2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar...bugün büyük bir heyecanla uyandık biz...doktor randevumuz var öğlen,ayrıntılıya gireceğiz...umarım güzel haberlerle döneriz teyzoşları
herkese mutlu haftasonları

günaydın herkese;

ayyy canım ya, bilgisayar öğtrmeniydin dimi, üstelik bide formatörsündür, banada iks yi kakaladılar resmen, allah yardımcımız olsun..

ayy canım benim kıyamam. sende benim gibi yanlız geçiriyorsun. insan ilk tekmesinde yanınmda olsun herşeyi paylaşsın istiyor. ama olsun gelicektir izine falan oda hissedecektir bebişini.

dua edin nolur kızlar pazartesi benim için.

ciddimiiii. ayy nasıl hissetti heyecanlandımı babanız. bizimde pazartesi günü gelicek ya nasıl hissedicek acaba. çok merak ediyorum.

çok saol canım. sendemi çiğ yedin bu arada??

günaydın kızlar...bugün büyük bir heyecanla uyandık biz...doktor randevumuz var öğlen,ayrıntılıya gireceğiz...umarım güzel haberlerle döneriz teyzoşları

ayy çok merak ediyorum hippycim. gelince yaz uzun uzun ne oldu, ne dedi doktor. hadi gör bakalım bıcırığını. öpüldünüzz kojamannnnnnn

herkeslere günaydın!

dilerim herkes iyidir. bugün yine randevuları olan arkadaşlar var hepsinden güzel haberler bekliyoruz. bende bi çıkıp geziyim yine havalar güzel. öpüldünüz kızlar iyi haftasonları.

son birşey gitmeden 20 haftalıklar için:))

Bebeğiniz

vernix bebeginizin vücudunu kaplamaya basladi. Bu hafta tamamen kremsi madde ile kapli olacak ve bu onun nazik cildini amniyotik siviya karsi koruyacaktir.

Bir anlam çikartmak. Bebeginiz kisitli olmakla beraber gerçekten de çevresindeki dünyayi deneyimden geçirmeye baslamistir. Beyni fazladan çalismakta ve duyularina adanmis olan sinir merkezlerini gelistirmektedir, ve bunlar hayat bulmaktadirlar. Bebeginiz artik çevresindeki dünyaya daha yanitkar hale gelmistir, yani sizin faaliyetlerinize, çevredeki seslere, ve hatta amniyotik sivinin tadina.

Bir hiçkirigin hissedilmesi. Siz muhtemelen bebeginizin döndügünü daldigini ve içerden karninizi tekmeledigini hissettiniz. Simdi bir de ritmik bir irkilme hareketi de hissedebilirsiniz, yo hayir sarkiya tempo tutmuyor; o, hiçkiriyor. Bebeklerin çogunlugu rahimde hiçkiriga tutulurlar bunun sebebi muhtemelen henüz gelismemis bir diyaframin spazmlar geçirmesidir. Bu konuda endiselenmenize gerek yok, hiçkiriklar ne simdi ve ne de dogduktan sonra bebeginize zarar vermez.

Tepede fiskiran saçlar. Bir kaç hafta önce bir saç sekli olustuktan sonra, artik bebeginiz bir sonraki basamaga geçmekte: saçlarinin çikmasi. Ve bu lanugo degildir, bu gerçek saçtir. Fakat henüz daha parlak saçlarin hayalini kurmayin. saçlarinin çogunlugu dogumu takip eden iki haftadan sonra dökülmeye baslayacaktir. Merak etmeyin küçük bebeginiz sonunda kalici saça sahip olacaktir ve bu muhtemelen dogdugu zaman sahip oldugu saçtan daha açik renkli olacaktir.

Bebeginizin basinin baska bir yerinde, simdi artik iç kulakta kemikler tamamen sekillenmis ve burun artik normal seklini almaya baslamistir.

Ölçümler. Bebeginiz 220 ile 250 gram arasinda bir agirliga sahiptir ve yaklasik olarak 22 cm boyundadir. Küçük bebeginizi avucunuzun içine sigdirabilirsiniz.

Tekmeyle baslamak
Simdi artik bebeginizin ayagi ve bacagi tam olarak gelismistir - bakiniz topuk (1), diz (2) ve baldir (3) - ve muhtemelen anne bu küçük futbolcunun tekmelerini oldukça düzenli bir sekilde hissetmektedir. Hamileligin ileri safhasinda bu tekmelerin sayimi bebegin iyi olduguna dair güvence verecektir.

canım inşallah iyi haberlerle gel benim de üçlüm çok iyi çıkmış çok çok şükür

günayın güzel anneler..bugün bebiş görüş günü olan arkadaşlar varmş ne şanslısınz..bol bol bakın bebişlere

hadi yaaa diyelim o zaman sana...

bence de gece berabe r uyunmamalı ama o gündüz uyurken yanına uzanırız bizde izleriz onları...yani en azndan ben yatmam kesinlikle çünkü çok deli yatarım :)) eşim ilk evlendiğimizde çok şaşırmıştı şimdi düzeldim azıcık biraz da o alıştı...

çiğdem33 çok geçmiş olsun xcanım..çok üzüldüm...şimdi alıntılarda gördüm...ben tüm sayfaları okuyamamıştım...

canım inşallah iyi haberlerle gel benim de üçlüm çok iyi çıkmış çok çok şükür

maşallah....

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr,

çok mutluyum çokkkkk

Doktordan geldim şimdi, kızımız oluyorrrrrrrrrrrrrrr.....

dua edin nolur kızlar pazartesi benim için.

çok saol canım. sendemi çiğ yedin bu arada??

kıjım ben dua edicizz tiyjesi sizin için :)

bu arada evet canım bende de var yamyamlık ama azcık yedim, toksoplazzmaya benimde yok bağışıklığım üstelik, şimdiye bişe olmadı bundan sonrada bişe olmaz işallah bebişlerimize

evet canım sen de mi bilgisayarcısın canım evet formatörüm

evet canım bende
ilköğretimde

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr,

çok mutluyum çokkkkk

doktordan geldim şimdi, kızımız oluyorrrrrrrrrrrrrrr.....
gözünüz aydın sağlıkla olsun kıjınız işallah annesi :))

yaa( hevesim kursağımda kaldı:)) bende diodum yatarım onunla. hehe.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr,

çok mutluyum çokkkkk

hadi gözün aydın canım:))

kızlar şhow tvdeki agu bugu da kaan kocatepe konuk..müsayit olanlar izlesin derim

önemli şeyler söledimi ben izleyemedim?

saol canım.

bu arada o toksozlaşmaya bağışıklık nasıl ölçüşüyor?? benim ölçmediler sanırım.

bu arada kızlar dün babamız dediki album satın alıcam onun için içine koyucağımız ilk fotoğrafta siyah nokta hali olucak dedi. bende dedim ben bi album beğendim zaten. gerçektende çok beğendiğim bi album vardı ama işte bebeğin cinsiyeti kesinleşmediğinden dolayı tereddut ediodum. çünkü mavisi ve pembesi vardı. bugün gittim pembesini satın aldım adama sordum haftaya değiştirirmisiniz paketini açmazsam diye oda olur dedi:)) şimdi ayrıntılı ultrasonda kesinleşirse kız diye o zaman açıcam albumu babası gitmeden bişeyler yazsın. çünkü içinde çok güzel sorular var:))

ne güzel bebğin hareketini hissetmek.bu arada allah kavuştursun.az kalmış bak...kısa dönem askermiydi?

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr,

çok mutluyum çokkkkk

canım gözünaydın ne kqadar çok kız annesi olduk

toxoplazma testi kanla bakılıyor canım igg igm olarak bakılıyor birisi bağışıklık var mı diye biri de vücutta var mı diye bakılıyor benim de bağışıklığım yok inşallah bişey olmaz

ciddimiiii. ayy nasıl hissetti heyecanlandımı babanız. bizimde pazartesi günü gelicek ya nasıl hissedicek acaba. çok merak ediyorum.

önceleri hareket ediyo dedigimde elini karnima koyuyodu bizim nazli bebek duruyodu hemen ama dün gece bi costu doktorda poposu dönük yattiktan sonra bi enerji geldi herhalde acayip sert vuruslar yapti ben bak bak hareket ediyo dedigimde esim elini koydu bu sefer babasina da vurdu bi tane :) esim diyo ayyy ne kadar tuhaf bisey bu böyle sen icinde hareket edince nasil dayaniyosun buna :)))) doktora da sordum hani ben erken hissettim diye o da ince yapili oldugun icin erken hissetmissindir dedi zayif olmanin faydasi yani

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr,

çok mutluyum çokkkkk

:) gözünaydin canim ne güzel bi haber bu böyle bende dün gitmistim ama malesef göstermedi bizimki kendini herhalde forumda en gec ögrenen ben olucam :)

ne güzel senin adına sevindim.doldursun bakalım babacığı..

Guzel haberleri bekliyoruz.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr,

çok mutluyum çokkkkk

Gozunuzaydin!

Eki Görüntüle 167817 Eki Görüntüle 167819

budur. aman on saat düşünüp bunamı karar verdin demeyin çok içime sindi. hem özellikle hazırlanmışım gibi durmuo onun için:))

T-shirt'un icinde bulundugunuz duruma cok uygun olmus.

Guzel sonuclarla bekliyoruz.

Cok gecmis olsun, bebegin iyi olduguna sevindim.

benim de yarın sabah randevum .. çok heyecanlıyım nerdeyse bir ay oldu

Bol sanslar, ne kadar uzun olmus oyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…