ahh ah canım çok iyi anlıyorum seni. benim 2-2.5 aylık kontrolümde dr kız dedi. ben inanmadım hissetmedimde kız olduğunu. içimden hep erkek geçmişti. 18-19 haftalık başka bir dr kontrolümüzde de kesin erkek dendi çok sevindim.
1 hafta sonra başka büyüüüük bir hast gittim net erkek dendi. artık oğlum olacak iyice hissettim herşeyden önce sağlıklı olması dileğiyle tabii. senin içinden kalbinden ne geçtiyse o canım emin olabilirsin. olmadı tekrar git dr hiiiiç çekinmeeee
aynı canım valla benim eşimde hala hissedemedi. tekmeliyo ama babası gelince duruyo
aynı canım valla benim eşimde hala hissedemedi. tekmeliyo ama babası gelince duruyo
sorma ya, aklım karıstı sence 20. hafta tahmini doğrumudur yani veya ne kadar bekleyeyim?
benim 18. haftam bitecek ama hala bulantılarım sabah kusmalarım devam ediyor.sizin geçti mi hala devam eden var mı?
canım ona bakarsan doğuma kadar kız doğduktan sonra erkek olan bebekler var ama çok az bir ihtimal bu genelde işinin ehli drlar ve genelde ben değişik drlarda bakılmasından yanayım cinsiyetine öle hemen bi dr kız dedi die inanmamak lazım bi kaç dr a gidip emin olmalı insan ben 3 dr a sordum. bi aksilik olmazsa erkek bekliyoruz sağlıkla. sende birkaç dr a gir öyle emin olabilirsin, hem ne kaybedersin.
beklemek en kötüsü baktır yaa valla bende merak ettim
benim 18. haftam bitecek ama hala bulantılarım sabah kusmalarım devam ediyor.sizin geçti mi hala devam eden var mı?
çok haklısın aslında, ben calışıyorum diye cok rahat gidemiyorum inan ama bende özellikle bir iki randevuma daha gideyim diyorum belli mi olur değil mi?
patrica oda çok güzelmiş canım..kızların odaları daha güzel zaten..çilekte nerdeyse kendime alacaktım
ben kesin kararı verdim çilekten safariyi alıcam.ama o takımın halısını beğenmedim.halıya başka yerelre bakıcam.bend e duvarları kaplimamak isterdim , sticerler yapıştırmak isterdim ama malesef kiracıyım...
canım kesınlıkle kızlarınkı prenseslerelayık:))))
aslında ben takım dusunmuyordum sımdılık ama babam calıstığı mobıya fabrıkasından alacak bu takımı.tabı allah kısmet ederse insallah.
benim kusmam durdu ama bulantım devam ediyo sabahları. öğürüyorum ama kusma yok şükür
canım desene 6. ayda net hissederiz.
birde benim kuzum küçük galiba normal mi yhaaaa
300-350 gr mış
sizce nasıl?
sizinkiler de öylemi?
canım tuzu azalt bende tansiyonumda yüksek çıkıyordu doktor kesinlikle yağlı ve tuzlu yasak dedi..uyuyozz mecburennnaber canlar???
biz geldik eve...yemek ve ütü işlerim bi de sınav kağıdı okuma faslım var...koştur koştur eyeszay'e bakmaya geldim ama,nerelerdesin kuzum yaaaa?çaaaaaaaaaaaaaatlaaaaaaaaaaadımmmm!!!
2 gündür kendimi şişmiş hissediyorum..eller ve ayaklar fenacanım sıkıldı....ilerleyen günlerde sorun olmaz umarım...nette abuk sabuk can sıkıcı şeyler okuyorum...Allahtan tansiyonum yüksek değil...off Allahım sen yardımcımız ol...
ben 20+3'de ayrıntılı ultrasona girdim...390 gr dedi...gayet normal dedi doktor:)
kaçtık bis sonra görüşürüz teyzoşları:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?