bu yatak ne kadar? eşim chiccodan yatak beğendi de 400 civarı bişi. kumandalı olanı. benim biraz pahalıma geldi
bilgilendirme
kızlar hani bebişimize aldığımız kıyafetleri ekledikten sonra yada göbüşleri ekledikten sonra veya kk daki diğer topiklerin linklerini buraya kopyalıyoruz ya bi bakın diye
bu tamamen yasakmış topiğimiz bile silinebilirmiş
hbriniz olsun...
Kızlar ben kraftın bu yatağını almak istiyorum
Kraftbaby.com -
Daha önceden de söylemiştim ya hemen bebek odası yapmayacağım 2 yaşına kadar bu ürünü kullanıp daha sonra odasını ayırmak istiyorum;sizce nasıl bu yatak epey araştırdım hem bütçeme uygun hemde kalitei uygun geldi bana
Günayyydııınnnn Hepinizeeeee...
eyeszay hadi kalk da bize haber ver artık. Çatladık!
Yaaa bebeğinin hareketini tek hissedemeyen ben kaldım sanırım. Halbuki dr. um 17. haftadan itibaren hissedersin zayıfsın demişti(
Kız olsa bende Bade ismini düşünebilirdim. Bence çok güzel bir isim bir arkadaşım da kızının adını Bade koymuştu.
Yaa çok şanslısınız valla. Bende istiyorum. Bebekler anne karnında genellikle geceleri uyanık, gündüzleri uyuyor vaziyette olurmuş. Bence doğduktan sonra düzelir.
Kızlar ben şu park yatakları pek sevmiyorum ama çok kullanışlılar sanırım. Daha şirin bir beşik alayım diyorum. Sallanan beşiklerden. Ama kararsızım bende.
günaydınn kızlarrrr :))
cnm bence poyraz çok güzel bi isim, ikinci isim konusu tamamen size kalmış... ama ayaz mı poyraz mı die sorarsan benim oyum %100 poyraz :))
canikom aynı durum bende de varr.. :)) ama biz gündüz hareket halinde olduğumuz için bebek genelde uyku halinde oluomuş sallantıdan :)) geceleri uyanırlarmışş... bizimki maşşallah dün gece karatekid moduna girdi... ama babası ne zaman elini koyup konuşsa hopp duruoo :)) torpil geçio babaya şimdiden zillii (zilli diorum hala %85 kız olma ihtimali, inş. yrn %100 öğreniriz :))))
eyeszayyy, anacım çatladık burdaaa....
Kızlar ben kraftın bu yatağını almak istiyorum
Kraftbaby.com -
Daha önceden de söylemiştim ya hemen bebek odası yapmayacağım 2 yaşına kadar bu ürünü kullanıp daha sonra odasını ayırmak istiyorum;sizce nasıl bu yatak epey araştırdım hem bütçeme uygun hemde kalitei uygun geldi bana
meraba sevgili anneler, ya belki bu konu için geç kaldım ama hala net değilim ne yapayım?
konu bebeğimin cinsiyeti. 22+4 haftalığız şimdi, 13. haftada doktorum erkek dedi 17. haftada göstermiyor dedi ve 20. haftada kız dedi sizce hangisi doğrudur şimdi bebeğime seslenemiyorum bu cok üzücü, bi de ben hep erkek hissettim galiba o yüzden bir burukluk da var
yardımcı olurmusunuz
?
kizlar
tavsiye uzerine civil bebe'nin internet sitesini inceledim.
banyo gereclerini civilden almaya karar verdim, evimizin yakininda var
kuvet, file, kova, masrapa, bornoz, havlu, sac fircasi, tirnak makasi vs. cok ucuzlar
bir de chicco bakim cantasi icinde bakim urunleri ile birlikte 49 tl; onu da alayim diyorum
civil urunleri kaliteli mi nasil ??
cnm çok güzel bi takım...
bende oda yapmayı düşünüyorum ama mobilyasını sırf beyaz yada kırık beyaz alacam en azından uzun süre yatağını ve dolabını kullanır diye düşünüyorum
Bence de oda çok güzel ama beyaz da ayrı güzel duruyor abimin oğluşuna beyaz yaptırmışlardı, bizimki çileğin ayıcıklı olanı.... kıza da sadece beşik alıcam inş...
bizde tam tersi babası elini koyduğu an duruyo nasıl anlıyolar hiç bilemiyorum. bezen gece uyandığımda eşimin elinin karnımda olduğunu farkediyorum. kuzummmkocam bi umut hissederim diye sürekli ellediğinden uyurken artık refleks olmuşbende kız çok istedim allahım erkek nasip etti. bizim oğlumuz olucak nasipse.. gecemiz aynı geçmiş hiç uyumadım valla kudurdu bütün gece uykusuzluktan bittim valla 2 gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?