2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar...bugün büyük bir heyecanla uyandık biz...doktor randevumuz var öğlen,ayrıntılıya gireceğiz...umarım güzel haberlerle döneriz teyzoşları
herkese mutlu haftasonları
cnm inş güzel sorunuz bi ultrason muayenesi geçirirsin
geldiğinde bize uzun uzuzn yaz nasıl yapıyolar neye özen gösteriyolar neler oluyo...
güzel hbrlerini bekliyoruz cnm...
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr,

çok mutluyum çokkkkk

Doktordan geldim şimdi, kızımız oluyorrrrrrrrrrrrrrr.....
oh oh maşallah bi kız hbri geldi seninki çok geç göstermiş be cnm...
nazlı bi kız daha geliyo...

cnm aldığın albüm bebek albümü yani öylemi ben nerede aradıysam bebek için bulamadım nereden aldın cnm
inş kolay biyerdendirde her yerde bulunur,bköyde bildiğim geniş kapsamlı bi kırtasiye var en son ümidim oraya gidip bakmaktı
dr dan aldığımız fotoları koyacak büyüklüklüktemi foto koyma yerleriii...
internetten görme şansımız varmı cnm nasıl bişi olduğunu
yani aldığın yerin adresi falan

Merhaba Arkadaslar,

Kil-tuy muhabbetinin uzerine; ben tuy dokuculeri cok saglikli bulmuyorum ayrica benim allerjim var o yuzden zaten hic kullanamiyorum. Sonucta kimyasal maddeler var icinde...Agda da hijyen bir yerde yapilinca sanirim sorun olmaz, mecbur kalinca da jilet tabii...Yanliz gobeklerimiz buyuyor, bunu kendimizin yapmasi bayagi zor olacaga benzer.

Sacimi da boyatmadim, su anki halinden cok mutlu degilim ama bir sure daha boyatmayacagim, yaza da bandana takarak kapatiriz, nasil?

selam nasılsınız hanımlar
ben henüz toparlanamadım boğazım çok acıyo. öksürmekten hapşurmaktan kasıklarımda karnımda bi ağrı var

ben henüz toparlanamadım boğazım çok acıyo. öksürmekten hapşurmaktan kasıklarımda karnımda bi ağrı var

geçmiş olsun canım ama dikkat etmelisin kendine umarım en kısa zamanda iyileşirsin öksürük için ben kara turp bal iale şurup yapmıştım salep içmiştim iyi gelmişti

geçmiş olsun canım ama dikkat etmelisin kendine umarım en kısa zamanda iyileşirsin öksürük için ben kara turp bal iale şurup yapmıştım salep içmiştim iyi gelmişti

evet canım bende onu çok duydum ama nasıl yapılıyo tam tarif verirmisin

cnm çok geçmiş olsun,sen bize göre daha bilgilisin nede olsa 2.hamileliğin ama tavsiyem hapşururken falan karnını sıkma....

hapşurukla öksürük peşpeşe geliyo ciğerlerimin çıkıcağını sanıyorum çok canım yanıyo karnımı sıkmamaya çalışıyorum ama çok kuvvetli geliyo ondan da karnımla kasıklarım ağrımaya başladı hatta dün hapşurduktan sonra kasıklarımda bir sertlik hissettim hemen elimi koydum bebğimde sanki kaskatı kesilmişti hemen eşimi çağırdım koş çabuk gel dedim o gelene kadar yumuşadı geçti çok korktum

ah cnm dikkat et ya inş en kısa zamanda iyileşirsin...

Bal icine karabiber karistirip, kucuk parmaginla daireler cizerek karistirip ardindan yiyebilirsin.
Tavuk suyuna corba icebilirsin.
Bol bol sivi tuketmeyi, c vitamini almayi ve dinlenmeyi ihmal etme.
Dogan sarimsak yemeye calisabilirsin.
Kirginligim varsa nane-limon :)
Birde burnun ve bogazin icin tuzlu su ile gargara...
Cok burnun akiyorsa dogranmis sogan ve bal karisimi yiyebilirsin ama tadi birazcik kotu oluyor:)
Gecmis olsun canim...

canım baktım testlerime bende öle bişey yok. öle bi test yapmamışlar bana. zaten ben hala çözemedim bu toksozlaşma olayını. sadece hamilelerdemi tehlike yaratıyor ki??

valla banada çok garip gelmiştiya ilk başta hareketler:)) dün babasına kafasını bi tarafa koyduğu fotoğrafı gönderdim. onunda aynen çok garibine gitti. acaba hareketlerini hissedince ne yapıcak çok merak ediyorum:))

ne güzel senin adına sevindim.doldursun bakalım babacığı..

valla gelsede bi. dün bana bişeyler yazdı kızlar. işte bebeği kız istediğini. benim kadar güzel olmasını istediğini. her gece onu hayal ettiğini ve artık bizi görmek için bekleyemediğini yazmış. ben ona benim dairemde kalabileceğini söylemiştim ben zaten annemlerle kalıyorum. oda benimle kalıcaksın tabiki demiş. zaten 2 günlüğüne geliyorum ailemle olmak istiyorum. işte öle bisürü güzel şey. ben hala soğuk nevale. ama ters bi cevapta vermedim sen ne ailesinden bahsediosun die. gerçi bi ara geldide dilimin ucuna. off yaa valla ben napıcam. yani yumuşarım diye ödüm patlıyor öle güzel şeyler sölüyorki. poet nede olsa tabi off off

hehe dimi ama uydu baya.

canım ben çok aradım güzel bi album. bütün iyi mağazalara baktım çok uyduruktu. e bebekte bilmemnede. en çok aradığım şeydi album. ama bulamadım güzel bişey. bunu burda atakentten bi tane dükkandan aldım. baya büyük bişey. şimdi yüklerim fotosunu. hani dışından çok içi çok büyük fazla sayfa var hemde bebeğin daha hamilelikten doğuma kadar içinde sorular var. işte anne ilk hissettiğinde ne yaptı bebeği. bebeğin harekete tepkileri. doğumdaki boyu kilosu herşeyi.ingilizce yazıyor ama sorular falan. tamda bize uygun oldu:)) çokta ucuz. ama onun içinde yolunuz düşermi buraya. kesin başka yerlerdede vardır. ama böle hani dükkanlar olurya bişeyler satarlar. ev malzemeleri, bebek malzemeleri öle biyerden aldım. kesin bulursun.

canım çok geçmiş olsun. dikkat et kendine

canım merak etme bişi olmaz bebişe. ben o ciğerleri çıkma durumunu yaklaşık 1 ay yaşadım. artık grip bitmişti öksürük devam ediyordu. neyse turp tarifini veriorum sana

turpun üstünü kapak olacak şekilde kes. büyük olan yerininde içini oy. çok geniş bi delik yapma normal olsun. sora içine bal koy kapağını kapat pencerenin içine dışarı koy bigün için. sonra bi gün bittiğinde o oyuğun içinden dipine çok ince bi delik del. sora turbu bardağa koy altından akan şurup olmuş balıda iç. sora tekrar içine bal koyup altını kapatabilirsin.

cok güzelmis :))) bende burda böyle bi kac tane albüm görmüstüm onda da almanca yaziyo ben türkcesini de almak istiyorum ama seninki de ingilizceymis. geldigimde bakmam lazim dükkanlara falan

canım ben o kadar çok yere baktım ki. e bebekte baktım böle 4 5 sayfalık kuru bişey. işte carrefoura gittiğimde içeride inkılap kitapevi vardı ordakide aynı öle. sonra kozzy alışveriş merkezinde o kozyatağında oyuncakçıda baktım o hele hiç beğenmedim. album yeri bile yoktu. mother care falan ben çok baktım yani hiç bu kadar güzelini bulamadım. bende dedim en son bunu alıyım. içi ve içeriği çok güzel bunun. iç sayfaları. bisürü şey yazıosun. zaten ben bide günlükte tutuyorum. büyüyünce okusun bebişim:))

ayy cnm bu süper bişimiş gerçekten süslü püslü pembiş olması bile cezbetti beni saniyede...
bköye gidecem bende 1 2 hafta içinde hem ebru maternitye uğruycam hemde oradaki kırtasiyeye bi bakim diyorum orada kesin bulurumda ne şekilde güzel bulurum bilmiyorum..
ama seninkine bayıldım...
güle güle kullan cnm..

aynen canım zaten ben bunu ilk geldiğimde trye annemle öle gezioken bi bakalım dedik bu dükkanda görüp bayılmıştım. ondan sonra baktım heryerde hiç bunun kadar cezbeden beğendiğim olmadı. bende bunu aldım:))

evet canım bende onu çok duydum ama nasıl yapılıyo tam tarif verirmisin

canım bana eşim yapmıştı turp kara turp olucak ikiye bölüp bir kaç yerinden deliyor ortasına balı koyuyor akşamdan sabaha suyu çıkıyor günde bir kaç defa şurup niyetine içiyorsun ben deli gibi çksürüyordum süper iyi gelmişti ender saraç da tavsiye ediyor zaten. salep de göğsü yumuşatır canım çok geçmiş olsun..

toxoplazma genelde hayvanı olanların bağışıklığı oluyormuş ancak bağışıklığı olanlar da tekrar hastalığa yakalanbilirmiş çiğ et yememek ve hayvanlara özellikle kediye çok yaklaşmamak lazım. yumurta çiğ tüketilmemeli çiğ ete dokunulmamalı.

veeeeeeeeeeee karşınızda kızııııııııııııııııııııııııııııııım:)

teyzoşları çook mutluyuz yaa...
%100 kızımız oluyor....
randevumuz saat 1.30du...yarım saat kadar sürdü...3D ve 4D olarak kıjımızı önce baya bir inceleme imkanı bulduk...ben soru yağmuruna tuttum doktoru...dur önce ben bi ölçümleri yapıyımmm sonra seni bilgilendireceğim dedi...
kızın herbişeyine bakıldı ...
kafa...
kafa şekli-beyin-beyincik-damak/dudak-yüz-boyun-profili,ense kalınlığı
göğüs/kalp…
akciğerler,kalp ve kalbin odacıkları,damalar,diyafram,aort….
Karın duvarı,bağırsak,karaciğer,mide,böbrekler,mesane
İskelet ve genital bölge…
Kollar ve bacaklar…parmaklar,ayaklar …
Bi yarım saatte bunların hepsi incelendi,Allaha şükür kıjımız çok sağlıklı,390 gr olmuş…doktor baya iyi beslemişsin didi ihihih 
muayeneye girmeden önce eti puf götürdüm bi tane eheueh…kıjımız da bize baya güzel pozlar verdi…yalnız göbuş büyüdüğündenmidir nedir kontrol esnasında bazen canım acıdı bastırınca doktor…
24.haftaya(1 ay sonra) şeker yüklemesi yapılacak…
Tetanoz aşısını 2 ayrı doktora daha sordum bugün…Türkiye şartları bu….sadece doğumu düşünme…mutlaka yaptır dedi ikisi de…şu sağlık ocağına bi gideyim de yaptırayım…bu haftalarda yapılıyormuş aşımız…

resme bakıp Maşallah diyelim lütfen :):):)

Son düzenleme:

yahu bütün bunların hepsini kendimi bildim bileli yapmış biri olarak anlamadığım hamile oluncamı bu sorun oluyor normalkende oluyormu?? ben küçüklüğümden beri kedi beslerim. bi son yıllarda yok trdeyken hep vardı. onla yatardım ederdim. çiğ ette anlattığım gibi yamyamlık belki ama yerdim köfteyi çiğ çalıp. hatta hamileykende bilmeden yedim zararlı olduunu. bir arada sabahları çiğ yumurta yutuordum. bunları geçtim çiğ ete dokununca ne olur yahu yaparken sürekli dokunuyorum ben anlamadım gitti. annemin dediği gibi devir teknoloji çağı oldu tvlerde onu yeme bunu yeme doktoruna gidersin sağa yatma sola yat eski insanlar nasıl yaşıyormuş diyor gülüyodum ama doğru galiba:))) demekki bağışıklık kazanmak için her mikrobu alıcan baştan aşı gibi oluyor sora bişi olmuyo:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…