secip internetten almam ya da anneme aldirmam lazim. Onerileriniz cok faydali oluyor yani :)
Herkese günaydınlar....
Kızlar ben biliyorum bunu, bildiğiniz depo gibi bir yerden satış yapıyorlar, ablamlar gitmişti, nasıl birşey anlatayım:
1. 2gün yapıyorlar, ama 2. gün yeni mal çıkarmıyorlar, 1.günden arta kalan eşyalar oluyor.
2. Çok kalabalık oluyor. Kapılar açılmadan insanlar dışarda kuyruk oluyor. İnsanlar çok fazla incelemeden (beden vs.) sepetlerine atıp kasaya geldiklerinde almayacaklarını kenara ayırıyorlar. Alışveriş baya bir hengamede geçiyor.
3. Özellikle tekstil, biberon, oyuncak, emzik, diş kaşıyıcılar gibi ürünler ucuz oluyor. Puset, araba koltuğu gibi ürünler dışarda da kampanya yapılan fiyatlarla aynı oluyor. Yani herhangi bir mağazadan da aynı ürünü kampanyaya girmişse aynı fiyata alabilirsiniz. He bir de depo satışında ürünlerde garanti yok ! Ablamlar bebek arabası almışlardı, bir sorun oldu, ürün garantili değil demişlerdi, pişman oldular sonradan aldıklarına.
4. Kesinlikle en az 3 kişi gidin, alışveriş maraton şeklinde acele ile ürün kapmakla geçiyormuş gerçekten. Farklı reyonlara dağılsın herkes. En sonda da 1 kişi kasa kuyruğuna önceden girsin, yoksa 1 saat kadar kasada bekleniyormuş.
Gitmeye karar verirseniz, bunlara dikkat edin![]()
hihi şimdi çıkıcam bi bakim...selam kızlar günaydıınn :)
oğluşum maşallah şuan içerde maç yapıyo heralde kıpır kıpır artık dışarıdan da görülebiliyo :) kızlar dün bebişe bir şey alalım diye çıktık eşimle ama anneciğinden ona sıra gelmedi :) rodi den bir pantolon aldım kesinlikle gidip bakmanızı öneririm hamile pantolonu diye geçmiyo ama beline kalın makara lastiği geçmişler o kadar rahat bir pantolon ki hem kumaşı da yazlık yeni sezonmuş zaten ...ihtiyacınız varsa kaçırmayın derim 39.90 liraydı görmek isterseniz resmini yüklerim bi ara...
bu arada geçmişi de okudum ama eyezsaydan hala tık yok sanırım . umarım çok mutludur şuan...
canım desene 6. ayda net hissederiz.
birde benim kuzum küçük galiba normal mi yhaaaa
300-350 gr mış
sizce nasıl?
sizinkiler de öylemi?
cnm bu benim anladığım kadarıyla eren holding depo satışlarına benzioo... yani boşuna ziyan olmaya gerek yok.... bide taaa oraya kadar gidip masraf yapmak , üstüne eziyet çekmek gereksiz galibaa ...
300-350 gr mış
sizce nasıl?
sizinkiler de öylemi?
300-350 gr mış
sizce nasıl?
sizinkiler de öylemi?
300-350 gr mış
sizce nasıl?
sizinkiler de öylemi?
kızlar bebek şekeri işini ne yaptınız ne düşünüyorsunuz
yapalım hadi ya ya da bileniniz varsa uygun şık söyleyin alalım yhaaa
Icini ferah tut, hayirlisiyla guzel haberler alacaksiniz,insallah bebeginiz cok saglikli bir bebek olarak dunyaya gelir.
Icinden ne geciyorsa bence cinsiyeti o. Hamile kalincaya kadar kiz istiyordum,hamile kaldim oglum olacak daha ilk gun. Sonra etrafimdakiler karninda soyle falan filan herkes kiz dedi:) ama hislerim dogruymus...
Yaaa bebeğinin hareketini tek hissedemeyen ben kaldım sanırım. Halbuki dr. um 17. haftadan itibaren hissedersin zayıfsın demişti(
gunaydin kizlarrr
hippy cnm senin aldigin alt acma minderini ben de begenmistim ebru'da. cinsiyeti bekliyorum , belki ben de alirim aynisini
kids_go dun aksam ben de hissettim bebegimi cnm![]()
![]()
umarim yanilmiyorumdur
5-6 defa oldu,
babasi konustu onunla, konusurken hareket etmedi babasini dinledi; sonra babasi susunca, pit diye minicik vurdu
bir sagimda bir solumda
sanirim bi eliyle bir ayagiyla vuruyordu
Allah'im insallah bugunde hissederim,
cok heyecanlandimm:18: