Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yaa çok çok geçmiş olsun rabbim bebeğini korusun sana da sağlık versin ...
güzel anneler günaydın ben dün resmen okulda bir dk bile durmadım şu ösym öğretmen kaydı varmış bana yaptırdılar resmen canım çıktı belim ayaklarım her bir yerim ağrıyordu. 8de uyumuşum
bende iki gün önce kızımın güzel bir şekilde hareket ettiğini hissettim, dün gece 1de benimki kıpır kıpır bir başladı hareket etmeye sabah 4de kadar bırakmadı. ben ve eşim ikimizde çok hareketliyiz ama bu kız bizi geçti. o neydi öyle uyutturmadı:) keşke eşimde bunları hissedebilse ama ne yazık ki şu an askerlik yapıyormayısta gelinceye kadar ben heyecandan öleceğim galiba
![]()
Canım çok çok geçmiş olsun. Neyseki sen ve bebiş şu an iyisiniz.
Sen hangi kıyafetle kendinini rahat hissediyorsan en güseli odur. Mesajda manidar olmuş beğendim. Pazartesiyi bizde sabırsızlıkla bekliyor olacağız. Herşey umarım senin adına güzel geçer.
kids_go; o kadar beklemeden sonra bebişi tam görememek, ve cinsiyetini öğrenememek sinir bozucu olmuştur. Sen yinede çok sıkıntı yapma 7 nisana fazla bişey kalmamış, güsel haberlerini okumaya az kalmış :)))
nil_cicek gercekten 2 ay aradan sonra bebegi görme sansi yakaladim ama malesef keci gibi inatci cikti bizimki :)
bu arada kizlar babamiz az önce ilk defa hissedebildi hareketlerini bugün bol bol poposunu ve sirtini izlettirdi bize ama simdi babasina ilk defa ben burdayim diyo :)))
evet canım ya bende bu akşam gittim, sapphire H&M ye hamile bebek yok, ama istediğim üst giyimin bedeni vardı onu aldım bende, bide lc den patik ayakkabı aldım bebişime, çok tatalıııı
aynı ben, bende 12 haftalıkken annem köfte yaparken çok canım çekti diye küçücük yedim
ben çok beyendim, çok tatlı olmuş
buda cuk oturmuş yaneeee
günaydın kızlar...bugün büyük bir heyecanla uyandık biz...doktor randevumuz var öğlen,ayrıntılıya gireceğiz...umarım güzel haberlerle döneriz teyzoşları
herkese mutlu haftasonları![]()
günaydın kızlar...bugün büyük bir heyecanla uyandık biz...doktor randevumuz var öğlen,ayrıntılıya gireceğiz...umarım güzel haberlerle döneriz teyzoşları
günaydın herkese;
ayyy canım ya, bilgisayar öğtrmeniydin dimi, üstelik bide formatörsündür, banada iks yi kakaladılar resmen, allah yardımcımız olsun..
hehe bayıldım t-shirt'e ve mesaja tabiki
canım sen kendini hangi giysinle rahat ve mutlu hissediyorsan öyle takıl...
ben sadece sen tipli hatunlarda elbiseyi çok şekeyy buluyorum ondan söyledimdi
mesela ben...sanki 1 aya doğuma gircem gibi...nasıl büyüdü nasıl büyüdü varyaaa![]()
yaa korkutma( bende bebeğimle yatmak istiyordum ilk aylar. ya böle hikayeler çok var. bende karyolamdan kafa üstü çakılmışım. annem korkudan çıldırmış. şimdi ondan karyolayı çok ince eleyip sık dokuyor.
canım yaa çok çok geçmiş olsun rabbim bebeğini korusun sana da sağlık versin ...
güzel anneler günaydın ben dün resmen okulda bir dk bile durmadım şu ösym öğretmen kaydı varmış bana yaptırdılar resmen canım çıktı belim ayaklarım her bir yerim ağrıyordu. 8de uyumuşum
canım inşallah iyi haberlerle gel benim de üçlüm çok iyi çıkmış çok çok şükür
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr,
çok mutluyum çokkkkk
Doktordan geldim şimdi, kızımız oluyorrrrrrrrrrrrrrr.....![]()
dua edin nolur kızlar pazartesi benim için.
çok saol canım. sendemi çiğ yedin bu arada??
evet canım sen de mi bilgisayarcısın canım evet formatörüm
gözünüz aydın sağlıkla olsun kıjınız işallah annesi :))Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr,
çok mutluyum çokkkkk
doktordan geldim şimdi, kızımız oluyorrrrrrrrrrrrrrr.....![]()
hadi yaaa![]()
diyelim o zaman sana...
bence de gece berabe r uyunmamalı ama o gündüz uyurken yanına uzanırız bizde izleriz onları...yani en azndan ben yatmam kesinlikle çünkü çok deli yatarım :)) eşim ilk evlendiğimizde çok şaşırmıştı şimdi düzeldim azıcık biraz da o alıştı...
çiğdem33 çok geçmiş olsun xcanım..çok üzüldüm...şimdi alıntılarda gördüm...ben tüm sayfaları okuyamamıştım...
maşallah....
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr,
çok mutluyum çokkkkk
kızlar şhow tvdeki agu bugu da kaan kocatepe konuk..müsayit olanlar izlesin derim![]()
kıjım ben dua edicizz tiyjesi sizin için :)
bu arada evet canım bende de var yamyamlık ama azcık yedim, toksoplazzmaya benimde yok bağışıklığım üstelik, şimdiye bişe olmadı bundan sonrada bişe olmaz işallah bebişlerimize
evet canım bende![]()
ilköğretimde
gözünüz aydın sağlıkla olsun kıjınız işallah annesi :))
bende iki gün önce kızımın güzel bir şekilde hareket ettiğini hissettim, dün gece 1de benimki kıpır kıpır bir başladı hareket etmeye sabah 4de kadar bırakmadı. ben ve eşim ikimizde çok hareketliyiz ama bu kız bizi geçti. o neydi öyle uyutturmadı:) keşke eşimde bunları hissedebilse ama ne yazık ki şu an askerlik yapıyormayısta gelinceye kadar ben heyecandan öleceğim galiba
![]()
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr,
çok mutluyum çokkkkk
ciddimiiii. ayy nasıl hissetti heyecanlandımı babanız. bizimde pazartesi günü gelicek ya nasıl hissedicek acaba. çok merak ediyorum.
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr,
çok mutluyum çokkkkk
bu arada kızlar dün babamız dediki album satın alıcam onun için içine koyucağımız ilk fotoğrafta siyah nokta hali olucak dedi. bende dedim ben bi album beğendim zaten. gerçektende çok beğendiğim bi album vardı ama işte bebeğin cinsiyeti kesinleşmediğinden dolayı tereddut ediodum. çünkü mavisi ve pembesi vardı. bugün gittim pembesini satın aldım adama sordum haftaya değiştirirmisiniz paketini açmazsam diye oda olur dedi:)) şimdi ayrıntılı ultrasonda kesinleşirse kız diye o zaman açıcam albumu babası gitmeden bişeyler yazsın. çünkü içinde çok güzel sorular var:))
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr,
çok mutluyum çokkkkk
Eki Görüntüle 167817 Eki Görüntüle 167819
budur. aman on saat düşünüp bunamı karar verdin demeyin çok içime sindi. hem özellikle hazırlanmışım gibi durmuo onun için:))
Haftasonu girmiyorum hiç nete. Şimdiden herkese iyi haftasonları. hava güzel olacakmış bebişlerinizle bol bol gezinD
Doktor randevusu olanlar da (ben de dahil) hayırlı haberlerle dönsün inşallah. İyi tatiller...
merhaba kızlarnasılsınız.
ben çok kötüyüm. dün sabah şiddetli karın ağrısı şikayeti ie hastaneye kaldırıldım öğlende apandisit ameliyatı oldum. öyle korktum ki bebğim e bişey olacak diye.bugün taburcu ettiler . bebeğimi hastaneden cıkmadan tekrar gördüm cok şükür. iyi durumu ama dün bitmmek bilmedi....
benim de yarın sabah randevum .. çok heyecanlıyım nerdeyse bir ay oldu![]()