cnm inş güzel sorunuz bi ultrason muayenesi geçirirsingünaydın kızlar...bugün büyük bir heyecanla uyandık biz...doktor randevumuz var öğlen,ayrıntılıya gireceğiz...umarım güzel haberlerle döneriz teyzoşları
herkese mutlu haftasonları
oh oh maşallah bi kız hbri geldi seninki çok geç göstermiş be cnm...Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr,
çok mutluyum çokkkkk
Doktordan geldim şimdi, kızımız oluyorrrrrrrrrrrrrrr.....
bu arada kızlar dün babamız dediki album satın alıcam onun için içine koyucağımız ilk fotoğrafta siyah nokta hali olucak dedi. bende dedim ben bi album beğendim zaten. gerçektende çok beğendiğim bi album vardı ama işte bebeğin cinsiyeti kesinleşmediğinden dolayı tereddut ediodum. çünkü mavisi ve pembesi vardı. bugün gittim pembesini satın aldım adama sordum haftaya değiştirirmisiniz paketini açmazsam diye oda olur dedi:)) şimdi ayrıntılı ultrasonda kesinleşirse kız diye o zaman açıcam albumu babası gitmeden bişeyler yazsın. çünkü içinde çok güzel sorular var:))
selam nasılsınız hanımlar
ben henüz toparlanamadım boğazım çok acıyo. öksürmekten hapşurmaktan kasıklarımda karnımda bi ağrı var
geçmiş olsun canım ama dikkat etmelisin kendine umarım en kısa zamanda iyileşirsin öksürük için ben kara turp bal iale şurup yapmıştım salep içmiştim iyi gelmişti
ben henüz toparlanamadım boğazım çok acıyo. öksürmekten hapşurmaktan kasıklarımda karnımda bi ağrı var
cnm çok geçmiş olsun,sen bize göre daha bilgilisin nede olsa 2.hamileliğin ama tavsiyem hapşururken falan karnını sıkma....
hapşurukla öksürük peşpeşe geliyo ciğerlerimin çıkıcağını sanıyorum çok canım yanıyo karnımı sıkmamaya çalışıyorum ama çok kuvvetli geliyo ondan da karnımla kasıklarım ağrımaya başladı hatta dün hapşurduktan sonra kasıklarımda bir sertlik hissettim hemen elimi koydum bebğimde sanki kaskatı kesilmişti hemen eşimi çağırdım koş çabuk gel dedim o gelene kadar yumuşadı geçti çok korktum
canım gözünaydın ne kqadar çok kız annesi olduk
toxoplazma testi kanla bakılıyor canım igg igm olarak bakılıyor birisi bağışıklık var mı diye biri de vücutta var mı diye bakılıyor benim de bağışıklığım yok inşallah bişey olmaz
önceleri hareket ediyo dedigimde elini karnima koyuyodu bizim nazli bebek duruyodu hemen ama dün gece bi costu doktorda poposu dönük yattiktan sonra bi enerji geldi herhalde acayip sert vuruslar yapti ben bak bak hareket ediyo dedigimde esim elini koydu bu sefer babasina da vurdu bi tane :) esim diyo ayyy ne kadar tuhaf bisey bu böyle sen icinde hareket edince nasil dayaniyosun buna :)))) doktora da sordum hani ben erken hissettim diye o da ince yapili oldugun icin erken hissetmissindir dedi zayif olmanin faydasi yani
:) gözünaydin canim ne güzel bi haber bu böyle bende dün gitmistim ama malesef göstermedi bizimki kendini herhalde forumda en gec ögrenen ben olucam :)
ne güzel senin adına sevindim.doldursun bakalım babacığı..
Guzel haberleri bekliyoruz.
Gozunuzaydin!
T-shirt'un icinde bulundugunuz duruma cok uygun olmus.
Guzel sonuclarla bekliyoruz.
Cok gecmis olsun, bebegin iyi olduguna sevindim.
Bol sanslar, ne kadar uzun olmus oyle...
cnm inş güzel sorunuz bi ultrason muayenesi geçirirsin
geldiğinde bize uzun uzuzn yaz nasıl yapıyolar neye özen gösteriyolar neler oluyo...
güzel hbrlerini bekliyoruz cnm...
oh oh maşallah bi kız hbri geldi seninki çok geç göstermiş be cnm...
nazlı bi kız daha geliyo...
cnm aldığın albüm bebek albümü yani öylemi ben nerede aradıysam bebek için bulamadım nereden aldın cnm
inş kolay biyerdendirde her yerde bulunur,bköyde bildiğim geniş kapsamlı bi kırtasiye var en son ümidim oraya gidip bakmaktı
dr dan aldığımız fotoları koyacak büyüklüklüktemi foto koyma yerleriii...
internetten görme şansımız varmı cnm nasıl bişi olduğunu
yani aldığın yerin adresi falan
hapşurukla öksürük peşpeşe geliyo ciğerlerimin çıkıcağını sanıyorum çok canım yanıyo karnımı sıkmamaya çalışıyorum ama çok kuvvetli geliyo ondan da karnımla kasıklarım ağrımaya başladı hatta dün hapşurduktan sonra kasıklarımda bir sertlik hissettim hemen elimi koydum bebğimde sanki kaskatı kesilmişti hemen eşimi çağırdım koş çabuk gel dedim o gelene kadar yumuşadı geçti çok korktum
cok güzelmis :))) bende burda böyle bi kac tane albüm görmüstüm onda da almanca yaziyo ben türkcesini de almak istiyorum ama seninki de ingilizceymis. geldigimde bakmam lazim dükkanlara falan
ayy cnm bu süper bişimiş gerçekten süslü püslü pembiş olması bile cezbetti beni saniyede...
bköye gidecem bende 1 2 hafta içinde hem ebru maternitye uğruycam hemde oradaki kırtasiyeye bi bakim diyorum orada kesin bulurumda ne şekilde güzel bulurum bilmiyorum..
ama seninkine bayıldım...
güle güle kullan cnm..
evet canım bende onu çok duydum ama nasıl yapılıyo tam tarif verirmisin
canım bana eşim yapmıştı turp kara turp olucak ikiye bölüp bir kaç yerinden deliyor ortasına balı koyuyor akşamdan sabaha suyu çıkıyor günde bir kaç defa şurup niyetine içiyorsun ben deli gibi çksürüyordum süper iyi gelmişti ender saraç da tavsiye ediyor zaten. salep de göğsü yumuşatır canım çok geçmiş olsun..
toxoplazma genelde hayvanı olanların bağışıklığı oluyormuş ancak bağışıklığı olanlar da tekrar hastalığa yakalanbilirmiş çiğ et yememek ve hayvanlara özellikle kediye çok yaklaşmamak lazım. yumurta çiğ tüketilmemeli çiğ ete dokunulmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?