cnm inş güzel sorunuz bi ultrason muayenesi geçirirsingünaydın kızlar...bugün büyük bir heyecanla uyandık biz...doktor randevumuz var öğlen,ayrıntılıya gireceğiz...umarım güzel haberlerle döneriz teyzoşları
herkese mutlu haftasonları![]()
geldiğinde bize uzun uzuzn yaz nasıl yapıyolar neye özen gösteriyolar neler oluyo...
güzel hbrlerini bekliyoruz cnm...
oh oh maşallah bi kız hbri geldi seninki çok geç göstermiş be cnm...Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr,
çok mutluyum çokkkkk
Doktordan geldim şimdi, kızımız oluyorrrrrrrrrrrrrrr.....![]()
nazlı bi kız daha geliyo...
bu arada kızlar dün babamız dediki album satın alıcam onun için içine koyucağımız ilk fotoğrafta siyah nokta hali olucak dedi. bende dedim ben bi album beğendim zaten. gerçektende çok beğendiğim bi album vardı ama işte bebeğin cinsiyeti kesinleşmediğinden dolayı tereddut ediodum. çünkü mavisi ve pembesi vardı. bugün gittim pembesini satın aldım adama sordum haftaya değiştirirmisiniz paketini açmazsam diye oda olur dedi:)) şimdi ayrıntılı ultrasonda kesinleşirse kız diye o zaman açıcam albumu babası gitmeden bişeyler yazsın. çünkü içinde çok güzel sorular var:))
cnm aldığın albüm bebek albümü yani öylemi ben nerede aradıysam bebek için bulamadım nereden aldın cnm
inş kolay biyerdendirde her yerde bulunur,bköyde bildiğim geniş kapsamlı bi kırtasiye var en son ümidim oraya gidip bakmaktı
dr dan aldığımız fotoları koyacak büyüklüklüktemi foto koyma yerleriii...
internetten görme şansımız varmı cnm nasıl bişi olduğunu
yani aldığın yerin adresi falan