canım bana eşim yapmıştı turp kara turp olucak ikiye bölüp bir kaç yerinden deliyor ortasına balı koyuyor akşamdan sabaha suyu çıkıyor günde bir kaç defa şurup niyetine içiyorsun ben deli gibi çksürüyordum süper iyi gelmişti ender saraç da tavsiye ediyor zaten. salep de göğsü yumuşatır canım çok geçmiş olsun..
toxoplazma genelde hayvanı olanların bağışıklığı oluyormuş ancak bağışıklığı olanlar da tekrar hastalığa yakalanbilirmiş çiğ et yememek ve hayvanlara özellikle kediye çok yaklaşmamak lazım. yumurta çiğ tüketilmemeli çiğ ete dokunulmamalı.
veeeeeeeeeeee karşınızda kızııııııııııııııııııııııııııııııım:)
Eki Görüntüle 168168 Eki Görüntüle 168169
teyzoşları çook mutluyuz yaa...
%100 kızımız oluyor....
randevumuz saat 1.30du...yarım saat kadar sürdü...3D ve 4D olarak kıjımızı önce baya bir inceleme imkanı bulduk...ben soru yağmuruna tuttum doktoru...dur önce ben bi ölçümleri yapıyımmm sonra seni bilgilendireceğim dedi...
kızın herbişeyine bakıldı ...
kafa...
kafa şekli-beyin-beyincik-damak/dudak-yüz-boyun-profili,ense kalınlığı
göğüs/kalp…
akciğerler,kalp ve kalbin odacıkları,damalar,diyafram,aort….
Karın duvarı,bağırsak,karaciğer,mide,böbrekler,mesane
İskelet ve genital bölge…
Kollar ve bacaklar…parmaklar,ayaklar …
Bi yarım saatte bunların hepsi incelendi,Allaha şükür kıjımız çok sağlıklı,390 gr olmuş…doktor baya iyi beslemişsin didi ihihih 
muayeneye girmeden önce eti puf götürdüm bi tane eheueh…kıjımız da bize baya güzel pozlar verdi…yalnız göbuş büyüdüğündenmidir nedir kontrol esnasında bazen canım acıdı bastırınca doktor…
24.haftaya(1 ay sonra) şeker yüklemesi yapılacak…
Tetanoz aşısını 2 ayrı doktora daha sordum bugün…Türkiye şartları bu….sadece doğumu düşünme…mutlaka yaptır dedi ikisi de…şu sağlık ocağına bi gideyim de yaptırayım…bu haftalarda yapılıyormuş aşımız…
resme bakıp Maşallah diyelim lütfen :):):)
aman allahımmmmmmmmmmmmmmmm

binlerce kez maşallah yer onu teyzesi. ayy hippy çok tatlı maşallah yaaa bide parmağını emiyor. yaaa bayıldımm bizde böle pozlar alabilcezmi acaba. gözlerini kaşıyor bide bayıldım valla yaa. yaaa keşke senin doktoruna randevu alsaydım