2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aman allahımmmmmmmmmmmmmmmm

binlerce kez maşallah yer onu teyzesi. ayy hippy çok tatlı maşallah yaaa bide parmağını emiyor. yaaa bayıldımm bizde böle pozlar alabilcezmi acaba. gözlerini kaşıyor bide bayıldım valla yaa. yaaa keşke senin doktoruna randevu alsaydım( şimdi bizle böle ilgilenmezlerse deli olurum. ne kadar çok ilgilenmiş. ama sskm yokya benim baya pahalıya geliyordu 450 demiştim dimi. yaa valla çok sevindirici haberler bunlar. seninle günlerimiz aynı olduğu için şimdi benimde bebeğim bu kadar. ne kadar heyecanlı. salı olsa biran öncede bizde görsek bebişimizi. çok heyecanlandım valla canım binlerce kez maşallah dilimi ısırdım popomuda kaşıdım:))

canım vallaha çok güzel bir duyguydu...hepiniz bu güzel duyguları tez zamanda yaşayın inşallah:)
merak etme canım...bu ayrıntılıda genelde tüm doktorlar resim veriyor...DVD kaydı da verdi eve geldiğimden beri kaç kere izledim bi bilsen :)
fiyatı SGK olmadan gerçekten çok yüksekmiş yaa...profesorler bile 300e bakıyor baksana....bi akideşim de recep hasdan aldı randevu...bu hastane neden bu kadar fahiş fiyat çekiyor anlamış değilim...
eheue bizim kıız haftasına göre 4-5 gün önde giidiyor...gerçi doktorumuz endişelenecek bişi yok dedi :)
bu mutlulukla sabahtan beri kızım da coştu...nasıl kıpır kıpır varya teyzesi...bariz hissettiriyor kendini...doktor sonrası kadıköyde 1-2 saat dolandık babişimizle...bikaç cici de aldım kızıma...eklerim sonra...bu arada fanatik cicilerimizi gördün mü sen..topic'e ekledimdi ihihihhi...
haaa bu arada senin albüme de bayıldım yaaa çok şekeyyyyyyyyyyyyyyy....
işte böleeeeeeee....hadi bakalım açılış benden oldu...şimdi sizden gelecek güzel haberlerde

ben en iyisi burda gördügümü aliyim o da senin dedigin gibi hem bazi sorular var icinde önemli olan tarihleri yazabiliosun falan hem de fotograflarini koymak icin baya bi sayfasi vardi olur da türkiyede de denk gelirsem alirim nasil olsa dogdugunda bol bol fotografi olucak bebislerin :)

oyyyy masallah ona ne güzel gözükmüs öyle fotograflarda

canim bu toksoplazma normalde yani hamile olmadigin zaman bisey yapmiyo insan bu virüsü atlatiyomus doktor öyle demisti bana ama hamileyken tehlikeliymis

hayvanlardan uzak durmana gerek yok sadece kedi zararli ben sormustum köpeklerde falan oluyo mu diye köpeklerle istedigin kadar oynasabilirsin demisti doktorum :) ayrica cig et yemek ve cig yumurta ayrica cig yumurtanin oldugu seyler tüketmemek lazimmis ama cig ete dokunma falan da demedi sadece cig ete dokundugun zaman ellerini cok iyi yikaman lazim

haaa bi de pastörize olmayan süt ve sütlerden yapilmis peynir vb seyler yemiceksin demisti ayrica salam sosis patirma bunun gibi cig seyleri de yememek lazimmis

ben hamileligimin basindan beri bunlara cok dikkat ediyorum her aldigim peynirin icindekiler kismina bakiyorum pastörize mi diye salam pastirm sucuk vb seyler yemiyorum etleri cok iyi pisirilmis sekilde yiyorum son olarak meyve ve sebzeleri cok iyi yikayip yiyorum cünkü disarda kediler falan gezdigi icin onlarla temas etmis olabilir diye

ayrica bu toksoplazma tetstini bana yeni hamile oldugum zaman yapmislardi bi de 1 ay önce yine yaptilar sanirim hamilelik süresince 4 kez mi ne yapilmasi gerekiyomus ayy ne kadar uzun yazdim böyle :))

canım banada vericekler dvd falan ama biliosun doktorundan doktoruna değişiyiro ilgi alaka. bilmiyorum buranın doktorları nasıl. recep hasdan da şimdi zor randevu almak son ana kaldı. ondada 300 sanırım bu test. neyse benim gideceğim yerde iyi iki tane perinatolog var. bağdat caddesinde sadece bu testler falan yapılıyor bu merkezde fiyatıda çok iyi 260 lira. gerçi 300 profosore giderdim ama neden anlamadım içimden bi his durmadan bu bağdat caddesindeki yere git diyor. anlamadım gitti. he hislerim ne kadar çıkar oda ayrı konu. bebek için erkek dedim %80 kız dediler:))

bakmadım ben cicilere bakıyım hemen. babası demiş bebek mağazalarına gidelim. 2 günde bebeğimi görücez istanbulumu gezicez bebek mağazasınamı gidicez. ne sinir keşke daha fazla gün olsaydı. off pazartesi çok uzun geliyor bu arada( salıda(

canım bana bu toksozlaşma denilen testi hiç yapmadılar. söliyim bari doktora. ayy herşeyide nasıl kontrol edicezki yahu. kremada yenmez şimdi çiğ yumurta var off off:))

maşallah kızına cnm nazar deymesin inş...
ayy bir an evvel şu 2 hafta geçsin gitsin bende kızımın incelendiğini görmek istiyorum ne kadar güzel bi duygu yaa
çok güzel geçmiş cnm çok şükür olumsuz bişi duymamışsın
için rahat ohh ne güzel...

canım benim teşekkür ederim...şimdi sıra sizin güzel haberlerinizi almada

yaw bana toxoplazma testi 1 kere hamilelik başlangıcında yapılmıştı...
kids_go4 kere mi yaptıracakmışız??
gerçi bende pozitifti zaten çok dikkat ediyorum ben de ama önlem amaçlı 4 kez mi dediler sana?

kızlar selam kontrolümüz gayet iyi geçti dr amcamız herşey yolunda dedi 328 gr olmuş yaklaşık olarak böbreklerime de baktı bazen sıkışabiliyormuş sorun yok dedi midem için reflü gibi olduğunda renie duo yu kullanmaya devam et dedi ve 5 hafta sonra gel dedi normalde 4 haftaya ir gidiyor idik sanırım arada detaylı olduğundan :))
herşey yolunda biz iyiyiz maşaalh diyeyim de zira dünde iyiyim dedim gece rahatsız oldum uyuyamadım

geçmiş olsun canım ne ameliyatları bende de 1 laparoskopik safra kesesi var ama drum bişey dmedi
canım yaaa çok uzuldum ne endişe etmişsindir sen şimdi çok çok geçmiş olsun umarım ikinizde iyisinizdir
Eki Görüntüle 167817 Eki Görüntüle 167819

budur. aman on saat düşünüp bunamı karar verdin demeyin çok içime sindi. hem özellikle hazırlanmışım gibi durmuo onun için:))
sen beğendiysen sorun yok mesaj süper karnın daha belli olmuş gibi :))
bide ben elbise demiştim ya sen elbise ile nasıl kontrol olucan rahat olmazdı komple elbiseyi kaldır üstüne çarşaf ser v.s. uzun hikaye ben beğendim :)
yaa kızlar size alakasız bişey sorucam ama peacocks mağazası nerede var? carrefourda vardı kapandığından beri çok mutsuzum. ayakkabılarına hastayım çünkü o mağazanın.
nişantaşında vardı geçen yıl ama sanırım tr de kapattılar yanılmıyorsam
evet canım bende onu çok duydum ama nasıl yapılıyo tam tarif verirmisin
marankini tarifi vardı netten bak istersen geçmiş olsun bu arada

albümü bende çok beğendim kaç gayme cicim :)
tutututututututututututut maşallah annesi :))) kime benziyo babamı senmi?
benim kinin fotosundan babaya benzettim de ben :)))

geldim de ben gelen kadar gitmişsin :) ancak bitti sayfa taraması :))

ANNE SÜTÜNÜ ARTIRMAK İÇİN AYVA : Ayvayı, haşlayarak ve ya tatlısını yaparak, ya da çiğ olarak tüketirseniz, anne sütünü en az 5 kat artırır

buda aylara göre fetüz ağırlıkları :) ben en iyisi link te vereyim :))

Son düzenleme:
efsung teyzesi...senin de güzel haberlerine çok sevindim...maşallah iyi beslios biz yafruları dimek...benimki de 390 gr.olmuş ihihhihi
vallaha henüz benzetemedim ben...babamız hemen bana mı benziyor neeee diye atladı ama ihihih...sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil canım be...
senin ne zamandı ayrıntılın...ben ilk yaptıranlardan oldum herhal...sıramı savdım...hadi bakem beklios...en yakın eyeszay var sanırsam ???

benim ayrıntılım 4 nisan pzt saat 6da
haaaa bu arada kesin kız olduğunu yazmadım bak yaaa tüm hafta ay ya göstermezse diyip durdum sağolsun kızım utanmadan ayırdı resmen ama nispet yapar gibi siz benle değil cinsiyetle ilgileniyorsunuz dercesine hemen yan yattı elinide kulagına götürdü bugün bize pek yüz vermedi cimcimem :))
:)) dr m bugun eniyi babalık kız babalığıdır tecrübe ile sabit dedi :))zaten eşim kız dendiğinde beri çok mutlu kızı olacak diye :)))

ayyyy ben artık hız vercem alış veriş işlerine su doğumda hastane deki süsler vs için bi eminönü şart kılıklar hallolur zaten bebek odası da baktık gecen hafta ama odlar genelde 1-1.5 ayda bitiyor ama havalanması vs. 3-4- ayı buluyor haberiniz olsun fiyatlar da 2 den 3.5 a kadar falan 4-5 parçalı setler gerçi yeni doğan için gereksiz hemn almaya gerek yok yani ama biz alıcaz arabası v.s. herşeyini doğduktan sonra benim gezmeye vaktim olmaz diye halledelim istiyorum artık eksik kalırsa sorun değil yani evlendiğimden beri mutfağıma halı alıcam 5 yıl oldu:))))

oh maşallah bin kere çok seviniyorum böle herkesden iyi haberler gelince. umarım herkesin ayrıntılılarında iyi haberler gelir böle hep beraber sorunsuız geçiririz. nasıldı bebişin neler yapıodu???

canım salı günü gidicez doktora. pazartesi gelicek o. elbise giyseydimde olurdu ama bu içime daha bi çok sindi. böle çok yazlık gibimi geldi elbiseler nedir bi onu görmek istediğim gibi olamadım tam.

album 25 lira canım:)))

hahah ben ayva yiyorum sürekli. annemde benim hamileliğimde çok yemiş. bide ayva kız bebeği güzelleştirirmiş haberiniz olsun.

bu arada bi duyum daha. gerçeklikle bi ilgisi varmı bilmemde. allah bebekleri doğduklarında babalarına benzetirmiş. babalık içgüdüsü diye birşey soradan kazanılıyorya. bebeği benimsesin diye.

ayy canım yaaa...bizimkinin de arkideşleri felan gaza getirdiler onu...kız babası olmak farklı bişi diye...ama eşim kız,erkek olsun diye hiçbi zaman bişi demedi bana...ikimiz de hep sağlıktan yanaydık biçok ebeveyn gibi...mobilya konusunda haklısın yaa... havalandırma felan uzar o iş...ben de netten bakındım..beğendim bikaç model prensesimize...babişi kandırıp en yakın zamanda keşiflere çıkmak lazım

25lira..hmm iyiymiş yaw...ayvaya ben de çok sarmıştım...ama kabızlık sorunum başlayınca azalttım şu ara...kiviye sardık şu ara...kalorisi az ve vitamini bol diye takılıyorus :)
evet yaa kızlar babişlere benzermiş ...ben kendimi anneme benzetsem de yıllar sonra bile hala babama benzetirler beni...anlayamadım o işi de:)
ayy bu arada bizimki bu akşam çok kıpraşıyor...oturunca daha çok hissediyorum hareketleri ben ihihhihi

selam nasılsınız hanımlar
ben henüz toparlanamadım boğazım çok acıyo. öksürmekten hapşurmaktan kasıklarımda karnımda bi ağrı var

Geçmiş olsun esteda. Umarım biran önce iyileşirsin ama baya uzun sürdü senin ki. Dr. ne diyhor bu işe birşeyler vermedi mi?

Güzel güzel fotoğraflarla dolsun o güzel albümünüz :)))

Canım maşallah diyorumm. ayy ben de heyecanlandm şimdi ama bizim detaylı 30 nisanda 23. haftada daha çok var.

Canım, recep has içi geç kalmış sayılmazsın, öyle zor değilrandevu almak ama tabi sizin şimdi salı da çok kısa bir zaman dilimi. Birde recep bey 23. haftayı tercih ediyormuş.

Canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına...

Kızlar efsung bahsetmiş bebek odasından da bugün ben de konuyu açayım diyordum iyi oldu. Bende 1 hatadır oda takımları bakıyorum ama ya bir ton detay var ve bunların hepsi var olunca fiyat baya bir fırlıyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Aranızda oda takımı bakan var mı? nerelere bakıyorsunu? Ayrıca efsun un dediği gibi bu gün 1-2 er gezdim de bana da aynı şeyi söylediler 5,5 aylıkken siparişinizi verin dediler.

kız erkek farketmez doğunca ilk babasına benzer diyorlar. ben babama benzemiorum yüz olarak mesela. ama vucud yapım aynı babam. yüz olarak anneme benzetiolar.

bu arada yeni gördüm jnm eşin doğma büyüme beşiktaşlıymış bende öle:)) beşiktaş lisesinden mezunum:))

saol jnmjm.

yaa keşke sen sölediğinde alsaydım. nedense garip garip huylarım var benim. bi an böle recep hası hani daha eski bi muayenehane, işte yanında çok fazla çalışan hemşire gibi bişeyler ve inanılmaz bi yoğunluk gibi hayal ediorum. bu yer beni çok bi huzurlu hissettirio. anlamadım gitti. ondan dolayı ilk günden beri bahane arıorum bu yere gitmeye sanki. işallah salı burda çok pişmanım yazmam(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…