ayy evet babası hiç görmedi baksın 30 dakika. onuda alıolar içeri dimi?? ayy çok tecrubesizim kızlar burda ilk defa doktor muayenesine biri ile gidicem yardım. onun girmesinede bişey demiyorlardır heralde:)
canım sen hangi şehirdesin?
Canım ben masko ya gittim hemen hemen tüm mobilyacilarda aynı modeller var fiyatlarda 2-3.5 aralığındasen Bursadaysan İnegöl'e de gidebilirsin...orası da mobilya cenneti bildiğim kadarıyla???
ben şu sitedeki ürünlerden bikaçını beğendim....fiyat bilgisi yok ama ne biliyim...modokoda imiş...bakarıs herhal...
Bebek mobilyas1,bebek odalar1,bebe gereleri,mobilyasi,odalari,odasi,mobilya,odas1
Kesinlikla hamilelik delilik ben okadar absurt seyler düşünüyorum ki Allah'tan hala bı tarafım mantiklida kendimi durduruyorumO zaman 41 kere Maşallah diyelim toto muzu kaşıyalım ki nazar değmesin.Ya benim de aklımdangeçmiyor değil ama sonra ben de kendi kendime gülüyorum amaaann bşver zaten hamilelik yarı yarıya delilikmiş onu anladım ben. Hormonların etkisi ile düşünme mekanizması vs. okadar değişiyor ve çevremde ki herkes deli muamelesi yaptığı için aldırmıyorum :))) hahaha
YA hadi gidinbir bakın bizlere de bilgi verin ki biz de bursadan gelelim :))) espiri bir yana bende gelip modoko ya bakmayı düşünüyorum ama malzeme konusunda karar veremedim. Masif mi alsam yoksa mdf mi? Mdf olursa formaldehit içermeyen olması gerekiyormuş nereden anlyacağım. Sorunca herkes alık alık bakıp sonra hıı var tabi canım diyor off zor ş yada ben fazla pimpirikli davranıyorum
Yaaa böyle deme canım yaa evet seni düşününce sacmaliyoruz farkındayım ama bak My_Little_Sun_Shine nin dediği gibidelilik iste bazen mantık sınırlarını asıyor tabii bunlar hep hayal ;()yahu siz çocuk için sayısaldan bilet alıp okulunu planlaya durun şimdiden, ben daha nerde yaşıyacağımı ne yapacağımı bile bilmiyorum. aman babası olucakmı. olucaksa biz hangi dili konuşucaz. dini ne olucak vaftiz olucakmı. erkekse sünnet olucakmı. istanbuldaysam annemlerlemi oljam kendi evimdemi. nerde doğum yapıcam. ben napıyim yahu:))
Canım benimde aynı tahlillerle gelmemi istedi senin bebis kaç gr çıktı bu arada hastane bugün baysa yogundu yaacnm gözünüz aydınn :)) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. :))
yaaa inanamıorum ... maşallah!! Allah nazarlardan saklasın cnm
hayırlısıyla güzel de haberler almışsın çok sevindim senin adına...
cnm ben de en son 21 martta gitmiştim, 31 marta detaylı ultrason randevusu aldım... bana da son kontrolümüzde 5 hafta sonrası için gelmemi söyledi, o zmn bi de şeker yüklemesiyle tam idrar ve tam kan testi de vericekmişim sabahtan...
kızlar ben de mobilya işine hız vermeyi düşünüorum artık ama şu 31 mart geçsinde cinsiyeti %100 belli olsun hep onu bekliorum... gerçi ben CNR'daki anne bebek çocuk fuarına gitmiştim orada bakacağım mağazalar ve mobilyalar az çok şekillendi kafamda... doğrudan MASKO'ya gitmeyi düşünüorum zaten beğendiklerimin hepsi ordaydı... Bebish die bi mağaza favorimdi:
..:: Bebishroom ® ::.. Bebek Odası, Genç Odası, Aksesuar
Nazar bebe ye daha önce internetten bakmıştım fena değil bence de. Ya ben evlenirken inegöl de mobilya bakma maceramız olmuştu, aynı düşünce ( mobilya cenneti) ile hareketle oraya gitmiştik ama fecaattı. Mobilyalar çok çirkin ve kalitesizdi. O yüzden tekrar aynı maceraya atılmak istemiyorum :))
MikaDecor | Bebek Çocuk Oda ve Dekorasyonu; Bebek Odası, Çocuk Odası, Genç Odası, Dolaplar, Yataklar, Karyolalar, Beşikler, Şifonyerler, Çalışma Masaları ben bu sitedekileri de beğendim.
Bursa' dayım ben ama İstanbul seçeneğimi de kullanmak istiyorum.
Bu arada İnci Tunçel de mdf + masif ürün kullanıyorlar bebeğin temas edeceği çoğu alan masif bu da bir avantaj sanki???? İnci Tunçel 2011 :: Bebek Odası - Genç Odası - Beşik - Duvar Dekoru - Aksesuar - Tekstil
Canım ben masko ya gittim hemen hemen tüm mobilyacilarda aynı modeller var fiyatlarda 2-3.5 aralığında
Kesinlikla hamilelik delilik ben okadar absurt seyler düşünüyorum ki Allah'tan hala bı tarafım mantiklida kendimi durduruyorum)))
Yaaa böyle deme canım yaa evet seni düşününce sacmaliyoruz farkındayım ama bak My_Little_Sun_Shine nin dediği gibidelilik iste bazen mantık sınırlarını asıyor tabii bunlar hep hayal ;()
Canım benimde aynı tahlillerle gelmemi istedi senin bebis kaç gr çıktı bu arada hastane bugün baysa yogundu yaa
Benim arkadasım mika dan aldı 3 ayda teslim ettiler bende 3 ayda teslim ederler diye esimi sureklim ama bazı mobilyacilar 20 gün bazısı 45 gün dedi teslim süresine bende şaşırdım zaten hepsi boya konusunda tse li sanki tahılı bebeğe uygun vs di olar
Cookids burada güsek mob var ama nette tüm ürünleri yok tam bebek ısı idalarbiz bu mağazanın iskitini kalitesini ve çizgisini çok beğendik tabii mika dekorda da güzel odalar var bide Bağdat cad. De bir yer var bez bebekler yapıyor otdan da bisiler almak istiyorum dekor amaçlı :)))
Bu inci Tuncel de fiyatlar biraz daha yüksek sanırım mdf Nazif mı olacak şimdi
bende Kaçtım yarina çalışıyorum uga sinavinda
İyi geceler
Eyeszay yarina giremezsek hayırlısı olsun ama eminim hersey güzel olacak canım mutlu günler seni bekliyor))
Bu arada İnci Tunçel de mdf + masif ürün kullanıyorlar bebeğin temas edeceği çoğu alan masif bu da bir avantaj sanki???? İnci Tunçel 2011 :: Bebek Odası - Genç Odası - Beşik - Duvar Dekoru - Aksesuar - Tekstil
valla, çok geçmiş olsun, ameliyat zor geçmemiştir umarım. inşallah, hamilelik boyunca tek derdin bu olur...
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr,
çok mutluyum çokkkkk
Doktordan geldim şimdi, kızımız oluyorrrrrrrrrrrrrrr.....
ameliyat zor gecmedi de benim içim bir türlü rahat etmedi canım ya.korkudan öldüm resmen...inşallah dediğin gibi olur ve tek derdim bu olur .teşekkür ederim
ameliyat zor gecmedi de benim içim bir türlü rahat etmedi canım ya.korkudan öldüm resmen...inşallah dediğin gibi olur ve tek derdim bu olur .teşekkür ederim
veeeeeeeeeeee karşınızda kızııııııııııııııııııııııııııııııım:)
Eki Görüntüle 168168 Eki Görüntüle 168169
teyzoşları çook mutluyuz yaa...
%100 kızımız oluyor....
randevumuz saat 1.30du...yarım saat kadar sürdü...3D ve 4D olarak kıjımızı önce baya bir inceleme imkanı bulduk...ben soru yağmuruna tuttum doktoru...dur önce ben bi ölçümleri yapıyımmm sonra seni bilgilendireceğim dedi...
kızın herbişeyine bakıldı ...
kafa...
kafa şekli-beyin-beyincik-damak/dudak-yüz-boyun-profili,ense kalınlığı
göğüs/kalp
akciğerler,kalp ve kalbin odacıkları,damalar,diyafram,aort .
Karın duvarı,bağırsak,karaciğer,mide,böbrekler,mesane
İskelet ve genital bölge
Kollar ve bacaklar parmaklar,ayaklar
Bi yarım saatte bunların hepsi incelendi,Allaha şükür kıjımız çok sağlıklı,390 gr olmuş doktor baya iyi beslemişsin didi ihihih 
muayeneye girmeden önce eti puf götürdüm bi tane eheueh kıjımız da bize baya güzel pozlar verdi yalnız göbuş büyüdüğündenmidir nedir kontrol esnasında bazen canım acıdı bastırınca doktor
24.haftaya(1 ay sonra) şeker yüklemesi yapılacak
Tetanoz aşısını 2 ayrı doktora daha sordum bugün Türkiye şartları bu .sadece doğumu düşünme mutlaka yaptır dedi ikisi de şu sağlık ocağına bi gideyim de yaptırayım bu haftalarda yapılıyormuş aşımız
resme bakıp Maşallah diyelim lütfen :):):)
günaydın güzelll anne adayları ... :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?