2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bu benim anladığım kadarıyla eren holding depo satışlarına benzioo... yani boşuna ziyan olmaya gerek yok.... bide taaa oraya kadar gidip masraf yapmak , üstüne eziyet çekmek gereksiz galibaa ...

günaydın güzel anneler. nasılsınız, bebişleriniz nasıl?
benim hala içimde geziniyor ve değiyor sadece kelebek konmuş gibi. hissettirdiği dokunuş sert değil, sizde de öyle mi?
acıktı kuzucum doyurayım ben onu...

aynen canı daha tam sert tekme yemedim ama kelebek kıpırtıısı gibi..

selam kızlar günaydıınn :)

oğluşum maşallah şuan içerde maç yapıyo heralde kıpır kıpır artık dışarıdan da görülebiliyo :) kızlar dün bebişe bir şey alalım diye çıktık eşimle ama anneciğinden ona sıra gelmedi :) rodi den bir pantolon aldım kesinlikle gidip bakmanızı öneririm hamile pantolonu diye geçmiyo ama beline kalın makara lastiği geçmişler o kadar rahat bir pantolon ki hem kumaşı da yazlık yeni sezonmuş zaten ...ihtiyacınız varsa kaçırmayın derim 39.90 liraydı görmek isterseniz resmini yüklerim bi ara...
bu arada geçmişi de okudum ama eyezsaydan hala tık yok sanırım . umarım çok mutludur şuan...

Günaydın kızlar...
valla benim kızımda dünden beri coştu sürekli hareket ediyor şükür tabi bizimki oğlumdan sebeb pek dinlenemiyor gece de sürekli kalktığımız için alışıyor artık tempoya )
Chicco depo satışı için kk da aratın bende okumuştum ilk hamişliğimde genelde gerek yok o kadar kalabalığı çekmeye filan yazmışlardı...
Bende haftaya perşembeye gün aldım hem ayrıntılı ulturasonum var hemde muayene bakalım inş.herşey yolunda gider...

hımm o araba koltuğu olayını bi araştırmak lazım..zaetn eşim araba koltuğunu ben beğencem deyip duruyoo neyse o baksın..
canım benim bu bebk karyolası sallanabiliyor, birde büyüyor daha sonra parçalara ayrılarak bir çalışma masası bir komidin bir de 10 yaşına kadar falan yatabileceği yatak oluyor.bizde zaten ilköğretime başlayınca genç odası alırız beğendiğini.ama bebek odası bizim beğendiğimiz oluyoo yaa, hani insan özeniyo o yüzden alıcam ben inş

ayyyy yok yok gitmeyin bence hamile halimizle , zar z or geldik şükür şu günlere yazık d eğil mi bize..

hihi şimdi çıkıcam bi bakim...

canım desene 6. ayda net hissederiz.
birde benim kuzum küçük galiba normal mi yhaaaa
300-350 gr mış
sizce nasıl?
sizinkiler de öylemi?

gayet normal benimki 20. hafta da 296 mı neydi dr normal d edi...

cnm bu benim anladığım kadarıyla eren holding depo satışlarına benzioo... yani boşuna ziyan olmaya gerek yok.... bide taaa oraya kadar gidip masraf yapmak , üstüne eziyet çekmek gereksiz galibaa ...

Eren holding'i bilmiyorum, ama dediğin gibi o eziyeti çekmeye değer mi ben de tam bilmiyorum. Biraz gereksiz alışveriş de yapılabilir gibi geliyor bana.

300-350 gr mış
sizce nasıl?
sizinkiler de öylemi?

Canım ben 21+0'ken kontrole girmiştim, 360 gr'dı, kilosuna göre gelişimi 20+4 gözüküyordu, yani 3 gün geriden geliyor gibi. Ama doktor gayet normal, haftası ile gayet uyumlu, burdaki hesaplamalar sinüs/cosinüs hesabı değil sonuçta birebir tutsun dedi.
Seninki de gayet normal bence. Hem doktorun söyler zaten gelişiminin normal olup olmadığını takma sen kafana.

300-350 gr mış
sizce nasıl?
sizinkiler de öylemi?

sanırsam evet canım..bende en son 18 haftalıkken gitmiştim 216 gramdı önümüzdeki hafta gidicem kontrole ama güzelcene bi tekme atsa cinsiyeti ne canım seninkiin?

günaydın kızlar hemen hazırlanmam gerek yoksa geç kalıcam o depo satış eziyetine girmeye gerek yok bence ordan alıp satış yapacak olsak ok de zaten kaç parça alıcaz bi dunya yol yani eziyet
netten fetüs agırlıkları diye arastısanız aylara göre bebişilerimizin agırlıklarını buluruz ben dah aevvel link ekledimde siliniyo sanırım linkler

eyeszaaaayyyyyy uykucuuuu herkes seni bekliyorrr detaylın nasıldı eşinle neler oldu meraktayız canım
ben kaçar cepten takipteyim ama :)))

Son düzenleme:
kizlar depo satislari dediginiz gibi oluyorsa ben de hic gitmem..
o eziyet cekilmez

onun yerine bostanci E-5 te chicconun outleti var,
kucuk 2 katli bi magaza

fazla urun bulunmuyor ama ben yigenime hast.cikisi falan almistim ordan

oraya bakabiliriz

bir de optimum da mothercare'in outleti varmis,
oraya da bakmak lazimm

kızlar bebek şekeri işini ne yaptınız ne düşünüyorsunuz
yapalım hadi ya ya da bileniniz varsa uygun şık söyleyin alalım yhaaa

Kızlar merhaba,

dün size gönderdiğin hastane çıkışını bir arkadaşım hediye olarak almış... Bide çok şirin bir takım almış, çok tatlılar. Akşam hep baktım durdum...

Resimlerini çekip getiririm size

kızlar bebek şekeri işini ne yaptınız ne düşünüyorsunuz
yapalım hadi ya ya da bileniniz varsa uygun şık söyleyin alalım yhaaa

Canım ben alıp kendim yapmak istiyorum. Birkaç hafta sonra İstanbul'a gidip beğenicem parçalarını.

Arkadaşım bu tip işleri son aylara bırakma dedi. Son aylarda hiçbirşey alınamıyormuş.

sagol canim insallah en önemlisi hayirli haberler almak tabi artik cinsiyetini göstermesede olur ne yapalim diyoruz hatta herkes nazli senin kizin diyo bende kiziyorum öyle demeyin ya erkekse diye :))

Yaaa bebeğinin hareketini tek hissedemeyen ben kaldım sanırım. Halbuki dr. um 17. haftadan itibaren hissedersin zayıfsın demişti (

canim hissedersin merak etme belki de hissediyosundur da o mu degil mi bilemiyosundur doktor bana da azyif oldugum icin erken hissetigimi söylemisti ayrica cok aktif bi bebek demisti bizimki icin gerci son kontrolde inadina uyudu :))) gerci ben artik zayiflik sinifindan ciktim ya 55 olmusum son zamanlarda hizla kilo aliyorum :)

:)) gözünaydin o zaman canim babalara nedense hareket etmiyolar zaten benim esim de ne zaman elini koysa duruyo sadece bi kez denk gelebildi zavallim :)) ama dün gece karnima bakinca görebildi nasil hareketler yaptigini bizimkisi iyice costu dünden beri :)))

eyeszay canim nerelerdesin herkes meraktan öldü burda umarim güzel haberler veririsin bizlere

neyse kizlar biz kactik hava güzel babamiz evde biraz gezinelim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…