2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy evet babası hiç görmedi baksın 30 dakika. onuda alıolar içeri dimi?? ayy çok tecrubesizim kızlar burda ilk defa doktor muayenesine biri ile gidicem yardım. onun girmesinede bişey demiyorlardır heralde:)

Hehehe tabi ki alırlar babası sonuçta. Benden tavsiye CD verecek olsalarda ben her muayeneye kamera götürüyorm. Dr. un muayenehanesinde baba / yanında giden kişi içinde 1 ekran var eim oradaki görüntüyü kameraya kaydediyor böylece o heyecanla dr. un söyleyip benim unuttuğum şeyler varsa onları da hatırlıyorum.

Canım ben masko ya gittim hemen hemen tüm mobilyacilarda aynı modeller var fiyatlarda 2-3.5 aralığında
Kesinlikla hamilelik delilik ben okadar absurt seyler düşünüyorum ki Allah'tan hala bı tarafım mantiklida kendimi durduruyorum )))
Yaaa böyle deme canım yaa evet seni düşününce sacmaliyoruz farkındayım ama bak My_Little_Sun_Shine nin dediği gibidelilik iste bazen mantık sınırlarını asıyor tabii bunlar hep hayal ;()
Canım benimde aynı tahlillerle gelmemi istedi senin bebis kaç gr çıktı bu arada hastane bugün baysa yogundu yaa

Benim arkadasım mika dan aldı 3 ayda teslim ettiler bende 3 ayda teslim ederler diye esimi sureklim ama bazı mobilyacilar 20 gün bazısı 45 gün dedi teslim süresine bende şaşırdım zaten hepsi boya konusunda tse li sanki tahılı bebeğe uygun vs di olar
Cookids burada güsek mob var ama nette tüm ürünleri yok tam bebek ısı idalarbiz bu mağazanın iskitini kalitesini ve çizgisini çok beğendik tabii mika dekorda da güzel odalar var bide Bağdat cad. De bir yer var bez bebekler yapıyor otdan da bisiler almak istiyorum dekor amaçlı :)))

Kızlar knuyu açıp kaçar gibi oldum ama benden de pesss ben artık yatayım sabah erken kalkıp yürüyüş yapacağım. ii geceler hepinize.

hippy 34 ay, renkli utrasyon fotoğrafların çok güzelmiş, maşallah, bebeğin de gayet güzel pozlar vermiş. ay, haftaya bende mi aynısını göreceğim. valla, şimdiden daha çok sabırsızlandım.

Eyeszay, albümün hem çok güzel hem çok uygunda. benim gördüğüm 54 lirayda, bana fazla gelmişti. ama içinde bebeğin ayak izini çıkartabilen hamurda varmış, sonra ilk dişini koyma kutusu ve bir sürü buna benzer şeyler. ayrıca içinde bir sürü sorular, fotoğraf koyma yerleride vardı. zaten albüm bayada kalındı. seninkinde buna benzer bir şeyler var mı acaba? ona göre bende alacağım.

Bu arada, güzel sonuçlar alanların gözünüz aydın. umarım hepimiz doğumdan sonra bebeşlerimizin fotograflarını da koyarız:)

Bu inci Tuncel de fiyatlar biraz daha yüksek sanırım mdf Nazif mı olacak şimdi
bende Kaçtım yarina çalışıyorum uga sinavinda
İyi geceler
Eyeszay yarina giremezsek hayırlısı olsun ama eminim hersey güzel olacak canım mutlu günler seni bekliyor ))

Hahahaa İstanbul içi 3 ayda teslimatsa bursa ya seneye gelir. :)))) 20 gün dyenlere gerçi inanmıyorum kesin süre sarkıyordur. Bu gönderdiğin site deki kingo şirinmiş ama 3 tane takım var gösterilen gidip bakmak lazım...

Ben gerçekten kaçar sonra devam edelim :))))

Ayyy Allah kolaylık versin sana...

valla, çok geçmiş olsun, ameliyat zor geçmemiştir umarım. inşallah, hamilelik boyunca tek derdin bu olur...

ameliyat zor gecmedi de benim içim bir türlü rahat etmedi canım ya.korkudan öldüm resmen...inşallah dediğin gibi olur ve tek derdim bu olur .teşekkür ederim

canım hemşerimi görünce bi sevindim bende bursadayım.hangi doktora gidiyorsun benim ilk doğumum istanbulda olmuştu bursada drum yoktu şimdi jimere gidiyorum ama hala acabamı diye düşünmeden edemiyorum.ayrıntılı usg yi nerde yaptıracaksın.sanırım günlerimizde aynı seninle.:)))

hippy34 ve efsung bebişleri görmüssünüz bugünnallah nazarlardan korusun.

kızlar albüm oluşturmaktan bahsetmişsinizya drun usg sinden çıkan kağıtlar zamanla bozuluyor benim 5 sene oldu doğum yapalı şimdiyle karşılaştırmak adına ilk dosyama bakıyorumda resimler bozulmaya başlamış.4D çekilen fotolara bişey olmuyor ya siz fotosunu çekip öyle saklayın yada benim eşim doktor kontrollerinde kamerayla geliyordu aylık dr kontrollerimiz saklıdır hep 18.hafta kontrolü 20.hafta falan diye arkadaşlarımız bize gülüyordu ama hatıra işte şimdi melis hepsini izliyor.

hippy cim maşallah ya çok tatlı birde parmağını emiyo :)) yesin onu teyzeleri :)

Guzel haberlerinizi okudum, cok sevindim ayrintili ultrasondan guzel sonuclar almaniza :) bebek odalari bakmaya baslamissiniz bile, ne guzel ne guzel:) ben dogumdan sonra tr ye donunce almak zorundayim malesef, daha pek bakamadim oda takimlarina. Ikea'dan almayi dusunuyordum ama annem yatagi sallanan yatak olsun diye tutturdu, bebegin kuccukken sallanmasi mi iyi sallanmamasi mi? Ilk uc ay Sallandiginda kendini anne karninda zannetigi icin sallanmasi iyiymis gerci ama karar vermeden biraz daha okumam gerekli. Nasil yataklar almayi dusunuyorsunuz? O kadar ayrinti var ki... Hicbir sey de aklimda kalmiyor zaten artik...

Ezeysay, aldigin bebek ani defteri coook guzelmis, cok sirin bir gorunusu var insallah mutlu anilarla doldurmak kismet olur:) bana markasini yazabilir misin? Ben su siteden almayi planliyordum ama icindeki sayfalari goremedigim icin karar veremiyorum. Baby Gifts | Best Baby Gift | Baby Shower Gift Ideas | Baby Books belki kardesime aldiririm tr den.

Bir de biberon kullanacak misiniz bebekte, ne dusundugunuzu merak ediyorum.

Diye yazmistim dun ama site kilitlendi bir daha giremedim,sizin de bazen siteye saatlerce giremediginiz oluyor mu?

günaydın kızlar...
güneşli bir güne merhabaaaaaaaaaaaaaaa:)
ay nasıl moral oluyor şu havaların güzel olması...
biz kahvaltıya gidiyoruz şimdi...
uğrarıs ilerleyen saatlerde...
mutlu pazarlar herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…