• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol jnmjm.

yaa keşke sen sölediğinde alsaydım. nedense garip garip huylarım var benim. bi an böle recep hası hani daha eski bi muayenehane, işte yanında çok fazla çalışan hemşire gibi bişeyler ve inanılmaz bi yoğunluk gibi hayal ediorum. bu yer beni çok bi huzurlu hissettirio. anlamadım gitti. ondan dolayı ilk günden beri bahane arıorum bu yere gitmeye sanki. işallah salı burda çok pişmanım yazmam:((

Yaa ben pişman olacağını sanmıyorum. Benim biranda recep has a önmemde ki sebep testlerime yanıt vermesini hiç beklemezken zaman ayırıp ben aramış olması. Benim bursa dan 2 arkadaşım fetus a ( senin rand. aldığın yere) gitmiş memnun kalmışlar. Sen şimdi yazılanları okuyup ta kendini negatif güdüleme . Bence o görüntüleri görünce bir de babiş yanınızda olunca ağzın kulaklarında çıkacaksın :61::49:

Geçmiş olsun esteda. Umarım biran önce iyileşirsin ama baya uzun sürdü senin ki. Dr. ne diyhor bu işe birşeyler vermedi mi?

Güzel güzel fotoğraflarla dolsun o güzel albümünüz :)))

:nazar::nazar::nazar: Canım maşallah diyorumm. ayy ben de heyecanlandm şimdi ama bizim detaylı 30 nisanda 23. haftada daha çok var. :10:

Canım, recep has içi geç kalmış sayılmazsın, öyle zor değilrandevu almak ama tabi sizin şimdi salı da çok kısa bir zaman dilimi. Birde recep bey 23. haftayı tercih ediyormuş.

Canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına...:nazar::nazar::nazar:

sağol canım :))
ya ben nezamanuzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarıma iyiyim desem sonrasında rahatsızlanıyorum artık iyiyim demek içimden gelmiyo ama ne diycemi de bilemiyorum valla haaa bu arada bir ara yazmıştım ev alma durumumuz var diye bu karar kesinleşiyor sanırım kızımın şansina biletler sayısallar oynuyoruz arada belki eğitimini yurt dışında almak kısmet olur ne bilim sanatçı olur belki ressam :)) para kaygısı olmasın diye içimden geçiyor ama söylerken bile güldüm :))) ehuehuehuehu çok komikim sanırım :))

Avrupa yakasında MASKO Anadolu yakasında MODOKO çok çeşitli mobilya mağazalarına sahip biliyorsunuz...bizim muhtemelen ilk durağımız MODOKO olacak...
eyeszayliseyi Beşiktaşta okumamış eşim ama ilköğretimi Beşiktaş ilköğretimde okumuş...hastadır o ya...çarşıdan ;)

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr,

çok mutluyum çokkkkk:64::64::64:

Doktordan geldim şimdi, kızımız oluyorrrrrrrrrrrrrrr.....:66::66::66:

Gözünüz aydın, bir kız daha:) bizimki de kız. inşallah hepimizin saglıklı doğumlar olur, ellerimizede bebeklerimizi alıp onları bir güzel süsletiriz:) ben zaten şimdiden kızıma çok güzel süslü püslü patikler sipariş ettim, bir ara fotografını yükletirim:)

sağol canım :))
ya ben nezamanuzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarıma iyiyim desem sonrasında rahatsızlanıyorum artık iyiyim demek içimden gelmiyo ama ne diycemi de bilemiyorum valla haaa bu arada bir ara yazmıştım ev alma durumumuz var diye bu karar kesinleşiyor sanırım kızımın şansina biletler sayısallar oynuyoruz arada belki eğitimini yurt dışında almak kısmet olur ne bilim sanatçı olur belki ressam :)) para kaygısı olmasın diye içimden geçiyor ama söylerken bile güldüm :))) ehuehuehuehu çok komikim sanırım :))

O zaman 41 kere Maşallah diyelim toto muzu kaşıyalım ki nazar değmesin.:nazar::nazar::nazar: Ya benim de aklımdangeçmiyor değil ama sonra ben de kendi kendime gülüyorum amaaann bşver zaten hamilelik yarı yarıya delilikmiş onu anladım ben. Hormonların etkisi ile düşünme mekanizması vs. okadar değişiyor ve çevremde ki herkes deli muamelesi yaptığı için aldırmıyorum :))) hahaha

Avrupa yakasında MASKO Anadolu yakasında MODOKO çok çeşitli mobilya mağazalarına sahip biliyorsunuz...bizim muhtemelen ilk durağımız MODOKO olacak...
eyeszayliseyi Beşiktaşta okumamış eşim ama ilköğretimi Beşiktaş ilköğretimde okumuş...hastadır o ya...çarşıdan ;)

YA hadi gidinbir bakın bizlere de bilgi verin ki biz de bursadan gelelim :))) espiri bir yana bende gelip modoko ya bakmayı düşünüyorum ama malzeme konusunda karar veremedim. Masif mi alsam yoksa mdf mi? Mdf olursa formaldehit içermeyen olması gerekiyormuş nereden anlyacağım. Sorunca herkes alık alık bakıp sonra hıı var tabi canım diyor off zor ş yada ben fazla pimpirikli davranıyorum

Yaa ben pişman olacağını sanmıyorum. Benim biranda recep has a önmemde ki sebep testlerime yanıt vermesini hiç beklemezken zaman ayırıp ben aramış olması. Benim bursa dan 2 arkadaşım fetus a ( senin rand. aldığın yere) gitmiş memnun kalmışlar. Sen şimdi yazılanları okuyup ta kendini negatif güdüleme . Bence o görüntüleri görünce bir de babiş yanınızda olunca ağzın kulaklarında çıkacaksın :61::49:

aaa ciddimii fetusa gidenler varmı??? ayy çok sevindim ya kimseden bi yorum duymamıştım merak ediodum nasıl yer diye. iyi o zaman onlar memnun kalmışlarsa ilgileniolar demekki.

haha. kuzenimi tanır kesin o zaman ercan. bizimde bütün erkek kuzenler çarşıdan. hatta lisedeyken kim bana sataşsa kuzenim çarşıyı topluodu:))) hehe ahh ahh beşiktaş başkadır yaa. insanlarıda başkadır gerçekten. mütevazi aile ahlakı olan. en eski istanbullular hep orda. çok ösledim şimdi. buraya taşındığımızdan beri nefret ettik istanbuldan:((

O zaman 41 kere Maşallah diyelim toto muzu kaşıyalım ki nazar değmesin.:nazar::nazar::nazar: Ya benim de aklımdangeçmiyor değil ama sonra ben de kendi kendime gülüyorum amaaann bşver zaten hamilelik yarı yarıya delilikmiş onu anladım ben. Hormonların etkisi ile düşünme mekanizması vs. okadar değişiyor ve çevremde ki herkes deli muamelesi yaptığı için aldırmıyorum :))) hahaha

YA hadi gidinbir bakın bizlere de bilgi verin ki biz de bursadan gelelim :))) espiri bir yana bende gelip modoko ya bakmayı düşünüyorum ama malzeme konusunda karar veremedim. Masif mi alsam yoksa mdf mi? Mdf olursa formaldehit içermeyen olması gerekiyormuş nereden anlyacağım. Sorunca herkes alık alık bakıp sonra hıı var tabi canım diyor off zor ş yada ben fazla pimpirikli davranıyorum

sen Bursadaysan İnegöl'e de gidebilirsin...orası da mobilya cenneti bildiğim kadarıyla???
ben şu sitedeki ürünlerden bikaçını beğendim....fiyat bilgisi yok ama ne biliyim...modokoda imiş...bakarıs herhal...
Bebek mobilyas1,bebek odalar1,bebe gereleri,mobilyasi,odalari,odasi,mobilya,odas1

ne güzel bebğin hareketini hissetmek.bu arada allah kavuştursun.:10:az kalmış bak...kısa dönem askermiydi?

kısa dönem, 17 mayısta dönecek. hem onun için hem bebek için gün sayıyorum:) ama gelmesini o kadar çok istiyorum ki:(
zaten eşimin yemin töreni olduğu gün hamile olduğumu öğrendik. ikimiz için de sürpriz oldu:) ilk başta hamilikte yalnız olacağımı düşününce çok korktum, hele kayınpederim kurtaj olayım diye tutturunca daha da çok üzüldüm. ama eşimle ben bebeğimizden vazgeçemedik ve şimdi merakla Deniz'imin doğumunu bekliyoruz.

Eyeszay , hamileliği yalnız geçirmek ama çok kötü oluyor, dimi?:( insan mutluluğunu paylaşmak istiyor ama paylaşamıyor. hele şu an o kadar çok mutlu anlar oluyor ki...

yahu siz çocuk için sayısaldan bilet alıp okulunu planlaya durun şimdiden, ben daha nerde yaşıyacağımı ne yapacağımı bile bilmiyorum. aman babası olucakmı. olucaksa biz hangi dili konuşucaz. dini ne olucak vaftiz olucakmı. erkekse sünnet olucakmı. istanbuldaysam annemlerlemi oljam kendi evimdemi. nerde doğum yapıcam. ben napıyim yahu:))

aaa ciddimii fetusa gidenler varmı??? ayy çok sevindim ya kimseden bi yorum duymamıştım merak ediodum nasıl yer diye. iyi o zaman onlar memnun kalmışlarsa ilgileniolar demekki.

haha. kuzenimi tanır kesin o zaman ercan. bizimde bütün erkek kuzenler çarşıdan. hatta lisedeyken kim bana sataşsa kuzenim çarşıyı topluodu:))) hehe ahh ahh beşiktaş başkadır yaa. insanlarıda başkadır gerçekten. mütevazi aile ahlakı olan. en eski istanbullular hep orda. çok ösledim şimdi. buraya taşındığımızdan beri nefret ettik istanbuldan:((

soyadı neymiş ercanın ...eşim soruyor:)

sen Bursadaysan İnegöl'e de gidebilirsin...orası da mobilya cenneti bildiğim kadarıyla???
ben şu sitedeki ürünlerden bikaçını beğendim....fiyat bilgisi yok ama ne biliyim...modokoda imiş...bakarıs herhal...
Bebek mobilyas1,bebek odalar1,bebe gereleri,mobilyasi,odalari,odasi,mobilya,odas1

hippy cnm mrb
verdiğin linkte tam istediğim modeller var saf ve dümdüz bembeyaz mobilyalar,bu ümraniye diyo ama modokodamı mağazası yani karşıyı pek bilmiorum...

Evet canım giden var. Dediğim gibi sen kendini şartlama '' ya diğerlerinin ki gibi ilgilenmezse'' diye. zaten yapılan işlem en az 30 dk. sürüyor. İlgilenmemesi mümkün değil :D :1:

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr,

çok mutluyum çokkkkk:64::64::64:

Doktordan geldim şimdi, kızımız oluyorrrrrrrrrrrrrrr.....:66::66::66:

cnm gözünüz aydınn :)) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. :))

veeeeeeeeeeee karşınızda kızııııııııııııııııııııııııııııııım:)

Eki Görüntüle 168168 Eki Görüntüle 168169
teyzoşları çook mutluyuz yaa...
%100 kızımız oluyor....
randevumuz saat 1.30du...yarım saat kadar sürdü...3D ve 4D olarak kıjımızı önce baya bir inceleme imkanı bulduk...ben soru yağmuruna tuttum doktoru...dur önce ben bi ölçümleri yapıyımmm sonra seni bilgilendireceğim dedi...
kızın herbişeyine bakıldı ...
kafa...
kafa şekli-beyin-beyincik-damak/dudak-yüz-boyun-profili,ense kalınlığı
göğüs/kalp…
akciğerler,kalp ve kalbin odacıkları,damalar,diyafram,aort….
Karın duvarı,bağırsak,karaciğer,mide,böbrekler,mesane
İskelet ve genital bölge…
Kollar ve bacaklar…parmaklar,ayaklar …
Bi yarım saatte bunların hepsi incelendi,Allaha şükür kıjımız çok sağlıklı,390 gr olmuş…doktor baya iyi beslemişsin didi ihihih 
muayeneye girmeden önce eti puf götürdüm bi tane eheueh…kıjımız da bize baya güzel pozlar verdi…yalnız göbuş büyüdüğündenmidir nedir kontrol esnasında bazen canım acıdı bastırınca doktor…
24.haftaya(1 ay sonra) şeker yüklemesi yapılacak…
Tetanoz aşısını 2 ayrı doktora daha sordum bugün…Türkiye şartları bu….sadece doğumu düşünme…mutlaka yaptır dedi ikisi de…şu sağlık ocağına bi gideyim de yaptırayım…bu haftalarda yapılıyormuş aşımız…

resme bakıp Maşallah diyelim lütfen :):):)

yaaa inanamıorum ... maşallah!! Allah nazarlardan saklasın cnm :nazar::nazar::nazar::nazar:
hayırlısıyla güzel de haberler almışsın çok sevindim senin adına...

kızlar selam kontrolümüz gayet iyi geçti dr amcamız herşey yolunda dedi 328 gr olmuş yaklaşık olarak böbreklerime de baktı bazen sıkışabiliyormuş sorun yok dedi midem için reflü gibi olduğunda renie duo yu kullanmaya devam et dedi ve 5 hafta sonra gel dedi normalde 4 haftaya ir gidiyor idik sanırım arada detaylı olduğundan :))

cnm ben de en son 21 martta gitmiştim, 31 marta detaylı ultrason randevusu aldım... bana da son kontrolümüzde 5 hafta sonrası için gelmemi söyledi, o zmn bi de şeker yüklemesiyle tam idrar ve tam kan testi de vericekmişim sabahtan...

ayyyy ben artık hız vercem alış veriş işlerine su doğumda hastane deki süsler vs için bi eminönü şart kılıklar hallolur zaten bebek odası da baktık gecen hafta ama odlar genelde 1-1.5 ayda bitiyor ama havalanması vs. 3-4- ayı buluyor haberiniz olsun fiyatlar da 2 den 3.5 a kadar falan 4-5 parçalı setler gerçi yeni doğan için gereksiz hemn almaya gerek yok yani ama biz alıcaz arabası v.s. herşeyini doğduktan sonra benim gezmeye vaktim olmaz diye halledelim istiyorum artık eksik kalırsa sorun değil yani evlendiğimden beri mutfağıma halı alıcam 5 yıl oldu:))))

Kızlar efsung bahsetmiş bebek odasından da bugün ben de konuyu açayım diyordum iyi oldu. Bende 1 hatadır oda takımları bakıyorum ama ya bir ton detay var ve bunların hepsi var olunca fiyat baya bir fırlıyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Aranızda oda takımı bakan var mı? nerelere bakıyorsunu? Ayrıca efsun un dediği gibi bu gün 1-2 er gezdim de bana da aynı şeyi söylediler 5,5 aylıkken siparişinizi verin dediler.

kızlar ben de mobilya işine hız vermeyi düşünüorum artık ama şu 31 mart geçsinde cinsiyeti %100 belli olsun hep onu bekliorum... gerçi ben CNR'daki anne bebek çocuk fuarına gitmiştim orada bakacağım mağazalar ve mobilyalar az çok şekillendi kafamda... doğrudan MASKO'ya gitmeyi düşünüorum zaten beğendiklerimin hepsi ordaydı... Bebish die bi mağaza favorimdi:
..:: Bebishroom ® ::.. Bebek Odası, Genç Odası, Aksesuar

sayan soyadı canım
başka bir ercan varmış :( onu tanımıyorum didi:(

hippy cnm mrb
verdiğin linkte tam istediğim modeller var saf ve dümdüz bembeyaz mobilyalar,bu ümraniye diyo ama modokodamı mağazası yani karşıyı pek bilmiorum...
modoko-yukarı dudullu-ümraniyede canım...

Modoko Anadolu Yakasının mobilya çeşitlerinin en çok olduğu yerdir...

Nazar bebe ye daha önce internetten bakmıştım fena değil bence de. Ya ben evlenirken inegöl de mobilya bakma maceramız olmuştu, aynı düşünce ( mobilya cenneti) ile hareketle oraya gitmiştik ama fecaattı. Mobilyalar çok çirkin ve kalitesizdi. O yüzden tekrar aynı maceraya atılmak istemiyorum :))

MikaDecor | Bebek Çocuk Oda ve Dekorasyonu; Bebek Odası, Çocuk Odası, Genç Odası, Dolaplar, Yataklar, Karyolalar, Beşikler, Şifonyerler, Çalışma Masaları ben bu sitedekileri de beğendim.

Evet canım giden var. Dediğim gibi sen kendini şartlama '' ya diğerlerinin ki gibi ilgilenmezse'' diye. zaten yapılan işlem en az 30 dk. sürüyor. İlgilenmemesi mümkün değil :D :1:

ayy evet babası hiç görmedi baksın 30 dakika. onuda alıolar içeri dimi?? ayy çok tecrubesizim kızlar burda ilk defa doktor muayenesine biri ile gidicem yardım. onun girmesinede bişey demiyorlardır heralde:))

başka bir ercan varmış :( onu tanımıyorum didi:(

modoko-yukarı dudullu-ümraniyede canım...

Modoko Anadolu Yakasının mobilya çeşitlerinin en çok olduğu yerdir...

hehe olabilir cnm:))

kızlar biz kaçıyoruz şimdi..TV karşısı pinekleme yapces kızımla...görüşürüz sonra :)
kendinize ii bakınnnnnnnnn:49::nazar:

kızlar bende kaçıorum. çok yorgunum 24 saatte bilgisayar karşısındayım çok rahatsız olmaya başladım bu durumdan bağımlı gibiyim:((( öpüorum sizleri. pazar günü giremeyenler olur belki şimdiden söliyim nolur pazartesi bana dua edin. hadi seviorum hepinizi iyi gecelerr.

Nazar bebe ye daha önce internetten bakmıştım fena değil bence de. Ya ben evlenirken inegöl de mobilya bakma maceramız olmuştu, aynı düşünce ( mobilya cenneti) ile hareketle oraya gitmiştik ama fecaattı. Mobilyalar çok çirkin ve kalitesizdi. O yüzden tekrar aynı maceraya atılmak istemiyorum :))

MikaDecor | Bebek Çocuk Oda ve Dekorasyonu; Bebek Odası, Çocuk Odası, Genç Odası, Dolaplar, Yataklar, Karyolalar, Beşikler, Şifonyerler, Çalışma Masaları ben bu sitedekileri de beğendim.

canım sen hangi şehirdesin?

Back
X